Mr D



Dannis -Ett stycke värsting säger:

vad blir det för käk hos amanda?


- johanna säger:

jag har ingen aning

- johanna säger:

vadådå?


- johanna säger:

tycker du inte om all mat?


Dannis ..Så jag flytta till Medelpad säger:

måste veta vad man ska ha för klädsel,

kläder efter mat


- johanna säger:

typ om det är tomatsoppa så ingen vit skjorta?


Dannis ..Så jag flytta till Medelpad säger:

nej om det är kött så blir det sj(ött)orta


- johanna säger:

HAHAHA


- johanna säger:

skjöööötta, är du från småland?


Vi har alltid så givande konversationer :)


Han går från klarhet till klarhet


Nej det här med tålamod är svårt. Så plötsligt hittar man något, och blir helt stirrig och överdriven helt i onödan, "du måste vänta och se vad som händer". Men tänk så vill jag inte det? Visst det kan komma bättre erbjudande i framtiden, ja i framtiden men det är inte nu.
Pratade med Jonas igår också, och det kom som en trevlig överraskning. Inte att jag pratade med honom, utan svaren han gav mig, haha :) Jag blev verkligen glad och varm inombords. Det blir bara bättre och bättre.
Även där kommer ordet "tålamod" in, jag tycker inte alls om det ordet. Vill jag något, vill jag det nu! Dock är det inte alltid så lätt som man tror, man måste tänka på allt jävla möjligt runt omkring så man nästan blir galen.
Nej, hade man varit några miljoner rikare hade man inte behövt tänka, bara agerat. Kunde ha gett bort ett visa kort utan att tänka att där försvann några 100 kronor, men ack.

Curla i kväll, fram till 23.00 tror jag, om jag inte minns helt fel. Innan jag kör dit ska jag nog överraska Jonas, bara för han är så underbar.  Ska ge honom en sak, som jag vet att han kommer bli glad över !
Nu får jag jobba vidare en stund till innan det är dags för 15.00 kaffet , tjaa

tålamod


Det är svårt att bli vuxen. Att ta massa beslut är svårare än vad man tror. Jag är verkligen kluven nu, men jag vill. Jätte mycket, nu. Jag tror minsann att allting kommer lösa sig, det handlar nog mest om tålamod.

fredag 11.00


Onsdag, redan! Det känns som det var igår som jag vaknade upp lika trött som vanligt och insåg att det var måndag. Dagarna går otroligt fort, och det tackar jag för :)
Blev ingen träning i afton,eftersom vi klokhuvuden, jag och amanda inte hade kollat upp allting. Vi behövde visst boka och greja, så det får vänta tills nästa vecka. Amanda har dessutom mycket att göra i skolan, så vi lägger det på hyllan i ytterligare några år, hahah !

Snart ska jag bege mig mot Rudolfsson's place för att spendera min kväll där, och det är aldrig fel.
På fredag ska jag kolla på lägenhet! tjooo. Men jag ska inte ha den, den är alldeles för dyr, men det är roligt att titta, så det ska vi göra :) Då vet man till nästa gång hur de lägenheterna ser ut. Det är skit skoj att titta lägenheter, prova vetja :)
nej nu ska jag äta korv och makaroner och sen ta min röding och flyga iväg, so long.

dagens andra lunch


klockan är halv åtta and i'm still going strong, as hell ! Är på Curla och jag känner att det börar kurra i magen nu, så jag antar att det är dags för lunch två denna dagen. Försökt hålla mig mätt länge så jag slipper trycka i mig något alltför onyttigt när jag kommer hem. Så nu ska jag sätta mig med en riktigt härlig middag bestående av en torr bullfan, och varma koppen. mm(?).

Hade gärna varit hemma eftersom det är seriernas dag idag, tisdag, hahah. Jag som är lite av en tv nörd har bestämt mig för att ge Gossip Girl och 2900 Happiness en ärlig chans. Premiären är idag, för båda serierna, men kan jag se de? nixpix.
Kommer hem lagom tills båda två är slut. Det går säkerligen i repris, det brukar allting göra? Gynnings program vet jag går i repris på söndagar. Någon som vet när de andra går i repris, feel free to let me know! 
Imorgon ska jag träna, ja gott folk, jag ska träna. Tillsammans med Mandy imorgon ska vi bege oss ut i träningsdjungeln och plåga oss själva. Jag tycker egentligen som lina, träning är ju farligt, varför ska man utsätta sig för det? Men ett löfte är ett löfte.

tjo balle


tjenixen tjena.
nu är äntligen lunch! Jag ska hem och testa min pastakokare som jag bara var tvungen att köra ut på Netto för att köpa! håll tummarna för att den fungera, annars kastar jag den i väggen..

jag hjärta image51 haha :)

14 timmars arbetsdag


nu har jag kommit hem från Oskar och en väldigt trevlig tillställning! Jag älskar att bli bortbjuden, det låter hemskt att säga det, men gratis är bäst, haha. Egentligen menar jag inte gratis, men att gå bort/ut och äta, prata, träffa folk och allt annat är en riktig härlig känsla. Man liksom kopplar av på ett sätt som man ofta inte gör. Maten var riktigt god, pastasallad, lax, kyckling, sallad, bröd och en smaskig vitlökssås. Tack Oskar och grattis igen!

Nu ligger jag redan i bingen eftersom jag måste. Jag är inte jätte trött, men jag måste. Imorgon blir en tuff dag, ska jobba ca 14 timmar innan jag får lägga mig ner igen. Vanligtvis brukar vi få sovmorgon när vi jobbar över så länge, men icke på onsdag eftersom där är så mycket att göra. Men jag tror jag orkar, det lär ni märka, om jag går in i väggen eller inte :) hahah. Nejdå, det är ingen fara faktiskt, säger jag nu, vi får se vad jag säger imorgon.
Nej nu börjar Medium, så jag tror minsann att jag ska sluta ögonen och försöka sova och vakna utvilad(?) när klockan ringer imorgon, 07.15. (Ja, jag har ställt den senare för att få ytterligare några minuters sömn, och äter frukost på jobbet istället).
godnatt

jag är färdig!



det var minsann längesen som jag var färdig innan utsatt tid. Nu sitter jag här och väntar på Jonas som ska komma och hämta mig halv sex och jag har hela fyra minuter till godo. Jag är nöjd.
Ikväll ska jag, dannis, jonas och amanda till oskar, tror såklart där är fler, som malin bla :). Oskar fyller nämligen mer vuxen idag, inte 18, utan 20!! tut och blås för det.
Nu har jag precis slagit in presenten i en sista minuten förpackning, haha, men jag hoppas du ser det roliga i det ändå?

Fan, jag kom på att jag inte fixat en sak. fan, fan, fan och iväg...

mitt första brev!



Jessica, nu bör du bli avundsjuk där uppe i Norrköping eller Linköping, eller var tusan du nu är :)
För jag har fått mitt första brev! Det var inte till Johan, Göran eller Bea, utan till MIG! :) Brevet var från Frankrike. Tänk att det färdats så långt för att tillslut hamna på mitt skrivbord, åh.
Pinsamt nog blev jag så glad och var tvungen att fota det, hahah ! :)

"Att; Mrs Johanna Olsson". Dock är jag ju inte gift, men lite fel får man ha, de skickade ju trots att brevet till mig och ingen annan!

  

ibland blir det för mycket


Såhär på söndagskvällen brukar jag sumera veckan som gått, och mestadels är jag nöjd och likaså denna söndag. Det enda negativa är dock att jag aldrig kommer loss och träffar Ullis, vilken känns ännu mer viktigt eftersom hon kommer vara borta i måånga månader.
Du kommer minsann vara riktigt saknad, men en resa ska jag nog kunna klämma in, 
jag kan kanske kan få med mig någon till? ja, det lyckas vi med!

Veckan som kommer är fullspäckad och det känns som jag inte kommer ha mycket till social liv, men jag antar att det är sånt man får ta. Eller såklart, vissa saker är ju tillsammans med vänner, så dumt :) men det jag menar är, jag kommer inte kunna bestämma mycket denna veckan, eller bara gå hem efter jobbet.

Måndag; Jobb, 08.00 - 16.30, 18.00 - ? Oskar 20-års kalas :)   [   ]
Tisdag; Jobb, 08.00 - 16.30,  Curla, 17.00 - 22.30   [   ]
Onsdag; Jobb; 08.00 - 16.30, Träna med Mandy, 19.00 - 20.00   [   ]
Torsdag; Jobb 08.00 - 16.30, Curla, 17.00 - 22.30   [   ]
Fredag; Jobb 08.00 - 16.30, Party med Mandy för Mandy!  :)   [   ]
Lördag; Massage(äntligen) Middag med Rudolfssons   [   ]
Söndag; VILA !   [   ]

söndag, 14.52


Sitter på Curla och väntar in mina kunder..de ska vara här 15.00, fan ta dem om de inte håller tiden. Jag har egentligen inte tid att sitta här och jag tänker definitivt inte låta de spela över tiden. Haha så kritisk jag är, men jag har verkligen inte tid med detta, så bäst för dem att de kommer NU! :)

Gårdagen spenderades i bästa möjliga sällskap, nämligen Jonas. Vi beställde hem mat från Tycho, åhh gottis. Sen var vi bara hemma, agera en snabb taxi, då vi så snällt körde Emelie till Ullis, annars tittade vi bara på tv och mös.
Idag är jag egentligen hemma i Lindas lägenhet och hjälper till där, men det fick som sagt bli en paus på två timmar då jag fick ta mig ut här. Så efter här ska jag ta mig dit igen för lite jobb med familjen Rudolfsson :)

Vad kan man köpa på Alla Hjärtan Dag?


väldans rolig kväll igår. började med lite för partaj at my place och sen blev en riktigt TT, så det var nice. Dock ingen Holly Dolly eller Ukrain Song, men dansen gick vidare ändå. Det första jag såg när jag klev in var ett tjejslagge, hahah. typ två bästa kompisar som rök ihop över, säkert en löjlig grej. Aja, kvällen var lyckad. Saknade dock Ullis som bortrövad av John Blund men Emelie och MandyPandy kom, och gjorde allt ännu lite roligare :)  

          
         

för partajet innehöll såklart Wii, en evig kamp mellan olle och hampe. Jag har dock ingen som helst aning om vem som vann? Äh.

Väl hemma, vid sisådär kvart i 4, efter mycket velande var pellejönsarna skulle äta nattamat hittade vi hem och i med det, fick jag även med mig två oinbjudna övernattningsgäster, Olle och Dannis såklart. "Duu kompis, vad kan man göra på alla hjärtan dag?" hahah. 


 

jag bjuder in till förfest


idag blir det minsann utgång, tillsammans med olle, deeennis och hampe än så länge. väntar nog in några fler under den kommande timmen, det hoppas vi i alla fall. dock saknar jag malle och anna här, som var så sugna i början av veckan? heeellloooo? ring babes! :)

idag är TT som gäller, enkel T är lite B, hahaha!

Hemma hos Martina


Olle har nästan precis gett sig av hemåt och jag befinner mig redan i liggande position, vilket är underbart! det här med laptop är ju en helt ny värld :) hahah.
Fredag imorgon, vilket även det är underbar! Jobbet tar mesta del av min dag, men väl där efter ska jag ta mig en runda till stan, har en del att fixa. Jag var där idag också, mesta delen spenderas på banken, då jag äntligen blev vuxen och öppnade ett pensionkonto. så när jag är 65 ska jag leva loppan ;) 
Tog mig en liiten shopping runda i da city, och lite fynd blev det.

Nu ska jag krypa ner under täcket och roa mig några minuter med "Hemma hos Martina", en helt galet rolig bok, och om ni inte har läst den, gör det! Ni kommer somna med ett leende på läpparna.



18.59


nu har jag precis ätit och jag sitter och väntar på handbollen som ska börja om cirkus 15 minuter.
handboll är riktigt roligt att titta på och speciellt med vänner. idag blir det dock bara en vän, nämligen Olle, så det återstår bara att säga :

HEJA SVERIGE FRISKT HUMÖR!


thai brallisar


Kan ju inte mer än referera till gårdagens inlägg, då ännu ett rån har inträffat. Jag tycker fortfarande likadant. Igår insåg jag dock skillnaden mellan mig(säkert inte ensam om det) och andra angående polisens arbete. Jag tycker synd om polisen. inte pinsamt synd om dem, utan jag blir illa till mods. Jag känner inte en värsta hjälte instinken att vilja hjälpa till, men det gör ont, jag tycker innerligt synd om dem. Sen som många andra säkert tycker, att de inte sköter sitt jobb, där har vi delad uppfattningar. Många tror nog mycket negativt om deras arbete, tror jag däremot något helt annat, men smaken är som baken, delad. De har de gripit en nu, hoppas tamejfan att han är inblandad i fler av rånen

aja, igår kom Olle äntligen hem och vi våldgästade hans hus lite senare på kvällen,  gosh vad brun han var! Det var nästan omänskligt. Det var riktigt roligt att träffa honom och se alla fantasiska bilder. Bilderna från Thailand är verkligen den bilden jag har av paradiset. Åh, jag vill dit!
Fick ett par thai brallor(?) av honom, röda och de är as sköna! Provade de när jag kom hem igår och de var riktigt, riktigt sköna! Dock är de lite kalla för att gå hemma i eftersom jag fortfarande inte har något värme på mitt rum, men i övrigt, dö läckra!


   

efter 22 dagar



 

Efter några timmars väntan i kina land så är de äntligen hemma ! Såklart är det Olle och Sofie jag menar ! Han ringde innan från Kvantum där han nu stod och valde ut vad han ville äta ikväll, haha. Var inte thai maten god frågade jag? "jo, men jag fan saknat morsans mat" var det svar jag fick tillbaka. Så nu är äntligen kanelbullen back in town, oh jag har faktiskt saknat honom :)



VÄLKOMNA TILL SVERIGE IGEN :)


 


Varning för åsikter och ett långt inlägg :)

Sluta läsa redan nu om ni inte orkar läsa de kommande 5 minuterna :)

Dagen började bra, en härlig och varm dusch följt av en riktigt smarrig frukost. MEN, sen satte jag igång tv:n och lyssnade på Nyhetsmorgon. De befann sig i Göteborg. De hade byggt upp en näst intill perfekt studio med allt som en vanlig svensson drömmer om. De hade bjudit in gäster, tror det var polischef, rättspsykolog och en man till. Denna perfekta studio var uppbyggd endast för att prata om våldet som drabbat Göteborg. Som ni säkert vet, det med bomberna, rånet och så som hände igår, ja ni vet.
Och nu är de oroliga för att våldet ska ta över i Göteborg, ursäkta, men vad?
Det som gör mig arg och dit jag egentligen vill komma är, så fort det händer något i storstäderna så blir det värsta headlines och ståhej. Åh det är så synd om de stora städerna, bu hu. Vårt land består inte enbart av stora städer, det finns småstäder och förorter också, dock är det för många som glömmer bort detta.
Vi som lever i exempelvis Landskrona (lättast att ta det som exempel eftersom jag vet hur det är här) är i princip vana vid våld, inte kroppsligt våld, men vana vid att alltid höra om ett nytt brott som skett, i princip varje kväll är det något nytt. Senast inatt var det två anlagda bilbränder.
Landskrona är en helt underbar stad, men det är kriminaliteten som är vår reklampelare uåt, hör ni hur fel det låter?
På bara några månader har det nog skett fler rån i Landskrona än vad Göteborg blivit utsatt för under många år. Skillnaden är, folk får veta det när det händer i Göteborg, men i Landskrona? icke sa nicke.
nej, jag blir arg.
Jag skulle vilja se när Tv4 bygger upp en fin studio, bjuder in gäster och pratar om kriminalitet i Landskrona. Men nej just det, det är nog mot deras policy, de kan ju faktiskt få dåligt rykte.


dumma tant


Jaha, så var den lägenheten borta! jag och min syster hade satt upp oss på en lägenhet här i stan. Vi la in vår intresseanmälan förra veckan, neej inte ens det, veckan innan det till och med. Och igår såg jag plötsligt att lägenheten var borta från hemsidan. Nu ska de börja med visningar tänkte jag glatt, men icke!
Jag ringde fastighetsbolaget och frågade vad som händer nu och så vidare och fick till svar; den lägenheten är redan uthyrd och kontrakten är påskrivit. VA?! men hallå?

Då bröt helvetet ut, jag sa, som det stod på hemsidan, att de ska kontakta de personer som har lagt intresseanmälan inom kort. Men det har de inte gjort! Och detta kunde den dumma tanten inte förstå, hon kunde inte svara på det, inte svara på? nej men det kunde jag!
Jag frågade om inte alla fick chansen att se på lägenheten? Men nej, det dumma tantens svar var bara ett enkelt nej, så fungerar inte deras system, blablala. nej, usch och fy på dem!

Hade liksom inget tvång eller behov av att flytta, men man kan väl få en ärlig chans? Jag menar, hur hade de inte kunnat tycka om mig om de hade fått chansen att träffa mig? ;) hahah.
Aja, jag går vidare.

jag fick med mig alla! nästan..


det började med en lunch tillsammans med äähnnää, men nu har minsann antalet ökat, jag har fått med mig kajan, linaäähpny och malleballe :) dock saknas paulina, men vill hon inte äta lunch i skolan så får hon mer än gärna följa med ! så läser du, så hör av dig om du vill? :)

och jag måste skryta, jag var uppe 06.00 imorse och tog en promenad i 30 minuter innan frukosten! nu känner jag mig som en helt ny människa, eller nått, en trött ny människa, haha.

videomix blev plötsligt klubbstugan


jag måste bara säga att jag älskar netto, precis som farah! netto är fan en riktigt bra affär med världens bästa priser, nästan i alla fall. man kan i princip hitta vad som helst där ute, idag var jag där tillsammans med moren och jag älskar att gå och titta på diverse hyllorna. idag hittade jag bla; eldriven äppelskalare, matchande köksset, (handduk, grythandske, förkläde och grytlappar), pastakokare, som jag dock funderar starkt på att köpa! och massa annat. såklart köpte jag inte äppelskalaren och kökssetet, men det är roligt att titta på :)

nu har jag precis varit ute en låång runda i min ensamhet. Jag skulle lämna filmen jag hyrde igår på Videomix, men plöstligt  fick jag så mycket energi att jag bara var tvungen att forsätta gå, ehh. nej jag hade faktiskt inget annat att göra. Så jag fortsatte gå och siktade in mig på bbk:s klubbstuga där pappi väntade på mig efter hans träning. så
nu är jag riktigt nöjd med mig själv och ska nog "unna" mig en härlig, orange, knaprig morot, hahah! patetiskt.

måndag, igen


tillbaka efter helgen, jag tycker faktiskt inte att måndagar är så värst jobbiga. Jag tycker egentligen ingen dag är jobbigare än den andra, alla dagar är likadana, i alla fall på jobbet. Så det spelar liksom ingen roll om det är måndag eller torsdag, shit the same :) haha. Dock märker man när det är fredag, och det ska man göra!
fredagen är speciell.
Filmen igår var bra! Satt där i mörkret och tittade the Messengers, någon som sett den? Där för övrigt världens sötaste pojke var med! Aja, den var bra i alla fall, samma regissör som gjort The Grudge, så det var lite i den stilen, den rekommenderas faktiskt !
Jag tror till och med jag har hunnit se den innan olle, haha!
För en gång skull. annars är han, VIP gäst hos videomix och typ sätter upp sig på väntlista till de nya filmerna, men denna gången hann jag nog före honom, kanske kan bero på att han är i Thailand? strunt samma :) imorgon kommer han i alla fall och fasiken, jag har saknat honom riktigt mycket :)


image32


kvalitetstid


en dag i pyjamas/joggingbyxor och inga som helst planer är vad som gäller på söndagar, och precis så har min dag varit.
vaknade vid 10,00 tiden och har sedan dess, i princip befunnit mig i liggande position hela dagen. tog dock mig i kragen vid fyra då jag och emelie promenerade till idrottshallen för att glo lite inne-bandy, men nu ligger jag i min säng igen. har precis slängt i mig ett äpple och kanelte och nu ska jag minsann ha lite kvalitetstid för mig själv, som kommer bestå av ansiktsmask, bad och sen en härlig skräckfilm jag hyrde på vägen hem ! :)
det kan liksom inte bli bättre.

we are two taxidrivers


Gårdagen blev mysig tillsammans med jonas. Blev inte mycket mys och slappetid utan vi agerade taxi istället. Först körde vi Emelie till borstahusen och sen fick vi ett akut samtal som innebar att vi gav oss ut på ännu ett uppdrag. Efter många om och men hittade vi äntligen vårt mål och kunde föra vårt offer hem i säkerhet :) hahah.
Och det enda som var planerat , var att hämta jonas syster i vadensjö, men så blev inte fallet. Lilla jag somnade mjukt och skönt i sängen och vaknade av en mjuk puss och en jonas som sa hejdå. Så där körde han iväg utan mig och jag fick somna om ensam i min säng.

Nu sitter jag nertryckt i soffan med datorn i famnen och en kopp te i min hand, och just nu ser det ut som jag kommer sitta här hela dagen :) Kanske en promenad om jag orkar pallra upp mitt feta arsle, dock är chansen liten..hahaha

några hektogram

igår kväll blev riktigt rolig faktiskt, efter att ha jobbat 15 timmar var jag för en gång skull inte trött, eller jo det var jag, men jag hade bestämt mig för att inte gå hem och lägga mig! så jag begav mig glatt ner till stan tillsammans med pisha och hampe :) även lill juristen dök upp, vilket gjorde kvällen till en ännu bättre kväll. träffade även paulina på tycko, som det nu kallas,  hahah eller vad säger du lina?
Fred Upstairs(?) stod för underhållningen och det väl ok, ingen rnb men, malin hade nog inte tyckt om musik, hahah :) efter en lång stund fick äntligen ett bord och där slog vi oss ner.
när klockan började närma sig ett var jag fortfarande inte trött, tror dock detta berodde lite på alkoholen, men strunt samma, så då blev det minsann tages, så en riktig TT kväll :) kvällen blev fulländad när den dära filuren, loppan, äntligen spelade min låt, Holly Dolly! så efter att ha dansat av, förhoppningsvis, några hektogram på dansgolvet, så begav jag och lill juristen oss hemåt för att skönt somna i min säng :)

efter jobbet idag väntar en god middag med mamma, pappa och jonas, som sedan nog blir följt av slappetid, vilket jag faktiskt känner mycket starkt för. inatt ska vi dock bege oss ut på ett litet äventyr då vi ska hämta jonas syster i Vadensjö, det är mysigt att åka bil på kvällen, det enda problemet kommer bli att hålla mina ögon öppna, men det ska nog gå bra.

kajan, ditt sms värmde, roligt, kärleksfullt och förvirrat, haha :)

msn konversation


ett samtal mellan mig och kära ullis äger rum på msn för några minuter sedan.

"  Ullis säger: måste damsuga....skriver emellan suget

- johanna säger: vi pratade om helgen ja, men inte vilken dag..


- johanna säger: hahah damm* om jag får be..

Ullis säger: ahhh ... tänkte de va ska du göra för skojsigt ?


Ullis säger: hahahahah DAMSUGA !!


Ullis säger: de kan ju bli riktigt snuskigt...


- johanna säger: mohaha got ya!

- johanna säger: hahahahah!


Ullis säger: hahahahhahaa

ibland blir det helt fel ;)

nu får det minsann vara nog

 

ännu ett rån i Landskrona idag, detta mot Swedbank. nu börjar det faktiskt gå överstyr. jag tycker synd om polisen, faktiskt. när jag blir polis ska jag fånga många tjyvar ;)  haha.

hon blir vuxen!





DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR FARAHS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA !

HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG RARING !

image31

Farmor är den bästa


idag spenderades lunchen hemma hos farmor tillsammans med Tulle, Gabby och Linus. Där avnjöt vi underbara pannbiffar som bara farmor kan göra och potatismos, sås och ketchup, oh så gott ! :) farmor sa innan vi började äta.." jag planerade att lägga undan fyra till mig själv till senare", det hela slutade såklart med att farmor gjort mat för ca 15 personer istället för fem, så hon fick glatt minst 10 pannbiffar över, alla till sig själv !

har riktigt mycket att göra på jobbet och man börjar faktiskt känna av det nu. är trött när jag kommer hem från jobbet och gårdagen spenderas hemma i min soffa med joggingbyxor och kanelte och såklart med vår nya älskling, vår laptop! och ja vänner, jag, klarade att installera internet, så nu är livet underbart, haha nästan i alla fall :)
så blir dock inte fallet idag eftersom jag minsann har planer efter jobbet. Ska till Salong Granada(Grenada kanske, förlåt) och gå på Öppet Hus, eftersom min kära frisör, Sandra ska öppna eget så bjuder hon in vänner och bekanta idag, så tack för inbjudan :)
och inte efter det får jag lugn och ro, haha. då ska jag bege mig till helsingborg för att avnjuta en middag på Mezo tillsammans med lill juristen ;) detta för att mina föräldrar ska ha gäster, och då vill jag inte vara hemma, så är det.

nej, nu är det fika paus, sen är det på'et igen, see yaa

en helt ny värld


jag har kommit in en fas där jag helt plötsligt börjat fundera på utbildningar och kurser. igår satt jag och pratade med mamma och pappa om framtiden och sånt där annat vuxet.
och idag begav jag mig in i en helt ny värld av utbildningar och kurser, nämligen på studera.nu. jag fick lite hjälp på traven av min studievägledare, Farah . thank you darling.
dock det enda problemet är nog att jag ställer för många krav. jag vill plugga på distans, jag vill kunna jobba samtidigt, typ alltså lektioner några gånger i veckan, och då ha en inkomst under min pluggtid. jag vill inte ta lån. och med detta i baknacken slutade min sökning i totalt 0 träffar i de kurser och program som jag blev lite intresserad av..så jag antar att jag får ta mig ännu en funderare..fan att det ska vara så svårt, jag vill bara knäppa med fingrarna och bli det jag vill ..

alla tillsammans!



håll tummarna för att vårt internet kommer fungera när jag kommer hem, annars får de smaka på jurgen :) (uttalas sådär tyskt ni vet)

image30

Barn- vad fan är grejen?


ni som inte såg "I huvudet på Gynning", ni missade något ! hon är helt galen och sjuk, men fan, jag erkänner, jag älskar henne ! det är många som är som henne, hon säger allt hon känner och tycker, och det är en personlighet jag diggar, så det så! :)

mjuk och len, och alltid sen?


jag brukar inte precis tipsa om sånt här, det är liksom inte jojo, men men denna måste jag nog göra det om -
Cliniderm Super Soft Body Lotion från ACO.
jag fick denna av söta, underbara farmor i julklapp tillsammans med en shower gel, och jag lovar, man blir len som en baby :) haha. tyvärr säljs den bara i begränsad upplaga, så jädrans typiskt när jag äntligen hittat en lotion som jag verkligen använder, men icke sa snigeln.


image29

visst rimmar min rubrik? :)

mix megapol och fetma


ännu en dag som startades tillsammans med hörlurarna i öronen och lite glädje på morgonkvisten. mix megapol på morgonarna, är fan ta mej underbart! jag stänger till min dörr till kontoret och sen sitter jag i princip och skrattar för mig själv de kommande 2 timmarna, haha kan ni se detta framför er?:)  varenda dag är lika roligt och i
image28hemlighet brukar jag tävla mot Adam kvart i nio och vet ni, jag vinner alltid ;) haha, visst.

kom just att tänka på en reklam jag hörde på radion imorse, jag kunde inte mer än reagera för jag tyckte den var..konstig och fel helt enkelt. det var en reklam för storväxta människor (tycker inte om att säga feta) och om ett erbjudande om att förminska magsäcken..alltså, lägga sig under kniven. de pratade lite om det och så och avslutar som så många andra reklamer med att säga; besök gärna vår hemsida, www. fetmaoperation.nu
vad faaan är det för adress? jag tror att dem vet att dem är storväxta(feta) men nej, smeta ut det i fejjan på dem, ja på dem bara! jag tycker det är en ganska så oschysst adress faktiskt, men det kanske bara är jag...

wooow


idag har det verkligen varit mega stressigt på jobb, dessa mail som jag skickar ut är hemska. jag blir förvirrad hela tiden eftersom vissa ställer nya frågor, vissa beställer, vissa vill inte ha något alls och de är som är snälla bara helt enkelt godkänner det jag har föreslagit. puh, men på ett sätt är det roligt när det händer saker och man har och göra, men när man börjar tappa var man är och vem man svarat, så är man illa i det, men nog om det.

igår var jag, jompen och mandy på bio á la Helsingborg, vi såg National Treasure. Det blev minsann en hel Landskrona rad eftersom vi även träffade på Lina och Emil och ett par till som också skulle se filmen till ära :)
filmen var faktiskt bra, riktigt mycket äventyr och så. men satan, jag trodde min blåsa skulle sprängas, jag var jätte kissnödig,hahah! blev det sådär 1 timme in i filmen och denna som varade nästa 2½ plågade nästan mig till döds, ni vet kanske hur det känns? aja, det gick bra om ni ville veta :)

dagen till ära ska nog bara spenderas hemma, tillsammans med mor och far och en smaskig middag. och kanske, för ovanlighetens skull kanske jag kan klämma in en promenad? promenader är också såna tankar som bara helt enkelt förträngs i min hjärna, jag måste lära mig bekämpa dessa bortträngninsprocesser. tips? :)

gifflar och pantburkar


 

Ännu en lördag som spenderas ute på kärleksfulla Curla.nu. Här ska jag spendera x antal timmar innan jag kan bege mig hemåt igen utan några som helst planer. Sanning är, att jag har saker jag måste göra men jag lyckas alltid förtränga de. Det är såna tråkiga som måste göras, men som tar waaay to long tid att göra. Typ som att dammsuga min bil. snart är fan gränsen nådd på hur smutsig en bil kan vara invändigt. Till och med jag erkänner det nu, och jag älskar min bil över allt annat (haha sorry jompen). Men den är otroligt smutsig och har allt jävla mög i den, torra äckliga gifflar, papper, pengar(det slänger jag dock inte), kläder, pantburkar(you got me) damm, grus och ja.

Och utöver dammsugning så måste jag även tvätta utvändigt,  hela härligheten, det låter som ett kön, men vi pratar fortfarande om min bil. jag tror min bil känner sig lite mobbad när den är så skitig..
äh vi får se hur mycket ork och vilja jag har när jag är färdig här ute.


 

och såklart, tack för igår ladies ! :) rock on!


..i'm in cookieheaven..


herre jesus vad mätt jag är. jag sitter just nu och verkligen känner hur kilona på min kropp bara ökar och ökar. jaa jag tjatar, men ni vet, jessica lovade att ta med kakor och mina damer och herrar, det gjorde hon sannerligen! nämligen 4 olika saker ställde fram på bordet. pannkakor med banan och nutella, morotskaka, mazarinkaka och muffins med smak av choklad eller äpple! jag är nog den som ätit mest, har smakat allting och gått och ätit i princip hela dagen. det är verkligen en dålig vana, oavsett hur mätt jag än är, så fortsätter jag, det är fan ett under. nu är jag superduper mätt och måste hem och lägga mig och vila min mage innan det bär av till kajens place för att avnjuta en säkerligen underbar middag, om jag ens är hungrig då :) haha. jag känner att kvällen kommer bli lyckad, trevligt sällskap, mat, dryck och bara allmänt skitsnack när det är som bäst.

nu kanske jag kan säga äntligen


jag tror officellt att mitt rum äntligen är färdigt!
jaa det har tagit hejdundrans lång tid, köra till ikea fram och tillbaka. och så var de sakerna utsålda osv, ni vet säkert hur det är. men i onsdags inhandlades det sista som jag kände att jag behövde till mitt  rum och nu är jag faktiskt hel nöjd!
och ullis, älskade ullis, som alltid lyckas pricka in ganska så rätt på sina gissningar, haha. tyst! vi tar det senare :)

                 

                  

jag älskar Timbuktus vinylskivor!

kakor i mängder!


jag sitter faktiskt och tänker på morgondagen, redan! det nalkas nämligen KAKOR!

imorgon slutar kära jessica på jobbet och hon har lovat att baka 3 olika kakor/tårtor/bakelser, ja ni fattar. En till morgonfikan 10.00, en till lunchen 12.00 och till sist en till eftermiddagsfikan, 15.00. puh, det kommer stå kakor ut ur öronen på mig, men det är det värt !
på önskelistan till bakning står bla morotskaka á la Jessica, Mazarinkaka á la Jessica, Brownies och Kladdkaka, och detta är bara mina önskemål, de andra har också sina önskemål. så det ska bli väldigt spännande och se vad det bjuds på imorgon. någon blir det i alla fall, jag citerar Jessica, "ta inte mer er någon lunch imorgon" WOOHOO, kakor for life !  hahah

upptagen


idag har det minsann varit hektiskt!
mina 660 st mail som jag ska skicka ut har kommit en bit på väg, men jag har mååånga kvar. så kära läsare, det är därför jag ej har kunnat uppdatera min annars ganska aktiva blogg, haha :)
blev mega stressigt när jag satt och skicka iväg typ 80 st mail och sekunden senare fick svar från typ 10, samtidigt. fick hålla reda på massa saker så jag inte blandade ihop de olika orderna och så vidare, men sånt här är roligt :)

nu beger jag mig snart mot curla för ytterligare några timmar jobb, dock på isen idag, vilket är ett tag sen och tiden går mycket fortare då, så det är lugnt. sen ska jag hämta upp jompen för att avnjuta en middag tillsammans med honom, det kan inte bli bättre :)

idag har jag gjort en väldigt vuxen grej, jag vill, men sannolikheten är väldigt låg..men håll tummarna :)

nu blev det minsann stressigt



nu har jag fått i uppgift att skicka mail till 660 st olika företag/kunder. spännande va? : )

och för övrigt har inköpslistan till Ikea besöket växt betydligt sedan imorse. nu ska vi nästan handla upp hela ikea, me like!

jobb, ikea och sen?


-"en känd person en gång sa, att vara eller att inte vara, det är frågan. mottot som han nämnde blev för många ett motto att leva för då, och inte minst idag. än idag lever alla mänskliga varelser efter just detta motto, att vara eller inte vara. alla vill vara, men alla klarar inte av att vara. den svåra saken är att inse, att det inte handlar om att bara vara, utan det handlar om att vara sig själv. "

onsdag idag och ännu en lill-lördag som med glädje spenderas på jobbet, såklart! var fika för ett tag sen, och vem fanken tackar nej till fika? not me!
liziz och luna åkte ut på äventyr idag, nämligen deras lilla flygresa som ska ta de tillbaka till La Espana. det var minsann ett litet sorgligt farväl imorse på parkeringen. kommer sakna den lilla, som för övrigt slickade på rutan när vi vinkade till henne, inte liziz då alltså, utan luna haha : )

efter jobbet idag ska jag bege mig hemåt i racer fart för att i 250km/h slänga mig in i duschen och sedan bege mig vidare mot väla i 150km/h, nej mamma jag skoja, 110km/h såklart, inte en km fortare, lovar : )  med mig i bagaget, tror jag slänger henne där bak, har jag med mig mandybandyboll, som såklart aldrig tackar nej till en shoppingrunda, icke sa nicke och glad blev jag som fick sällskap.
Vi ska ge oss in på ikea och drunka i nya och fräscha idéer, underbara rum osv som man bara vill dö för. men i alla fall, vi ska ut på tigerjakt efter bla, papperskorg, hyllor, krukor, lampor och lite annat smått och smaskigt är det tänkt.

              



veckan blir ganska tom


en vecka ganska fylld med tomhet, det är vad som väntar. imorgon åker bästa systern tillbaka till Mallorca tillsammans med Luna lampan, och det kommer givetvis bli väldigt tomt. det är ganska sjukt, vad fäst man kan bli vid en liten voffsing. men det är mysigt att ha en glad spillevink som viftar på svansen varje gång man kommer hem. och liziz, det blir minsann tomt på människo fronten också, men you never know, det kan bli några kommande överraskningar minsann!
och på fredag lämnar även jessica ett tomrum då hon slutar här på jobbet för att plugga och bli Sverige bästa sjuksköterska. dock ska jag få hennes rum så lite delad glädje är det väl, haha. nej det blir faktiskt tomt, min Subway pal, forever and ever :)
Olle och Sofie är även de borta och förblir ännu ett tag, de befinner sig som bekant i varma, som det verkar, Thailand :) bilder och annat myspys kan ni se på
http://www.resdagboken.se/ sen sök på Olle_Sofie.
och så ännu ett tomrum, nämligen manninneeennn, Mr D, Dannis, Daniel Hansson, som lämnar för en skidresa/festresa(?) haha, i Saalbach. 
Emelie som sticker till London för att se Spice Girls, dock bara en dag/natt, men det räknas ändå! 
 och Farah, som alltid lämnar ett tomrum när hon åker tillbaka till jönköping
men jag anklagar inte dem för något, vill dem:
 åka, festa, sola, bada,plugga, åka skidor, snowboard, snorkla, äta subway i annan kommun, dansa, och allt annat sånt roligt, utan mig,
så får de väl klara sig bäst de vill, jag är inte avundsjuk, nej för det är jag inte, nej jag är inte avundsjuk...visst

äh, skit ner er : )

Vädrets makter


som många säkert upplevde i helgen, eller i alla fall på lördagseftermiddagen, så blev det snooorhalt! (mallis citat för övrigt, "pass på, det är snoorhalt". Jag och min favorit, jonas såklart skulle med glädje bege oss mot Malmö för att spendera en kväll där med bio, middag och övernattning med hotell, för er som vill veta mer, kolla för fan en bit ner, haha :)
tror ni att det blev som vi tänkt?!
nej, såklart inte. det jävla pissvädret satte glatt en kil i hjulet och fick tyvärr stanna hemma. Själv gav jag mig ut på ett tapper försök att ta mig till jonas för att hämta honom, men icke. jag kom inte längre än stadshuset, vilket är max 200 innan jag skulle svänga vänster, jag svängde, men bilen gjorde något helt annat, nämligen gled glatt ut från vägen, rakt på gatstenar och skit och mög och stannade tillslut på trottoaren. och där blev jag stående, så nej, Malmö får vänta. dock blev kvällen väldigt lyckad eftersom jonas kära föräldrar bjöd på en härlig middag och en fördrink vid namn sumpråtta, riktigt smaskig!


helgen är planerad!

 
image7image8  image9

underbar helg med bästa tänkbara sällskap, kan det bli bättre?

 och förresten, jag tycker minsann att jag håller på att bli en riktigt höjdare med det här s.k "bloggdesign" haha. lite häftiga saker tycker jag faktiskt att jag har hittat lite här och var. mycket med hjälp av jessica, det måste jag ju dock erkänna , så tack lilla du ! ;) egentligen är inte jag så stort fan av min egen blogg, men jag tycker det är skönt att skriva någon gång om dagen. och när man har så mycket dö tid som jag har just nu, sittande i receptionen denna veckan eftersom Mona har semester, så skadar det inte att sitta och kuckelura och klippa och klistra lite.
så behöver ni hjälp, ta kontakt med mig eller min assistent, Jessica, så ska vi nog kunna hitta ett rimligt pris och fixa just din blogg! ni kan nå oss på, 0709... hahaha, så patetiskt. jag skojar givetvis :)

nu får det vara nog!


nu har jag suttit och lidit i snart 4 timmar, och tror ni att jag fick en tid på citykliniken? icke!
så nu ska jag ta mitt arsle (haha det är ett roligt ord) och bänka mig i Capio Cityklinikens väntrum och spendera hela min lunch där, trevligt va? blää, det tycker inte jag, jag är hungrig och allt. 
kom gärna och håll mig sälle vetja, hahah :)

och jag som var sugen på dagens sub, jessica, jag får nog svika dig..snyft.

snälla Citykliniken


snälla, snälla, hjälp mig att hitta en tid IDAG! jag måste kolla min jävla ögon.
och varför just denna helgen? jag ska ju iväg och allt, skit mög! det värsta av allt, är att det verkligen gör ont..

jag har fastnat

image63
jag tror minsann att jag äntligen har hittat ett hotell som jag/vi kan tänkas oss stanna över en natt på. inte lätt att hitta ett som man tycker ser någorlunda mysigt ut, men nu tror jag bestämt att jag fastnat för ett, det enda som återstår nu, är att prata med jonas och att till slut boka, tiden rinner iväg annars.
för övrigt har dagen varit ganska seg, och mina ögon är inte heller helt hundra. jag har mega ont i de, för några som vet så är detta inte första gången, men det är fruktansvärt. så jag tror jag måste hem och vila de lite :) sen kanske hooka upp med mandy och farah, håller tummarna. (om jag får upp mina ögon igen efter tuppluren vill säga)
soo long

2008-01-03


dagen började med en ganska så pinsam incident faktiskt, jag var först på plats på min kära arbetsplats, jag kollar larmet och ser att det redan är någon i byggnaden, så jag tänkte "jaja okej, men då är larmet av" men ändå för säkerhetsskull slog jag koden, så att inget skulle hända. men det gjorde det. jag vet inte vad jag gjorde, men när jag öppnade dörren, då jävlar, då gick larmet, och jag lovar, det var inget nådigt larm.
jag blev helt panikslagen och förstod inte vad som hände, jag slog ju för tusan in koden! mitt i allt blev jag samtidigt rädd att det kanske var någon annan i byggnaden, en obehörig så att säga, haha . men icke, jag var ensam. så jag fick springa fram och försöka trycka in koden ännu en gång och äntligen slutade larmet tjuta. och sen fick jag ett samtal från securitas och chefen, men det var ingen fara, det var ju faktiskt en olyckshändelse :) jag i ett nötskal, men ingen skada skedd.


nu ska jag fortsätta leta hotell till mig och världens bästa jonasimage63

hurra!


det snöar, första snöflingorna som jag ser i år, i år blir ju för tusan 2008. 2007 blev utan snö, stackare.

men faan, det är blött på vägarna, jag vill ha snö som ligger kvar ju!
att få rulla upp gardinen på morgonen och se ett vitt landskap, mys pys! :)

2008-01-02

image62
det känns som alltid väldigt konstigt att skriva den sista siffran i året när ett nytt år har börjat. 2008, det är nog många som kommer skriva 2007 ett tag till. aja

2008, ett nytt år med nya tag, jag känner att det kommer bli riktigt bra, många roliga händelser som jag vet redan nu och som jag redan nu längtar till. mandy sa på nyårsnatten att 2008 ska vara hälsans år? det kommer det nog bli hälsans år för några, men även för många som sa att även ...2005,2006, och 2007 skulle gå i hälsans tecken(inklusive mig själv, haha). men 2008 känns redan bra, jag sa att jag skulle börja året med positiv inställning, och än så länge(gått 1 dag men..) håller den i sig !