29/6-30/6

nu borjar arbetsdagen lida mot sitt slut aven idag.. slutar om sisadar en halvtimme och det ar alltid skont nar man vet att sang vantar nar man kommer hem, dock en sang utan jompe mannen, men jag klarar mig, bara tre veckor kvar nu..woohoo!
annars har dagen varit mycket lugn och skon, var pa stranden innan jag borjade, lagade lite lunch till systern min och mig sjalv saklart och som alltid, blev det perfekt (?) : )
en annan liten sak, nar vi satt och spelade Gudfadern(las mer langre ner.:P) sa kom det konstigaste och ackligaste djur jag nagonsin sett flygande in genom balkongdorren och bada tva, pa mindre an tva sekunder, hade vi hittat varsitt rum, jag sovrummet och liziz i badrummet och stangt dorren.
efter sadar tva minuters skrikande till varandra om vem som skulle oppna dorren och kolla om den var kvar, blev det givetvis jag som var tvungen att oppna och kolla. och jag skojar inte om det tog verkligen ett ogonblick, en enda ogonblinkning sen stangde  jag dorren igen eftersom den har flygande ackliga saken var precis utanfor sovrummet!
sa efter ytterligare tva minuter av skrikande om vem som skulle oppna dorren, blev det aterigen jag, men denna gangen hann de ga manga ogonblick eftersom flygodjuret var borta och vi kunde andas ut :) jag gick ut forst, eftersom liziz inte trodde att den var borta och hon stod kvar i badrummet och sag ut som varsta Mission Impossible, hahah sa kan det ga...

men som sagt jag och Liziz haller pa att spela Gudfadern pa xbox och fy satan vad vi ar grymma..hm..hon skjuter och jag kor, sa ar overenskommelsen, hahah.
hon hade verkligen en dold sida och den upptackte jag for ca 2 veckor sedan nar vi borjade spela Gudfadern.
Ni ska se hennes ansiktsuttryck nar hon plagar manniskorna och far ner de pa kna och skjuter dem i huvudet, forlat det later hemskt, men det ar riktigt roligt, ni ska se hennes ansikte! det ar ren njutning och hon ar helt besatt av spelet nu..

det var alltsa gardagen som avslutades med fyrverkerier pa stranden for de firade nagot helgon?!

aja,  idag vantar jobb, nu som sagt till kl 5, sen ska mannen min ringa, tjoho!:)
annars sa kommer Liziz kompis Annika ocksa idag, och det ska bli skojsigt, det ar en trevlig liten prick, sa jag ska troligtvis ut en svang med de och gora Alcudias gator osakra(?) hahah
och vi ska ata Thai ocksa! mums!

stackare..



vilken sotnos, haha. undrar om han blir mobbad och isafall av vem?
av de andra hastarna eller de andra zebrorna? :)



http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1106393,00.html

prins Ali



jag saknar dig.

alla bara pussas och kramas hela tiden, det vill jag ocksa... men snart kommer du till mig och gissa om jag langtar, vill bara fa krama och pussa pa dig.. :)

och om ni undrar varfor rubriken, sa lyssnar jag pa den laten just nu eftersom det ar Alladin som Mini Disco pa hotellet och den laten har en viss betydelse for mig eftersom jag tanker pa jompe da, han tycker om den laten, haha :)

27/6


idag ar det onsdag och idag ar det faktiskt lite mulet ute, men det ar lite skont for da ar det mycket lattare att sova pa natterna :)

har precis varit och fixat bankkonto och atit lunch med basta systern och om ca en timme vantar jobb, narmare bestamt halv 4 till halv 12. lite segt med tiden och sa, men jag har ju faktiskt haft hela formiddagen ledig :)

imorgon ar det torsdag och jag ska traffa Lina annu en gang, traffade henne igar med och det var jatte mysigt, tog en glass och pratade strunt i hamnen :)
Ska alltsa traffa henne imorgon igen efter jobb vid 5 tiden och da ska vi till Gota Kanal, en svensk restaurang och ata gott och titta pa Landskrona BoIS - Helsingborg i Svenska cupen,hahah roligt va?:D:D
blev helt chockad nar vi fick veckans nyhetsbrev pa hotellet och dar stod att de skulle sanda BoIS, my god!

saknar er dar hemma saklart, det hoppas jag ni vet, men jag ar bara ett samtal ifran sa det ar bara att sla en signal, 638755611  och sa 0034 framfor :)

pratade med mandy igar som ocksa snart ska ivag till grannlandet Portugal, hurra for henne!! det kommer vara underbart for dig och vipps sa ar det augusti och du kommer troligtvis ner hit.

troligtvis utgang i afton med Liziz, onsdag ar en stoor festdag har har jag forstatt, sa jag forsoka ta mig samman och hanga med ut idag aven om jag jobbar morgon imorgon, men lite far man tala :D

neej, nu maste jag ga och bestalla en taxi sa jag inte kommer for sent till work.. :)

saknar er alla !

24/6


annu en dag i varmen, det blir typ varmare och varmare for varje dag som gar, men som tur ar har vi fatt in en flakt i receptionen :)
idag ar det sondag och det ar sista dagen i veckan, men det visste ni val redan?:D
Jobbar till 4 i eftermiddag och sen ar jag ledig imorgon, och den ska avnjutas pa stranden tillsammans med Dannis innan han aker hem..:(  Sen pa kvallen ska jag nog traffa Lina som faktiskt ar har pa semester, tjohoo sager jag for det, hon har massa kramar till mig tror jag, och det ar aldrig fel:D:D:D

annars ar det utgang idag, ska hem och vila upp mig sa jag orkar hanga med i tempot har, haha inte kommit in i Mallorca Fiesta an ...

bara en liten notis..jag at ett apple pa lunchen igar.. och det smakade PRECIS som Sour Apple, shoten, jag blev helt chockad, exakt likadant! hahah, blev lite sugen pa shot, ah onodigt, men om nagon ville veta sa vet ni nu ;)

22/6



jag ar inte den som ar den, jag ar egentligen den andre...


22/6

idag ar det inget mindre an Midsommar, aven har pa Mallis. har precis borjat jobba och jag har gjort det med gladje faktiskt, midsommar utomlands ar roligare an hemma, tycker jag just nu i alla fall, men da har jag inte pratat med nagon om vad som egentligen hander hemma.
Schemat for dagen pa Viva Sunrise ar fullspackat, och borjar redan 09.30.
egentligen gors ungefar samma sak varje dag, men hotellet ar sa klyftigt att de bara bytar namn pa det, sa har ar schemat.
09.30 Midsommar Morgon gymnastik
10.00 Midsommar ansiktsm`lning( far gul och bla flaggor i ansiktet)
11.00 Midsommarstangen ska dekoreras
12.00 Dans kring stangen.
13.00 Midsommarlunch , med svenska specialiteter.
14.00 Familjelekar i poolen
           T-shirts malning
15.00 Entertainer mot gaster tavling
16.00 Viva Cafe med svenska snapsar (!)
16.30 Bingo
19.00 Midsommar middag med svenska snapsar (!)
20.30 Mini Disco
21.30 Show time
22.30 Musik.

Sa ser dagen ungefar ut, och for mig sjalv sa far jag tyvarr inte delta i dagens aktiviter men jag ska sta i receptionen och titta ut pa alla andra, sen slutar jag 4, da ska jag traffa Dannis en stund och sen vila eftersom jag borjar 09.00 imorgon bitti, for ikvall ar det fest, med svensk mat och snaps for mig ocksa (kanske, hahah)
 ska i vilket fall som helst bli trevligt!

20/6

annu en dag pa jobbet, precis som alla andra dagar. Solen skiner ute och har star jag i receptionen utan AC, puh det ar varmt. och nej jag klagar inte, men det ar faktiskt lite jobbigt, att jobba i sisadar 30-35 grader, men jag ar bast sa jag klarar det  ;) mohahah:D

ikvall vet jag inte vad som vantar, troligtvis utgang med Liziz, min trogna syster, men jag borjar 09.00 imorgon, sa jag har inte bestamt mig annu, men annars vantar midsommar pa fredag pa en balkong i hamnen och sill och annan svensk mat, och det ska saklart bli trevligt.

ska forresten traffa Anna och Leo idag, liziz kompisar och de ska ringa pa lagenheter, fast det sa det igar ocksa, men det blev inget, sa forhoppningsvis idag. men egentligen ar jag inte forvanad, jag i Spanien, manaña, manaña:D

jag raknar dagarna, karlek <3!


mallis



finns inte sa mycket att saga egentligen, man ar pa mallis och har det bra. ar pa jobbet nu,
men slutar om en halvtimme. ska hem och titta pa skrackfilm med liziz och ata nagot mumsigt, woohooo
inte alla som har chansen till detta, sa jag njuter, men fan, jag saknar alla !

Studenten!


vilken underbar dag, helt perfekt, solsken, fest, vänner, släkt, musik, det kan inte bli bättre. Bästa dagen i mitt liv, men sorglig också, tårarna kom i slutet, fy satan vad jag kommer sakna alla...

buuu!

fy fan vad dåligt!

blev riktigt besviken, hur fan kan man ändra åldersgränsen påkvällens evenemang på tages samma dag? det står fortfarande på Svenska Akademiens hemsida att det är 18 år, men nej fan, den jävla vakten vägrade släppa in oss för helt plötsligt var åldersgränsen 20?! jag fattar ingenting..

Sveriges flitigaste liveband..

igår var det lärarmiddag för Sp04B och Sp04A, dock ville ingen lärare följa med så vi får väl kalla det för klassmiddag istället. Hur trevligt som helst, kvällen började at my place med lite pinnar, chips och dricka såklart, sedan traskade vi vidare till Baggens där kvällens middag skulle ätas. Maten var god och sen var det fest för hela baletten, och trevligt var det!
Jag tog min kära Ullis i handen och promenerade till Tycho där vi skulle "mellanfesta", men det blev dock ett stopp på Akropolis innan tycho. Även på tycho blev det livat, kusiner, vänner och dricka väntade och som jag nämnde tidigare, väldigt trevligt!
När vi äntligen kom till vår slutdestination Tages ( och för er som inte vet, så ligger Baggens bara 2 minuter ifrån tages, men det tog lite tid ! ) efter många stopp, hej, hejdå och shot var det bara att ösa:D
härlig musik, vänner, skratt, ja vad mer kan man begära, kvällen var förgylld, tjohoo!

ikväll väntar, som rubriken säger, Sveriges flitigaste och bästa liveband på tages åter igen, nämligen SVENSKA AKADEMIEN. de har releasefest 22.00, och i'm gonna be there!