Linus är världens bästa basist


Grattis till Mary Jane och speciellt till Linus! :)

Ja, igår var det då dags för Popkorn. Frida kom till mig vid kvart över sex och sen begav vi oss i riktning mot Helsingborg. Inga som helst problem inne i stan, men sen, ja då jävlar kom dimman. Det var otroligt dimmigt och jag låg i ca 60 på motorvägen. Fokuserad som få kör jag mot Helsingborg, tittar åt höger och upptäcker att jag precis missat avfarten. Jävla skit. För att vara ärlig här, så vet jag inte hur jag hittar in i Helsingborg Centrum förutom genom den avfarten vi missade. Upp med telefonen för att ringa Olle som jag tänkte kunde hjälpa mig. Han sa kör av mot Väla så hittar du sen.
Visst, det gjorde vi, trodde vi.  Jag ser avfarten och kör av, men tycker allting ser väldigt mystiskt ut... när dimmar lättar för några sekunder ser vi ordet "kontrollplats". Jag har alltså kört av på kontrollplatsen istället för avfarten vid väla, haha. Så kan det gå alltså. När vi väl komma till Väla vägrade jag köra längre utan ringde Olle som fick komma och möta oss vid OnOff och sen lekte vi följa John, där Olle fick leda oss in i Helsingborg, haha. Ingen dålig biltur det Frida? Hann gjorde vi i alla fall och tur var det!
Det var super trevligt, men efter att sista bandet spelat sin första låt, en tysk heavy metal låt, där det lät som de skrek "bratwurst" genom hela låten, då gick jag.




(bild från hd.se)

Kommentarer
Postat av: paulina

ska du med på bio i morgon?

Postat av: paulina

det eda jag vet är att den går 21.00 och inte 21.15, men det spelar kanske ingen större roll?

2009-01-15 @ 15:57:17
URL: http://metrobloggen.se/paulinawallentin
Postat av: paulina

Oops. jag har redan bokat nu. Men råkar det nu vara den du inte vill se så kan man fortfarande avboka och sånt grejs. haha, vågar knappt säga vilken... CHANGELING?!?! hm.. hoppas hoppas hoppas

2009-01-15 @ 16:01:25
URL: http://metrobloggen.se/paulinawallentin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback