ett härligt litet dopp i det blå




Nej, nu ska jag börja packa ihop mina tillhörigheter och snart få komma ut och slippa värmen som sagt infinner sig här inne på kontoret.
Ska iväg och handla med Jonas och sen blir det stranden, bad och ANANASPAJ!
Som jag har längtat efter denna omtalade ananaspajen. Vet att några/någon åt den på midsommar, men jag var ju tyvärr inte på den platsen där pajen serverades.
Så nu har jag varit lovad i flera veckor att jag ska få smaka pajen och äntligen, ikväll händer det.
bagaren? Det är Linus såklart  :)
Jag har i princip haft hallucinationer hela dagen om ett härligt och kallt bad, så snart blir nog mina önskningar verkligen ;)
Åh, det klingar härligt i mina öron...


Nej, nu tickar klockan och jag har fortfarande lite att plocka undan. tjing
Åh, jag vill hoppa i vattnet NU

Ja, här händer det inte mycket



Vad händer annars?
Inte mycket här i alla fall, har precis tryckt i mig ett riesen choklad endast för att höja sockerhalten i kroppen.  Jag tror ganska bestämt att jag kom på mig själv slickandes rent pappret efter de sista lilla smälta chokladet också. Så det var ju inte bara för mitt socker utan även för mina smaklökar.
Nu, åter till en annan sak. Vi hittade en termometer innan och nu har vi konstaterat att här är 28 grader inne på våra kontor! Är det egentligen lagligt?
Allvarligt talat, pust och stånk. Det blir verkligen att man springer ut och in för att få in lite nytt syre i kroppen, för detta är fruktansvärt jobbigt.
Och chefen... ja,  han har stuckit till ISLAND, schysst.

En sån här diskussion kan vara för evigt


Vad är detta för
löjligt skit den gubben hittar på? Herre gud, vilken diskriminering! Ska vi också börja med såna fjanterier? Vi kanske har svårt att förstå de fina folket i huvudstaden eller någon annanstans, uppe i Norrland. Det spelar egentligen ingen roll. Alla har rätt till sin helt egna dialekt och det är faktiskt en del av sig själv.
Istället för att peka ut en dialekt, skånskan i detta fallet, peka ut alla dialekter istället och börja texta alla program som någonsin kommer visas.
Nej, jag gillar inte detta alls. BUUU!
Jag blir rädd av att se resultatet på omröstningen, vad tänker folk med? Idioter.




LÄNGE LEVE SKÅNSKAN

hej, hej, hallå



Ikväll blir det nog bara "tråk-kväll" hemma. Egentligen är den ju inte tråkig eftersom fina Jonas är där med mig, men det är inget speciellt som händer. Hade gärna joinat och stuckit hem till kajan, men ibland behövs såna här dagar. Först ska jag inom stan, sen hem till mamma och pappa och sen till posten för att hämta min efterlängtade mp3 och sen snabbt (ja, snabbt och snabbt, men efter alla andra ärenden) hem för att hjälpa Jonas med tvätten och så ska vi städa, duktigt va?

Sen tror jag ganska bestämt att jag slänga på mig mjukisbrallor, ta laptopen och slänga mig i sängen för att börja se alla One Three Hill säsongerna som jag så snällt fick nerladdade igår, lycka :) Så nu har jag ungefär 110 avsnitt framför mig, så det är väl lika bra att börja. Fast det får bli en liten paus kl 21.00, för då börjar Eli Stone, me like.


"jag tror vi blir bättre människor"



tjoho, idag ska jag äntligen hämta ut min fina och nya
mp3-spelare ! :) Det var ett tag sen jag hade en mp3-spelare faktiskt, men jag har aldrig känt att jag har behövt en, men nu vet jag inte vad som hände, men jag "råka" beställa hem en i fredags och jag ångrar faktiskt inte det, så helt fel kan det inte vara.
Nej, nu är det kaffe och sen ska jag ut på batteri jakt. Måste nämligen ha minst ett nytt batteri för att jag, på några sekunder innan kameran stängs av igen, ska försöka lägga över bilderna på datorn. Så vi får se hur det går.

För övrigt håller jag på koka här inne på kontoret, bara så ni vet, gott folk.  

Folk får tycka vad de vill, och det får även jag



Jag älskar Landskrona

         

         

Nyfriserad


Japp minsann. Jag tog äntligen "klivet" och beställde en klipptid. Har inte klippt håret sedan i mars eller något, så det var väldigt välbehövligt. På det hela blev det även lite färgning och slingning också, vilket jag aldrig gjort innan(!) , så jag är faktiskt mäkta imponerad av mig själv. Resultatet?  Jo jag blev faktiskt hel nöjd. Kommer att justeras lite nu i efterhand med tanke på solen och så, men jag tror nog att det kommer bli bra ändå.
Jaha, vad annars, BoIS igår, ännu en förlust, vad händer? Ingen höjdare alls att titta på, men vad ska man göra. Man måste ju vara optimist och tro på "sitt" lag, eller hur? :)

Nu är det snart lunch (vilket är tur, börjar bli hungrig) men jag ser redan fram på kvällsmaten. Det ska nämligen beställas pizza med bästa tjejerna och sedan ska denna underbara pizza förbrukas nere på stranden, i kvällssolen, med bästa möjliga sällskap.
ja, jag klagar inte. 

     



Nu är jag faktiskt lite avundsjuk



puh!
På folk som har eventuell semester eller som har "ofrivillig semester" bara allmänt slappar (arbetslösa eller vad som). Jag vill för en gång skull befinna mig utomhus i solen(och jag är verkligen ingen sol människa!)  istället för framför en datorskärm.
Vi fick reda på idag, utav chefen med stort C, att luftkonditioneringen här i byggnaden slutar typ fungerar om det överstiger 26 grader. Och det är just vad som händer  idag, just nu, i detta ögonblick.
Luftkonditioneringen fungerar inte och här är varmt som i ett afrika land. Går och fyller på vattenflaskan stup i kvarten för att försöka få bort huvudvärken som så gärna trycker sig fram i huvudet, men trots litervis med vatten hälper det inte.
Jag vill ha tillbaka vår luftkonditionering, det brukar vara min bästa vän, kom tillbaka...snälla.

Någon?




Som vet något hyggligt fint hotell i Stockholm till ganska hyfsade priser? :) Jag tar gärna mot förslag...


Sommar&Sol


         


         


         


         

Like sand through the hour glass, so are the days of our lives


jag har hittat världens bästa webbsida! Äntligen.
Jag har hittat en webbsida, eller ett forum är det nog som visar alla
Days of our Lives avsnitten dagligen!
Så 38 minuter om dagen är jag helt upptagen eftersom jag tittar på gårdagens avsnitt dagen efter. Hel skönt är det. Man var tvungen att bli medlem och grejer, men jag läste användarvillkoren noga osv, så det är absolut inget som kostar. Det hade jag nog inte gått med på (eller kanske, det är ju ändå days vi pratar om...)
Nu kan jag äntligen pusta ut och tänka att jag aldrig behöver missa ett avsnitt, haha. Så besatt är jag inte egentligen, men det är ett ganska patetiskt program som bara blir roligare och roligare desto mer patetiskt det blir.
Det har någon sorts dragkraft som får mig att fastna varje gång.

nu blir det grillning




nere vid campingen med nära och kära. kom och joina vetja :) och ladies, ni vet vem ni är, hör av er ? :) want to meet you guys
puss och kram.




lite kul




även om detta är ett brott, och det ogillas, såklart så kan jag inget annat än dra lite på smilbanden när jag läser om
denna kuppen. Skulle jag ha gjort något brott, så kanske, kanske detta hade varit det ultimata. Kakor i mängder.

ps


nu börjar jag bli ordentligt hungrig.











nu har jag fått ett svar, nu väntar jag nästa eftersom jag skickade ett nytt precis...

are you alive?



Sitter här och funderar när jag sist fick ett svar av Kajan via sms, det var igår 11.38. Nu är det så att både jag och Kajan har gratis sms, därför bryr jag inte mig hur många sms jag än skickar till henne (eller någon annan, det är ju gratis) för jag vet att hon oftast (dock inte nu på ett dygn, haha) svarar eftersom det inte kostar henne heller något. Men vad händer? Kalla mig förföljare, stalker, uttråkad, ej tålmodig, vad ni vill. Nu är det faktiskt så att jag skickat två, eller tre sms till henne, (jag hör själv hur det låter, men jag är en sms-människa) men har jag fått svar? nope. Vad händer babe? ... din mobil är väl inte paj eller något? jag får hoppas du läser här, så kanske vi kan kommunicera här istället, det är ju också gratis ;) I vilket fall som helst, jag har lite idéer, som inkluderar underbara vänner, mat och dryck. RING MIG ;)

den tjugoandre juli tvåtusenåtta

Jag är faktiskt lite avundsjuk. Avundsjuk på Farah som ska till GODIS FLYGET på fredag. Ja ni hörde rätt, ett helt flygplan proppat med godis, titta själva! Vilket himmelrike. Fast hade det funnits ett choklad flyg så tror jag att jag hade börjat leta efter en lägenhet/stuga/hus i närheten (typ sidan om) som jag hade köpt bara för att få bo nära, men än så länge vet jag inget sådant.... hm.
Ska i alla fall be farah köpa gottis till mig också.

Onsdag idag och inga större planer faktiskt. Ska ta mig en promenad på stan efter jobb eftersom jag ska vänta in kusin vitamin som slutar jobba 17.00. Därefter ska jag äntligen få se hennes nya crib, tjohooo. Men det är bra att hon slutar en timme senare än mig, för då hinner jag gå och njuta av de fina höstkläderna och kanske slösa upp lite pengar och få en(kanske två, kanske tre) av de fina sakerna med mig hem, det håller jag tummarna för. Nu är det kaffe, sen stan, tjing.

Smått och gott, och en liten bild


"Du gillar mig helt enkelt" från anonym? hm, vem kan det vara? :)

Idag blev det i alla fall lunch tillsammans med Mandy som egentligen var utlovat redan igår men pga mig, slarvpelle, så fick det bli idag istället. Det blev en härlig och välsmakande lunch på RakThai, yummie!
Sen blev det lite titt i affärer och jag kan inte vara mer än glad, höstkläderna är redan här, i like, a lot! :) alla fina koftor och tjockare tröjor i fina färger. Sorry ni som gillar sommmaren, visst det är skönt (ibland, inte ofta) men jag är ett STORT fan av hösten.
Nu ska jag cykla hemåt och inom och mamma och pappa, som så snällt har tvättat lite kläder till mig och Jonas eftersom vi har glömt att boka tvätt tid i tid så nu hade vi inga rena kläder. Tur att mamma och pappa finns :)


hahah,
jag i världens bästa gud förälders (erik, kajsas daddy cool) cowboy hatt :) Läcker

livet leker




jag gillar läget helt enkelt





mums

Jag gillar när Jessica är hos oss här på jobbet. Vem kan tycka illa om en underbar tjej som bakar underbart goda kakor och bullar? Inte jag i alla fall.
Eftermiddagen har till största delen präglats av detta; FIFFIRUTOR! Och min fina Landskrona-mugg. Stolt Landskronabo ;)





helgen i ord, bilder kommer sen.


På lunchen var det egentligen bestämt att träffa MandyPandy, men klantiga jag som glömt min börs hemma (tror jag, mamma bli inte arg, jag hitttar den)  fick ju tyvärr tacka nej just pga detta, men det gör ingenting. För Mandy fick ledigt imorgon så det var bara till att flytta det till imorgon, inga större problem :)
Istället får jag nöja mig med en soppa som jag har här på kontoret, klagar egentligen inte, den är faktiskt riktigt smarrig. Venezia soppa heter den:) Aja, inget intressant.

Nå, helgen som gått har varit lika rolig och givande som så många andra helger nu för tiden. Så otroligt roligt är det. Saker som händer nästan konstant och jag gillar det.
I fredags var vi en runda hos pisha och bara umgicks, bilder kommer. Mest på facebook men kanske en liten förhandsvisning här. Var hur trevligt som helst och roliga bilder kan jag lova :)

Lördagens präglades av mys. Var bara hemma hos Jonas föräldrar och åt (vi bjöd in oss själva för vi hade inte handlat så mycket mat). men jag hade faktiskt bakat hallon muffins som jag bjöd på för att kompensera lite med :) 
Sen blev det bara en film, Irene Huss, helt okej film och sen somnade vi gott i sängen.

Söndagen var som så många andra söndagar, lugn och skön. Städade och skrubbade hela toaletten.
"- Johanna, är du inte färdig med toaletten snart? Du har varit där mer än en halvtimme?"
men fin blev den :) Nöjd.
Och så städade jag sovrummet och dammsugade lägenheten, så det blev skinande rent.
Sen var det dags för middag ute på SeVen och MUMS! De hade kvar det grillade kycklingbröstet med chilicréme från förra året på menyn(hoppas det var ny kyckling och inte från förra året?!) och gissa om jag blev glad, japp!
Så vi avnjöt en trevlig stund med mamma och pappa och sen bar hemåt för ännu en film, en annan Irene Huss :)

Så jag är som sagt HEL NÖJD med helgen och längtar redan till nästa, för då nalkas det 20-års fest för fröken Westerlund. Nu snart är det lunch, mums, soppa...

....


Vid evighetens brunnar
står livets träd i blom
och Gud de sina unnar
sin kärleks rikedom




Cogito, ergo sum



Nu har jag jobbat undan det mesta från veckan och äntligen är det fredag som givetvis innebär helg. 15.00 innebär kaffe, sen är det endast ca en halvtimme kvar (lägg gärna märke till att vi tar paus i ca 30 minuter, haha) Livet är bra härligt.

Mm, jag gillar fortfarande min nya grej som syns där uppe alltså, hel nöjd. Det bästa är ju att jag kan byta ut bilderna när som helst, när jag känner för det. När kameran varit uppe på nytt så att säga. Troligtvis blir det redan ikväll. Vädret är ju lite piss men med rätt sällskap så kan det förgylla vilket väder och vilken dag som helst. Planerna är inte helt bestämda än, men det blir i alla fall "ligan" Kajsa, Malin, Lina, Paulina (tror jag, eller babe?) och jag. Anna hjärtat (den jäveln) ligger väl på playan och gottar sig. Hon befinner sig alltså i turkiet för att vara mer bestämd, så hon "får inte" vara med ;)
Det blir nog att vi beställer hämtemat, och bara allmänt umgås, troligtvis blir det även lite herrsällskap bestående av dannis, pisha, phil? någon mer kanske? Men jag vet egentligen ingenting, så jag följer strömmen.
Kvällen blir nog kanon.

KOLLA!




hur häftigt är inte detta? :)
Ni förstår vad jag menar va?
Kolla bara in den läckra nya funktionen jag installerat (med hjälp av dataproffsen Jessica och Farah såklart)
Hel tufft ju.
Alla mina nära och kära samlade på ett och samma ställe.

music


Jag fick i uppdrag av Oskar att sätta ihop en tio-i-topp-lista just nu på ca en timme.
Det var lättare sagt än gjort måste jag säga. Men det känns ändå som jag har fått med de flesta låtar jag gillar just nu. Säkert någon jag glömt och kommer på när jag hör den på radion eller något, men det är faktiskt inte så lätt.
Och nu när jag har sammanställt listan så ser jag, ganska tydligt vad det är för musik jag gillar, dock med inslag av andra låtar också. Bag in da box, Holly Dolly och Ukraina sången är bara sådana som får mig på gott humör, bonus låtar kan vi säga :) Jag gillar min stil.

Ida Corr feat Fedde Le Grand - Think About It

Justice - DVNO

Madonna - Give it to me

The Highstreet Allstars - Rock that Beat

David Guetta & Chris Willis - Love is Gone

Katy Perry -  I kissed A Girl

Lady Gaga - Just Dance

Måns Zelmerlöw - Miss America (remix)

Pirates of the Sea - Wolves of the Sea

Wycleaf Jean feat Paul Simon - Fast Car


gamla "idoler"



ja kalla det vad man vill, men jag gillar det.
Att stå och sjunga/skrika med till denna i lördags var en av kvällens höjdpunkter.





666 for life ; )

Humor



Om ni inte har något att göra en dag som denna så ta och ring 118 118 och fråga efter adressen till Mekonomen i Falun. Jag vågar nästan lova att det kommer bringa er en stunds glädje i vardagen :) nu ska jag cykla hem.



Som vanligt är det jag som är fotograf


Och nu har jag äntligen hittat en sladd som fungerar, i alla fall till kameran. Bilderna som ligger på mobilen får vänta, men de är ändå inte lika många eller lika fina, tror jag :)
Det är blandade bilder från en fullspäckad helg som har bestått av karneval och födelsedagar, underbart! En hel del partybilder alltså.
Resten av bilderna kommer som vanligt upp på facebook, gott folk


Jäkla mobilsladd




Den har alltid fungerat innan, men nu? Icke sa nicke. Jag har ju massor (hoppas jag i alla fall) av smaskiga bilder på både mobilen och kameran som jag vill lägga upp...
hm. Jag måste försöka lösa detta.

Tackar i alla fall för en helt galen, rolig och underbar helg!

"har du legitimation"


Ja och ett sött litet gosedjur har jag också.
Ja, gårdagen var väldigt trevligt. Vid halv åtta skulle vi vara hos Anna (dock lite sena,så vi ramlade in vid kvart, tio i). Där möttes man av en alltför god drink med hallon och andra godsaker. Även en tårta, som jag inte åt av, men Kajsa däremot, kan man ju säga åt för mig också, i alla fall när det kom till alla jordgubbarna, haha. Sen bjöd Lars på en drink med oboy och konjak(!). Vad hette den nu igen?...Loumomba?hahah. Det uttalades ungefär så.Vilket fall som helst, kanon god var den.
Ja, sen var det dags för taxin ner och jag tog min väska, titta en extra gång och tänkte, fan vad stor den är, överfylld var det, till max. Men jag hade en jacka/tröja på mig och höll min andra jacka i handen, så va fan är i väskan?
Ja det svaret fick jag efter att jag har fått springa till taxin utan att hinna titta i den tidigare och möts av denna söta filur. Som någon söt människa (LINA!) hade stoppat ner i väskan.

    



så Herr Freddy fick glatt följa med och även visa upp sig när jag tvungen att visa legitimation för en viss vakt. Så där stod jag som en nörd med en nallebjörn i näven och visade att jag är myndig. perfekt!

...





HELG

Utflykt



Troligtvis blir det en utflykt imorgon på min lediga dag med tillsammans med min kära mor. Ska även försöka få med amanda, som jag ska försöka lära att gilla katter. Om hon är med från början, kanske det går bättre. Det är nämligen det vi ska göra :) titta på en kissemiss. hihi. En svart liten dunboll som kanske blir vår :)

Jag gillar förändringar




Som den senaste
nyheten om vad som sker i Landskrona.

Nu börjar de roliga spekulationerna  kring vad som in i Maddes och Bokia gamla lokaler.
Jag röstar för Åhlens eller Indiska eller någon annan rolig affär! tjiho.


Sista arbetsdagen för denna vecka



Jajemen, för lilla jag har tagit mig friheten att ta ledigt imorgon och det ska bli SÅ SKÖNT. Bara sova ut på morgonen, ta dagen som den kommer, i like.
Så idag blir alltså den sista arbetsdagen och helgen är mer än späckad. Som många helger har varit nu ett tag faktiskt och det är absolut inget man kan klaga på :) Kvällen kommer säkert bli super trevlig eftersom vi ska hem till Annas nya place och avnjuta lite godsaker efter snyggingen själv, Anna fyller nämligen 20 år idag! GRATTIS BABE!

Fredagen blir säkert minst lika rolig. Inga jätte planer inplanerade än, men jag tar även detta som det kommer.Tror det blir mega  nice eftersom underbara Malin fyller 20 år denna dag. Herre gud vad många födelsedagar :) 
 Även lördagen är spikad, troligtvis kubb vid citadellet, katzenjammers vid slottscaféet, karnevalståget och inte minst Malins middag kl 18.00.
Dock är jag lite nyfiken på vad tivolit erbjuder... jag älskar karuseller, men än så länge har jag inte hittat min favorit, Booster, någon som vet om den är här? Då ska jag lätt försöka hitta ett offer som ska åka den med mig :) Amanda kanske? hehe
Så om några timmar välkomnar jag helgen med mycket glädje !

Jag älskar att hitta "bortglömda" foton


Egentligen är de inte bortglömda, men jag har ändå glömt bort att lägga upp de så att säga, och jag bara fullkomligt älskar att titta igenom alla foton från diverse tillställningar. Den senaste tillställning jag hittade foton ifrån var från min lilla middag jag hade här hemma med det bästa möjliga sällskapet, såklart.

         


         


        


detta är bara ett urval, tro mig :) Det flesta andra finns på facebook, såklart.
och vad som händer på vissa bilder, haha,ja. Det är frågan.

det finns inga ord

för hur jävla grymt detta är... favorit!


Upp och iväg


På språng som vanligt :)
Nu blir det hem till mamma och pappa för att slå in Jonas paket i största möjliga hemlighet :) haha. Nej så farligt är det inte, men det hade verkligen inte gått hemma i lägenheten eftersom han är ganska så nyfiken av sig. Sen bär det hemåt och sen ska vi iväg för att äta en förhoppningsvis smarrig middag på Napoli :) Hoppas han blir glad för presenten. tjingeling.

Det är ingen vanlig dag


för det är världens finaste Jonas födelsedag, HURRA!




grattis älskling

titta!


vad jag och Jonas hittade utanför vårt fönster i söndags. En liten tjuvkikare. Vet faktiskt inte vad som hade hänt med den söta filuren, men den var borta när vi kom tillbaka hem från Nova Lund. Lilla pippifågel.

   

Sen eller borttagna?



finns inte Metro i Landskrona längre?
Varje morgon när jag cyklar (ibland blir det bilen, om det regnar eller blåser lite för mycket)  till jobbet  har jag fått en vana att stanna till vid någon busshållsplats och ta en Metro eller en Punkt.se, men nu på sista tiden är de borta?! Är det någon som vet om det inte finns längre eller om jag bara har varit sen alltför många gånger? .

vroom vroom


nu bär det snart av mot helsingborg. Ska hem om och färga håret först, men sen så.
Blir troligtvis lite grill och allmänt umgänge, så det är ju aldrig fel :) Ska hämta upp mina trogna följeslagare Mandy och Mr D innan det blir autobahn (nästan).
Sen får vi se vart kvällen bär av, jag ska i alla fall köra så inget drickande för min del. För imorgon är det jobb som gäller och då måste man pigg och kry, så är det. Och imorgon är det ävn kalas för världens finaste Jonas, och då ska han äntligen få sin 20-års present som jag har hållt hemlig sedan i februari, det ni.

hihi, lite små kul



hejdå snoppen
vilken chock för den stackars mannen, men fem miljoner bör ju räcka för att få honom liiite glad igen, eller?

Jag behöver hjälp på morgonen


Just nu undrar jag om mina kollegor här på jobbet faktiskt inte har sett min prislapp som har hängt bak på min tröja under hela förmiddagen, eller om de bara varit tysta för att inte vara taskiga eller vad man ska säga. För jag upptäckte just min prislapp bak på ryggen när jag kände att det kliade till. Så nu är den borta, men varför har ingen sagt något? haha.

    

Härliga fredag


Japp, nu har det precis varit fika och vi satt som vanligt, nu när det är fint väder, ute på trappan och samlade på oss lite d-vitamin. Det är aldrig fel.
Sitter här och funderar på vad jag ska unna mig för lunch? Jag funderar b la på en kebabsallad, som jag inte kommer äta hela, utan tänkte spara en del tills ikväll när vi ska iväg till Helsingborg för att för en gångs skull hälsa på den alltmer osynlige Olle. OO,
kanske ett nytt nickname?
Dock är det inte bestämt vad vi ska göra ikväll, göra/ta med mat, eller gå ut och äta. Det är ju lite tråkigt om jag tar med mat och sen bestämmer sig alla för att gå ut och äta, kan jag då sitta utanför restaurangen med min foliekartong med kebab? Kanske.
Eller så funderar jag bara på att ta det lugnt, gå en runda på stan och kanske käka en glass, just av anledning att jag ska spara mig till kvällens mål?
Hm, det här är ett ordenligt dilemma.

Nu lämnar jag city (kontoret)



Nu (alltså när jag slutar om 16 minuter) ska jag iväg och uträtta lite ärende och för att sen bege mig hem, lika konfunderad över strumpebyxorna som för några timmar sen. blä.



(Jag ser ut att vara 13 år gammal?! herre jösses)

En helt ny värld


skit strumpbyxor!

skulle inhandla ett par hudfärgade strumpebyxor igår och för mig som inte kan sånt är det verkligen en hel värld.
sand, sand med shimmer, sunshine, dark sand osv. WHAT?! hur ska man egentligen veta vilken färg som passar ens egen hy?
Äh, jag hade i alla fall inte tid att stå där och läsa på varenda håsesock som fanns, så jag tog en i högen bara.
Det skulle jag dock aldrig ha gjort, när jag kom hem och tänkte använda de till kvällens (gårdagens då) outfit, så var det verkligen helt fel! Jag vill ha lite strumpebyxor med färg i eller vad man ska säga, typ att man inte riktigt ser de riktiga benen, eller hur ska jag förklara det? Strunt samma, helt fel var det i alla fall och det visade sig att jag hade lyckats få tag i såna strumpebyxor som ska hålla fettet på plats...hm. Jag blir så trött.

Super farmor & super morfar

följande samtal utspelar sig under middagen igår.. Vi satt och pratade allmänt om fåglar (fråga mig inte varför, men det är ett ganska givet ämne när morfar är på besök)

Farmor: Ja, jag gillar inte duvor. Inte alls.

kort tystnad...

Farmor: De har alldeles för mycket sex. Överallt och hela tiden. På murar, på... ja överallt. Nej jag gillar inte dem.

Morfar: (Skrattar) Då är de precis som du när du var yngre eller? På murar och allt?

Farmor: Nja det vet jag inte, jag gjorde inte det på murar i alla fall, så fall gick jag undan en bit.


Vad ska man säga? Jag finner inga ord, men det var en jävligt rolig diskussion att sitta och lyssna på, haha :)

Cuiusvis hominis est errare


Puh, det har minsann varit en händelserik dag på jobbet, och det är inte jätte ofta som det händer. Men det är kul, man känner sig levande på något sätt.
Nu är det bara några få minuter kvar innan jag får bege mig hemåt. Hemåt för att hjälpa Jonas med fortsättningen av vår tvättning. Det är kanon bra när han slutar tidigare än mig, för då måste han börja innan jag kommer hem, hehe.
Ja så är det.
Kvällen ikväll bjuder in till middag hos mamma och pappa eftersom systeryster fortfarande är hemma och härjar. Middagen inkluderar även älskade Morfar och Farmor och så lilla Jonas såklart :) Så det ska bli väldigt trevligt. Grillat, dricka, trevligt sällskap = lyckat. Sen kanske det även blir en runda på stan om mitt och några kära kusiners önskemål går i upplevelse. Den som lever får se (eller vad man säger) tjing.


         

det är mänskligt att fela

Burger King eller Max, hamburgerställe båda två


Gårdagen spenderades tillsammans med Jonas på Center Syd. Eftersom det är rea och grejer så bestämde vi oss för att köra och kolla efter lite köksprylar som vi behöver (kaffekokare, visp osv), men tyvärr hade vi inte turen med oss för dagen eftersom vi inte hittade någon ok till ok pris, så det får vänta :)

Väl inne på "vanliga" center syd, alltså inte elgiganten, siba och de andra så kom dock turen till oss och vi inhandlade lite smått och gott till oss själva på rean. Jag gillar verkligen rea!
Hittade en kjol (hör och häpna, med rosa på/i !) en klänning, ett par skor och två tröjor, så jag är hel nöjd. Jonas hittade tre tröjor också, så vi var båda helnöjda.
Tyvärr förlorade jag ett vad mot Jonas. Han påstod att Burger King ligger vid Center Syd och jag sa "nej, det är Max som ligger där". Han stod på sig och vi skakade hand på att den som hade fel ska diska i en vecka, sagt och gjort.
Där körde vi, och Jonas sa "kör vänster, höger osv" och plötsligt ligger j*vla Burger King mitt framför oss, och därmed förlorade jag vadet, skit!
Körde den mysiga vägen hem (alltså gamla vägen) och väl hemma kröp jag ner direkt (efter att ha plockat undan, diskat m.m) i sängen tillsammans med en kopp te och avnjöt detta till tv4 nyheterna :)

shalalalala



haha, jag tror faktiskt inte att detta är rätt video egentligen, men visst. bratz, haha.

"ska du vara med i karnevalståget i år?"



Jag sitter här och har pillat lite med foton och så på datorn, men jag får verkligen inte det att fungera... jag vill byta mina bilder som jag har uppe i headern, men jag kommer för fan inte ihåg hur jag gjorde det förra gången? skit också. Aja, det finns större problem, som tex vår bänkskiva i köket, som nu med glädje (för den kanske, man f*n inte för oss) har spruckit. Detta innebär i sin tur att vi måste byta skitet. Egentligen vill jag inte gissa, men om jag måste så tror jag att det kommer ta tid, för lång tid. SKIT.


ibland undrar man vad folk har sin hjärna till



Usch, jag blev på dåligt humör redan på vägen hit till jobb. Vet ni varför?
Jo för en jävla kärring (ursäkta) tyckte att hon kunde tvätta vindrutan på bilen just när jag cyklade bakom hennes fula bil.
Så nu sitter jag här, en aning blöt och luktar spolarvätska.... great.