sunday

Ahhh, min mage är full och jag är egentligen alldeles för mätt, men ändå är jag sugen på en cupcake som jag vet står i kylen. Idag har det nämligen stått muffinsbak tillsammans med Amanda på schemat, både cupcakes och matmuffins, så både frysen och kylen är full med muffins. Underbart. Nu sitter jag och Jonas här i soffan och är allmänt sega och trötta, blev en sen kväll/natt igår efter en super trevlig kväll ute i Hofterup. Blev en massa spelande och drickande (inte jag, jag körde) som ledde till massor av roliga bilder och filmer, men frågan är om de borde censureras från bloggen? hahah. Får fråga de som inblandade, och jag vet ni läser, så let me know. Jag vill gärna vara på den säkra sidan. Nej, dags att stänga ner här, blir en tidig kväll och mysig film där vi tänkte se Monsters Inc eftersom det inte blivit av tidigare.

Kommentarer
Postat av: Lina

OH! Matmuffins! Vad blev det för några?

Postat av: Jag;

de "vanliga", de ni fick smaka med morötter och kardemumma! :)

2010-05-10 @ 08:26:10
URL: http://jojooo.blogg.se/
Postat av: Lilla K

Med andra ord jojo, MINA MUFFINS!! Haha ta inte äran från dessa små läckerbitar ;) Ses i veckan? LOVE YOU

2010-05-10 @ 09:23:17
Postat av: Lina

Precis.. Dom är dina Kajsa! Jag blev bestört när Nisse skapade en facebookgrupp som hette "vi som älskar Linas matmuffins", tro mig jag försökte aldrig ta åt mig äran!!

2010-05-10 @ 13:45:33
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Jag;

haha tro mig K, jag har minsann talat om att det är DINA muffins, haha! Ingen cred alls till mig gällande dem, men däremot om cupcakes jag bakade igår, inte heller som DINA du brukar göra, men näääästan. Träff i veckan, som sagt, ett måste! :)

2010-05-10 @ 13:57:34
URL: http://jojooo.blogg.se/
Postat av: Lina

Det har du Jojo! Du har talat om det, jag svvvvääär :)

2010-05-11 @ 14:13:19
URL: http://linala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback