Vissa firar valborg på ett sätt, några andra på ett annat sätt


Men när jag får ett sms för ca 15 minuter sedan från älskade Mandy så börjar jag undra hur de egentligen firar valborg i Lund...

"Jag har precis posat i bikini för ett dotterbolag till Red Bull"

Snart blir det lite ledighet


Det tackar man givetvis aldrig nej till. Just nu sitter jag och håller tummarna för att chefen ska komma in och säga "Vet ni vad, ni kan gå hem efter lunch". Tyvärr tror jag inte chansen är så stor, men det hade varit skönt. Men, jag ska fortsätta hålla tummarna, you never know!

Ja, valborg idag och jag är mega kluven om vad planerna inför kvällen är.. jag både vill och inte vill, men jag kan verkligen inte bestämma mig. Troligtvis går jag the party at strand en stund, checkar läget och utgår sedan därifrån. Ibland blir det ofta roligare när lite oplanerade saker dyker upp, right? :)

image244

Även pizzabagare kan skoja till det


Eftersom jag har ca sex timmars jobb kvar framför mig, så får det bli att jag beställer något som jag kan hämta upp på vägen och äta senare ikväll. Så vad är egentligen lättare än att lyfta telefonen och göra en beställning? I mitt fall kunde jag inte komma på något lättare, så därför blev det just en beställning av en underbar kycklingsallad från Mamma Teresa. Följande samtal utspelade sig för några minuter sedan:

Man: - Mamma Teresa, det går bra att beställa.
Jag: - Ja hej, jag skulle vilja beställa en kycklingsallad.
Man: - Det går alldeles utmärkt, var det bra så?
Jag: - Ja.
Man: - Okej, då är du välkommen om 15 minuter.
Jag: - Går det bra att beställa den till 16.00?
Man: - Javisst, inga problem.
Jag: - Tar ni kort?
Man: - Ja, fast jag har inte med mig digitalkameran idag.
Jag: - Tyst... och svarar "nej just det"

Nej just det?! Vafan är det för svar, HAHAHAH, sånt är skoj. Detta kommer jag skratta åt några dagar nu. Min humor helt enkelt :)

Skönt och avslappnande

Kajan, jag kan verkligen se oss två i the car. Vilken härlig bild som infinner sig på min hornhinna alltså...mmhm, drömmer mig bort. Sen att vi liknar Wilma i Flintstones med det halsbandet är en annan sak, haha.





Nu kom jag tillbaka.
Hejsan alla glada (och sura och arga, whatever you like). Här sitter jag i total tystnad och ensamhet nere på mitt annars trevliga och livliga kontor. Det är bara jag och chefen här idag. Bea ska också dyka upp någon gång under dagen, men jag har ingen aning om när. Så, nu har jag stängt min dörr, höjt musiken, så den flödar med glädje ut från datorn (Jason Mraz-I'm yours, kan det bli bättre?), hämtat en kopp kaffe, skalar en banan och bara allmänt myser faktiskt. För er som tror att jag inte jobbar (hur nu någon kan tro det, haha) så gör jag faktiskt det, jag tar bara en liiite längre paus och unnar mig lite kvalitets tid på kontoret. Hej så länge.

Om någon rik typ har sisådär 400.000 över...


... så är jag inte den som tackar nej. Jag är en snäll och söt tjej som glatt hade tackat ja och blivit ägare till en sån här;)


image240

ge mig!

För att vara måndag är jag mer pigg än vanligt

Ännu en måndag står och bankar på dörren, och jag antar att jag har släppt in den. Ganska välkomnade också faktiskt. Det känns som denna måndagen är lite skönare och mer avslappnad än vad den brukar vara. Av vilken anledning har jag ingen aning om. Har inget planerat, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig, och jag tror det är det som får mig lite avkopplad. Tänk att ha det så varje dag efter jobbet? Inget planerat över huvudtaget, gud, vilken härlig känsla. Det är den känslan som infunnit sig i min kropp den senaste veckan och som fått mig att fundera mycket, men nu är jag lika vilsen igen och antar att jag får invänta nästa omgång av dessa tankar.
Nog om det.

Gårdagen speglades av lägenheten, BoIS och middag.
Jag och min loverboy ställde klockan på 08.15 för att vara duktiga och vara i tid i lägenheten. Dock är det svårt att gå upp så tidigt en söndagmorgon, så vi låg givetvis och drog oss liiiiite. Vid 10-tiden befann vi i alla fall oss i lägenheten. Och fort gick det igår, jag, Jonas, Ingrid, Thomas och Linda var där och arbetade. Målade sovrummet, hallen, taken och monterade lite möbler, det gick verkligen undan! Skönt :)
Sen stod det givetvis fotboll på schemat, man kan inte missa en hemma match helt enkelt. Ännu en vinst av BoIS igår. Tjooohooo :)
Sen var det äntligen dags för grillningspremiär hemma hos oss. MUMS! Efter pommes frites, kotlett, fläskfilé, korv, sallad, såser och dricka var jag hel nöjd och övermätt.
Fy fanken vad det är gott med grillat, det är verkligen något speciellt med det! :)

Nu är jag åter på jobbet och ska jobba undan lite, så det blir en slapp 4 dagars vecka!!

nu, kaffe

Varför går timmarna alldeles för fort?


Jag vill att det ska vara tvärtom, jag vill jobba två dagar i veckan och vara ledig fem, det hade varit mycket bättre! ;)
Tänk vad mycket man hade hunnit med då.. nu på vardagarna känns det ingeting hinns med, man försöker och försöker men tiden efter jobbet räcker inte till, och det är där helgerna kommer in och räddar en, ibland.

Ibland kommer jag på mig själv att prioritera bort viktigare saker än tex jobbet, som vännerna. Vännerna som alltid finns där, i vått och torrt. Hur kan man ens glömma bort dem? Det är något som jag aldrig vill ska ske, och vem ska stoppa  det, om inte jag själv?
Ibland får jag ta mig en ordentlig funderare och tänka på vad jag egentligen vill och kan. Jag kan inte alltid vara alla till lags, hur mycket jag än vill. Samtidigt är detta något som är helt upp till mig själv, det är jag som kan förbättra mig själv. Jag kan förbättra mig själv och börja vara till lags för dem jag vill, inte som någon annan vill.
Det handlar om att vara stark och våga säga mot. Inga bara tacka ja och se glad ut, utan fråga varför eller helt enkelt bara säga nej. Jag är själv den personen som har svårt för just detta med att säga nej, men ibland rinner det över.
Nu på sista tiden har det blivit mer än vad det varit tidigare, och jag vet egentligen inte hur länge jag orkar höra mig själv säga ja och vara alla till lags.
Hur länge ska man behöva orka och ställa upp för folk för att få ett så enkelt ord som tack tillbaka? Det är något som jag frågat mig många gånger tidigare och jag har aldrig kommit fram till ett bra svar. Eftersom jag aldrig hittat det svaret så har allting fått fortsätta, vare sig jag vill eller inte, men nu vet jag inte längre.
Ingen kan bestämma eller ge mig order om vad jag ska tycka och tänka. Jag är jag, och det är helt enkelt bara att acceptera mig, för den jag är.

Äntligen!



Förhoppningsvis en kvinna som ett och annat att säga till om, henne gillar jag, än så länge i alla fall. Om hon håller löftena som hon pratade igår. Givetvis handlar det om antalet poliser i Landskrona,
läs här.

Kvällarna är det bästa när det är fint väder


Igår blev det en liten sväng nere vid Strandpaviljongen tillsammans Dannis, Linus, Hampan och Pisha.
Kvällarna är verkligen det bästa när vädret är fint och solen har varit framme hela dagen. Det blir verkligen mysfaktor på allting. Givetvis hade jag mobilen med mig (finns jag ens utan min mobil, nopp) och jag tog lite bilder. Har ingen hightech kamera, men jag blev ganska nöjd med bilderna. Kanske inte den när Dannis räcker fuck you, men ni kan ju bortse från den :) 

    
                   

 
                 

Det finns de som dricker mycket cola,och det finns de som dricker ännu mer cola


Däremot tror jag att jag och många andra ligger i lä om man jämför för dessa galna coladrickare.
Läs själva ----> 
detta :) haha.

Nej, nu ska jag bege mig hemåt för att ta röda faran och köra och hämta min brevbärare ;) Jompen såklart. Idag är det nämligen dags för kyl och frys :)

*vinkar*
(haha)

Att äntligen ha ljud på datorn i sitt rum höjer verkligen humöret!


det är riktigt underbart, jag har nog aldrig uppskattat en radio(webbradio) så mycket som jag gör just nu. I all tråkhet som just infinner sig här på kontoret så höjer verkligen radion mitt humör, och det kan egentligen inte bli bättre än när Timbuktus - Alla vill till himlen, men ingen vill dö dyker upp och smeker min trumhinna.
Nu, nu gillar jag läget, för en stund i alla fall....


Jag kan inte låta bli


Varje gång jag sätter mig och ska titta på Manchester United, så kan jag inte ungdå att börja skratta och tänka på filmen Flushed Away, eller Bortspolad heter den ju på svenska,
och för tillfället är jag i Sverige,
 så därför ska jag skriva också på svenska, så Bortspolad heter den :)

Varför undrar ni? Jo, för jag inte låta bli att inte tycka att Uniteds målvakt, Van Der Sar är skrämmande lik musen, Roddy,  i just Bortspolad. Det tog mig ganska många matcher innan jag kunde leta reda på den filmen jag letade efter i hjärnan.
Ni vet när man känner igen något, men kan fan inte komma på var, när eller hur man upplevt/sett det man tänker på?

Men tillslut kom jag alltså på det. Van Der Sar är lik musen i Bortspolad, så enkelt är det. Det måste vara nog med öronen...
Snälla, någon måste hålla med mig?

image228          image230




ett litet urval


Här är ett urval på alla bilder som pryder min vägg/väggar. Ni får ursäkta  kvalitén. Har fotat ett foto, så det ska nog förklara saken :)
Som jag nämnde innan är det roligt att tänka tillbaka på vad som hände just den dagen bilden togs.
Tex bilden på oss snygga tjejer, hehe.  Det är jag malin, lina, anna och kajsa och bilden är tagen på Annas födelsedag för två somrar sen, hur mysig var inte den dagen? Jag minns den som det var igår. Jordgubbsskumpa, chokladtårta med grädde och banan.
 Åh underbara ni.

Bilden på mig och Farah behöver jag knappast nämna något om, det är såklart underbara studentdagen! Det är ju inte så att jag springer runt i den hemma varje dag. Men den väcker minnen, det är en sak som är säker.
Sen den sista bilden är då alltså från anslagstavlan och fler foton är faktiskt på väg. Det är ju trots allt här jag spenderar nästan åtta timmar per dag, klart alla mina vänner ska få pryda väggen då :)


image224

image225

image226




Åh, nu blev dagen lite bättre, lite remixer och dance låtar på nrj, DET gillar jag...
Alex Gaudino - Destination Calabria,  Axwell - I found you
 , Afasi&Filthy - Jobb

Fortfarande ingenting...


Ja, jag är fortfarande uttråkad. Så nu har jag städat mitt kontor och flyttat runt på lite saker här inne. Blev lite bättre faktiskt. Och satt upp fler foton har jag också gjort! Det piggar verkligen upp. Har jag inget att göra(som många dagar för tillfället) så tittar jag på bilderna och tänker tillbaka på just den dagen. Det är riktigt roligt.

Nej, nu ska jag gå en sväng och fördriva lite tid och kanske invänta en order eller två?
 Det kör vi på.

Vissa dagar är helt enkelt mer sega än andra


Usch, idag har jag inte mycket att göra. Såg att det låg kanelsnäckor ute i fika rummet, så jag snodde åt mig en sådan redan tio i åtta imorse. Så nu ligger den här sidan om och ser allmänt smaskig ut, men jag ska inte äta den förrän i eftermiddag. SÅ smart är jag nämligen klockan åtta på morgonen. Jag kände att det skulle bli en seg dag och att jag troligtvis kommer behöva lite socker i kroppen under dagen, så därför tog jag en och la undan :)

Som tur är så får jag mat även innan eftermiddagen kommer, såklart på lunchen. Den ska idag spenderas med fina Jonas. Vi ska med glädje trycka i oss lite thaifood, det sitter aldrig fel :)
På tal om lunch så måste jag även ringa farmor och säga att även lilla jag kommer och äter lunch hos henne imorgon på lunchen. Det får jag inte glömma att göra.

Jojo is leaving the buildning, for now...
image222


Det luktar starkt i min näsa


Dagen igår blev kort men ändå ganska intensiv. Åkte till Curla, var hemma vid halv sex, åt och sen körde jag vidare till lägenheten. Gjorde inte jätte mycket där ikväll, men en dörrkarm och en halv dörr är allting något. Men gud vad starkt thinner(heter det så? Sånt man tvättar vissa färger med?) luktar, stack till i näsan när man tog ett för djupt andetag, haha. Så lite målning blev det i alla fall, men bara lite. Man kan inte ta ut sig varenda dag, lite lugn och ro måste man unna sig ibland. Vi kör hårt på helgerna istället :) Jag tror vi håller tidschemat ganska bra än så länge i alla fall, så då är det inget att oroa sig över.
Såklart var världens underbaraste Jonas också där. Han är helt otrolig. Han spenderar hela dagarna där och gör allt som måste göras och håller koll på det mesta, blir aldrig arg eller irriterad utan håller humöret uppe. Utan dig snygging, ja, jag vet inte.

Du är underbar :)


Sånt här kan faktiskt förgylla en dag enligt mig



image221

Jag tycker sånt här är roligt! :) Visst, man ska ju inte måla på pengar, men när jag hittade denna i pappas affär fick jag ett leende på läpparna. Det är skoj, så enkelt är det :)

Lite mer bilder från pågående renovering


Här kommer även lite bilder från helgen som passerat. Tyvärr(?) präglas inga party eller fest bilder, utan däremot renoveringsbilder, men det är sånt man får stå ut med helt enkelt, detta är också riktigt roligt faktiskt :) Här ser Mandy ut som värsta arbetsledaren som pekar vad allas uppgifter är "gör så, gör detta, neeej, inte så"! haha. Och Dannis ser ut att bara ha ett ben, hehe.


                      

              

Godmorgon alla glada


Här sitter jag, hel nöjd med min nya dator. Det enda som saknas är nu ett grafik kort, men det är verkligen ingenting som stör mig. Bokstäver är lite suddiga, men vad spelar det för roll? Jag har ljud! Åh älskade ljud, jag tror mina dagar kommer kännas kortare nu när jag kan sätta igång musik när det behövs. :)
Det blev en härlig kvällsfika med Mandy igår kväll. Vid halv åtta tiden mötte jag upp henne på Rådhustorget och vi begav oss mot okänd riktning. Efter inte allt för många fotsteg hamnade vi på Tycho tillsammans med Lucas och Kalle, så sällskapet var trevligt. Vi beställde var sin kaffe och satt och pratade av oss. Det blev lite småkallt, men som tur var så finns där ju filtar, så med var sin sådan så spenderade vi de två kommande timmarna på Tychos uteservering. Sånt här älskar jag, spontana saker som är helt underbara. Sånt här behöver jag mer av, verkligen. Det uppskattas mer än vad man tror faktiskt.

Idag är det jobb, jobb och sen the apartment som gäller, undrar om någon vill följa med dit och hjälpa mig måla lite? Någon frivillig? :)

Ny dator !:)



Nu har jag äntligen, efter många om och men fått en ny hårddisk! :) Så nu skiter jag i handsfreen och kan äntligen sätta på webbradio på dagarna i stället, i like !

Och förövrigt så går jag hem nu. Ska lasta in sommardäcken i bilen och bege mig mot Rudolfsson's place och få de bytade.

Förlåt min trogna läsare, Dannis att bloggen blivit dammig :)

Efter många turer är jag nu tillbaka

Vilken helg!

Fredagen finns det inte så mycket att säga om egentligen. Somnade vid 22-tiden och gjorde i princip inget vettigt. Kollade på talang tillsammans med jonas, men redan där började jag slumra :)

Lördagsmorgon var jag pigg som en lärka beroende på ovanstående anledning givetvis. Var helt utvilad och redo att möta en ny härlig dag. En härlig dag var det verkligen, solen sken och de flesta var säkert på kanon bra humör :) Var i lägenheten kl 10,00 och började måla lite smått, sen blev det en break som fick bestå av fotboll tillsammans med bakfulla Emelie, hihi och sen var det raka vägen tillbaka till lägenheten.
Under lördagen var vi väldigt många som hjälpte till, för att vara exakt, sju stycken. Olle var nog den som var flitigast och som stod för de mesta av målningen. Allting gick väldigt smidigt och vardagsrummet är nu färdigt!
Känns riktigt bra faktiskt, det största och jobbigaste rummet är avklarat. Vid åtta tiden var det dags för pizza! Gissa om det behövdes? Oh, ja! Den satt riktigt fint och där satt vi, sju stycken på golvet och tryckte i oss pizza, fint är det! :)

Igår var en välbehövlig men lite små jobbig dag som spenderades på Ikea. Vi kom dit vid halv elva och vid halv fem var vi hemma igen. Köket som vi hade ritat upp gick tydligen inte att ha så, så det var bara att börja om och rita upp en nytt. Efter fyra ikea medhjälpare kunde vi äntligen lägga ordern, så nu är köket äntligen beställt! Preliminär leveransdatum är den 8:e maj, så det blir kanon, ca tre veckor :)

Så helgen har varit väldigt fylld av olika aktiviteter och det gillar vi, så jag gillar läget helt enkelt.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra här på jobbet, eftersom vi ska byta server på allting, så efter fikat kl 10,00 någongång kommer troligtvis ingenting att fungera...
tur jag har en korsordstidning i väskan, hihi.
Hej så länge :)

Jag är på kanon bra humör


Farah, du ska då alltid vara värst! Jag tror bestämt att jag också jobbade den dagen, för det tänds en liten, liten lampa image207när du säger att han varit där förut. Dock kan det vara som jag inbillar mig eftersom jag vill vara bäst, mohaah :)


Nu är jag proppmätt efter en lunch i den sprudlande staden tillsammans med min kära mor. Blev som så många andra gånger en texmex tallrik, mums, jag kan nog aldrig tröttna på det.

Är mega trött i huvudet idag, har massor att tänka på känns det som, men sen när jag tar mig tid att tänka, så kommer jag inte på vad jag tänkte på ochså är tankarna är borta, förstår ni?
Massa siffror, ord, bank, jobb och saker i huvudet som springer runt och jävlas med mig hela tiden. Egentligen förstår jag inte varför, allting är klappat och klart och så det finns inga problem så långt ögat kan nå :)
Så nu ska jag bara tänka på fina och underbara saker; Då kan dagen/dagarna bara bli bättre

sol, bad, jonas, borstahusen, syster, semester, underbara vänner, bästa kusiner, familjen, mjukglass, uteserveringar, sömn, lagom jobb,  mys, värme, EM, partaj, musik, 20-års dag, tårta, cement, bästa släkten, kalas, solbränna, presenter, kramar, familjen, kulglass, grillning, BoIS, pussar, utflykter, solbrillor, hav, blommor, flipflop, drinkar, ven


Detta gillar jag :)

image208

Ni får tro vad ni vill


Idag är jag faktiskt upptagen! :) haha.
Har ganska mycket saker att göra, men det kan nog vara bra.
Mer saker att göra, desto fortare går freeeedagen!
Hej så länge

Ciao bella


Mina fina vänner i Italien, är det så man säger? Feminint va?
Äh, det spelar ingen roll. Jag tänker inte ändra det ändå, mohahah ;)

Japp, torsdagen är snart över, om sisådär fyra timmar för min del, då jag får köra hem, släng mig i duschen, få lite massage av mamma (förhoppningsvis ;) ) och sen raka vägen ner i sängen. Åh, jag längtar redan.

Imorgon är det fredag, fredag, fredag, imorgon är det fredag, fredag, fredag och det gillar vi :)
Ska troligtvis ut en runda med min trogna Emelie, som enligt uppgifter ska festa satan. Om jag följer hennes riktlinjer inför kvällen vet jag inte riktigt, men en sväng på stan blir nog trots allt. Lördagen ska spenderas i lägenheten, jag kommer nog vara där tidigare än ovannämnda Emelie, som troligtvis inte är människa förrän fram mot eftermiddagen, haha. Ut på BBK ska vi i alla fall, sen blir det lite vin och musik och målning om planerna förbli som de är just nu.

Nej, nu ska jag gå upp och leta reda på lite överbliven mat från bufféerna här och klunka i mig några koppar kaffe, det sitter aldrig fel. Givetvis ska jag även börja hålla tummarna om sisådär en timme, då det är dags för BoIS att ta ännu en vinst mot Brommapojkarna, HEJA BOIS, HEJA BOIS, HEJA BOIS

1-0 till mig





Jag har tagit lite samtal från Curla idag, och jag kan stoltsera med att jag har
pratat med Håkan Söderstierna i telefon, hihi. Kändispoäng ;)




Gårdagen i ord och bilder

Jag hatar papper!

Jag sitter här med en hel j*vla bunt papper från banken som ska fyllas i tills vårt lilla möte. Det är massa papper som jag, jonas, pappa och thomas ska skriva på alla. Så det får bli en runda inom familjen Rudolfsson senare ikväll så allting är färdigt sen :)

Japp, som många kvällar framöver så spenderades hela gårdagen i lägenheten. Den j*vla vävtapeten alltså, puh. Den är fruktansvärt jobbig att måla på. Vi såg slutet på både väggen och i färgburken. Men vi var optimistiska och trodde färgen skulle räcka den lilla biten som var kvar, men icke. Så det var bara att gå ner och hämta den nya burken färg och använda några ml(var givetvis mer, men det kändes hemskt onödigt) trodde vi. Tyvärr hade vi inte turen på vår sida eftersom den nya färgburken låg i mamma och pappas bil, och inte i min. Så vi fick lämna ca två meter omålade, så Jonas får köra dit idag och göra det sista. Så himla typiskt! Det är väl sådant som händer. Nu blir det i alla fall paus från lägenheten i två dagar, torsdag och fredag då det är jobb och lite fritid som får prägla våra två kommande dagar. Kan behövas det också :)


              


japp, såhär såg gårdagen ungefär ut. Trogna Emelie kom och hjälpte till igen, det uppskattas VERKLIGEN. Sen fick det bli en liten paus med pizza, för annars blir jag inte att leka med. Utan mat, ingen rolig Johanna ;)



Nu ska jag klaga lite till, jag har inget bättre för mig


Jag har faktiskt fortfarande ont i min arm. Tyvärr verkar det inte bli bättre heller. Tror jag är allergisk mot plåstret som sitter på "såret" för nu har det bildats vattenblåsor under hela plåstret, och det är inte kul. Det svider.

kaffe kanske hjälper?

Preview



Jag får rysningar bara jag tittar på det... Såhär såg alltså köket i lägenheten ut innan vi har rev ut det. Brr. Men nu är allting borta, Jonas och Mattias gjorde ett skit bra jobb igår, så nu är allting borta och jag/vi slipper se det igen :)

         


Den som säger något i stil med att det är häftigt eller något, glöm det! Det var så fruktansvärt fult att det inte går att beskriva. Lägg även märke till färgen i skåpet, rosa/lila, det var verkligen pricken över i:et... eller inte.

Jag ska måla hela världen lilla mamma...


Idag är jag faktiskt lite trött. Jag var helt slut när jag väl kom hem efter målningen i lägenheten. Det tog en sån jävla tid! Den äckliga gamla vävtapeten som sitter på väggarna i vardagsrummet var skit seg att måla på. Färgen täckte liksom aldrig, så vi ( jag och bästa emelie ) fick hålla på länge, länge på samma ställe innan det såg någorlunda ut. Så efter ungefär tre timmar blev vi färdiga med sparmålningen ! Ja just det, sparmålningen.
Det som man ska göra innan man börjar rolla så att säga. Måla för hand i kanterna och vid taket osv. Bara detta tog tre timmar! Fy schank alltså, som vissa underbara personer kanske hade uttryckt sig? :)
Nej, så efter det orkade vi inte mer, så det är back to business idag efter jobbet för att börja det enklare jobbet, nämligen då att rolla.

På tal om just färg, så måste jag tillbaka till  måleributiken idag på lunchen och inhandla lite fler färger som vi har bestämt oss för nu. Blir en as häftig mönstrad tapet i färgerna brun, ljusblå och guld (låter kanske inte fint och glamouröst, men det var drop dead gorgeous!) och sen en ljusblå (läs ej himmelsblå, utan en matt och fin ljusblå) på de resterande väggarna. Åh, så fint.
Sen blir nog en enkel beige i hallen och vardagsrummet, så vi får lite ljus i lägenheten.
Jag vet jag tjatar om lägenheten hela tiden, men det är det viktiga som händer i mitt liv just nu, så det är all fokus på det. :)

Justfan, jag måste in och be chefen bekräfta min semester, börjar bli lite ivrig. Bäst jag springer och gör det. Springer? Varför skrev jag det?
Givetvis menar jag gå :)

.

Slut för idag, tack för idag


nu får jag och min smärta gå hem från kontoret. Goodbye.
Nu ska jag hämta upp Emelie och sen bär det i iväg mot lägenheten, där målning står på schemat. Önska oss lycka till :)

Jag sitter faktiskt och tycker lite synd om mig själv

... men bara lite :)
Har precis varit och gjort en liten mini operation. Skulle sätta bedövningsplåster en-två timmar innan "ingreppet" (haha ingen restylane eller något, aldrig) och visst, det gjorde jag. Precis som de sa. Dock visade det sig att jag satt ett av plåsterna fel, så jag hade typ en liten bit hud som inte blivit bedövad, och detta var inte bra. Men jag sa "kör på" (nästan i alla fall, jag var inte så tuff) så det fick gå ändå. Det gjorde j*vligt ont på den lilla fläcken som jag missat, men i övrigt var det ganska smärtfritt.
Går runt med ett giga stort bandage, och tycker inte alls synd om mig själv...hm. Nej jag ska stå på mig och vara lika tuff som Rambo, hehe.

image200

Det är skönt att skriva av sig


Igår var det som sagt BoIS, och det blev en lyckad hemma premiär, vinst  med 3-1mot Enköping. Grattis

Ibland undrar jag varför jag egentligen skriver blogg, men sen tänker jag samtidigt, varför inte? varför ska jag sluta? Jag får skriva av mig och de som vill läsa om mitt liv får fortsätta göra det :)
Det är skönt att skriva av sig ibland, och extra roligt är det att skriva när man vet att vänner och familj som inte befinner sig i Sverige läser och får vara delaktiga i det som händer. Blir ju bara delaktiga via ord, men det är alltid något. Jag hoppas det uppskattas, lite i alla fall. Nu kom jag att tänka på Lina, Malin, Kajsa och Ullis som just befinner sig i andra länder än Sverige. Hoppas ni har det underbart! puss! :) hihi.

Ja, tisdag idag, inget att hurra för. Liziz på väg till flygplatsen, eller hon bör vara där nu, annars är det nog kris. Har varit mysigt att ha henne hemma såklart, du tar stor plats men det är mysigt, hehe :) Jag sitter här och inväntar lunchen. Är som vanligt redan hungrig av någon anledning. Jag äter frukost, men är ändå hungrig 1½ timme senare.
Vad gör alla andra?
.

Tick tack, snart är denna arbetsdagen slut


Japp, om ungefär fem minuter är det jag som glatt börjar traska hemåt! :) Ska hem och äta lite middag och sen ska vi iväg och leta färger till lägenheten. Vi ska väl mest ha ljusa färger, så som, beige, vit, brun och kanske lite annat smått och gott. Vi får se vad vi kommer överens om. Jonas är ju färgblind, så jag antar att jag har den avgörande rösten, hehe.
Sen bär det iväg på Superettan premiär! Tjoho! Det är Landskrona BoIS vs Enköping.
Ska bli riktigt trevligt minsann. Givetvis håller jag tummarna för att kusin Linus också ska få vara med, han sitter på bänken, men jag tror han får spela :)
Vädret är fint och sällskapet är kanon, Olle, Jonas, familjen och troligtvis några tusen till :) Plockar nog ändå med mig en filt, you never know! Men det enda jag har att säga är;

HEJA BOIS! :)


image199

Nu ser det i alla fall lite bättre ut :)


kolla in katten !
hahah, stackars kisse. Det är verkligen "släng dig i väggen Gustaf".

Ny dag, ny vecka, nya tag


Idag ska jag ta tag i bloggens utseende. Fy fan vad fult allting är här, men nu ska det hända grejer. Förhoppningsvis :)
Det gäller bara att jag har tålamod, så ska nog allting gå bra, men först, kaffe !

Fortfarande ingen förändring


Nej, jag har fortfarande ingen aning om vad jag håller på med. Innan kunde jag ändå hitta svaren på mina frågor, genom att chansa, men nu har jag helt glömt bort allt som har lite med blogg design och göra. Vi ser ju det fina(?) resultatet här på sidan, men skit samma. Denna helgen har jag inte tid att sitta vid datorn. Igår kväll var jag och Emelie ute på hemligt uppdrag och detta innefattade att hämta världens bästa syster, Liziz på flygplatsen. Japp, hon kom hem igår kväll! Inte för alltid, men fram till tisdag i alla fall. Det som var roligt med detta var att det bara jag och Emelie som visste om något, så när vi kom hem inatt vid ett tiden så var det bara att banka hårt på dörren och väcka mamma och pappa. Hahha, gissa om  mamma trodde det var inbrottstjuv? Rätt, hon vågade inte öppna dörren och frågade vem det var, haha. Men glada blev de i alla fall och det var ju det som var huvudsaken :)
Nu ska jag iväg och handla tak färg, renoveringen börjar ju imorgon!  Sen är det fotboll och sen är det middag här hemma med familjen och Elin  :)

Fråga mig inte



Jag har inte aning om vad jag har gjort?

Jag vet hur jag vill ha allting, men jag får inte ett piss att fungera!
Paulina, jag vet att du har haft det så, hur får man bilder uppe vid rubriken typ? Snälla, lite hjälp? :)

blööö för denna


under konstruktion....

Du är så vackel utan spackel?

 :)

Japp, propp mätt efter en tex mex tallrik nere i stan tillsammans med mamma och nu är jag tillbaka på jobbet. På lunchen inhandlades det smink, tro eller ej. Jag är verkligen ingen smink människa, men ibland känner t om jag att det behövs. Så efter min lilla ögon incident för någon månad sen fick jag slänga (som att slänga pengar i plastpåse, usch så hemskt) de smink jag använt. Speciellt mascaran eftersom den är närmst ögat(såklart!). Men jag tyckte det var lika bra att slänga allt, jag vill inte riskera att det med ögat dyker upp igen, det var fan det värsta jag varit med om.
Nej, så nu har jag nytt och fräscht smink som är redo att börjas användas. En sak som jag måste klaga på, priset ! Fy fan vad dyrt det är för smink! Aja, jag bestämde mig i alla fall för att testa något nytt och det gjorde jag. Det fick bli "Maybelline Dream Matte Mousse foundation + blush, rouge. Sen fick ett läppglans och en ny mascara också följa med ner i påsen. Har inte den blekaste om vad det är egentligen eller om det är bra, men ibland så måste man testa. Sen får vi se hur det blir. Blir det inte bra, så är det jag som måste leva upp till vacker utan spackel, för jag vägrar köpa en ny omgång smink, aldrig!

Fredag, oh yes!


Hej och välkommen älskade fredag!

Solen skiner och jag är på toppen humör, precis som jag varit de senaste dagarna också. Det beror på många olika anledningar, så jag orkar inte nämna alla, men vad spelar det för roll? Jag är glad helt enkelt.
Vad kvällen kommer att bjuda på vet jag inte riktigt än, men en sak är bestämt, men den är hemlig, hihi.
Ska i alla fall vara med bästa Emelie, och sen vad vi hittar på, det vet man aldrig ;)

Det finns en liten fotograf inom mig


Fina och underbara Borstahusen ! image186

image187

Let's do some demoooooooooooo


Så skriker alltid Ty väl? Jobbiga Ty som är programledare för Extreme Home Makeover.

På söndag är det premiär för "Johanna & Jonas Extreme Home Makeover". Haha, japp, så är det. På söndag är det vi som går upp tidigt (om inte Jonas är alldeles för bakis efter en helg med bbk, det vet man aldrig. grupptryck. haha!) och börjar riva ner köket.
Jag tecknade vår hem och bostadsrättsförening nu i eftermiddags och den började gälla från och med idag. Så nu behöver vi inte oroa oss över något om det dyker upp ett problem under renoveringen, kanon bra!
Ska ta mina före-bilder på söndag när vi kommer dit, så ska ni få se hur hemsk den är i det skick den befinner sig i,stackars lägenhet, den känner sig nog mobbad :) Men vi ska allt fräscha upp den ordenlig och göra den underbar! Vår alldeles egna lilla lägenhet

Man måste våga testa, och jag är lätt på




Sånt här vill jag se mer av på gatorna
! Detta är as häftigt! Även om det fortfarande ser ut som skräp, så är det ändå inte vanligt skräp, det är ju faktiskt skräp som underhåller och kan få folk på gott humör. Så det är ju faktiskt bra?
Jag hade mer än gärna sett några såna här dyka upp under en promenad på stan, jag hade blivit glad, ännu mer glad än vad jag redan är så att säga :)

På torsdag äts det ärtsoppa, nej idag väntar chili con carne!


Japp, godmorgon allihopa!
Här sitter jag på kontoret och är på topp humör. Av vilken anledning? Jag vet faktiskt inte. Men det spelar ingen roll, bara jag är glad, så är jag glad :)
Har än så länge lagom att göra, så det känns som dagen kommer löpa på bra och utan några större förhinder. Idag ska lunchen spenderas med the kusiner, tulle, gabby och linus hemma hos världens bästa farmor ! Jag tror det ska bjudas på chili, och jag känner redan hur det vattnas i munnen bara av att tänka på farmors mat, åh, klockan, skynda dig att bli 12.00!


Soffa och köksbord är beställt!


Japp, besöket på Ekeby Möbelaffär gick kanon bra, fick hjälp av jätte trevlig kvinna som jobbade där. Hon fixade allt och alla grejer fanns för en gångs skull inne på lagret, men vi kunde ju såklart inte ta det med oss idag. Så det får ligga där och vänta några veckor innan vi kan komma och hämta dem.
Efter en välbehövlig middag körde vi till lägenheten för att ta ytterligare några mått och se hur stor plats soffan skulle ta, och tv bänken osv, och allting verkar smälta in bra, så det blir nog toppen.

Nu är det dags för kaffe och så ska jag hålla min suckande och besvikna pappa sällskap vid tv. Det är ju Manchester United på tv:n och under bara några minuter har jag hört alldeles för många gånger säga "ohh, hur kan de bränna den?" Så det verkar vara en fartfylld match :) Sov gott.

Nu är nästan allting fixat, efter många samtal hit och dit


Japp, nu tog jag saken i egna händer och ringde Hsb, och det visade sig att medlemsskapet var godkänt och allting var redo. Men hade någon ringt och berättat det? Nix.
Tur var det alltså då att jag ringde själv, så nu är allting färdigt och vi får börja riva och bygga nytt :)
Det innebär då också att vi kan beställa möblerna vi hittade på Ekeby Möbelaffär, nämligen soffa och ett matbord, så det blir dagens akuta besök.
Vi ska köra direkt efter jobbet, alltså om ca 20 minuter till Ekeby och beställa det vi vill ha. Det blir nog ganska lagom...det är sex veckors leverans tid, så det bör bli i mitten av maj, det blir nog bra.

Nu måste jag börja jobba undan lite så jag kan skynda mig härifrån och för att eventuellt ta ut en eftermiddags ledighet en bit framöver. Det kan säkert komma att behövas :) Hej så länge.

Glory, glory Man United, glory, glory Man United :)

Lilllördag!


Sista aktiekursen igår som sagt, lektionen var nog en av de tråkigaste faktiskt. Vi pratade bara om beskattning och skit och mög. Jag tillsammans med mitt matte huvud (not) hängde inte alls med och satt mest och kladda på ett papper, men men. Lite har jag i alla fall lärt mig :)

Har haft massor att göra hela tiden fram till nu, då jag sitter och väntar in nästa lass med papper som ska faktureras och noteras med "prepayment". Så förmiddagen rullar på och snart är det lunch, mums!
Sitter även och väntar på hsb som ska ringa och säga "varsågoda, börja riva i lägenheten NU", men än så länge ingen lycka på den fronten. Han bör ringa idag tycker jag... jag var på kontoret och lämnade pappret i måndags, det är två dagar sen, så nu bör han ha tittat igenom det, kom igen!

Fotboll ikväll, Heja United!

Jag ska egentligen äta nyttigt och så, men idag syndade jag


Lunchen idag bedrevs tillsammans med fina Anna på Maddes café :) Var inte jätte hungrig eftersom jag började jobba 10,00 idag, så frukosten mättade fortfarande ganska bra. Dock blev det ändå en ordentlig bit morotskaka. Det var det som lät nyttigaste, där är ju faktiskt lite morötter i den :) Så idag syndade jag, vilket inte alls är bra, men man måste få unna sig lite sånt ibland.

Ikväll är det dags för sista delen i aktiekursen. Det ska faktiskt bli ganska skönt att den är slut, det är ändå en hel kväll som går bort och just nu känns det som jag har mycket annat att tänka på. Så det passar alldeles utmärkt att den slutar denna veckan, sen är det all fokus på lägenheten.
:)


Nu ska jag ge mig ut på skattjakt på internet efter en billig sak som jag måste hitta...fortast möjligt.

Nu börjar jag bli lite små hungrig och rastlös


Japp, sitter på jobbet och har tre timmar kvar innan jag får bege mig hemåt. Idag har jag hållt mig från att äta kvällsmat alldeles för tidigt. Det misstaget har jag gjort alldeles för många gånger när jag jobbat. Jag äter när jag känner mig minsta lilla hungrig och sen är jag hungrig igen några timmar senare. Men icke idag! Jag har bestämt att jag ska äta halv 8, och det är bara en halvtimme kvar. Tur det.
Ska smaska i mig en härlig kycklingsallad och en macka, kommer kittla dödskönt i kistan.

Är galet rastlös då internet är ganska så tråkigt efter för många timmar framför skärmen, så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har med en bok, men även det blir tråkigt efter en stund. En bok ska man läsa när man känner för det, inte bara göra det för man är uttråkad. Ni med fantasi får gärna komma med förslag till stackars mig?

Något positivt i detta annars väldigt negativa inlägg (det var inte meningen) är i alla fall att vi har fixat någon som kan kakla i vårt framtida kök, nämligen bästa Olle, såklart. Tog en chansning när jag frågade honom om han kunde, och fick ett mycket glatt besked när han svarade "ja, det är väl klart". Så nu har vi fixat allt vi behöver, målare (vi själva) elektriker, kaklare, golvläggare (vi själva) köksbyggare (vi själva), så det kan inte bli bättre. Ring hsb, ring.

Imorse var det kaffe och nu är det kaffe igen

Varje gång jag skriver ska jag precis gå och hämta mig en kopp kaffe, så är fallet även nu.

Apelsinen i morse var såå god, så jag tänkte slå ihop en mini fruktsallad nu till eftermiddagskaffet. En fruktsallad bestående av kiwi, apelsin och banan och lite topping i form av keso, hur smarrigt låter inte det? Keson får jag dock gå på jakt efter, jag vet att någon här på kontoret har en burk, men vem? Och kommer den personen låta mig få en klick?
Spännande.

Aja, nu har jag precis betalat handpenningen på lägenheten så nu är vi nära, snart får vi börja slå med slägga och kofot och riva ner allt skit som finns där inne. Jag ska dock inte riva (tror jag) utan det får de stora grabbarna sköta. Jag ska mest slipa dörrkarmar och måla om, fixa garderoberna och måla väggarna. Det är alltså tänkt att jag ska göra det småttiga och jobbiga som tar sån himla tid. Och de andra ska sköta allt som har med köket att göra. Men jag ser fram mot det, än så länge ;) 
 Någon dag till, sen ska nog allting vara ok och vi ska vara godkända av hsb föreningen. Längtar!

Ett härligt besked


Nu har jag officellt blivit anställd på jobbet. Chefen kom precis in med ett anställningsintyg att jag härmed är tillsvidare anställd på företaget! Tjoho. HSB, här kommer vi :)
Måndag idag och den är väl som alla andra måndagar, helt ok. Har inte mycket att göra, ska skicka ytterligare lite mail och göra några telefonsamtal, men det får vänta eftersom jag ska ringa till andra sidon jordklotet. De har väl natt där nu? Eller? Usch, jag kan inte sånt. Men jag tror jag måste vänta till eftermiddagen innan man vågar ringa dit, så får det bli.

Nu är kaffe och till det ska jag nog skära upp en apelsin eller skala en banan.

"skala banan, doudou, skala banan, doudou, skala banan, skala banan, skala banan doudou"

Helt plötsligt var det söndag kväll


Dagen har bara flugit förbi. Vi gick upp vid kvart i nio imorse och vid tio var vi i bilen på väg mot nya äventyr. Handlade varsin kanelbulle och en kopp kaffe på statoil och sen bar det iväg.

När vi hittade fram till ekeby möbelaffär så var vi helt ensamma på en väldigt stor parkering. Har vi varit så klantiga och inte tittat om det är stängt på söndagar var vår första tanke, men det visade sig att vi var tidiga! Vi var där kvart i elva och prick klockan elva slog de upp dörrarna. Och det var tur, för där hittade vi vår drömsoffa! Åh vad fin den var, helt underbar och mjuk. Så den blir det! Sen hittade vi även vårt framtida köksbord, så det var en mycket lyckad tur till ekeby.

Sen bar det iväg till ikea i helsingborg och även där blev det lyckat. Vi hittade allt vi ville ha till vardagsrummet, alltså tv möbel, hyllor osv, så vi är hel nöjda med dagen. Och som ett perfekt avslut så har jag precis kommit hem från Tycho där vi avnjutit en som vanligt uber god middag, så jag kan verkligen inte klaga på söndagen som passerat.

Nu väntar film, vet inte vilken men jag vill se en skräckis!

Lördagkväll och jag är ganska slut i huvudet



Ja det j*vla högskoleprovet tog ganska hårt på krafterna faktiskt. Men efter lite vatten och en alvedon så var det lite bättre igen.. Har precis varit inne på studera.nu och kollade lite snabbt igenom facit, men jag har verkligen ingen aning om vad som är bra respektive dåligt. De resultaten kom nog fram mot slutet av april om jag inte har helt fel för mig :)

Är bara hemma ikväll med fina Jonas. Har hämtat hem lite mat och köpt naturgodis (HAHA KAJSA  nej jag skoja snuttis!, hihi) Har precis sett färdig en film och den hann knappt sluta innan det var dags för en ny, "enemy at the states" som går på fyran. Verkar vara helt okej så nu ska jag bege mig tillbaka till tv rutan och Jonas.

Imorgon bär det av på äventyr, ska bla till ekeby, ikea, hvilans möbler och troligtvis larsson lager också. Nu är det nämligen dags att börja shoppa möbler! :)  Så en heldag i bilen runt i Skåne tillsammans med Jonas är vad som väntar, det ska bli roligt!
Sov gott alla

Bara några timmar kvar


Nu har jag precis duschat och bytat om till pyjamas. Jag vill inte gå lägga mig för jag vet vad som väntar, högskoleprovet.
Egentligen kan man inte göra så mycket åt saken nu, men jag vet inte varför, men jag är nervös? Aja, det får helt enkelt gå som de går. Ska träffa upp Paulina en stund innan provet, så vi kan stötta varandra i detta hemska tillstånd, haha :)

Nej, nu ska sätta mig och spela lite Wii tills jag blir trött och sen är det dags att stiga upp när klockan ringer 07.20, bläää.
Det borde vara förbjudet på en lördag.

Jag har fått span på några riktiga smarriga baguetter..


De har inte ätit upp alla och jag känner mig faktiskt ganska så små hungrig, så det hade inte suttit fel. Får se när de går om de tar det med sig eller överlämnar skräpet till mig. Det skräpet tar jag mer än gärna hand om ;) Annars blir det tufft att hålla igen från något att äta eftersom jag inte väntas få mat förrän 21.00 i afton. Då blir det svårt att hålla mig ifrån sötsakerna som finns i lagom räckhåll för att stilla min hunger just för tillfället. Så håll tummarna att jag kan få en baguette... :)

Sitter just nu och tittar runt på internet efter fina, mjuka och härliga soffor som kan få pryda vårt kommande vardagsrum. Detta är dock väldigt svårt. Dels är det svårt att se hur bekväma de är (såklart) och sen när man väl hittar en snygg, så är den dyrare än jag vet inte vad, så då får man komma tillbaka till verkligheten och hoppa ner från de små blå molnen (vet man brukar säga rosa, men jag hatar rosa, så mina är blåa). Men sånt är livet, vi ska nog hitta en urmysig soffa ändå!

Jag vill ha...


...cashew nötter med chokladöverdrag...!

och så var det fredag..


Everybody be happy, it's friday! Sjung med...eller något.

Som sagt, fredag idag och vem kan klaga på det egentligen? Framför mig ser jag en härlig och förväntasfull helg. Idag är nästan bara jobb som kommer prägla dagen, men imorgon är det nästan en domedag som väntar. Jag ska nämligen göra högskoleprovet, någon mer, förutom my homie paulina som ska stötta mig och medverka själv, som ska göra det? Säkert flera tusen. Aja, jag är i alla fall galet nervös, haha. Har försökt göra ett äldre prov men jag slutade efter typ ett delprov, jag hängde inte med alls..usch ja, det får gå som det går.

En rolig grej ni kan göra om ni har tråkigt är att besöka
denna hemsidan, där hittar ni smaskiga saker. Folk får tycka vad de vill, men detta är min humor i alla fall. heja schulmans

Syster!



Jag måste bara få säga en sak innan jag går på lunch, gör aldrig såhär med Luna, ALDRIG !! haha, det är ju synd om hunden.

image185

Godmorgon, godmorgon, hör nu vackra fåglar sjunga, godmorgon godmorgon i kööööör


Torsdag idag vilket innebär att det bara är två ynka dagar kvar av denna arbetsveckan. Så jädra fort allting går, helt galet. Jag hinner aldrig med allt det jag säger på måndag att jag ska göra, det är omöjligt. Det liksom dyker upp nya och roliga saker mellan de andra sakerna och då hinner man inte göra de saker man egentligen måste, ni hänger med va? :)

Igår fick jag en liten present av mina kära föräldrar. En väldigt passande måste jag erkänna. Det var visserligen det som var meningen, att det skulle symbolisera det som händer i mitt liv just nu, nämligen flytten :) Så jag fick en Pandora berlock i form av ett hus, fin va ? :)


image182
image184

Puh


Nu är jag helt slut efter en ganska så påfrestande dag. Nu ligger jag äntligen i sängen och somnar troligtvis snart.
Jag, Jonas och Linda var som sagt och tog mått och så i vår nya lägenhet och det kändes helt...konstigt, men underbart. Jag kan fortfarande inte tro att vi ska få bestämma allting själv och göra om det och det och det osv. Och få i princip allting precis så som vi vill.
Vilken frihet att få välja så.
Har precis suttit på ikea.se och gjort ett kök i 3D, ganska häftigt att man kan göra det faktiskt. Kan nog vara roligt även om man inte ska flytta, att designa sitt drömkök så att säga. Nej, men det var lite rörigare än vad jag trodde, men ändå skoj! Jag har gjort ett som jag tycker om och Jonas ska göra ett han tycker om, sen ska vi jämföra. Haha, det ska bli intressant och se hur olika vi tänker, eller kanske, hur lika vi tänker? :)
Nej, nog om det.

Hoppas alla har haft en bra onsdag, för det har jag. För er som inte haft det, så kan jag dela av mig lite av min lycka :) Varsågoda. Sov gott..

Lägenhetsinnehavare


Då var allt klappat och klart! :)
  Kontraktet är skrivet och vi är nu ägare till vår helt egna lägenhet! Det känns riktigt, riktigt, riktigt skönt! Vi fick ett par nycklar redan idag, så vi ska dit och mäta och allting redan ikväll, bara för att känna lite hur det känns. Dock får vi inte börja göra något än eftersom bostadsrättsförening måste acceptera vårt medlemskap samt skriva ut de andra från förening osv. men tar ca två veckor sen får vi börja riva och slita precis som vi vill.
Jag är glad :)
Sen är det som vanligt jag som börjar stirra och som vill att vi ska göra en lista redan över allt vi ska behöva köpa osv , den största uppgiften vi har framför oss är givetvis köket. Helt nytt kök. Tur vi har Thomas till vårt förfogande, annars hade det nog gått illa :) 
Ddet enda svar jag får tillbaka när jag pratar om detta, är i princip en suck från andra sidan telefonen, haha. Det kommer gå hur bra som helst och bli hur mysigt som helst.
Åh så mycket grejer jag sitter och tänker på nu som jag t ycker är fint, haha, jag blir nästan rädd för mig själv.

Nej, nu är jag på Curla och ska vara här till klockan 17,00, sen kommer nästa man och avlöser mig. Då beger vi oss till lägenheten för att checka in läget :)

Det lockar...


Jag är lite varm i kroppen minsann. (inte bara pga kontoret men det tar vi en annan dag). Innan har jag alltid klagat att här har varit kallt på kontoret men nu när vädret har bättrat sig så blir det sju helvetes varmt här. Dessutom får vi inte öppna fönsterna som finns på varje kontor, för om en öppnar ett fönster så stängs hela luftkonditionering av och typ ingen i hela huset får luft. Jag har funderat på det lite och hade faktiskt tyckt det var ganska roligt att se alla bli mega svettiga och springa ut och in för att få frisk luft. Men kommer så jag får nog leka vidare med tanken.  

Nu har alla andra lunch medan jag sitter här i min ensamhet. Jag har flyttat mig lunch eftersom jag ska till mäklaren kl 13.00 och skriva på kontraktet som sagt, så jag tar min lunch en timme senare. Det känns i magen ska jag få ta och berätta, men det går fort.

Godmorgon!


Idag är inte vädret alls lika lockande som gårdagens väder, men man kan inte begära för mycket. En dag lite då och då uppskattas också :)
Jaha onsdag idag, vad händer gott folk?
Själv ska jag jobba, skriva kontrakt (ja äntligen har min dröm slagit in om att bli popstjärna, jag ska skriva kontrakt med ett skivbolag, eller inte, haha) Nej, men jag ska faktiskt skriva kontrakt, jag, nej det blir fel, vi har fått en lägenhet, tjoohoo ! :) Så snart är det dags för renovering och annat, kommer bli så nice, jag längtar redan. Jag och min blivande sambo ;) Oh, det låter vuxet, men jag antar att man börjar bli det :)
Sen blir det troligtvis middag ute bara för att fira lägenheten lite om inga oanade saker dyker upp vill säga, det är ganska stor chans att det brukar göra det, men förhoppningsvis inte.

Nej, nu ska jag börja arbeta och jag börjar med att arbeta med fötter, nämligen genom att promenera till kaffe maskien, so long.

Skämt å sido


Nu är det ju inte längre första april, men det struntar jag i..

haha sånt här är kul ! :) Jag hade också blivit helt ställd, men fasiken vad skoj!


------> Alla står stilla



Solbrillorna är på och halsduken av


Vilket väder! :)
Tog mig en promenad innan jag satte mig och åt på lunchen. Blåste lite kyligt, men det var ändå riktigt härligt :)
Nu är hela hösten och vinters jobb färdigt här på kontoret och nu sitter jag och kollar det färdiga materialet innan vi ska lämna in boken till tryckeriet. Det är spännande och se hur allting fungerar, alla uppdateringar och liknande som vi gjort under förra året finns nu på papper och är redo att ges ut i bokformat. Coolt, kan man börja kalla sig författare nu? Eller författar medhjälpare kanske? Tufft.

nu går solen i moln..av med solbrillorna och på med halsduken igen..

Nu så


Nu verkar allting fungera igen. Förlåt alla mina miljoner läsare (haha typ 30st) att ni har fått vara utan mig, jag vet det måste ha varit jobbigt, men nu är jag tillbaka :)

Jaha, första april idag, men än har jag inte varit med om något spratt.. jag gillar första april. Det brukar vara ett skämt i tidningen eller på text tv men jag har ännu inte hittat något, någon som gjort det? Brukar vara en helt galen nyhet som det inte ens är lönt att tro på, men det brukar vara ganska skoj.

Pratade lite med fina Ullis igår som befinner sig nere på Mallorca för de som inte vet det, och jobbar häcken av sig för att bli hotell entertainer. Hon hamnade på Viva Sunrise, där jag för övrigt jobbade när jag var på Mallorca förra sommaren! Det tycker jag är härligt, jag ska berätta allt jag vet om hotellet babe :) Hoppas du kommer trivas där och det är jag är jag helt säker på att du kommer göra, vare sig du bor på Tropic eller Sunrise ! Och när du minst anar det, dyker jag upp! Resan är bokad!