31/8


nu ar det annu mer tomt i vart casa, vara sista gaster akte idag..Ingrid och Thomas..och mammi och pappi i onsdag, sa nu ar vi ensamma igen.
De senaste veckorna har varit mycket handelserika med mycket vanner och stahej, men det ar mycket skoj! :)
Var i 10.000 ar gamla grottor i Porto Cristo med ingrid, thomas och jonas i onsdag, fan vilken upplevelse, det var helt otroligt ! jag tog massa bilder, men jag har inte hunnit lagga upp de an, sa ni far se en annan dag, men jag lovar er, det var haftigt!

1/9 imorgon, helt otroligt det ocksa, fy satan vad tiden gar fort..har varit har mer an tva manader..helt crazy..aven om vissa dagar har varit trakiga och jag inte haft roligt alla dagar, sa har tiden flugit ( vet aldrig om man skriver med u eller y, sa skit i det ullis, att ratta mig, mohahah ! :) tiden har flugit ivag i vilket fall som helst! jag minns det som igar nar "Dj glenn", haha, sa i mikrofonen i student taltet att jag ville halsa till min pojkvan och vanner att jag skulle aka ivag i 4-5 manader. och nar sista laten spelades och ullis och jag grat i kapp med varandra..jag minns det som igar..jag blir till och med rord nu, fan jag vad saknar er, jag namner inga namn, ni vet vem ni ar..ni har kommit att betyda annu mer an vad ni gjorde innan jag akte. ni ar helt enkelt grymma !

puss till alla dar hemma, snart ar jojo back in town, och da javlar,  forbered er for fest !

¡Adiós!

Adiós amigos var jag tvungen att saga forst till Dannis och olle igar och till Mandy idag..det var lite sorgligt minsann. Vart lilla hus som har varit fullt av sand, luktat fis men innehallit mycket vanskap ar nu tomt igen..

men veckan har varit mycket underhallande och riktigt,  riktigt rolig! det har innehallit b la


sol, fisar, mamma, burger king, regn, bad, coca cola, "goomorgon, goomorgon, goomorgon", ingen sovmorgon, fest, ol, Enjoy, trampebat, pappi, fodelsedag, nachos, Vodde redbull, hyrcykel, snarkningar, sand, sang, "det ar inte att tanka pa", sandslott, Apoteket, Ingrid, grillning, medelhavet, alldeles for mycket pengar i dricks(olle), " det ar ingen dalig...", sidovagnar, Wdk, kramar, fotboll, sangria, topless bokforing och mycket mycket mer ... !


det har helt enkelt varit en javligt roligt vecka och jag vill att ni skulle stannat langre, men man ska vara tacksam for det lilla, ni gjorde veckan underbar !


130352-67

annars gar dagarna vidare, och vem kan egentligen klaga, ett dopp i Medelhavet och du ar som en ny manniska


(det ovanstaende skrev jag mest for att gora er dar hemma lite avundsjuka och likasa med bilden, mohaha ! )

allt ar frid och frojd



 efter manga om och men sa hittade aven Dad hit till Mallis, fast han tog en kort Europa turne innan han val landade har. Enligt flygbolaget Spanair fanns inte hans flyg, trots att han hade sin biljett i handen, sa de bokade plotsligt om hans biljett sa han hamnade i Barcelona! vilken utflykt va?. nar han val kom till Mallorca sa var hans bagage borta, hahah vilken dag, stackars Dad, men nu ar han antligen har! :)

Annars flyter dagarna pa, fest igar och det blev lite val mycket, och jobba kl 09.00 ar ingen hojdare nar man smyger in genom dorren 05.00, men man ska ha sadana dagar ocksa, visst?

annars vanner, sa vet jag tva saker som inte ni vet, tihi men jag far inte saga! :) hoppas ni blev nyfikna nu, mohaha!

...


nedrans skit helvete..

party, party!


Olle, Mandy och Dannis ar antligen  har och det ar underbart! : )
Dagen igar borjade med att jag slutade jobba och att de kom hit och sag mig i min underbara outfit, som jag egentligen bad dem att inte gora, men, jag kan inte vara sur pa er !
Sen gick vi hemat i samlad i trupp och val hemma pratade vi om allt mojligt, vad som hant i Landskrona, dock var det inte sa mycket, men anda lite som mig att hoja pa ogonbrynen, men det behover vi inte ga in mer i detalj pa. men vissa "besked" var ju faktiskt inte saaaa forvanade om man sager sa, det var nastan "antligen, varfor har de inte insett det tidigare?"
men, men.

annars fortsatte dagen, efter 2 timmar siesta fran min och Olle sida i alla fall med god middag som bestod av grillad kyckling, saser, sallad och ungstekta gronsaker, det ar allt bra att ha mammi har! mumsigt var det i alla fall, det ar inget snack om saken.
Sen var det dags for utgang och det blev en mycket lyckad kvall, vi startade pa Piccadilly, en karaoke bar, och efter nagra ol sa hittade vi " Hule" dar uppe. hahah "Hule" ar givetvis Olle, nar han gick fram och onskade laten fragade de efter hans namn och han tryckte fram pa sin engelska, " Olle", men det uppfattade det som sagt som "Hule", sa nar det var dags sa ropar det ut "And the next one to sing is Hule", haaahaa, det var roligt! Och som vanligt, Bill och Bull, Dannis och Olle nar de ar tillsammans ar det bara skit som snackas sa givetvis ar det laten "Uncle Kracker" som dyker upp, min favorit lat! hahah, det var oforglomligt, och jaa kara vanner, det finns dokumenterat!
Sen bar det av till Cheers dar vi typ bara satt i 10-15 minuter innan min och de andras magar borjade kurra sa lyfte vi pa rumpan och gick vidare till Danny´s dar en smarrig nachos slank ner innan vi begav oss till var lilla hus. Sa dagen var mycket lyckad och aven dagen idag, vi borjade med en rejal frukost och sen stranden nagra timmar innan det var dags for fotboll, men satan, United? jag forstar ingenting..

aja, nu far vi se vad som hander nar de kommer och hamtar mig om 50 minuter, om det blir utgang eller en drink eller glass nagonstans, nagot maste vi gora! :)
Vi har i alla fall bestamt att vi ska aka bananbat eller nagot en dag, och det ser jag fram mot..

en annan sak jag ser fram mot ar Dad, Ingrid och Thomas ankomst pa onsdag, tjooo!

farah, min arab, och alla ni i underbara Landskrona, i miss you!

farah!



jag maste ju bara saga att jag kan inte mer an halla med dig om Mat-Tina, du vet ditt inlagg om hennes konstiga blickar..och fy, jag haller med till tusen! eller sa har hon verkligen otur nar hon hamnar vid kameralinsen, den ar nog inte hennes basta van..

130352-66

hon ser faktiskt inte helt hundra ut..

2 days i´m counting



som sagt, 2 days, i´m counting          Mallis - 07 !

" This is España calling "

 ¡Hola!

nej nu ska jag inte skryta over min sa perfekta spanska(?) hahah, men det kan vara lite skoj for omvaxlingskull!  :)

Idag kommer mammi!, kara mammi som nog har med sig lite skoj saker till oss och det ar ALLTID kul, det ar saklart kul att henne ocksa har!
annars har det inte hant sa mycket den senaste tiden, Linda ar har och antligen har solen borjat skina igen, saknade den ett tag dar faktiskt, men nu ar det lika varmt igen. Sa oroa inte er, kara gaster, solen skiner!

Ikvall ar det antligen dags for mammas mat! OoOooOooh! jag har langtat, mumsigt, jag har ingen aning om vad det blir, men mammas mat gar alltid ner!

Pa fredag ar det nog utgang, det ar nagon maskerad och syster min, jaa gott folk Elizabeth Olsson ska kla ut sig, sa det ar bara ett maste att ga ut och titta pa henne aven om jag borjar 08.00 pa lordagen! sen plotsligt ar det lordag och da kommer Olle, Mandy och Danne, hahah Dannis menar jag saklart! och da ar det saklart utgang igen och massa annat skoj, wowowo !

och forresten, vi ska flytta! bara en liten notis, slottsgatan, here we come!

12/8


imorgon hander det ganska mycket, inte aktivitet eller sa men, jag har varit har i 2 manader, Farah, Anna och Saranda flyttar till Jonkoping och Ullis, Emelie och co aker till Ayia Napa, det ar ganska mycket tycker jag, for att vara pa en och samma dag !  :)

igar var det grillning pa verandan som gallde och det foljdes av utgang tillsammans med Jompe, Liziz och Daphne, det bar av till Piccadilly och sen till Twister men det var en lugn och skon kvall.
har egentligen inte sa mycket att beratta men det ar sondag och det ar inte mycket alls att gora pa hotellet, star har i receptionen och stirrar ut och tycker lite synd om mig, jag har bade ont i magen och i huvudet, och nej mamma jag har druckit ordentligt, jag trodde det berodde pa att jag druckit for lite, men sa verkar inte fallet vara..eftersom jag har druckit mellan 3 och 4 liter vatten idag.. aja, i vilket fall som helst sa har jag riktigt ont i huvudet...:(

men en positiv sak, JAG AR LEDIG IMORGON! det hurrar vi for, hurra, hurra, hurra! tadaaadaaaaaaam

grrr!


ibland vill jag verkligen stalla mig framfor dessa manniskor och bara morra at dem! bara sta och se farlig ut och bara grr, precis som ett lejon eller en tiger! sa farlig.
dessa manniskor kan verkligen ga en pa nerverna nar de star framfor en och i princip idiotforklarar mig. USCH PA DEM!
dessa arroganta manniskor som inte ens har tid och talamod att forsoka forsta vad man sager!

lar er engelska!

saklart pratar jag om dessa irriterande tyskar.

jag ber om ursakt, men det ar min asikt, forlat om jag kanner nagon med tyskt ursprung eller nagot..hahah

Palma Aquarium!





en dag på Palma Aquarium! det är något jag kan rekommendera faktiskt, det var riktigt häftigt, har massa fler bilder, men tusan det tar tid och jag har ungefär bara 4 minuter på mig att skriva vad som har hänt de senaste dagarna här i det underbara livet på Mallis! tjohoo.
Idag har det faktiskt och regna, och fy satan vad underbart!! Jag har verkligen saknat regn och jag ber om ursäkt till er hemma i Sverige som nästan kräker när jag säger regn, regn, regn, mohaha. Men jag har saknat det, förlåt. det luktar så underbart!
idag älskar jag helt enkelt regn!

Annars var akvariet helt fantastiskt, verkligen riktigt fint, massa fiskar och hajar, och precis som Jonas skrev också, vi hittade NEMO! han var inte försvunnen, han tog till och med en liten tupplur i korallen, vet inte om ni ser det på bilden, men det gör han i alla fall ! ;)

Imorgon kommer första besökaren, Linda, hon är mycket välkommen! :)

Regniga hälsningar...

surprise!



Jag star och jobbar och hor en mycket (hahah) skansk rost bakom mig saga:

"Saljer ni ol har?"

Jag vander mig om och ser Annika och Lars-Goran! Det var riktigt underbart att hora Landskrona dialekt igen och verkligen overraskande, sant tycker vi om, mer av det !
sa pa onsdag blir det nog middag med dem, och det ser vi fram mot, saklart!

mer overraskningar gott folk ! ! ! ! !

lite humor pa jobbet..


efter annu nagra veckor i receptionen har jag stott pa nya roliga efternamn, vissa tycker jag verkligen synd om, haha!

- Macken
- Midtbøll (kottbulle, hihi)
                       - Bøjskov (later som bajskorv, lite barnsligt, men skoj!)
- Grodeland
- Aguilera
- McGroddy
- Whitehead
- Fatnes (hahah!)

3 augusti


wow tiden gar fort!

Nu har jag i alla fall nagon att langta hem till efter en lang dags arbete, jompe snutt! :)
underbart!

Annars spenderas dagarna med jobb, mys och stranden och det kan man inte klaga pa, vem hade kunnat gora det, egentligen? det enda man saknar ar saklart alla vanner..puss pa er, tihi!

om en vecka smaller, eller mindre an en vecka till och med, da kommer var forsta gast Linda och sen rullar det bara pa, och antligen far man traffa mammi och pappi, tjohoo! och kompisar och Ingrid och Thomas och hela kortet, aven det underbart!

Min lediga dag, namligen onsdag ska spenderas, med jonas, (givetvis!) och den ska spenderas pa riktigt "turistiskt satt", vi ska namligen till Palma och akvariet som har oppnat dar, lilla jag har gratisbiljetter sa vi ska passa pa att anvanda upp de. jag ser faktiskt fram mot det, jag tycker om sana saker, det ar ju skit coolt!! wowoowo. (
www.palmaaquarium.com)

MALLIS-07, hahah ! woOWoWooO

21 euro!


mm minsann, 21 euro har lilla jag tjänat idag, och nu är ni allt nyfikna på hur tusan jag gjorde detta?:) jo det ska jag berätta för er.
Jag, Jonas, Liziz och Daphne var i hamnen och gick naturligtvis(!) in på Mango som verkligen har växt till favvo affären här nere och började titta på kläder... jag hittade en mycket vacker klänning men jag kände inte mig alls bekväm i den så den fick Liziz packa ner i sin kasse istället :(
sen innan vi ska gå ut ur affären så hittar jag en annan klänning, en likadan som Liziz också provat, och den faller mig verkligen i smaken! tjoho, men 36 euro? det är lite mycket? men eftersom jag har lidit de sista 2 veckor pga av pengabrist så ville jag verkligen unna mig något, sa min inre röst bara sa "ta den" och då gjorde jag det :)
Väl i kassan efter att ha hittat en tröja och ett par byxor utöver klänningen visar den totala summan: 30 euro..VAD?!
det stämmer inte tänkte jag, och det gjorde de inte heller..så butiksbiträdet ber om ursäkt och säger att hon glömde slå in klänningen, så jag sa bara "jaja, det är inga problem".
när vi sedan går ur butiken slår jag en blick på kvittot och vad ser jag?
JO hon slog inte in klänningen, utan hon slog in tröjan för 15 euro istället, mohahahah!
så istället för att egentligen ha betalat 67 euro så betalade jag endast 46 för en klänning, ett par byxor och en tröja, och det är enligt mig, en lyckad shoppingrunda!



annars ikväll är det utgång med Jompemannen, Liziz och resten av Viva folket, och det är väl trevligt, bara ein swein drei, eller hur tusan det stavas kommer, Heja Ukraina!!!