Nu väntar utgång bakom dörren


Ja, det stämmer. Sitter här tillsammans med Mr D och inväntar 1:an buss som ska anlända med Kajsa, Malin och Paulina. När den kommer har jag ingen aning om, men chansen är ganska stor att någon av dem har missat den och nu väntar de på nästa, haha.
Sen ska vi hem till korven, eller Lars som han givetvis heter och fortsätta kvällen, som jag hoppas blir mer än underbar.
Puss och kram, vi ses på stan.

Daddys place


Nu är jag i pappas affär och inväntar att han ska stänga butiken för dagen, så att vi kan, lata som vi är när mamma är borta(När katten är borta, dansar mössen på bordet, eller hur säger man?) köra och hämta planka från Danny's Corner. Mmm! Jag känner hungern, och det är inte långt kvar..cirkus en timme, mums! :)

Snart åker den av!


Om ca en timmme åker piratlapp jäveln av, det ska bli så hejdundrans skönt ! :) Så idag kanske, kanske jag kan visa mig ute och hinna med några ärende som jag MÅSTE göra innan söndag. Det håller vi tummarna för, visst?
Ikväll hoppas jag och det ser faktiskt ljust, ska jag bege mig till korvens place, hahh förlåt Anna, Lars menar jag såklart, för att träffa tjejerna i afton, så även det håller vi tummarna för.
Nej, nu ska jag försöka duscha utan att få vatten i ögonen, hm.

Ubåtar är coola saker


Kanske onödig fakta för vissa, men jag blev faktiskt imponerad. Kära Hampe som befinner sig i lumpen berättade något väldigt häftigt för mig för några minuter sedan.
Han är i marinen och de senaste dagarna så har han befunnit sig på/i en ubåt eller rättare sagt en HMS Uppland av Gotland-klass. Vad det betyder eller så är jag inte riktigt insatt i men skit samma.
I vilket fall som helst, visste ni att Sverige är bäst i hela världen på att bygga ubåtar? Det visste i alla fall inte jag och jag tycker det är as häftigt!
Kockums i Malmö har för övrigt byggt världens mest avancerade ubåt! Slå det va?!
Vanliga ubåtar ger ifrån sig ljud pga av motorn, eller värme(men värmen kyls ner av en maskin så det syns inte på en radar, det berättade också hampe) men Kockums har nu uppfunnit en ljudlös motor som gör att ubåten inte syns eller hörs överhuvudtaget! Hur coolt är inte det?!
Så sedan ett par år tillbaka så har USA hyrt in ubåtarna av Sverige för att de ska lära sig att skydda sig mot dem eftersom om deras fiender får tag på hur Kockums gjort motorn så kan de sänka allt som finns längs  USA:s kust.
Det är inte varje dag som USA lär sig något av ett mindre land. Aja, jag tyckte detta var häftigt i alla fall.

Och för att avsluta, såhär tycker Hampe om lumpen;

"nja inte riktigt men jag skulle hellre jobba för LSR och hämta sopor 10 timmar varje dag i 1 år än lumpen i 11 månader. Jag hade hellre gjort om hela gymnasiet än lumpen i 11 månader och jag hade hellre suttit i fängelse i 6 månader än lumpen i 11 månader om det inte inneburit en jäkla massa konsekvenser efteråt."


ko+människa=sant



Jag antar att det är bra, på ett sätt. Men ganska så vidrig på ett annat sätt...

Så länge det räddar liv så.. <----klicka

Nu måste jag bli färdig


Godmorgon alla som är vakna ! :)

Här sitter jag igen, fjärde dagen i rad utan att ha ett piss att göra. Jag vill jobba! Det vill jag verkligen. Att bara gå hemma är dö tråkigt! Och speciellt när man knappt kan kolla på tv.
Nu har jag dock fått något att göra,något väldigt speciellt, men vad jag gör kan jag inte säga, eftersom det berör tre underbara tjejer som lämnar Sverige på söndag, mohahaha. Hoppas ni blev uber nyfikna nu, det är rätt åt er! :)
Fredag imorgon och jag hoppas verkligen att min piratlatt åker av, att gå middagen med denna känns inte helt 100, även om det är Malins dröm, haha. Nej, jag skiter egentligen i vilket, bara jag får träffa er, så det så.
Nej, nu ska jag pyssla vidare och invänta dagens andra avsnitt av Våra Bästa År, som för övrigt är världens bästa serie!

         
                        

       

det kommer minsann bli tomt, riktigt tomt..

Auuurrgghhh kapten


Ja nu sitter jag här igen, återigen med en piratlapp för mitt vänstra öga. Den enda som tycker detta verkar vara positivt är Malin, som glatt vill att jag ha ska denna på mig på fredag. Nja tänker jag, så mycket tänker jag nog inte bjuda på mig själv, haha. Kanske om vi bestämmer att kvällen ska ha Pirattema! Då är jag med, och kommer gärna med min lapp framför ögat, haha.
Nej usch, precis kommit hem från doktorn igen. Lite glada nyheterna i alla fall, halva infektionen/inflammationen/bakterien hade försvunnit, tjoohooo, det är alltid något! :) Men dessvärre måste jag ha på lappen i 2-3 dagar innan jag kan ta bort den igen, och räknar jag rätt så innebär det att jag måste ha den på på fredag. skit! Kanske får ta av den precis innan jag sticker iväg, om jag kan sticka iväg, vilket jag verkligen hoppas! Det är ju inget som smittar eller något, så ni andra behöver inte vara oroliga.
Egentligen sämsta veckan/helgen att få denna skiten på. Fredag som sagt, middag med tjejerna innan de åker, lördag, stor fest på Strandpaviljongen, ni som för övrigt inte har köpt biljetter, köp nu!! Och på söndag ska jag, paulina och anna vinka av kajsa,lina och malin på flygplatsen och sen är det tänkt att jag ska hämta kära moren på flygplatsen också, men jag tror jag får ligga lågt med mina planer, än så länge...

Jaha, vad ska jag göra nu? Någon som har förslag till en halv blind människa?:)


En helt ny värld


Att endast lyssna på Våra bästa år var verkligen spännande, programmet fick en helt ny vy, så har ni inget bättre för er, blunda och lyssna till olika program, det är vad jag måste göra hela denna veckan..

Nu tycker jag synd om mig själv


Här sitter  jag, precis kommit hem från herr doktor där han har bekräftat att jag har skavsår på hornhinnan. Hur i helvete man nu kan få det bara sådär, men jag har antagligen lyckats. Så nu ska jag vara i piratklubben några dagar, sitter här med lapp för mitt vänstra öga och ser i princip ingenting. Har fått antibiotika i droppform som jag ska ta i mitt öga sex gånger om dagen, och detta innebär att jag inte får jobba fram till onsdag då jag ska på återbesök till läkaren. Sånt här suger! Jag kan inte ens hyra massa filmer, för jag har inga ögon att titta med, så efter denna vecka kommer jag vara expert på att höra och analysera ljud, kanske kan vara en erfarenhet det också...piss!

helvetesmög


Mina ögon kommer aldrig överens med mig..nu har jag fått ögoninflammation IGEN. Jag hatar det! Denna gången känns det dock värre än de andra gångerna, ser helt suddigt på mitt vänstra öga och det rinner hela tiden. Antar att det finns något samband mellan ögonkanalen och näsa, för näsan den rinner också som satan. Jonas körde mig till jourcentralen för att få piller eller någon kräm, vi kom dit 20.02 och mötte av en jävla kärring(ursäkta ordvalet) som sa att de stängde 20.00 och de kunde inte hjälpa mig och så stängde de i princip dörren i ansiktet på oss...Så nu sitter jag och gråter framför datorn av både smärta och för att ögonen rinner hela tiden. Så nu ska jag försöka sova och kleta i en kräm jag fick av Linda och ögat och hoppas att jag kan somna..ni andra, sov gott.

Marängsviss

Heter det så? :)

Aja, det är dags för det nu i alla fall. Befinner mig hemma hos Mandy snuttan tillsammans med Dannis, Olle, Phil och Martin och ska göra marängsviss och smoothie på banan, jordgubb, kiwi
och vanilyohurt. Åh, härliga dryck :)

Snabba fötter

Japp, då var det söndag och mamma är snart i luften. Hon hittade en tur/retur resa till Mallis för 799:-, förstår ni? 799:-? Herregud, det är billigare än att ta taxi fram och tillbaka till Helsingborg, helt crazy.
Ska snart eller rättare sagt NU hoppa in i duschen för att sen bege mig mot fina och härliga(?) Center Syd, där jag måste lämna in min älskling på lagning. Inte Jonas då såklart, hahah, det hade varit något. Nej men givetvis menar jag min mobil..hoppas det går fort. Jag har liksom en connection med den, så vill ha den tillbaka så fort det bara går :)

Gårdagen var också nice, blev lite över förväntan minsann. Började hos Frida som hade 2o-års fest/kalas och sen bar det av mot älskade Landskrona stad. Där hittade man många igenkänliga ansikte, kajan, lina, malle, anna, emelie, ullis, tulle och jaa.. hela köret, så jag är nöjd med min lördag.
Shit, nu måste jag in i duschen, Mr Olle hämtar mig 12.00, så det är snabba fötter som gäller nu.

Gratis inträde

Igår såg vi "Alvin och gänget". Den var helt okej, men jag förväntade mig lite mer, men sevärd ändå måste jag säga :)
Är det bara jag som känner igen den filmen från ett gammalt barnprogram? Chipmunks något? Ingen som märker att en lampa tänds i huvudet? Hm, kanske bara jag.
image108

Nu befinner jag mig på jobbet i några timmar, för att sen hämta upp Emelie och köra kolla på ännu en innebandy match! Tror det är seriematch idag faktiskt om jag inte har helt fel för mig. Det tyckte om det racet att köra på gratis inträde, och likaså idag, så har man inget för sig, så kom till Idrottshallen vetja.

en liten notis..


..det känns som mitt kontor snart blåser sönder. Vinden har kuliminerat(haha egentligen ska jag inte ge mig in på så svåra ord, men kan någon annan så kan säkert jag) någon otroligt sedan lunchtid. Jag har märkt det lite då och då, men nu jävlar, nu känns det som helvetet är på väg att bryta ut...ta skydd

Mitt hemliga vapen

Snart är arbetsveckan över och det är som vanligt skönt!

Fixade faktiskt ett av mina små ärende igår, så nu är jag på gång och det känns bra. Hoppas bara personen som det handlar om kommer uppskatta det, det ligger faktiskt mycket arbete och lite annat bakom :)
Fredagkväll, tror ganska bestämt att jag ska vara med Jonas, men inget som är helt bestämt. Ska ringa honom när kommit hem härifrån. Dock har jag ett hemligt vapen som jag ska locka honom med, och känner jag honom rätt så tackar han inte nej till mitt erbjudande. Det kan tyckas/tro att jag menar något pervest, men det gör jag faktiskt inte, haha.

Åh jag hoppas jag medvind hela den "lååånga" vägen jag har hem, haha. Annars är det lika bra att hoppa av hojen och promenixa. Tar bara en sisådär 4 minuter, sen är jag hemma.

Nej, något litet kvar att göra, sen är det chill för resten av slanten, see you!


Vilken överraskning



Nu för fem minuter sedan hörde jag Mona i receptionen säga "Hon sitter rakt fram i det första rummet". Då tänkte jag..rakt fram i första rummet, där sitter ju jag! Jag rullar bak stolen och ser bästa Dad komma in. Han var minsann ute på promenad innan jobbet och tänkte då ta tillfället i akt och faktiskt se var hans dotter spenderar sju timmar om dagen någonstans. Så nu har Dad varit här och han tyckte mitt rum var fint! :)  Så fint det kan vara i alla fall. Har satt upp litet foto och en blomma i fönstret och lite annat smått och gott. Nej det var en rolig överraskning faktiskt, och nu har chefen fått träffa pappa också, haha. :)

Justja, till er som vill, så kom gärna in till Manges Spelbutik på Artillerigatan i Landskrona och anmäl er till en lördag eftermiddag på Jägerso den 29 mars.(senast den 18 mars). Det kostar 200 och då får man skjuts till Jägerso, inträde och x antal kronor att spela för, tror jag :) Jag ska med i alla fall, sånt är roligt !

Innebandy


Precis hemkommen från Idrottshallen där Landskrona Falcons tog mot FC Helsingborg(?) tror jag de hette i alla fall. Riktigt roligt och jag, eller vi som var där var med om en historisk händelse. Vi bidrog till den största publiksiffran i Falcons historia, det är ändå lite häftigt eller vad?
Spännande var det in i sista sekund men Falcons vann med 13-11, grattis !
Tror nog att det kan bli fler matcher i framtiden, det är ett roligt sätt att fördriva tiden om man bara är hemma. Filmade lite och hoppades på att fånga ett mål på film, och efter mååånga försök, så lyckades jag äntligen. Resultatet ser ni här nere... 


Ring, 08-702 00 90

Maten var för härligt smarrig.
Tog pasta med kyckling, soltorkade tomater, vitlök och pesto. Enligt mig är detta en oövervinnerlig kombination. Åh så gott. Så Cafe & Bar 261 kommer få se mer av mig, räkna med det!

Är ganska besviken på mig själv, då jag i två dagar har sagt att jag ska fixa småärende på stan. Tror ni jag har gjort det? nixpix. Tiden rinner liksom iväg för mig och mina projekt, så jag måste, måste, måste fixa. Men jag skyller allting på vädret! Vädret är piss tråkigt och kallt som in i bomben. Kuling/storm varning idag/imorgon och hurra, vilket väder att vara ute i...neeeej. Äh, jag löser det, jag är så illa tvungen, annars blir jag inte nöjd. Jag SKA göra en av mina uppgifter idag, det bestämmer jag här och nu.

Hade egentligen bestämt(!) med Olle i afton, men icke, inte idag heller. Han har då aldrig tid din jäveln ...men han kunde på söndag, så jag får se om jag har tid att klämma in honom där någonstans på mitt jobbiga söndagschema..host.

Då bestämmer jag att jag istället ska på inne-bandy, och vem är inte bäst att ringa när det handlar om promenad ut till IP, om inte såklart Emelie! Nu är jag nöjd i alla fall. Hinner lagom hem, äta lite, byta om och sen är det dags att börja promenera. Matchen börjar 19.19, vad fan är det för tid?! Aja, hur länge varar en inne-bandy match förresten? Måste ju hinna hem till torsdags-måstet Efterlyst. Det är något jag följer, vecka efter vecka. Numret är för övrigt redan inprintat i min hjärna, undrar om det är ett plus när man söker till polishögskolan?

Se upp


Sitter och räknar minuterna eller heter det minutrarna? neeej det kan det inte göra? Eller? Äh vad fan, jag sitter och räknar sekunderna tills det äntligen är lunch. Åh lunch, lunch, lunch, lunch, hade kunnat fortsätta i oändlighet. Passa er, nu är jag hungrig :) haha.
Ska hooka upp med Mr D som i lagom tid, nog har pratat färdigt med sina kunder från Kina. Den jäveln jobbar hemifrån. Det vill jag också! Det måste ju vara skönt..man kan ju gå i pyjamas hela dagen och bara ändra rösten så man låter pigg och att kunderna tror att man sitter i kavaj/kostym på kontoret. Hur nice är inte det? Kanske ska föreslå det för min chef...eller nja, jag tror inte det.
Nej, nu är det dags att inviga Cafe & Bar 261, jag har nämligen inte orkat/haft tid att pallra mig dit, men nu så ska jag minsann dit. Hoppas på god mat, men det är det säkert, Lucas, kära kusinen(tror jag i alla fall) som lagar maten och då kan man ju inte klaga :) ... ÄNTLIGEN MAT

Kinesiskt krusbär


Igår hade jag och mina föräldrar en diskussion om just rubriken. Kinesiskt krusbär är ett onödigt avancerat ord för ett annars så enkelt ord, nämligen kiwi, bara så alla hänger med ! 
Jag satt i soffan och åt en smarrig kiwi då jag plötsligt börjar tänka på, var kommer kiwi ifrån och hur växer de egentligen?
Jag tänkte, nu ska jag testa mina päron på deras kunskaper. Jag frågade "Hur växer kiwi?"
Det enda svar jag fick av båda två var: "Jag vet faktiskt inte (x2)".
Det var den hjälpen jag fick...Det är tur att internet finns så att jag kan bli uppfostrad ordentligt. För er som inte heller har ordentliga föräldrar(hahah) så hittar ni svaret på min fråga
här och här.

bara min, min, min, min!



Jag älskar dig Jonas!

image107

Yummie!


Om 45 minuter slutar jag, tralala. En timme senare ska jag hämta pizza på Rhodos,åh, älskade pizza. Det är nog farligt att älska pizza så mycket som jag gör. Det gäller att hålla sig ifrån det och inte äta det alltför ofta, men då och då skadar inte : )
En ganska så lugn dag där jag har hunnit att rensa undan ganska mycket. Det är faktiskt skönt att göra det. När sen fredagen och helgen närmar sig så kan man vara lugn och inte känna någon stress. Fredagen känns för övrigt ännu mer härlig och man har ingen ångest över att man har mycket att göra när måndagen väl anländer. Det är mitt arbetssätt i alla fall. 
Måste ju också säga att det är roligt när folk kommenterar inläggen man skriver, det är lite som en överraskning varje gång det ploppar upp en ny kommentar, så fortsätt gärna med det : )
Nej, nu kom här lite arbete, en order och lite ändringar. Bäst att sätta fart med det nu, så min fredagen kommer bli som jag vill.
 

Frida är patetisk


Nu kommer jag här igen och ska börja klaga. Men vi har yttrandefrihet i vårt land, so hey, why not?

Både Vakna! med the Voice och Mix Megapol hade samma gäst denna morgon, nämligen Frida Muranius eller bara Frida som många kanske känner henne vid. Denna människa slog förra sommaren igenom med "hiten" Dunka mig gul och blå. En riktig sommarplåga som vare sig man ville eller inte satte sig på minnet. Det är väl egentligen det varje artist strävar efter, att göra en sådan hit som fastnar hos alla och som vägrar släppa taget.
Denna låten, Dunka mig gul och blå, var ALDRIG en låt som fick mig att dansa loss och dra på smilet, inte ens på studenten! Och ja, gott folk, vår artist på vår för övrigt underbara studentdag var just denna Frida. Blä! Hur det kom att hända, men fine, det är ett tag sen. Jag ska inte grubbla över det, synd bara att man måste associera denna människan till vår student. Brr, rysningar.

Nu är hon återigen aktuell, denna gången ska hon vara med i Melodifestivalen, herre gud. Vad fanken är det för juryn som väljer ut låtarna som får vara med på delfinalerna?
Nej, usch säger jag.


Kaffe och skorpor



Gårdagen var jätte trevlig! Anlände till Mandys place vid halv sju tiden och där var hon i full färd med att slänga ihop en middag till oss två. Jag visste inte att Mandy var en sån mästerkock! Det blev riktigt, riktigt gott. Saffranskyckling med scampi och pasta, mhhhhhhmmmmm! Receptet kan ni hitta här, om ni vill och så :)
Kollade på Gynning, och det är tamejfan lika roligt varje program. Vi pratade om det igår, vilken konstigt blandning av skånska och något annat hon snackar. Sen sa det pling och jag kom på var jag har hört hennes dialekt innan, i filmen "Adam&Eva". Den unga och för övrigt vidrig fula tjejen som Adam är otrogen med,
ett problem mindre och nu var det löst.

Tre gånger M


Nu slutar jag om...fyra minuter, nej en! Ska börja samla ihop mina saker och låsa in de i min lilla låda jag har här sidan om. Inga viktiga och värdefulla saker, men ändå lite tufft att gömma en nyckel och få de andra att tro att där är superhemliga saker i, haha.

Hemåt ska jag nu, blev inga hemliga små ärende på stan innan, så det får bli några snabba nu istället. Hoppar på biken och fixar det, sen styr jag min lilla röding ut mot landet, för en god(hoppas jag verkligen) middag tillsammans med Mandy som är helt ensam hemma. Så snäll som jag är så ska jag ut och laga mat och hålla henne sällskap, Middag, mys och Mandy, en härlig tisdag så att säga.
NU slutar jag, precis i detta skede då jag klickar på "spara och publicera". So long


I'm sending you a sms...

Det är tufft, verkligen tufft.
Då pratar jag om att radera sina gamla sms och foto som man tagit med mobilen. De liksom har en plats där i den lilla filuren som alltid finns med sidan om mig, i fickan/jackan eller väskan.
Jag ska lämna in min mobil på service och de rekommenderade att jag sparade/raderade allting som jag ville skulle finnas kvar/vara borta.
Bilderna var väl sin sak, bara att överföra via usb kabeln jag fick till, men hur gör man när man vill spara/överföra sms? Jag har många, många sms som jag vill behålla. Ett litet sms kan faktiskt spela en stor roll och det är det som många sms gör för mig. Man kan tänka tillbaka på en viss kväll, eller ett visst humör man kände just då. Det måste ju finnas ett sätt eftersom de föreslog det. Eller det kanske bara är någon high tech gubbe som kan sånt? Någon som vet hur man gör? Känn era fria och hjälp mig då!

Två som vet vad det handlar om; Några idéer?


"Tisdag, tisdag ååhhh tisdag"

Här sitter man, på jobbet givetvis och är faktiskt inte alls trött. Kom hem vid halv ett tiden igår och jag är ändå inte trött. Kanske kan det bero på att jag hade sovmorgon till 09.30? Skitsamma. Härligt att sova lite längre idag faktiskt, gick upp vid åtta, tog mig en dusch och åt frukost i tystnad, DET är skönt! Tog biken och lulla runt en runda i stan, hämtade en metro och begav mig sedan mot kontoret och här är jag nu : )

Om 45 minuter är det lunch, vad ska jag då? Tror jag tar mig en cykeltur genom stan för att fixa lite hemliga småärende och kanske hitta något smaskigt att äta. Eller så går jag hem och tar det lugnt hemma, hm. 
Jag måste i alla fall ringa Sandra, min frisör ,och boka en tid för klippning. Usch vad jag tycker mitt hår näst intill ser ruttet ut, haha. Nej, men lite förändring och uppfräschning behövs.
 

Det finns olika sorters vardagslyx


Precis hemkommen från Emelie, där jag, Ullis, Lina, Frida och såklart Emelie har tittat på film. "På Smällen", en helt okej film som jag faktiskt kan rekommendera :) De andra ska även sova hos Emelie men jag fick tyvärr inse att det hade jag inte klarat/orkat. Jag känner att jag behöver en någorlunda ordentlig sömn, men sov gott där borta, rakt över gatan och tack för ikväll ! Att unna mig sådana här saker på vardagarna ska jag börja mer med. Synd dock att jag börjar inse hur viktigt och mysigt det egentligen är när många sticker för en viss tid i ett annat land, haha. Men jag antar att jag får ta igen allt det när ni kommer tillbaka igen. Det ska ju inte vara så svårt att fixa.
Nej usch, kolla klockan, och jag som ska jobba imorgon, men jag trots allt lite sovmorgon imorgon, så det känns ganska lugnt. Men ögonlocken blir tyngre, tyngre och tyngre så det är bäst att säga; Sov gott! :)


Gissa samtalsämnet? :) haha

Ullis säger:

detta är ngt jag rekomenderar


Ullis säger:

nu har jag vant mig vid tanken att du e med


Ullis säger:

fast du slipper ju lukten...


- johanna säger:
ah det är ju skönt


- johanna säger:
HAHAHAH


Ullis säger:

de gör ju inte jag


Ullis säger:

så 1-0 till dig


Härlig och vårig lunch


På lunchen idag tog jag mig en promenad hemåt och gjorde iordning lite mat. Jag åt i lugn och ro men hade ändå tid över, så jag begav mig igen i det härliga vädret. På med solbrillorna och jag var på väg. Gick en liten promenad ner mot Citadellet och tillbaka för att styra riktningen mot kontoret igen. Där i mellan hann jag sätta mig på en bänk tillsammans med skate-dannis som jag hittade på vägen. Och det var riktigt, riktigt skönt. Där satt vi och pratade några minuter innan vi rullande vidare, eller ja, Dannis rullade och jag gick såklart  :) Fick faktiskt en riktigt härlig vår/sommar bild, visst?

image97

tjobalalobaaaa


Vad händer ute i solen ? :) Idag är den inte lika jobbig som den har varit de andra dagarna, så idag klagar jag faktiskt inte.
40 minuter jobb kvar, hem och äta och sen iväg och jobba idag. Alla dagar är sig lika.
Undrar om the ladies tog sin heldag idag? Hoppas isåfall att ni har meeeega trevligt !:)

Linooos 20 år ! :)


Japp, igår var det dags för firande av Linus, som fyllt 20 i tisdags. Från början var jag inte alls sugen på att festa till, så jag tog bilen dit, men väl där så slank det ner lite vin och öl, så det är tur att man har världens bästa pojkvän som så snällt körde oss ner till stan. tack snyggo! ;)
Kvällen var väldans trevligt och sällskapet kan man inte klaga på. Orkar egentligen inte skriva så mycket, så jag låter bilderna tala för sig själv. Om ni undrar över chokladen och den underbart fina teckningen så var det våran present till Linus. Han älskar choklad, så 18 chokladkakor var ett lätt val! :) Teckningen är en bond gård så som vi föreställer oss den, haha.
Måndag imorgon och back to basic, nämligen jobb och ingen fritid.

                                       
    

Ibland är bussen underbar


Var tog solen vägen? Så fort jag var färdig och skulle ta första steget ut från dörren, då jävlar försvann solen. Blev solen rädd för mig? Jag förstår ingenting, det var ju så fint imorse, men nu..fy satan vad kallt!
Men jag och Emelie tog oss ut på IP och avnjöt(?) några timmar i fotbollens tecken. Sen var dags för promenad hemåt, eller inte.  Bussen kom perfekt och vi kunde inte låta den köra förbi oss, så vi hoppa glatt på och njöt av värmen! :)
Nu måste jag äta lite och sen bär det ännu en gång bär det iväg mot jobbet, bara fyra timmar idag, men det är inte roligt. Det är lördag, inte en vanlig tisdag då man SKA jobba. Äh, antar att fyra timmar kommer gå ganska fort, eller jag hoppas det! Efter jobbet blir det stressigt som vanligt då jag måste hinna hem och byta om och "fixa" till mig, det lilla jag gör och använder mig av, rita en teckning och sen köra iväg för att fira Linus som fyllt 20 ! :)

Morgonpromenad, nästan

Det känns faktiskt som våren fortsätter, eller ja, någorlunda. Minusgrader ute, men solen är ju faktisk framme :) För att pusha på våren ännu mer är det dag för Borstahusens BK första träningsmatch och vem ska dit om inte jag och Emelie, såklart!
Gårdagen präglas av så många andra fredagar även denna utav jobb och när jag väl kom hem så orkade jag inte göra ett piss, så jag somnade skönt i min säng vid halv 12 tiden. Vaknade vid 10.00 tiden och känner mig riktigt utvilad, första gången på länge, så jag är nöjd att jag stannade hemma igår :)
Nej, nu måste jag duscha och sen hitta bra kläder att gå till konstgräsplanen i, hm, det är ju kallare än vad man tror, och jag tror jag måste hitta ett par solbrillor också! Det är bara att börja gräva..

Det var nära att jag glömde


Så tack Paulina!
Här sitter jag och jobbar för fullt och var så, så, så nära att glömma anmäla mig till Högskoleprovet. Egentligen vill jag inte, men Polishögskolan kräver att man har gjort det. Jag gjorde ett gammalt högskoleprov från.. 2006 tror jag, och det var hemskt! Verkligen hemskt, det sänkte mitt självförtroende något makalöst, jag förstod ingenting! Inte ett jävla piss ! Inte ens svarsalternativen, usch. Nej jag är lite orolig inför detta, men jag har även hört att det blir bättre när man har gjort det några gånger. Så jag antar att jag får punga ut 350 kronor några gånger till innan jag kommer vara nöjd. Det är väl sånt man får ta om man är trög och oallmänbildad ;)

Thank God it's Friday, mjaa, vetitusan


Fredag idag, and what's happening? Jag jobbar till ca 9 sen är jag nog öppen för förslag om jag inte däckar i bilen på väg hemåt. Känns som jag kommer vara gaaanska trött efter kvällens jobb, men man lever bara en gång, då kan man inte sova bort all tid, eller så. (JO DET KAN MAN!) Sova är egentligen det bästa jag vet, men det är inte alltid så roligt att vakna 06.30, jobba till 21.00 och sen gå och lägga sig, och sen gå upp 06.30 igen. Rörelsen blir bara upp och ner från sängen, och det är ingen höjdare, så lite aktiviteter får man trycka in där mellan :)
Nej nu är det jobb..och jobb, sen någon gång blir det väl dags för middag, som troligtvis kommer bestå av ett marabou choklad...

Ladies Night


Absolut, i fredag(förra fredagen) var det ladies night till 100% och jag tänkte bjuda på lite bilder från detta spektakel. Jag har helt glömt bort att lägga upp bilderna,men en vecka för sent är väl godkänt? :)
För er som känner tjejerna på bilderna, så blir ni väl inte förvånade över bilderna,
så det är inte lönt att fråga vad vi gör :)

                   

                  

Underbara syster

Gick in på Landskrona Direkt och såg att de börja lägga upp Alla image86-s dag hälsningar. Jag började först att leta efter min hälsning, men mitt under jakten hittar jag följade:


 

"Anne-li, Magnus & Johanna.
Fyra väggar gör inget hem.
De gör vi tillsammans.
Saknar er!
Liziz"

Vi tänker alltid likadant! Nu hoppas jag att jag kommer hitta min egen också..hm, jakten fortsätter.

_____________________________________________________________________

Nu är den där! 

Pussar och kramar till världens bästa syster Liziz.
Jag saknar dig!
/Johanna


Det är vår i luften!

Ja faktiskt, och det är väl härligt. På något sätt lyckas jag ändå alltid hitta något som är negativt och idag är inget undantag. Solen skiner rakt in i ögonen på mig och jag ser knappt datorskärmen, så ursäkta om jag stavar fel. Mitt kontor som får övrigt är svinigt kallt är nu öken varmt och jag kan inte öppna något fönster. Det är något luftkonditioneringsprogram i hela huset som stoppar mig. Öppnar någon ett fönster eller två, så stängs hela skiten av och alla får nog klä av sig nakna för att klara värmen. Det kanske är en idé ändå, hade ju sett ganska roligt ut? Hm.
Aja, så jag måste klaga, nu har man suttit och frusit i några månader och haft tända ljus(ja, det har jag faktiskt) här på skribordet och det var riktigt härligt. Nu kommer sol jäveln fram och kräver att jag måste ändra runt lite här inne för att kunna se datorn. Mja, dagen ser underbar ut. Den ser underbar utomhus, men inomhus är det inget att hänga i julgranen. Usch, jag måste sluta vara kritiskt, så jag slutar nu. Det är jätte fint väder UTE.

Nu är det snart lunch och det är i alla fall bra!

Roomservice och te

Efter jobbet idag begav mig gående hemåt. Väl hemma bytade jag fortare än fortast om till pyjamas och svirade min nya mjuka morgonrock om mig. Att vara "ledig" (från Curla) är helt underbart, jag är ledig idag OCH imorgon! Oh, så skönt. Sen på fredagkväll och lördag är det dock jobb igen, men jag tror att jag har hunnit sova ut lite tills dess, eller jag hoppas det i alla fall. Så sedan klockan fem har gått här hemma och lullat runder och det är härlig. Nu har jag kurat ihop mig i min säng tillsammans med ett varmt duntäcke och ska väl egentligen ligga här resten av kvällen. Mja, kanske, jag ska koka en kopp te, det ska jag minsann göra. Men det får vänta en stund, jag reser mig när det är paus i Roomservice

Imorgon är det Alla image71-s dag och för många är detta en speciell dag, och visst, jag kan hålla med, till en viss del. Dock tycker jag att det börjar bli lite för mycket. Det ska inte vara ett tvång att göra något tillsammans, eller köpa något till den man tycker om. Enligt mig kan man egentligen visa sin kärlek på de resterande 364 dagarna av året, men visst, att kärleken har en egen dag är väl lite sött. 
Egentligen jag klagar inte på Alla image71-s dag, jag tycker också det är mysigt att få en ros av den man tycker om, men tänker man efter så har killen/tjejen köpt rosen bara för att. Jag är mer den spontana personen, jag både tycker om att ge bort överraskningar och få överraskningar, det är härlig och oförutsägbart och det gillar jag!
Visst, jag ska träffa Jonas imorgon och äta tillsammans med honom, men det är egentligen något vi brukar göra tillsammans, vilken dag som helst. Men där kommer själva principen och traditionen igen, det är ju faktiskt Alla image71-s dag. Men det känns ändå som jag ser det som en helt vanlig dag då jag bara är glad att jag för en gångs skull har tid att träffa Jonas och inte behöver trycka in honom någon dag mellan jobben. Så det är roligt tycker jag :)
Någon som har planer för morgondagen?

Ni har tagit ert sunda förnuft till fånga


ÄNTLIGEN! dock skulle det behövas 24/7, men man ska vara glad för det lilla man får ! :)  Kanske min insändare som gjort susen? ; )  Man ska aldrig ge upp.

Gissa vem?


Jag hittar en ursöt bild i tidningen igår, och tänkte fråga er (om någon ens läser) vem ni tror det är på bilden nedan? En liten ledtråd .. kan säga att han är en internationell kändis :) Jag ger svaret senare, hiihi





(ursäkta den dåliga kvalitén!)


Jag gjorde det!


Jag slutade jobba 19.00 och 19.30 infann jag mig på Friskis & Svettis tillsammans med Mandy. Jag tog mig äntligen friheten att unna(?) mig ett pass där. Trots min dåliga koordination så tyckte jag det var över förväntan! Faktiskt. Eftersom passet var så pass sent, så känns nu att man kommer in i andra andningen och kommit över tröttheten som jag kände innan passet. Det är egentligen inte jätte bra, då jag verkligen behöver sömn. Dock känner jag att träningvärken börjar dyka upp lite här och var, så jag ska nog ändå byta om till pyjamas och krypa ner. Krypa ner med en härlig känsla att jag äntligen tvingat mig själv att tag i min träning, nu är jag nöjd !

Än en gång ett inlägg om Netto


Igår kom reklambladet från Netto nerdimpande i brevlådan. Som vanlig blev jag lite lyrisk eftersom jag, för att vara ärlig, älskar nettos reklam. Jag hittar nästan alltid något som jag känner ett litet sug för och vill köpa. Så igår var inget undantag. Jag haffade med mig mamma och körde rally ut till nya Netto. Egentligen skulle jag ha en billig mp3 (nej, det var till och med mp4!) som var med som veckans erbjudande. Dessa är ju såklart inga höjdare kanske men jag kan tycka den är värd 349:- kronor. Det enda problemet med denna mp4(!) var att den inte hade kommit med i leveransen för dagen. Så jag frågade artigt när den skulle anlända, men de kunde de inte svara utan, de trodde den skulle med morgondagens leverans(alltså idag). Sån tur jag har så har jag världens bästa pojkvän som glatt(? haha) körde ut där imorse och letade efter mp4:n. Icke sa nicke. Inte idag heller. Jag tror minsann att jag lägger ner denna jakten nu, jag tror inte den har funnits från början, det var nog bara ett lockbete. Aja, som vanligt hittade jag ändå något när jag var där ute, och jag kunde helt enkelt inte motstå dessa söta koppar/muggar. 10:-/st , billigt visst ?


Jag har en vän på Irland


Följande samtal ägde rum för några minuter sedan...

Man: "Yes, hello. Good Afternoon to you madame. I just wonder if it's to late to change and order one of this wonderful Blue Books that you sell us every year?

Jag: "No, it's no problem at all"

Man: "When is the book going to be published?"

Jag: "In May, this year"

Man: "Oh, I see. But if I correct our details and send it to you tomorrow, is that ok?"

Jag: "Yes of course. Please, just before friday is ok.

Man: "Okey, perfect. And your name was...?

Jag: "Johanna"

Man: "Oh that's a lovely name, I think I should travel to Sweden, that sounds wonderful.

Jag: "Yes, maybe you should do that" (skrattar för mig själv)

Man: "Perfect, but I will call you again tomorrow just to see if you have received my e-mail. Thank you very much indeed.

Jag:"Thank you Sir".

HAHAH :) Ibland är det extra roligt på jobbet :)

Det är dags för förändringar


Jag har alltid prioriterat jobb framför mig själv kan man säga. Jag har jobbat sen jag var.. 13 tror jag och idag sitter jag med ett heltidsjobb (08.00 - 16.30) som jag storm trivs med. Utöver detta har jag älskade Curla, som var min första "riktiga" arbetsplats. Jag tycker liksom om att jobba. Även om jag inte har mycket fritid så tar jag alltid mig tid till att ha ett socialt liv också. Inte alltid då jag verkligen inte orkar, och det kanske man ska be om ursäkt för? Jag försöker i alla fall :) Jag har hela tiden tänkt att pengar kommer man långt med och så länge man orkar så kan man ju faktiskt jobba och tjäna kosing. Och jag känner så än idag, men det börjar komma in några fler tankar i mitt huvud nu. Jag känner att jag måste börja ta hand om mig själv lite, lite mer. Om jag tar hand om mig själv, äter lite nyttigare, tränar lite mer och unnar mig lite vardagslyx, så kommer jag ju att orka jobba mer och under en längre tid fram i tiden, eller hur? Så måste det ju vara. Och jag har gett mig tusan på att jag ska klara det, så nu jävlar, nu ska jag minsann försöka att förbättra mitt inre. Att få mitt inre att må bra hjälper även mitt yttre att må bra, så det kör vi!
Ska nog till och med försöka sätta ihop ett schema. Inte ett jätte strikt schema eftersom min tider på Curla är så pass oregelbunda är det inte alltid jag kan hålla samma tider. Men ett litet schema med saker jag måste göra under en vecka, det ska väl kunna fungera? Jo det tror jag, ja, jag tror på mig själv. Heja på mig vänner, haha :)

Nintendo Wii



Kalaset var som alltid lika trevligt. Kaffe kalas kan man säga att det blev, och helt underbara tillbehör till detta! Wienerbröd, kanelbullar, muffins, mackor, hallontårta, ballerinakex och ja, farligt gott ! :)  Så för er som var sugna på detta, oroa er inte, jag åt för alla er också! Nu är jag hemma och sitter och kuckilurar i mitt rum, tänker på allt och ingenting. Har precis duschat och bytat om till pyjamas och nu ska jag koka en kopp kanelte och till Paulinas glädje, spela lite Wii ! Orkar inte se en film, för jag kommer ändå somna, och då kommer jag bara störa mig imorgon att jag aldrig såg färdigt filmen, så lite Wii får det bli, Råttatouille !:)
Jag håller tummarna jompen!


Släkt och kalas


Söndag och tiden bara flyger förbi. Flytten igår gick bra, jobbigt såklart, men man kanske får lite muskler. Då är det värt det :) Vaknade faktiskt med lite träningsvärk i armarna, men det är på något sätt skönt. Kanske trots allt ska börja med lite motionering utöver mina promenader? Mja, jag får fundera på det. Jag har ju min balkong annars, så sommaren ska jag nog kunna klara, vet att någon speciell person kommer tycka som mig, så du är givetvis inbjuden! :)

Nej, nu ska jag trycka i mig den godaste chokladkakan på väldigt länge. En kladdkaka med chokladtryffel överst, åh så gott. Sen väntar duschen och sen kalas! Jag gillar kalas, starkt! Det är dags att fira Lucas som fyllde 19 igår och Tulle som fyller 21 imorgon, så JÄTTE GRATTIS TILL ER BÅDA!

Tröttheten själv


Det var tungt att gå upp imorse när klockan ringde 08.15. Mina helger är dyrbara och jag brukar spendera mesta tiden i sängen eller i soffan iklädd joggingbyxor. Men planerna var ändrade för idag. Linda, Jonas syster skulle nämligen flytta och snäll som jag är, så hjälpte jag givetvis till. Jag tycker på något sätt att det är lite roligt. Har själv flyttat tre gånger så jag antar att jag är ganska van. Så vi kom hem för ett tag sen och jag har precis vaknat. Somnade tillsammans med Jonas i soffan men vaknade för några minuter sedan. Jonas sover fortfarande, vill inte väcka honom, han är så söt när han sover :) Har ringt och beställt pizza till ikväll. Så kvällens planer är ; pizza, dippa, grönsaker, chips, läsk och melodifestivalen, en perfekt lördag enligt mig ! :) 



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA LUCAS !
 image71

Fly away with me

Fredag i all sin ära.
Väldigt trevlig kväll tillsammans med the ladies, allmänt snack och god mat, så jag kan inte klaga på min fredag.

Här ligger jag redan(?) i pyjamas och ska som vanligt krypa ner i min igloo till säng. Halv ett är ändå okej, ska upp vid halv nio, så några timmar sömn får jag, och det är nice ! :) 

Allting säljer ?


Ett riktigt roligt nöje är att gå in på
http://www.blocket.se/ och hitta roliga och märkliga saker som folk säljer. Ibland undrar jag hur de ens vågar lägga ut det, det är ju näst inpå pinsamt. Har man inte råd med "original" saker, alltså att köpa ett nytt paket, så kanske man bör fundera på sin ekonomi? Det är ganska bisarrt.

Pris: 100:-   

10 st tidskriftssamlare i olika färger
Priset gäller för alla 10

Finns i: Landskrona

image67
Pris: 39:-   

20 st plåster i 4 olika färger.
Varje plåster är 7 x 2 cm.

* Omgående leverans till hela Sverige.
* Låg fraktkostnad.
* Säkra betalningsalternativ (faktura, banköverföring, kort, och postförskott)

Välkommen in till oss på D7.se!

Klicka på länken nedan för mer information om produkten och för att se hela vårt sortiment.

Finns i: Landskrona

image68







i mörkret trivs jag bra


Här sitter man som vanligt, framför datorn. Vill verkligen gå och lägga mig, men det enda negativa med vår lägenhet, är att badrummet ligger i anslutning till mitt rum. Så mamma ligger just nu i badet och då är det inte lönt att gå och lägga sig. När jag väl har lagt mig ner, vill jag ligga där själv(om inte Jonas sover här och ligger sidan om). Jag vill kunna släcka allting och ligga där i mörkret i några minuter innan jag tänder lampan igen. Jag vet inte varför jag gör det egentligen, men jag tror jag går igenom dagens tankar och funderingar, det är ganska skönt faktiskt, prova? :)
Nej, så jag får hålla ögonen öppna några minuter till.
För övrigt, igår satt jag som sagt på Curla och jag hade ingenting att göra, då alla kunder och allting var igång. Så jag skrev in
www.hm.com och klev in i webshopens värld. Och jag kunde inte hejda mig, det blev en beställning av egentligen för mycket vårkläder, men jag tycker om att unna mig saker :)

De håller humöret uppe



Torsdag idag, helt vanlig. Tills jag satte mig i bilen och skulle backa ut från parkeringen. Tittar bakåt, ser ingen bil, börjar backa och får tvärbromsa! Vänder mig om igen, och där står en polisbil, poliser tittar lite konstigt på mig och ger sedan mig ett llitet eende. Efter hjärtat lugnat sig några hjärtslag, så backar jag glatt vidare och kör till jobbet :)

Så var det dags igen


Denna gången var det Systembolagets tur. Hade varit en man som hoppat på gärningsmannen, men lyckades inte få honom att stanna. VÄLDIGT MODIGT GJORT! Det är inte många som hade klarat att göra något sådant. Man vill önska att fler vågade, men det är för mycket begärt. Det är ett högt pris att betala om något händer. 
Man börjar bli lite stirrig nu minsann. Här sitter man själv och har inga som helst "vapen" att skydda sig med. Bara råstyrka som finns i kroppen, haha .
Chefen, Göran, kom precis ut hit och sa strängt till mig att alltid hålla dörren stängd. "Jag vill inte att något händer er". När man vet att risken finns, blir man hel stirrig. Hemma i huset/lägenheten är det en helt annat sak..men här är jag ensam.
Nej jag hoppas fan att de tar den jäveln, in i buren! och stanna där!

Larmcentralen 112


Idag bestämde jag mig för att bege mig ut på lunchen. Jag har ätit mig mätt på allt naturgodis jag har tryckt i mig, så jag orkade ingen lunch, men lite shopping kanske? Dock blev det mest fönstershopping eftersom jag inte aktiverat mitt nya kort. Jag var även inom banken för att fixa just detta, så nu är det bara aktivering kvar, sen ska allting fungera. Där gick jag och promenerade på "gågatan"(kanske inte kan kalla gatan för det..) och ett tu tre ser jag ett slagsmål! Ett ordentligt slagsmål mellan två äldre män. Det såg ut som värsta boxningsfajten, där kom en jacka, där kom en till, och en mössa, och titta, ett par vantar. De gick på riktigt ordentligt!
Vad de bråkade om har jag ingen aning. Jag var inte den enda som såg detta, men vem tusan vågar ingripa? Not me. Dock kände jag mig lite "delaktig" då jag tog upp nallen(haha, fulaste ordet) och slog 112. Det stör mig lite eftersom jag inte vet hur historien slutade eftersom min lunch tog slut och jag var tvungen att bege mig ifrån platsen. Jag la märke till en annan man, som också han, såg allting. Och han stod kvar när jag gick, så jag får nog leta upp honom om jag vill veta slutet. Eller så kanske det står i tidningen imorgon?

Slagsmål mitt på ljusa dagen och vid lunchtid? Vad tänker folk med...

En helt vanlig onsdag..



.. men ändå lill-lördag !

Japp, jobbat undan ganska mycket nu på morgonen. Har fortfarande mycket att göra, men tyngden har lättat lite från mina axlar, så det är skönt.
Igår gick jag in och läste på studera.nu, och jag förstår ingenting! Verkligen ingenting. Jag skulle vara duktig och leta upp någon kurs eller liknande, men jag stängde ner skiten igen. Jag hänger inte med alls, jag tror minsann att jag ska ringa Karl Maschka(studievägledare på Gullstrand) och boka in ett möte med honom, det kan man väl fortfarande göra även om man inte är elev på skolan? Jo, det måste man. Det ska jag göra ändå.
Sitter och känner att gårdagens huvudvärk är på väg tillbaka, skit! Det är jobbigt att sitta framför en datorskärm i ca 6 timmar om dagen. Oftast kommer huvudvärken där ifrån, men det är ännu värre när man redan har huvudvärk och sen sätter sig vid datorn. Äh, det finns inget jag kan göra, utan datorn, kan jag inte göra ett piss.
Nej, nu är det snart kaffe och jag trycka i mig lite naturgodis, som jag köpte igår för att smaska i mig här på kontoret. En liten energikick så att säga :)

Klädnypor


Jag orkar inte ens förflytta mig till min säng, så ont i huvudet och trött är jag. Jag hade tänkt titta på Gossip Girl, men inte ens det har jag tagit mig ork till. Jag är ständigt trött. Jag gör alltid vad jag ska, är pigg och klagar inte på jobbet mellan 08.00 - 16.30 och sen eventuellt(oftast) Curla efter det. Men sen, jag dör nästan. Jag blir otroligt trött. "Men den 25:e smäller det". När lönen är insatt tycker jag alltid likadant, det var nog fan värt det, dock inte alla månader, men de flesta :) Så egentligen ska jag inte klaga, men ibland får man göra det ändå.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på mig pyjamasen och krypa ner i igloon, ännu tidigare idag än igår, så kan det bli, John Blund är på G. Måste för tusan se Gynning! Får sätta klädnypor runt ögonen så de stannar uppe.


förresten, Mandy, har ni ätit semlor? :)

Hallå, svara?!


Nej efter att ha fått sagt vad jag tycker om löpning, så känner jag mig lugn igen. Befinner mig just nu på Curla(vilken överraskning va) och har en stund kvar. Sen ska jag hem och äta, och jag ringt hem 3-4 gånger, men inget svar? Vill veta vad jag ska börja fantisera om för mat. Vad jag ska känna för smak i munnen, så det börjar vattnas. HALLÅ! SVARA ! Jag hoppas för er egen skull, att någon har gjort mat till mig även om ni inte är hemma. Står det ingen mat på spisen, då vet jag inte vad jag gör.. bäst för er att det gör det !
Är verkligen vrååålhungrig.
Sen blir det en PROMENAD! och inget jävla joggande, så det så! :)

Förbjud löpning!


Vet ni vad jag hatar?
- Folk som springer!
Egentligen hatar jag inte dem som utövar själva löpningen, utan jag hatar löpningen! Det är en stor skillnad på det, vill bara poängtera det, så att alla hänger med? :)

När man väl tar sig i kragen och beger sig ut på promenad i det kalla och typiska Sverige vädret, så känner man sig hejnöjd, eller i alla fall jag. Det är inte ofta jag "unnar" (om man nu vill kalla det så) mig dessa promenader, men när jag väl gör, då jävlar, stoltheten bara växer inom mig, och jag är så nöjd, så jävla nöjd!
Så där går man och lyssnar på musik, pratar med sig själv, tittar på fåglar, sjunger, dansar eller vad man nu gör. Själv håller jag det för mig själv, vad jag utövar för saker på mina promenader.
I vilket fall som helst, det värsta jag vet när jag är ute och promenerar, är folk som kommer springade sidan om mig! Jag hatar det!
Här går man nöjd i sin egna lilla värld, och så kommer en jävla atlet springande sidan om mig och bara knölar upp det i ansiktet på en. "Öhh, titta på mig, jag springer, men det orkar inte du".
OH! Det stör mig något fruktansvärt. Jag var bara tvungen att skriva det.

John Blund kallar, redan


Usch ja, klockan är "bara" 21.38, men attans vad trött jag är. Nej, när jag har druckit upp mitt kanelte, ska jag bege mig i riktning mot mitt rum och bara dunsa ner i min iskalla säng, så det stör grannarna(nästan i alla fall). Måste bara plocka ut ögonen först, så inga konstigheter inträffar :)
Fick för övrigt ihop hela ligan till på fredag, och ja, jag är mäkta imponerad! Mat, dricka och härliga tjejer.

Ett löfte är ett löfte


Som sagt, filmen/filmerna på Philip. Haha, jag skrattar varje gång jag tittar på den. Hoppas den är lika rolig för er som för mig, kanske roligare att vara där, men :)
Den första filmen är vid Pölsemannen, en given tradition efter utgång. Underbar nattamat. Där vet jag egentligen inte vad han pratar om, eller vad Dannis håller på med, det är honom ni hör i bakgrunden:)
Den andra filmen är på väg mot Olivers, Philips andra nattamat plats, haha. Det är där han dansar senap, haha! äh, det är bara och njuta, det är inte varje dag man bjuds på sånt här.




15.00


Idag går det undan! Klockan är redan tre och det känns som jag inte får gjort ett piss! Så fort jag känner att jag är färdigt med något, vänder jag mig om och plötsligt hittar jag något annat. Det är skit jobbigt, speciellt när det känns som att ingen annan gör något. De kanske testar mig för att jag är ny? Ser hur mycket jag orkar innan jag dunsar in i väggen? Nej, så kan det inte vara, eller ?
Aja, nu fick jag lite till att göra, så kaffe pausen blir kort, och sen är det på det igen. Ska försöka hinna så mycket som möjligt nu, puhu.
Och sen kommer filmen på Philip, haha. skrattar varje gång jag ser den! :)

Allt mellan himmel och jord


Som alltid är det lika trevligt att ta en promenad tillsammans med Emelie. Vi kan verkligen prata om allt och inget. Det känns tryggt, riktigt tryggt, tack du ! :) Vi tog en promenad på ungefär en timme vilket var lagom. Avslutade som vanligt med en dricka inne på Videomix där man som vanligt träffade någon. Denna gången var det pisha, hampan och linus.
Nu är man som sagt hemma igen och pyjamasen är på för andra gången idag. Nu ska jag koka en kopp te för att sen krypa ner till kojs. Imorgon har jag inga som helst planer och det är nice. Dock funderar jag starkt på att träna, men jag vet ju hur det gick förra gången, hahah.
 Nej nu ska jag krypa in i frysboxen.

Pasta Valentino


Lördagen blev över förväntan! Middagen på Akropolis var himmelsk god, men jag orkade trots det inte äta upp allt. Det var en pasta(såklart) med soltorkade tomater, kyckling, vitlök och något mer, yummie!
Efter middagen begav jag och Jonas oss hem till mig för att bara vara. Kvällen var underbart mysig och vi fick inte mycket gjort. Körde ut en sväng på Mcdonkan och handlade mcflurry och en kaffe. Trots snön, den lilla som kom och försvann och den bitande kylan, var glassen välbehövd och riktigt smaskig.
Vi gick och la oss redan vid 12, och vaknade vid 12, så där kände jag att sömn var något jag behövde, och tydligen Jonas också? haha . 
Idag har varit en slappedag som vanligt, hjälpt mamma med strykning och tvättning och bara allmänt legat och degat, precis som man ska på en söndag. Nu ska jag ta mig i kragen för första gången idag och bege mig ut på en promenad tillsammans med Emelie. Sen ska jag skicka ett flertal sms, som jag hoppas att jag får positivt svar på, håll tummarna :) jeaah, So long.

En helt ny människa


Massagen var underbart välbehövlig! I 60 minuter låg jag och nästan dreglade i det hålet där man har huvudet. Jag verkligen njöt till 100%. Jag var jätte spänd i hela den vänstra sidan och allting typ svullna upp när hon var färdig, men det verkligen värt det!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen göra mig i ordning för middagen på Akropolis :)

Dansa senap


Det var mycket trevligt igår kväll. Vid 8 tiden var vi äntligen hos Amanda. Mycket trevlig tillställning och god mat ! oh yes! Hoppas du blev nöjd med allting babe, även om din fina och mysiga säng anländer nästa vecka :)
Väl efter maten och allt, så blev det efterrätt, desserter är verkligen ett svårt fall för mig, fan alltså. Det är så gott.

Efter några videosnuttar på fyrverkerier, "denna är läcker, titta, bara poff " så kom ena halvan av gängets taxi, och de andra åkte i Jonas i bil,  och vi begav oss in mot stan för en gammal hederlig TT :)
Malleballe hittade dit och likaså kajsen och christoffer. Och vem kan klaga på det sällskapet? Not me. 
Nej igår var det roligt folk ute, enligt mig. Ullis, Lina och Frida var också ute och det var alldeles för längesen jag träffa er, förlåt :( Vet inte om Ullis och Robert menade allvar med att bada kl 03.00, hm, jag antar att jag får ta reda på det, hahah. 
För att försöka förklara rubriken så kommer jag hänvisa till Phil på måndag då jag ska lägga ut en film på honom, hahah! Han gick stolt genom stan, full och glad och dansade senap. Vad senap har för betydelse i hans sång och dans har vi fortfarande inte listat ut . 

Nej, nu tänkte trycka i mig lite frukost och bara allmänt ligga och svälla i sängen. Om cirkus.. tre timmar ska jag bege mig 50 meter hemifrån för att äntligen få avnjuta en helkroppsmassage på Maderma, och sen ikväll väntar middag på Akropolis, kan det bli bättre? :)

Det nalkas fest, igen


Bästa Mandy fyller 20 år idag, och det firas med skumpa och mat, kanske ? :)  Mat hoppas jag i alla fall, jag är redan hungrig och det är.. två timmar tills vi ska våldgästa hennes bondgård, hahah!
Var i stan och handlade present till den vackra damen och jag blev riktigt nöjd. Den som inte är nöjd med denna nu kan slänga sig i väggen. Ni gav ansvaret till mig och jag fullföljde det, som jag ville och tyckte, så det så :)
Efter mycket klabb med bil och liknande kom till slut Ingrid och hämtade presenten så jag slapp bära runt på den. Nu är jag på Curla och ska spenderera de kommande två timmarna här innan jag ska hem till Jonas och duscha för att sen bege mig ut på landet.

Och förresten, lägenhet var jätte fin! Verkligen. Stor och rymlig. Men den är lite för dyr för lilla mig, men som sagt, titta kan man alltid göra :)

Honungsmelon


Imorse tog jag mig friheten att köra inom trogna Kalles affär och inhandlade min frukost. Jag jobbade till halv 11 igår kväll och jag tänkte att jag kunde unna mig denna goda frukost. En traditionell baguette och en pago.
OH VILKEN GOD SMAK! Det står limited edition på den, så om ni inte smakat den, skynda! Det är pago med honungsmelon smak! underbart god, PROVA !


image61

Dagens bubblare



mina första två timmar på jobbet spenderas alltid med hörlurar i öronen. Jag är fast i Mix Megapol! Jag stänger alltid till min dörr efter att jag alldeles för många gånger kommit på mig själv sitta och skratta högt och belåtet. Så för att inte störa de andra här på kontoret så har jag nu tagit beslutet att stänga dörren. Så mellan 08.00 - 10.00 är jag instängd med mig själv och mitt skratt.
Men något som jag alltid har undrat över är dagens bubblare, ett inslag på mix megapol. Där spelar de en låt som de tror ska komma in på kvällens lista eller något sådant. Det jag inte hänger med på är valet av låtarna..det är alltid "gamla" låtar. Låtar som till och med jag har hört för längesen! Idag var det Mika-Lollipop. Den låten kommer jag ihåg att Olle spelade i höstas när jag kommit hem från Spanien, så typ i.. oktober? Hallå? Om någon kan förklara, så gärna för mig !

det är ingen vanlig dag




FÖR DET ÄR MANDYS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA


image58