Jag ska måla hela världen lilla mamma...


Idag är jag faktiskt lite trött. Jag var helt slut när jag väl kom hem efter målningen i lägenheten. Det tog en sån jävla tid! Den äckliga gamla vävtapeten som sitter på väggarna i vardagsrummet var skit seg att måla på. Färgen täckte liksom aldrig, så vi ( jag och bästa emelie ) fick hålla på länge, länge på samma ställe innan det såg någorlunda ut. Så efter ungefär tre timmar blev vi färdiga med sparmålningen ! Ja just det, sparmålningen.
Det som man ska göra innan man börjar rolla så att säga. Måla för hand i kanterna och vid taket osv. Bara detta tog tre timmar! Fy schank alltså, som vissa underbara personer kanske hade uttryckt sig? :)
Nej, så efter det orkade vi inte mer, så det är back to business idag efter jobbet för att börja det enklare jobbet, nämligen då att rolla.

På tal om just färg, så måste jag tillbaka till  måleributiken idag på lunchen och inhandla lite fler färger som vi har bestämt oss för nu. Blir en as häftig mönstrad tapet i färgerna brun, ljusblå och guld (låter kanske inte fint och glamouröst, men det var drop dead gorgeous!) och sen en ljusblå (läs ej himmelsblå, utan en matt och fin ljusblå) på de resterande väggarna. Åh, så fint.
Sen blir nog en enkel beige i hallen och vardagsrummet, så vi får lite ljus i lägenheten.
Jag vet jag tjatar om lägenheten hela tiden, men det är det viktiga som händer i mitt liv just nu, så det är all fokus på det. :)

Justfan, jag måste in och be chefen bekräfta min semester, börjar bli lite ivrig. Bäst jag springer och gör det. Springer? Varför skrev jag det?
Givetvis menar jag gå :)

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback