Förslag?


Måndagen passerade utan problem, jag skulle dock hämtat min cykel hos mamma och pappa men tankspridd som jag var igår morse så glömde jag allt som heter nycklar, så det var bara till att promenera. Efter jobbet träffade vi Dannis en stund innan jag och Hampe fortsatte den "långa" promenaden hemåt. Jonas jobbade över, så på vägen hem drog vi ut honom från kontoret och traskade hem i regnet tillsammans. En stund senare kom Jonas och Hampe med alla ingredienser till tacos! Mums. Så en annars rätt vanligt måndag blev till en mysig middag med kompisar. Vardagslyx.

Idag är det däremot tisdag, den onödiga dagen. Vad gör man egentligen på tisdagar? Inte mycket. Det känns alltid lite extra seg och lång. Jag sitter och funderar vad man kan göra åt det... för att få bort känslan av dagen är tråkig. Hur kan jag sätta guldkant på tisdagen?
Än så länge har jag kommit fram till; en kvällspromenad med Tulle, en god middag och fotbad. Det är ju helt ok och känns bra, men vad kan man göra under dagen? Förutom jobbet såklart, men på lunchen eller på mini-pauserna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback