Welcome to Viva Sunrise!

how can i help you?

från och med någon dag efter studenten bär det iväg till soliga(?) Mallorca för en hel
sommar av jobb, slapp, fest och mys( efter 6 veckor i alla fall) Fick jobbet på Viva Sunrise idag
och tjohoo för det säger jag !
Kommer sakna jompe något otroligt, men 6 veckor klarar vi, visst?:)

jag är i alla fall glad, men nu ska jag sova, mitt huvud sprängs snart..


jo förresten..

glömde säga, NP idag för alla 2:or och 3:or som läser svenska B och det gick väl bra, först att vara färdig, efter ca 40 minuter, kändes lite sådär att gå så tidigt.. kanske lärare tänker att jag har inte tänkt igenom min text? MEN där misstar hon sig, den är så galet genomtänkt, här kommer nästa stjärnkrönikor! (?)

och en sak till.. en stackare i andra klassen vi skrev med, hon svimmade.. pang rakt ner i golvet, tjosan.
ville bara meddela alla det, tjillevippen!

kom inte klaga..

här har man haft kommenterar om att jag aldrig uppdaterar mig och såhär, men vafan ska jag göra det för? INGEN LÄSER JU?!

jag lägger ner..

för idag i alla fall..

waoaoajag, gonza och farah!

kaffe och daim

jaa, nu sitter jag här i min ensamhet ute på Curla. smaskar i mig ett daim och dricker nybryggt kaffe(som jag själv gjort). härligt frukost det
förresten så är jag såklart inte ensam men jag tycker det ändå. jag har massa snubbar ovanför som diskuterar hur deras företag ska kunna bli bättre, alltid intressant. kanske ska spionera och skicka informationen till deras konkurrenter? nja, så dramatisk behöver det inte blir för att lilla jag vill ha något att göra.

Igår och var det dags för älskade Anna och Malins projektarbete,( och för er som inte vet så var det Marija, Idil, Saranda och Idil också!)
De hade planerat en integrationsgala med bla Frida Touray, S.T.I.C.S, Khalid från Stockholm live och inte minst Advanced Patrol, coola snubbar :)
Jag tycker Gonza är en liten och go gubbe, så jag och farah, min trogna farah, min kramkompis, sprang upp på scenen och tog ett foto med honom, mohahah! :D
Mycket bra jobb schnuuttissar ..

sen bar det iväg hemåt efter en lång och slitsam dag men med mycket nöje. Väl hemma tvättade jag mig, bytte om pyjamas och innan jag visste ordet av det så sov jag, klockan var nog... halv 11, det är nice!

Och nu sitter jag här igen, på Curla som sagt och bara väntar på att hotellet ska komma med frukost till kunderna så jag har något att göra?
MEN FÖRRESTEN, jag fick ett erbjudande på min mail om en gratis sida där man kunde spela klassisk bingo, och gissa om jag fatta intresse för det? Jo minsann, jag blev medlem och fick 40 kronor gratis att spela för, och tro eller ej.. JAG VANN 96 kronor på första spelet, så nu har jag 120! ska nog ta det lite lugnt, så jag inte blir beroende...

aja, tjing

morgonstund har guld i mun?

nyss hemkommen från da work på curlingen, inte så värst jobbigt men ändå segt. Efter kvällsmaten vill man bara ta en dusch, dricka lite kaffe (vuxet va?) och bara allmänt mysa, men attans. Klockan 20 var det dags för jobb till 22 och här sitter jag nu, nyss hemkommen.

Och mästare på att planera som man är, sitter jag med gruppens utvärdering och ska just börja. trots små marginaler ska nog allt hinna skriva en sida innan jag går och lägger mig. Sen har man alltid Claes-Magnus lektion på 120 minuter där jag ändå inte gör ett endaste skvatt!

Annars väntar en alldeles för hektiskt helg där både lördag och söndag börjar på de mest avskyvärda sättet, att öppna Curla.nu 07.30 på morgonen! ja gott folk, ni hörde rätt. 07.30 ska lilla jag ha pela upp kroppen ur den varma sängen, duschat, vara fräsch, ätit frukost och tagit mig ut till Curla där jag med mitt trevligaste morgonhumör(?) ska ta mot kunderna som ska ha konferens, herre min skapare...

?

jag förstår ingenting . . .

tittut!lovet startade helt perfekt, med en härlig resa till Spanien, med bästa möjliga sällskap, nämligen Emelie, the one and only!:D Resan var, roligt nog en överraskning och vilken överraskning det blev, tjoohoo.
Vi gick fram till söstra min, fina Liziz och knackade henne  på axeln och sa: "Hejhej". Liziz bara titta och var nästan tvungen att röra på oss för att inse att det var sant, vi stod faktiskt nere på Mallorca, hos henne på jobbet !:D