egentligen vet jag inte..


egentligen vet jag inte vad jag ska skriva, men jag tänkte följa strömmen och göra som jessica också gör i samma stund som denna, nämligen uppdaterar sin blogg. så jag tänkte, vafan, okeeeej :) Jag och jessica sitter i fika rummet precis som vi gjort de senaste 6 timmarna, men det är inte så tråkigt som det låter, vi har en tv framför oss och idag har jag faktiskt få se båda(!) avsnitten av Våra Bästa År, man kan bara inte låta bli att älska det programmet, eller hur jessica, erkänn att du fastnade lite idag?..

idag är det fredag och det är omöjligt att klaga, även om jag har haft jobbiga dagar denna veckan pga av olika anledningar, tänker dock inte nämna de, så kan inte ens de få förstöra min fredag. fredagen är helt enkelt helig!
kvällen börjar som tänkt i alla fall med att jag ska hämta jonas och sen köra hem till vårt nya place och försöka oss på att montera upp min 65(!) kg tunga sängstomme, men jag antar att det kommer gå bra, sen ikväll ska vi hämta bästa syster och Luna på kastrup vid 00.00 tiden. och till vår glädje tror jag att Elin skulle följa med, så det blir en trevlig liten utflykt !

annars kommer helgen nog att rulla på i all sin ära, morgondagen lär spenderas med the girls, nämligen, Anna, Lina, Kajsa, Malin och Paulina och jag hoppas innerligt att alla kan ännu en helg eftersom jag missade förra helgens bravader, kanske en repris?

image66Allt enligt Linus


linus fick ett litet hedersuppdrag, att göra mig i en south park figur, alltså så likt som möjligt.. och här ser ni resultatet, är vi inte slående lika?

image64jag bara älskar mitt gameboy!

jag och emelie

 
vi tog en biltur till mcdonkan (vilket inte var någon höjdare, men vad ska man göra när maten är slut?) vid ungefär 22-tiden igår efter mycket tungt bärande eftersom vi fortfarande höll på att tömma var gamla lägenhet! massa skit har vi... menmen, vi körde även ut mot koppargården där det hade brunnit några timmar innan, dock var alltid släckt och så när vi väl hittade dit och tur var väl det. men idioter som kastar sten på poliser / brandmän och springer upp i trappuppgången, vad tänker ni med?! förbannad blir man!

men det var egentligen inte det jag skulle komma till, utan coca colan på Mcdonkan! jag och emelie kom fram till att den " coca colan" egentligen är "nyttig"! hälften består ju för tusan av vatten, det ser man när de trycker ut colan, hälften är vitt, alltså vatten, genomskinligt och hälften är typ "cola". men den lilla cola smak som finns är nog inte ens cola det heller, utan mer..kolsyrat vatten med brun karamellfärg! aja, vi anser att den är lite "nyttig" i alla fall, haha

nedrans skit!


julklappar, julklappar och åter julklappar!

jag brukar alltid ha 100% koll på allt vad gäller julen, men iår?! fan, jag har inga idéer, hjääälp!

en liten filmsnutt


det fick bli en kort kort filmsnutt tillsammans med Dannis, Fredde, Jeppe och Phil i fredags, innan jag fick köra och hämta min älskade och fulla pojkvän nere i stan. Dock inte för att han var för full, utan för att han ville hem :) vill bara påpeka det, haha.  Där i buskuren stod han i ösregnet och såg nöjd och glad ut och desto gladare blev han när jag äntligen kom och hämtade honom, men det var inte det jag skulle komma till.

en liten filmsnutt alltså, vi hyrde en film som hette... "Bug" tror jag, visserligen gick jag som jag nämnde ovan efter ca 30 minuter, men det är verkligen ingen film jag rekommenderar, det hände ingenting ! ! det skulle vara en thriller, men det hände inget och det hade nog inte ens med insekter och göra som namnet faktiskt antydde, haha . nej, så hyr inte den!

Fredde: Hon verkar lite paranoid..
Phil: Va?! Det är ingen parodi, det är en thriiiiiiller


flyttning tar hårt på krafterna, puhuu!

Subway!


jag hade aldrig provat det innan, men jag måste faktiskt ge det mer än godkänt! även om jag fick pilla bort ganska mycket av innehållet så var den riktigt smarrig! jag förstod inte riktigt vad "vill du ha ALLA grönsaker i?"
ja allt utom lök svarar jag, meeen jävlar vad grönsaker där var, jalapeño, tomat, oliver och bostongurka, så det fick jag glatt plocka bort innan jag kunde ta en rejäl tugga i den annars mycket goda baguetten. lite dyrt var det , men det får man ta ibland ! :)

efter halv 5 väntar flytt till natten och lite till, vill bli färdig! :)  ska försöka måla mitt rum i alla fall 2 av 3 gånger som behövs, så kan jag måla sista gången imorgon och sen börhja flytta in möblerna på lördag kväll eller söndag, tjo!
och lina och andra som vill komma och kolla får vänta ytterligare några dagar! :)  Man vill ju ändå visa upp det någorlunda nytt och fräscht ovh möblerat faktiskt, så kanske till kommande helg ladies?

8 ½ dagar


om 8 ½ dagar kommer bästa systern hem! och såklart LUNA! lilla luna får vi absolut inte glömma, sötaste vovven på jorden!
så fredag nästa vecka kommer de hem till kalla Sverige, men det har jag redan tänkt på, hahah ! surprise!  Liziz stannar dock bara en dag innan hon åker vidare på äventyr i Europa, men luna, hon ska stanna hos mig(och mamma och pappa) nästan 1½ månad . Då ska jag skämma bort henne och hon ska få ligga i min säng varenda natt! gosigt.
annars väntar flytt om 2 dagar, finally!

image62
onsdag 21 / 11


samma rutin, varje onsdag. Timbuktus krönika, helt klart den bästa !:)

lillelördag idag, hur ska man fira det..en smaskig middag. en, texmex tallrik! tjoo, det sitter aldrig fel !

redan tisdag!


tiden går riktigt fort. måndagen bara flög förbi och trots mitt hektiska schema hann jag med allting! jag är så stolt!  jag hann till och med måla väggen samtidigt som jag ivrigt tittade på älskade prisonbreak, godingar.

ja så idag är det redan tisdag och jag kan fortfarande inte hålla med michelle och jessica att tisdagar är den segaste dagen under veckans gång. jag har ännu inte upplevt denna sega, mörka, långtråkiga och dystra tisdag som de ivrigt pratade om när jag var nykomling på jubb, hahah ! :) för mig är alla dagar samma, förutom fredag, som faktiskt är lite speciell, det kan jag hålla med om, man ska ju faktiskt vara en ledig under en liiite längre period! :)

ikväll befinner jag mig ännu en gång på curla, och här ska jag befinna mig till klockan slår 22.00, och sedan bär det av hemåt, men imorgon ska jag unna mig en behövligt sovmorgon till 10.00 eftersom curla väntar även hela onsdagkvällen, till 23.00, men jag vill se fotbollen! här är ju ingen tv?!? gooosh, det har jag inte tänkt på...

julisklappisar, kommer inte på något som får min mungipa att dra lite på sig, satan, jag brukar ju vara bra på det...

hektiskt


även denna veckan blir som förra, ganska så hektiskt helt enkelt.
måndag idag och jag slutar om ca 10 minuter, sedan har jag hela kvällen bokad, eller hela och hela..fram till 22.00 i alla fall. ska hem och hämta kära mor nu och köra och kolla på färg till nya köket och till min lilla "bostad", sen bär det hemåt för smaskigt mat som alltid och sen är det promenad som gäller, allt för att starta ett nytt och hälsosamt liv(?), försöka kan man ju alltid.. och klockan 22.00 är det äntligen dags för veckans avsnitt av PRISONBREAK, jag kan inte få nog alltså. och justja, där i mellan ska jag hinna måla min vägg ännu en gång, tredje gången gillt hoppas jag gäller! jag orkar inte fler gånger. men jag kan nog måla samtidigt som jag tittar på prisonbreak, det måste fungera ! :)

tisdag och onsdag kommer spenderas i curlingens anda, nämligen ute på curla.nu i landskrona AB och sen på torsdag, är det förhoppningsvis dags för flytt! eller i alla fall att vi kan komma till och ställa in saker på vinden och börja måla så att den stora lasten kan gå på lördag förmiddag, håll tummarna vänner !:) och sen är det fredag, och ännu mer målning och förberedelser och lördagen, ja den vet vi redan och sen helt plötsligt är det söndag..
nej nu slutar jag, så nu tänker jag inte sitta här en minut mer, see yaa!

hjälp!


hjälp mig vad man kan göra på en och samma plats i ca 7 timmar?...
några förslag? vad som helst..


vad har jag gett mig in på?!


ja för att vara ärlig så vet jag inte riktigt, men vad gör man inte för sina vänner? :)

på måndag(eller tisdag) ska alltså jag, sätta mig på en häst och trava runder tillsammans med kära Ullis, hahah!
jesus, det är torsdag och jag är redan nervös! jag har gjort detta en gång tidigare, men jag var ordentligt nervös även den gången. Då hade jag Michelle med mig som nybörjare, hon visserligen gjort det någon mer gång än vad jag hade, men det hjälpte verkligen inte. Den dagen är i vilket fall som helst en dag jag sent kommer att glömma. Att kunna tänka tillbaka och se den bilden mig framför, när Ullis häst börjar skena (galopp heter det nog i hästvärlden) med Michelle på ryggen, kan få mig att skratta högt vilken tidpunkt som helst på dygnet!  Att se Michelles kropp hoppa runder i ingen takt alls och att se hästen njuta av detta( kan tänka mig att den njöt när den fick springa av sig lite i alla fall ) var tamejifan något av det roligaste jag upplevt under hela mitt liv ! ! !
dock är jag tveksam, men man måste väl ha lite roligt ibland :)
jag om några år, maybe? hahahah!

Poliskommisarie Johanna Olsson

det finns bara en TIMBUKTU !
varje onsdag på Aftonbladet.se

ännu en dag i min ensamhet ute på Curla.nu AB i Landskrona, men kunderna idag gör faktiskt det hela lite mer roligt ! :)  Det är nämligen Polismyndigheten i Skåne!
och lilla jag, som faktiskt funderar starkt på att bli en av dessa få kvinnor inom polisen, hahaha, tycker det är riktigt roligt att få ha dessa som kunder! De jobbar med centralstation, Lund och är indelade, så att dessa som är här, just idag jobbar på "akutavdelningen" som de kallade den.(jaa, jag frågade!) Det innebär att det är de som ska finnas på plats vid rån, inbrott, misshandel, bråk osv, de är alltså till de man ringer i princip. och jag kan inte låta bli att tycka att det yrket är rent ut sagt, ashäftigt!
ska nog sikta in mig på rubriken faktiskt...

humor på hög nivå


det var en gång två sandkorn som var ute och gick i öknen.
plötsligt stannar den ena och säger :
-"du, jag tror vi är omringade"


hurra!


hela glumslöv jublar över det glada beskedet! och BK lika så!hahha


I säkert förvar


nu är jag och jonas hemma i tryggt förvar igen, pontus också, fast han var ju tvungen att ha racing på vägen hem, så efter cirkus en timme blåste han förbi min lilla röda, så jag antar att han också kom hem tryggt!
resan till jönköping var svår och det tog tid, inte bara för att min lilla inte går så fort utan för all snö, blåst och alla jävla lastbilar! det kom snö lite var från och yrde runder överallt och på det så hamnade vi bakom lastbilar heeela tiden vilket gjorde att man fick ligga i 80-90 km/h eftersom lilla jag, som körde inte vågade köra om lastbilarna när vädret faktiskt var som det var. Jonas fick peppa mig lite och jag vågade trycka på gasen så tillslut kom vi förbi de farliga lastbilarna:p hahah, men det var faktiskt lite otäckt att köra, men vi kom fram efter många om och men, det tog nästan 3 timmar, eller typ 2 och 45, men man ska inte stressa! :)
Väl framme väntade ett varmt hus och goood mat och såklart FARAH! :) det bjöds på kycklingklubbor, klyftpotatis, sallad och olika sorters sås, mycket smaskens! sen blev det lite idoltittande och sen försvann killarna hemåt mot og.
men helgen har verkligen kanon och det var riktigt roligt att se hur farah och co har det, och de verkar faktiskt att trivas väldans bra, så det är tur!
nu kommer det dock ta långt tid innan jag får träffa farah igen, satan i gatan, vi måste lösa det, viiisst?:)

nu väntar jobb en liten, liten stund till sen går mina ben vidare till City Gross för lite inhandling av mat och sen bär det nog av till Mr Gustafsson tillsammans med Mr Daniel och väl där ska vi umgås och glo Fotbollsgalan antar jag, det kan väl bli skoj, zlatan är ju faktiskt där, hahaha

brrr


jag packade inte ner värsta termo kläderna ju, herre jesus vad kallt det är. snö överallt, dock inte mycket men tillräckligt för att man nästan ska frysa häcken av sig. här är toppen nice och jag klagar inte på sällskapet! igår tog vi bara det lugnt och softa och ikväll skulle vi egentligen ut, men aldrig! hahah jag kommer frysa så in i bomben så det blir ytterligare en myskväll, men det blir nice!
ska hem en sväng till oskar och laga pannkakor med sylt och grädde! yummie!

annars har dagen tillbringats på det s.k A6 " största shoppingcentrat mellan Malmö och Stockholm" haha men det blev lite småttis och gottis, två tröjor och sen liten nya stuff till rummet som äntligen blir mitt 24 november, tjohoo!
nu ska vi bege oss, soo long

nu beger jag mig!


 mot Jönköping, tjaaaaaaaa

image59

"jag har alltid trott"...


"jag har alltid trott att man spelar curling på is" ,
det var den första kommentaren jag fick när jag anlände ut på Curla igår eftermiddag.
det är väl för fan klart att man spelar på is, hallå?! man kollar väl ändå upp vad curling är om man inte riktigt vet vad det innebär? mitt enda svar var "såklart spelar man på is, 100% is!" (din korkade pantade idiot..). och sen ger hon ifrån sig ännu en härlig kommentar "Men det liknar ett sånt där gympagolv som man spelar innebandy och handboll på". MEN JA, STENARNA GLIDER JU PÅ PLASTGOLV?!, din, din....ja jag vet inte vad. Trevlig som man måste vara svarade jag snällt och vänligt "nej det är inte gympagolv, det är is, jag lovar". herre jesus!

fredag idag och som så många andra fredagar så är det ingen vanlig fredag! idag är Jönköping som gäller och jag äntligen få hälsa på hos Farah och Oskar! Ska få se hur de har det och om de verkligen sköter sig där upp i "jönet" som endast Farah säger enligt Oskar, haha, mobbad! Det blir nog en mysig och lite låång resa, men sällskapet kommer att höja trivseln, så jag ska verkligen inte klaga, det ska bli super mysig! Farah ska laga mat ikväll och sen blir det nog bara Idol och ta det lugnt och på lördagen ska vi nog utforska Jönköping, både under dagtid och nattetid, tjoohoo! så nu är det jobb några timmar till men DOCK MED SMASKIG KLADDKAKA kl 15.00 som jag tycker att alla vi här på jobbet förtjänar en dyster fredag, men sen bär det iväg, vrooom

kommer ni ihåg mitt klagoinlägg?


tänkte bara dela med mig av min fina high-tech miniräknare, som jag känner på mig att alla kommer vilja ha efter mitt inlägg och springa till närmaste lager där de förvarar dessa underbara (?) maskiner! för det är fan var de borde vara, på ett lager , inte på mitt kontor! aaahh

image58

glumslöv behöver vatten!


min kära vän Amanda Lövström bor i det drabbade området i den lilla byn, om man ens kan kalla det by, liknar mest en håla. hahah nej, skämt å sido, men lilla Glumslöv är faktiskt väldigt hårt drabbat och de behöver vatten. Jag vet, jag står ut med Amanda tjat varenda dag om att hon måste koka vattnet minst 20 minuter innan hon kan använda det, och när hon väl  har kokat det i20 min så har minst hälften avdunstat, vilket innebär att hon måste fylla på mer vatten och koka ännu en gång, och jag lider med henne, lilla Amanda. Livet är inte lätt när maten tar lång tid och att man sedan dessutom häller ut allting man lagat på golvet. Det är helt enkelt bara att räkna till tio, ta ett djupt andetag och med glädje börja om igen. livet är inte alltid lätt mandy lilla. hahah

image57 hit går Amanda för att hämta sitt dagliga vatten, haha


 

jag anser..


jag anser att en dator måste ha miniräknare, paint och ljud för att personen i fråga ska trivas. Jag anser också att ett kontor måste rustas upp med en radio eller liknande, så att personen i fråga kan känna sig delaktig i vad som händer runt om i världen och samtidigt njuta av lite musik som ljuder från högtalarna. jag anser att om det inte finns miniräknare på dator ska det i alla fall finnas en lite bärbar sidan om, så att personen i fråga slipper en stor, högljudd som skriver ut på papper varenda gång man trycker =. Jag anser att varje kontor ska rustas med en telefon som är från senast 2000-talet så att personen i fråga slipper bli mobbad av sina arbetskolleger. Jag anser att personen i fråga ska slippa höra harklingar, ungefär var 5:e minut. 

personen i frågan är såklart jag, hahah, men det är inte  illa som det låter. jag trivs kanon bra..men harklingarna är fruktansvärda!  

snart är det lunch

nästan alla bloggar som man hoppar runder till har en s.k Dagens Outfit, vilket för mig känns väldigt lönlöst, jag är inget fan av det precis, men aja. man kanske ska försöka starta en ny trend? typ.. Dagens Lunch presenteras av Johanna Olsson? hahah kanske inte, men dagens lunch bjuder på kära mors goda pannbiffar och såklart pasta! tjoohoo.

idag fyller älskade farmor år, grattis till dig! ska hem till henne och äta hennes underbara fettiga mat som bara farmor kan trolla fram, åhh jag längtar! hemskt vad mycket mat det blev.
men först ska jag ut på b la ÖB och inhandla en vacker ram som ska pryda en av farmors presenter, nämligen ett enkelt litet foto och sen ska jag nog hemåt jonas så han kan lägga upp våra bilder på blocket så vi får sålt lite och sen, finally, bär det av till farmor!

och hör och häpna, kära vänner, jag, Johanna, var på gymmet igår! det går ett suuuus genom publiken!

         

mallis  07-

ca 15 minuter

det är ca 15 minuter kvar till älskade Farah kommer till kontoret och förgyller allas fredag genom att vara pizzabud!
vi tog fredagskänslan i akt och nu väntar vi alltså ivrigt på att få äta en härlig lunch, woooo! jag är hungrig!
snart så, snart så.

sen bär det av till curla , ännu en dag på jobbet som för tillfället alltid blir längre än vad den egentligen ska vara, men never mind :) ikväll vet jag inte riktigt vad vinden tar mig, men jag följer snällt med oavsett var :)

nu ska jag börja förbereda mig för pizza, åh vad gott..

MTV music award

 äntligen färdig med alla entry forms som johan så glatt har delat ut till mig och jessica, men det känns hel lugnt, nu känns det som man kan detta och det är alltid ett plus, ett plus till oss båda!
ska börja sortera in de jävlarna nu också, och det lär nog ta tid, johan sa att den som är först alltid får det lättast..så jag funderar på att börja nu snabbt innan jessica, så får hon allt det jobbiga, hahah! nej så taskig är jag faktiskt inte, men det hade varit skoj!, vi delar på helt enkelt. aja, ska väl inte babbla om mitt jobb antar jag, kan inte tänka mig att det är speciell intressant, men vafan.

idag är mtv music award!! wow, det är faktiskt en årlig händelse som jag följer vartenda år, det är nice!, dock är det jobb, jobb och åter jobb  innan jag väl kommer till en soffa där jag sätta ner min välformade(?) rumpa,erhm.. hahah!.
ska till curla 16.00 och sen som trogen vän jag är, så tog jag även olle kanelbulles tid för han är busy med andra saker. så jag ska alltså befinna mig på curla från 16-20.30, så det blir lagom hem till galan,tjoho. lång arbetsdag, 08.00 till 20.30.. blir väl en sisdär 12 timmar, men när faaan ska jag äta? jag blir galen ut mat..det problemet får vi allt lösa under dagens gång.  
har dock en överraskning ikväll, waa! jag säger inget, men jag hoppas att en viss person blir glad i alla fall, för jag är glad över det och jag vill dela med mig! jag tycker inte om att vara tyst, jag vill dela med mig till alla, nästan i alla fall, det finns alltid undantag, grr :)