lill lördag


Happy Halloween! det är väl idag man säger det ? men är det idag man ska ha gjort en fin pumpa också och ställt utanför dörren? äh fan, då har jag glömt det, det brukar ju vara en tradition. jag har ju planerat värsta rock pumpa och så hinner jag inte göra den, det var det värsta, mycket dåligt av mig...

eller är det på lördag? neej då är det väl All Helgons natt, då man går till kyrkogården och hyllar de döda,inte sant? rätta mig gärna om jag har fel, jag kan hantera det!

aja idag är det onsdag och en helt vanlig onsdag i all sin ära, halva arbetsveckan har gått och det känns som allting bara rusar förbi. dagarna går otroligt fort och íbland vet jag inte ens om jag hinner tänka vad jag ska i veckan innan det plötsligt är söndag igen och det är dags att planera för kommande vecka. jag har tex redan planer för hm, ..ca 3 veckor framåt(!). ah never mind, det rullar alltid på och går oftast i rätt riktning.
sitter fortfarande och kucklilurar om jag är nöjd eller inte med gårdagens radikala förändring, men det känns ändå ok, jag går i alla fall inte runder med värsta klumpen i min mage och tänker att jag måste göra något åt denna hemska sak nu, genast! utan det känns helt ok och jag behöver nog bara vänja mig, det blev ju trots allt en mycket stor skillnad tillslut.
dagen rullar på och jobbet fungerar exemplariskt som det har gjort varenda dag sedan jag började här, alltid små grejer som irriterar en, men vad tusan ska man göra, man får ta allt med en klackspark, så enkelt är det .
älskade kajsa som skicka ett urgulligt sms till mig igår, det blev verkligen uppskattat och visst ska vi lösa allting, vi måste bli bättre! mycket, mycket, mycket bättre och det gäller egentligen alla. visa att ni uppskattar era vänner och visa att ni tycker om de ! de är guld värda.

efter jobb ska jag minsann till City Gross(igen, var där på lunchen och handlade smarrig lunch) och inhandla lite ingredienser till min och jonas lilla middag som vi har tänkt laga tillsammans idag :) ingen aning vad det blir för gott, men med två mästerkockar som oss och med mysigt sällskap ska det nog bli mer än toppen! vetitusan om det blir några stearinljus och grejer, men jag ska ändå försöka få det mysigt, det är ju mörkt om kvällarna och det är ju faktiskt lill-lördag då tycker jag att man kan göra det lite mer speciellt! 
nu är det väl dags för hard work work igen, har några entry forms och medlemslistor som jag bör göra,
men jag känner att ett toalettbesök står på "behöva-listan", så jag får nog traska till toaletten innan jag fortsätter...och förresten, imorgon kommer Farah! det tycker jag att vi tjoaar för! jag tycker om när farah är hemma, vi ska göra massor med saker och nästa helg kommer bli lika roligt, fast då är det dags för nya aktiviteter fast på främmande mark, äntligen!

en dag fylld med förändringar


sitter på jobbet som vanligt vid denna tiden, men det är soft, jag kan verkligen inte klaga :) sitter och kuckilurar med min kaffekopp i min hand. det enda negativa jag kan komma med detta jobbet är att jag har börjat dricka väldigt mycket kaffe. jag har alltid tyckt om kaffe, men jag drack det väldigt sällan, typ kalla kvällar eller när man är och fikar och så,men nu,.jag dricker ungefär 4-5 koppar per/dag. morgon, frukostfikan, lunch och eftermiddagsfika. jag vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt, jessica tycker inte alls det är bra, men Mona säger att det är ingen fara alls...vem ska jag tro på? i vilket fall som helst så kommer jag fortsätta dricka kaffe, men jag kanske borde minska mängden? aja.
annars rullar dagen på, jag och michelle har gjort namnskyltar till alla här på kontoret och ack så fina de blev, hel nöjd är jag i alla fall! sen har vi även satt ihop ett städschema som vi ska hjälpas åt att sköta, eftersom vårt kök/fikarum ser ut som döden!
slutar jobbet 16.30 och är det dags för en radikal förändring i mitt liv. lite nervös är jag..men jag tänker inte säga vad det är som ska hända, för om det blir katastrof, typ katrina katastrof så ska jag snabbt tillbaka och ändra tillbaka allting till som det var innan utan att någon ens märk det! så det så, ha!

såhär fina blev våra namnskyltar, inplastade och allt!


"idag blir det en liten överraskning till kaffet"


det kom vår kära Johan på kontoret in och sa till oss nu för ca 2 minuter sedan. Vi tittar glatt på honom och säger jaha, vi kommer snart. "det här blir fint serru"
och där på bordet stod en smarrig tårta! en tårta som liknade en pumpa, alltså en halloween tårta. jag brukar inte äta tårta men attans, jag kunde inte  låta bli, vilket är förbaskat dåligt. Nu har jag äntligen kommit loss och packat min träningsväska och tänkte ju att jag skulle bli slimmad till tusen nu, men att börja träningspasset med en tårta? attans, men jag kan inte motstå helt enkelt...


förresten, jag hittade värsta fånigaste, roligaste och patetiska samlaren på blocket, kolla vad jag menar här -->
http://www.blocket.se/vi/13969880.htm?ca=23_9_s

idag är det fredag

 dagen har varit lyckad och började 08.00 och är still going strong, dock måste jag hem och vila min kropp en liten liiten stund innan det bär iväg på kvällen partaj.
och förresten, jessica bjöd på morotkaka idag och där är faktiskt 4 dl riven morot i, sådeså!

och det är ingen vanlig fredag denna fredagen heller, för idag är ingen mindre än HAMPES FÖDELSEDAG, "jag gratulera, jag gratulera, jag gratulerar lilla hampe idag, shalal" osv.
kvällen börjar med underbar mat på tycho med nära och kära och det kan väl ingen egentligen klaga på? inte jag.
därefter vet jag egentligen inte vad som händer, troligtvis hbg och jag har förstått folks önskningar och det brukar jag göra, så det blir nog tivoli, jag ger det ännu ett försök denna helgen med legitimation, så jag kan få shaka av några hg, mohahah.
jag känner på mig att kvällen kommer att bli lyckad. klädsel? mja ingen aning, nakenhet, undra hur många som hade hängt med en kväll med nakenhet som tema? ..


stenålder

när en dator inte ens har Paint, måste den ändå vara way to old?
jag tycker det är dags för förändring ...

Prison Break!!


fredagen blev mycket lyckad och sällskapet gjorde hela tillställningen ännu bättre. vi startade hos lina efter att siste man kommit dit, nämligen jag, ca 25 minuter försenad tack vare rhodos duktiga(?) pizzabagare? men i vilket fall som helst, de gör trots allt goda pizzor.

vi avnjöt en riktigt smaskig, god, läcker och underbar middag som lina tillagat helt och hållet på egen hand, en applåd! maten satt där den skulle och vinet gjorde även det susen. Efterätten gick verkligen inte heller att klaga på, en utsökt vaniljpanacotta, eller hur det stavas slank rätt ner i kistan och gjorde även den suusen. hela kvällen var toppen och sällskapet, underbart!

sen bar det iväg mot helsingborg med kära paulina som chaffis och väl där träffade vi på jonas, phil, dannis och co och det var såklart trevligt. lycklig som jag var började jag yra rundor med mina händer i mina fickor och leta ivrigt efter mitt id/körkort, men gott folk, tror ni att det var där?!
neeej idiot som jag är, så visste jag att mitt körkort inte låg i börsen, men vi hade lite bråttom iväg och jag bara slängde ner börsen i hopp om att jag fick med mig allt, men icke sa nicke..efter ca 20 minuter i kön och velade hit och dit, om att komma in på ditten och datten sättet, fick jag ta mitt sunda förnuft till fånga och tyvärr ge upp och bege mig hemåt, misslyckat! verkligen sorry för det..

annars rullade helgen på , 26 års kalas på lördagen och fotboll på söndagen, men nu slutar jag på jobb och det bär iväg till Ikea för shopping till nya rummet, tjohooo!

och förresten, PRISON BREAK IKVÄLL 22.00

"på torsdag äts det ärtsoppa...

....på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagens som känns bäst.." shalala.

ja gott folk, då var det fredag och ingen vanlig fredag utan det är fira-linas födelsedag-några veckor för sent- men lika kul ändå- fredag ! sådeså! :) hoppas, eller vet att det kommer bjudas på god mat och ännu bättre sällskap, var föör länge sedan vi träffades allihopa, så det är verkligen en fredag jag ser fram emot.

Slutar om ca 10 minuter och då ska jag bege mig mot staden som faktiskt erbjuder mycket fler outfits nu tack vare H&M och Gina Tricot och försöka inhandla mig något nytt inför kvällen, jag har en reservplan men vet i tusan om jag orkar ha det på mig :) men jag brukar bestämma mig i sista sekund :) aja, egentligen orkar jag inte bry mig om vad jag har på mig men lite fin kan ju faktiskt vara kul en speciell fredag, visst?
var det bär av senare efter middagen har ingen aning, men tackar hjärtligt Ludde för att han tog min tid på jobbet så jag slapp bli avbruten mitt i middagen!!
kanske lutar pilen åt tivoli, det hade varit nice!

seee you!


äntligen!



 nu är jag inne i jobbet och kör för full fart varenda dag :)

fick faktiskt mitt första mail idag från Trevor på Malta, det är ändå tufft, lite i alla fall ! bryr mig inte om vad ni tycker ändå :D paaah.

annars väntar mumsig mat tillsammans med mumsig sällskap, jonas, fast dig kan man ju inte äta upp. Då finns ingen jonas kvar, och var hade världen tagit vägen då? det vet man inte..så jag hoppar att mumsa på honom. men jag ska mumsa i mig rak thai och kolla sverige-nordirland är det väl tänkt, så det blir nog en hejdundrans kväll.


tösabitar, vad händer på freitag?

hahah!


hur ska hon klara sig? stackare..


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1014758.ab

spöke och göteborg


det är väl i princip vad min helg kommer att handla om, i stora drag, för där är massa små saker som jag måste hinna med mellan detta också.
ska tex hinna äta, jobba, sova, mysa, duscha, titta på fotboll och troligtvis vara allmänt social mot alla också, annars är jag ju otrevlig.

så dagen började 08.00 med jobb, som fortfarande är väldigt soft, och fortsatte utan några större problem fram till 16.30. Tiden går faktiskt gaanska fort även om man inte har mycket att göra, denna första vecka har faktiskt bara blixtrat förbi. Satte upp lite foto och så och ett efterlängtat vykort från Jönköping, bugar och tackar F! :)
sen kommer dagen fortsätta och 18.00 ska jag träffa olle och anna utanför Turistbyrån då vi ska ut på spökrunda ! boohoo! det ska bli skoj!
sen hoppas jag att något mer skoj händer, kanske varm choklad och kanelbulle i stadshuset ? det låter gott i vilket fall som helst...sen hoppas jag att jonas kommer och kryper ner i min säng och håller om mig :)

morg130352-29ondagen börjar även den redan vid 08.00 även om det är lördag(!). Då bär det av till Göteborg med jonas, dannís och linus som sällskap! och givetvis min lilla röding också, min lilla bil ska ju trots allt färda oss till göteborg ! Ska hämta ett nintendo wii som vi köpt, och ja det är kanske lite långt, men bättre erbjudande gick inte att hitta, sådeså!
jag håller tummarna att allting går bra, för 17.00 måste lilla jag vara hemma igen då det är dags för jobb igen...
efter jobb på lördagen blir det nog lite landslag tittning med vänner och lite smaskens, dricka och annat och det slutar troligtvis på tycho där ytterligare några drickor halsas ner, men det tar vi en annan gång :)

helgen kommer flyga förbi...


 

buu!


... det blir nog inga spöken imorgon ...


130352-28130352-27

det är konstigt



att man måste gå på fotboll för att slippa toalettkö. Jag kom att tänka på det igår, det är aldrig kö till damernas toalett  under en fotbollsmatch. visst går kvinnor också på fotboll men majoriteten är ju faktiskt män. och även i halvlek var det inga problem, jag gick raka vägen in, UTAN att ens behöva vänta 30 sek. fast har man otur kan man ju hamna bakom en äldre kvinna som tar typ lika lång tid på sig som 4 andra kvinnor hade gjort totalt, men i vilket fall som helst, på sportevenemang har kvinnorna helt enkelt fördel, det är en av få platser där man slipper toalettkön.
så för att runda av, jag hade nog hellre gått på fotboll och kunnat gå på toaletten när jag vill utan att missa max 5 minuter av matchen, än att stå i kö i över 20 minuter på Ladies Night! :)

så det så


jag saknar min syster, bästa systern i hela världen

image26

allt är som vanligt


ja allt är som vanligt, och det är riktigt, riktigt skönt.
man saknar allt så mycket mer när man är långt ifrån det. att inte kunna köra bil till alla vänner, att ta en promenad i borstahusen och kolla solnedgång, ringa och prata utan att behöva tänka på de enorma kostnaderna, ligga och njuta under duntäcket hemma i vår mysiga lägenhet, jaa man har verkligen saknat allt.

helgen började hemma hos mig tillsammans med Emelie, Mandy och Anna, lite små prat om allt möjligt och jag lyssnade gärna eftersom jag måste snappa upp allt som har hänt under tiden, hahah fast det verkar inte vara så mycket? det är samma gamla saker, men underbara saker.
sen bar det vidare till Baggens där vi träffade lina och malin, söta ni, det var en höjdare!
efter en snabb titt hos lars så bar det vidare till tycho där man träffade kusinerna, vilket aldrig är fel, linus, lucas som var hemma från sthlm, och tulle :)
kvällen avslutades på Tages med lite dans och dricka, men även en lite olycka på ovanvåningen där lilla jag la mig rakt lång efter att ha trampat fel på trappan och lagt mig på golvet, men men. en pölse i handen och jonas i den andra och dannis gående bredvid mig i regnet så gick allting bra !:)

annars lever mitt enkla liv vidare men jag gillar det. ikväll väntar champions league hos olle mannen med danne mannen och lite godis och imorgon är det KANELBULLENS DAG, MUMS! det ska firas!