Final ikväll väl?


Det är väl Tina och Tobias och Tony och Annika? Om jag inte har helt fel.
För en gångs skull hade jag velat se kvällen program, men icke. Eller ja, jag hinner nog hem till den stunden där de avslöjar vem som har vunnit. På tal om vinst, vad vinner de egentligen? Pengar? Ganska sjukt i såfall, de har ju redan pengar..blöö.

Just nu är här ganska dött i hallen, en sällskap på två banor, inga matsällskap kvar och knappt några ljud förutom stenarna som glider runder på isen. Lite mysigt faktiskt.
Jag tror bestämt att jag ska gå upp och koka lite kaffe, skära upp en eller två kiwi och avnjuta det i min ensamhet. Ni andra, hoppas ni har en bra fredag :)

Väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge, eller ?



OH! Jag är mega stirrig och vill att allting ska vara färdigt. Senaste beskedet jag fick, var att jag får ett nytt besked på söndag. Söndag?! Det är ju två dagar dit...äh. Jag får helt enkelt följa min rubrik. Nog om det.

Fredag idag och det är väl skoj? Vad ska alla göra? Festa, äta godis, titta film, sova, jobba? Det sista nämnda plus sova är väl i princip vad min fredag kommer att bestå av.
När jag tittar på klockan så blir jag lite deprimerad.."bara" fem timmar kvar, sen väntar sängen.

Jaja, så är det ibland.
Kan ju berätta för, kanske berör Ullis, Malin, Kajsa och Lina mest eftersom ni inte är hemma i lugna och trygga(haha) Landskrona att det skedde ett dubbelrån i stan idag. Först Netto och sen Handelsbanken, så Malin, Christine var i trygghet i alla fall. Helt galet mycket poliser och sydnytt och alltihopa befann sig i stan. Det sjuka är också att det gick 8 minuter mellan rånen, sammanträffande? Det tror inte jag.

upp och stå, kämpa på :)


kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen, kom igen,

jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill

Så var det snart läggdags


Dagen har bara rusat förbi och jag är helt slut. Inte för jag har ansträngt mig alldeles för mycket under dagens aktiviteter men jag känner mig ändå jätte trött. Har jobbat, haft möte på banken ( som jag för övrigt var tvungen att lämna efter 25 minuter) och sen varit på Curla och nästan precis kommit hem. Nu har jag bytat om till joggisar och bara slappar framför tv. Det är verkligen välbehövligt ibland och nu för tiden har jag nästan aldrig tid till det, men ikväll så.

Nej, mötet på banken gick kanon och nu är allting redo fall något skulle dyka upp i lägenhetsväg, vilket vi givetvis håller tummarna för, men det kan ta tid, tyvärr.
Nu tror jag att jag kan tänka på något annat för en stund och förhoppningsvis slippa huvudvärken som har gått och plågat mig hela dagen av x antal anledningar, men nog om det.
Nu ska jag bada och sen är det Hasse Aro och Efterlyst som gäller.

Sov gott, gott folk

Kolla in annonsen



Haha, det som gör det hela ännu roligare är att det var farmor som ringde mamma och frågade om hon läst kontaktannonserna i dagens tidning (gårdagens). Mamma svarade nej och frågade om farmor brukade göra det, svaret var "nej, det brukar jag inte, men det händer ibland". Så detta var alltså farmors fynd, hahah.


Gosh



Detta är tamejfan skit svårt ! Jag måste stå på mig! Håll tuimmarna.. 


Torsdagen den 27:e mars


Så var det morgon igen, dagarna bara flyger förbi. Som säkert många andra så tror jag att det är onsdag idag, men icke! Det är torsdag och det är bara en dag kvar av arbetsvecka, ååh vågen! :)
Gårdagen bestod av massa grejer, jobb, lunch med underbara Anna, ytterligare lite jobb, lägenhet, Jonas, familjeråd, beslut och säkert lite till.
Ja, det är mycket att tänka på, men tillslut ska nog allting lösa sig :)

Nu sitter jag på jobbet igen och ska ta mig igenom denna dagen också. Det blir nog inga problem alls, här är ganska soft nu. Vi befinner oss i något mellanstadie där det inte finns så mycket att göra. See you!



Semester


GODMORGON ALLA :)
Alla som är vakna i alla fall. Ni andra sov vidare, i don't blame you. Jag hade gärna legat kvar under mitt varma och mjuka duntäcke några timmar till, men jobbet och pengarna kallar. Så enkelt är det.
Idag, ja redan nu, en halvtimme efter jag börjat har jag redan tagit ett vuxet beslut. Jag har nämligen tagit ut min semester! Detta var minsann ett svårt uppdrag. Jag har ingen aning när jag vill vara ledig, jag har ingen man ( jo det har jag såklart, men vi behöver nog(?) inte dela semester) som jag kan dela min semester med, jag har bara jobbat in tolv betalda semesterdagar vilket gör att jag måste välja smart så jag kan hinna med lite saker. Nej det har varit svårt, men nu har jag beslutat mig och jag blev ganska nöjd faktiskt.

Jobbar under sommarmånaderna, men det gör inte mig så mycket faktiskt. Förhoppningsvis är Farah eller Jessica (ännu bättre om BÅDA kommer) här under sommaren och underlättar arbetet :)image180

Det känns verkligen bra att prata sommarsemester när snön faller ner utanför fönstret, absolut.


Hm


Igår vid elva tiden kom jag på att jag ännu en gång hade glömt att göra min läxa som jag fått i aktiekursen. Tror ni jag har kommit ihåg det idag? Nej.
Jag öppnade boken nu och kollade vad som skulle göras, men det är första gången på hela kursen som jag faktiskt inte förstår vad jag ska göra. Jag hittar ingenting på de sidor som vi fått nämnda och jag vet inte ens vad det är jag ska leta efter..inte bra. Men vår lilla lärare är så snäll och trevlig att jag/vi brukar slippa undan så att vi går igenom läxan tillsammans istället. :)

På lunchen var jag, Jonas och Thomas och tittade på en lägenhet, men vi var alla tre överens tillslut att där var alldeles för mycket att göra i den. Den var från medeltiden och det krävdes mycket jobb och mycket pengar för att få den att så någorlunda ut, så det fick bli ett nej. Man måste ha tålamod gott folk, tålamod. Imorgon är det dags för nästa visning, även denna behövs renoveras, men kanske inte så mycket? Det får vi se när vi kommer dit.
Nu är det dags för kaffe och sen är "nästan" dags att gå hem. Ska ringa världens bästa pappi innan jag kommer hem och fråga om han vill hjälpa mig bära upp mitt bord jag inhandlade igår, det tycker jag att jag är värd :)

Tavlor


När jag väl kom till Ikea igår, tror ni det jag ville ha fanns inne? Nej, alldeles rätt. Nästan inget utav det. Jag skulle ha ett bord till min säng, det fanns. Skulle inhandla en tavla, fanns en (givetvis inte den jag ville ha) som var större än 78x118 och sen var sortimentet slut. Jag kollade allting på internet om det skulle finnas inne och svaret som kom, en halvtimme innan jag körde var "ja". Då tänkte jag, perfekt, jag kommer hitta allt och slippa köra dit igen, men icke.
Så jag kom hem med ett bord och ett paket värmeljus som på något sätt alltid lyckas slinka ner i påsen. Så jag är inte nöjd, inte alls nöjd om jag ska vara ärlig. Jag ville ha en stor tavla! Nu låter jag som en barnrumpa, men det har jag rätt att göra, det tycker jag i alla fall.
Nu måste jag vänta någon månad innan jag kan köra dit igen, så de har hunnit få in lite nya stuff...grr. Aja, då får jag fundera på tavlorna ett tag till, vilken är finast förresten ?

 






Proppmätt


Nu är jag åter igen hemma efter en härlig och underbart god middag på Akropolis och efter en liten sväng inom Jonas. Vi hyrde en film som hette..låt mig tänka.."Bristande Bevis". En film jag rekommenderar, en ordentlig kriminalare så att säga, den var spännande :)

Sista dagen imorgon i ledighetstecknet och det såklart synd, men så är det, back to reality. Imorgon(idag) ska jag köra en runda till Ikea och införskaffa lite nya prylar till mitt rum är det tänkt, en tavla och ett bord är det som står högst upp på listan.

Nu, curling på Eurosport, Sverige - Skottland ! Curlingnörd som jag är, heja Sverige !

Omväxling förnöjer


Jag blev alldeles för rastlös då jag inte hittade en vän att åka till Ikea med, så det får vänta några dagar, så nu är jag i full färd med att ändra om på mitt rum i stället. Något måste jag ju göra. Jag kan inte hjälpa det, men jag känner ett visst tvång efter några månader med samma möblering. Vill inte ens tänka på hur det kommer bli när jag väl flyttar hemifrån senare..men det är skoj, omväxling förnöjer som det heter. Någon mer som gillar att möblera om i tid och otid? :)

Statoil


Japp, jag sitter här fortfarande. Har gjort lite vettigt här hemma faktiskt, jag hoppas verkligen mamma och pappi ser vad jag har gjort, annars..
Nej, men ärligt, jag har faktiskt gjort en radikal förändring här hemma, ja. Jag hoppas det blev bra, annars tror jag att jag hamnar i knipa och får fly landet eller något.

Nu tror jag att jag ska ta på mig min jacka och köra en sväng till statoil, jag är fruktansvärt sugen på läsk. Det är inte bra.. men jag tror att jag måste. Så får det bli.
Jag hoppas Jonas kommer hit och sover hos mig sen, jag håller tummarna :)

Idag är det lördag och inget annat


Nu har jag precis tryckt i mig lite kvällsmat och jag sitter här och är proppmätt. Planerna för kvällen är fortfarande väldigt otippade, med andra ord jag har inte bestämt ett enda dugg. Är mega seg och sitta hemma hade egentligen inte varit helt fel, men på en lördag? Mja, jag vet inte. Jag ska i alla fall ringa Emelie som alltid har massa bus och hyss för sig, hahah :)
Gårdagen var väldigt trevlig, Amanda bjöd hem på middag och tilltugg som det så fint heter. Det blev helstekt fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås. Ojojoj, det var riktigt gott!
Vid elva tiden, glada och högljudda (det tyckte nog vår taxichaufför i alla fall) så tog vi som sagt en taxi in mot stan för att fortsätta kvällen där. Kvällen blev mer än lyckad och vid halv fyra tiden damp jag ner i min ack så sköna, som jag nästan längtar under den tiden av dygnet som jag är vaken på, men det är en helt annan sak.

Vid halv elva tiden i morse tog jag på mig mina converse och började promenera mot pappis affär för att hjälpa honom lite under dagen. När jag kom dit, var det kö ut till dörren, så jag slängde av mig jackan och hoppade in och hjälpte till det lilla jag kunde :) Alla skulle ju nästan ha atg och inte svenska spel, men lite jobb försvann nog med min hjälp.
Så nu sitter jag här..ungefär tio minuter senare efter jag börjat skriva detta inlägget och jag vet fortfarande inte vad mina planer för kvällen blir. Men det får tiden avgöra, något skoj dyker säkert upp.

Jag kan bjuda på lite bilder från gårdagen medan jag funderar..enjoy


           
      

              
    

              

Lördag, eller nej, jag menar fredag !

Vad skönt att vara ledig!
När jag vakna upp sidan om Jonas imorse kändes det som det var lördag, men icke! Det är bara fredag och jag(och nästan alla andra i hela Sverige) har ledigt i ytterligare tre dagar till, det är nice.

Nu sitter jag här och Jonas sitter och spelar tv spel. Vi har varit duktiga idag och gjort lite ärende på stan inför kvällen. Men det får bli en överraskning till en viss fröken lövström, kan vara både birgitta och amanda? haha.
Kvällen ser ut att bli riktigt härlig, dock utan snö. Vädret är segt och får mig att gäspa hela tiden...
Regn är tio gånger så tråkigt som snö, det måste någon hålla med mig om? Kom igen, snö är mysigare än bara vattenpölar på marken, så enkelt är det.
Nej, nu är det dags för lite slappetid tillsammans med godis från Hemmakväll (blöö) här i soffan och sen väntar en dusch, och sen bär det vidare till nya breddgrader. Japp.


Ps; Liziz, tyst! Jag vill se Prison Break utan några förvarningar eller något sådant, så jag förväntar mig det bästa och sen får det komma som det kommer, haha :) Ds:

Chokladmuffins!


Jessica
kom och hälsade på oss nere på kontoret idag. Gissa om alla blev glada? När Jessica jobbade kvar hos oss så var hon vår lilla konditor. Sen när hon försvann, försvann även kakorna och pannkakorna. Detta var en mycket sorglig period för oss, men idag, idag kom vår lilla konditor tillbaka och hälsade på och gissa vad hon hade med sig? Jo kakor! Närmare bestämt chokladmuffins med vit choklad som topping och chokladmuffins med smält dumle. Åh, jag dreglar nästan på tangentbordet. Än så länge har jag varit duktig och sparat muffinsen med den vita choklad, men den med dumle är borta och nere i tarmarna för länge sen(det lät lite äckligt). Det var verkligen jätte roligt att träffa henne igen och hon erkände, hon saknar oss. :) Vem gör inte det? mohaha.

----->
På tal om saknad..jag saknar min mössa som syns på visningsbilden. Min bollmössa. Den försvann efter en lång och rolig kväll, kanske för rolig eftersom min mössa är borta? Hm, mitt uppdrag denna helgen är att hitta min mössa. Ser ni den kan ni ringa....nej, där blir det stopp, här lämnas inga nummer. Dejtingservice hittar ni på match.com eller något, inte här. ciao.

Skaertorsdag

Som det som vackert heter på danska :)

Sista arbetsdagen för denna veckan. Hur skönt är inte det? 19.30 är jag färdig med båda jobbet och då är det ledighet som gäller :) Hoppas dessa 6 ½ timmarna(skriver man så, timmarna?, aja) går fort så att jag kan bege mig hemåt sen. Jag längtar.

Solen skiner och snön ligger kvar på vägarna, lite i alla fall. Myspys. Något som gör hela ledigheten ännu bättre, enligt mig, men inte så många andra tror jag, är att det ska komma in mer snö över Skåne, jeah! Då ska jag planera in pulkaåkning i helgen, någon som är på? Åh, åka pulka, springa upp för backen(vilket nästan är det jobbigaste träningen jag vet) och ha något varmt att dricka med sig i sin lilla utflyktsväska, visst låter det mysigt? :)

Nej. nu tillbaka till arbetet..bara sex timmar och 24 minuter kvar...

En liten idé och ett bad

Nu är jag färdig med mina sy uppgifter. Mamma gjorde nästan allt, men jag fick prova på lite grann, så nu är allting färdigt. 
Förresten kom det en reklam fick mig att börja tänka på en sak. En rolig sak. Dock kan jag inte nämna det här eftersom det rör en person som troligtvis läser min blogg (fan ta dig annars, haha). Det krävs lite tid och lite planering och även lite pengar, men jag tror nog att jag ska lösa det på något sätt.  Imorgon ska jag ner i stan och leta efter saken som fullbordar min idé och sen imorgon kanske jag kan berätta, hihi. Jag gillar överraskningar och gillar att överraska, yes box.

Nu, dags för bad tillsammans med ankorna. Sen raka vägen mot sängen för att vakna till den sista arbetsdagen denna veckan! Hurra!


image153    

Jag har ingenting att göra


För första gången på många dagar har jag inget inplanerat överhuvudtaget. Inget jobb, ingen kurs, inga ärende, ingenting. På ett sätt är det ganska skönt, men ändå så känns det tomt. Jag är så van att springa runder och göra saker att jag har börjat bli rastlös på bara några minuter. Så ikväll ska jag försöka ta vara på tiden och göra lite smått här hemma. Plocka undan på rummet, damma, bada och kanske läsa en stund. Men först ska jag sätta mig sidan om mamma och lära mig hur man syr in byxor. Ja, jag är 19, men nej, jag kan inte sy. Jag har alltid föredragit träslöjd under min skoltid, så det så. Så nu har mina byxor väntat ganska länge på att fräscha upp sig och ikväll händer det. Jag hoppas jag blir nöjd, men jag litar på mamma :)

Äntligen!


Den 31:e mars är de tillbaka !
image151

Kolla in påskkorgen!


Främst vill jag ägna detta inlägget till Jessica, som nu ska inse vad hon går miste om när hon inte befinner sig på Shipbrokers' kontoret, hahah :) Nej jag skoja!

Men checka in påskkorgen, ingen dålig korg det alltså. Denna fick vi av chefen idag. Den står som sagt i receptionen så det är bara att gå och hämta godis hela tiden, mums. Chokladäggen i sånt folie är godast!


Back on track


Internet på jobbet har legat nere i några timmar nu, vet inte vad det berodde på, kanske vädret? Äh, det spelar ingen roll, nu fungerar det igen och jag kan vara flitigt i 1½ timme till, och det är givetvis kanon bra!
Ikväll är det dags för den tredje lektionen i min lilla aktiekurs, men jag är lite tveksam faktiskt. Det är min tur att köra i kväll och jag är lite skeptiskt mot detta. Vädret är vad det är, såklart bättre än igår kväll, men sist jag hörde på nyheterna skulle det komma in mer snö och frysa på mot kvällen. Och när ska jag till kursen? Jo, ikväll. Kursen slutar 21.00 och det känns inte jätte roligt att köra hem på landsvägar då, men jag får se. På öppna platser är det roligt när det är lite halt, men landsvägar, njääe, inte en favorit.
Ska ringa till mina kursvänner och höra hur de tycker läget är, sen får vi se :)

Förresten, idag kom chefen med en jätteeeee korg med påskgodis, gissa vem som går i skyttetrafik från kontoret till receptionen hela tiden? Rätt, det gör jag.

SNÖ

Jag är glad, glad, glad, glad, glad. jag blir lycklig av snö helt enkelt. Jag ber om ursäkt till alla er som inte tycker om snö..eller varför ska jag göra det egentligen? Jag får gilla snö om jag vill, och jag älskar snö! Det hade dock kunnat blåsa lite mindre, då hade det varit ännu bättre, men jag är nöjd ändå. Ska bli intressant att se hur många som dyker upp på jobbet imorgon. Själv slutade jag nu 22 och fick skotta ut bilen från parkeringen. Det vill säga efter jag hittat min bil, det hade gått från knall röd till krit vit, men jag hittade den ! :)
Tog lite bilder på vägen hem, åh det är så fint !

  

Oj, det var längesen

Men nu är jag tillbaka!
Har haft fullt upp hela helgen. Fredagen bestod av jobb/ cider/ Emelie&Ellen:)/ skrik(Jonas a, haha)/ tycho/ mys/ sömn. Så det var en väldigt trevlig fredag :)
Lördagen bestod av jobb mellan 13.00 - 21.00, så efter det orkade jag inte mycket mer. Så jag körde hem, såg finalen av Melodifestivalen och somnade gott vid tolv tiden, så kan också en lördag se ut :) .
 
Söndagen var som så många andra söndagar. Sovmorgon, lite fotboll, en kort(!) promenad med Emelie och Malin, naturgodis, Jonas och pizza.
Så även denna helgen fick mer än godkänt av mig, jag gillar att ha saker att göra.

Nu är måndag igen och det är bara fyra dagars vecka, åh så härligt! En extra dag med lång sovmorgon, det är aldrig fel! Jag älskar att sova!
När jag klev upp i morse var solen framme och jag kände direkt att denna dagen blir härlig, men nu börjar jag tveka. Mitt rum blir mörkare och mörkare tack vare alla svarta moln som närmar sig, kan det kanske vara snö? Då blir jag i alla fall lite gladare igen. Snö är mysigt :)

Nej, tillbaka till arbetet, har lite smått och gott att göra. *vinkar* hahah.


Idag är det tårta


Japp, om 1½ timme inväntas det tårta i vinterträdgården. Anledning? Michelle fyller 20 år. Så i med detta så har hon köpt med en prinsesstårta som hon tänkt bjuda på, och det är väl aldrig fel?
Jag är inte så jätte förtjust i tårta, men det brukar ändå bli en liten bit när man ändå blir bjuden :)

Ny bostad


Det gäller inte mig, så var lugna. Det gäller däremot mina firrar! :)  Idag fick de en ny glaskupa, eller ett gigantiskt konjaksglas kan man också kalla det. Hoppas de trivs i alla fall.
Precis varit på inne-bandy där falcons tyvärr förlorade i sudden death i Dm-finalen, så det var givetvis synd. Nu ska jag krypa ner i sängen och lägga till mig till rätta och troligtvis somna några minuter senare. Godnatt

         


Det var något nytt


Jag hade inte en aning om att Videomix skulle byta namn på hela affärskedjan. Någon mer än jag som missat det? Förutom söta Paulina som faktiskt informerade mig om detta, thank you darling :) "Hemmakväll" är nog ett av de sämsta namnen jag hört, det är liksom inget som klingar överhuvudtaget, det är ett tråkigt namn. Tänk man sitter hemma en fredag och inte har något att göra, man bestämmer sig för att gå ner och hyra en film, och där är det, upptryckt i huvudet på dig, "Hemmakväll". Jaa, jag sitter hemma en fredag, vadådå?
Ett frågetecken efter namnet hade faktiskt hjälpt lite, då hade det mer blivit en fråga och inte ett konstaterande.
Nej usch, viddan var mycket bättre!

Hel plus halv


Japp, en hel dags jobb närmar sig sitt slut, och om 1½ timme påbörjas en halv arbetsdag till. Ska ut på Curla och befinna mig där i fyra timmar och tjäna lite kosing. Det är som sagt aldrig fel. Det börjar nästan bli mitt motto..ska nog alltid säga/inbilla mig det, det klingar liksom bra.

Japp, nu är allting färdigt och bygglovet är i hamn! Tjoho! Nu startar utbyggnaden på Curla.nu i Landskrona AB! Hur nice är inte det? Att vara från början och följa allting, åh det kommer bli såå häftigt! Jag är glad, glad,glad och åter glad. Visserligen är det inte hemligt längre, men jag tror ändå att jag väntar med att säga exakt vad som kommer byggas. Ni som verkligen vill veta får helt enkelt gissa eller fortsätta vara nyfikna, mohaha.

Nej, nu ska jag börja packa ihop mina saker, skynda mig hemåt för att sedan bege mig ut på lägenhetvisning idag igen. So long.

Idag händer det grejer


Japp, men inget som jag kan berätta, tyvärr. Ni får helt enkelt vänta och känner er ivriga ändå! :) Det är något kul och positivt i alla fall och som kommer påverka ganska många, om jag får tro vad jag vill i alla fall. Åh vad skoj!

Lägenheten igår var över förväntan, och jag blev faktiskt väldigt positivt överraskad, måste jag säga. Jag trodde den skulle vara fräsch och så, men inte alls fräsch som den verkligen var. Allting var nytt och fint och jag såg möjligheterna att sätta en egen prägel och touch på den utan att behöva lägga ner allt för mycket pengar. Nej, tankarna spinner för fullt i mitt lilla huvud.
Idag är det dags för nästa visning, och den måste jag nog säga att jag har ganska höga förväntningar på, den är också lite dyrare, men ack så fin.
Nej, sånt här är svårt. Väldigt svårt.

Kaffe, nötter, lägenhet och aktiekurs


Idag är det tisdag och det innebär - aktiekurs! 18.30 ska jag befinna mig i Svalöv, för att lära mig ytterligare lite om aktiernas värld. Fick minsann läxa tills idag, b la skulle jag/vi beställa hem årsredovisningar från de olika aktiebolag som vi tyckte var intressanta, men givetvis har jag helt glömt bort (förträngt) detta, så det får jag strunta i. Dock har jag valt ut fem aktier och faktiskt läst sidorna i boken, så lite duktig är jag nog trots allt.
Känns om man går i skolan igen, och det är lite mysigt, jag gillar det.
Efter jobbet ska jag och mamma ner till stan och titta på en lägenhet, ingen vi ska ha, men s.k fönstershopping är aldrig fel, oavsett om det gäller kläder, prylar eller lägenheter, så det så :)


Johan Glans glänser

Fyndig rubrik va? Jag är nöjd.
Man hör väldigt dåligt vad som sägs, men lyssna ordentligt så kanske ni klarar det ändå :) Det är grymt roligt i alla fall! ..."Finns det något mer skånsk än Borstahusen?"...
   

"Vad hände med tösapåg?"
 

Måndag, måndag, måndag


Vilket fint väder!
Jag tror bestämt att jag ska ta mig en cykeltur på lunchen. Tror jag ska svänga förbi min kära fader och besöka honom, och kanske sno med mig en tidning till jobbet som jag kan ha här i eftermiddag..hm, det låter faktiskt bra. Så blir det.

Söndag i all sin ära


Ja, jag har vaknat till liv igen och faktiskt hunnit vara på kalas där imellan också. Alltid trevligt såklart. Dock inte bra när det bjuds på kakor...jag kan inte säga nej alltså. Hm, imorgon ska jag ge mig på ännu ett försök att minska på godsaker, om jag tror på det själv? Det kan jag inte påstå.

Nu ska jag tappa upp ett varmt bad och bara koppla, men inte somna, då blir det massa bubblor och grejer. Sen ska jag avnjuta en god middag här hemma, och sen kommer FarahMandy och förhoppningsvis Emelie hit och bara chillar med lite dippa och annat smaskigt.

image143

Ja, ni ser rätt


Klockan är 09.30 och jag är vaken på en söndag. Det är helt otroligt.
Klockan ringde 06.30 och 07.00 befann jag mig på Statoil och inhandlade en kaffe för att vakna till liv. Sedan bar det av mot Sheerwood skogen, nästan, Saxtorpskogen för att hämta älskade Ullis hos Robban.
Sen styrde bilen mot Sverige sista avfart innan Danmark, nämligen Svågertorp. Vi var i tid och allting, så vi hade till och med lite tid över. Lite typiskt att hissen inte fungerade, så det var bara att bära ner all packning för de för tillfället jobbigaste trapporna i världen, ungefär.
Väl nere så kom där sedan en danskpölse och hjälpte Ullis med all packning upp på tåget, så snällt! :)
Så nu är hon iväg, planet går om ca en timme tror jag, om allt är i tid, det hoppas jag såklart.
Nej, nu sitter jag här med två mackor och har bytat om till pyjamas igen, det är nämligen dags att sova några timmar till, underbart är det!

Tror ni på spöken?


Jag gör i alla fall! :)


Läste precis en artikel på aftonbladet om just spöken, (läs den här) och det är så jävla coolt!  Bilderna är tagna från aftonbladet, så det är inte jag som fotat, så folk inte missuppfattar hela grejen.
Jag har suttit fast på den ghostbusters(haha) hemsida i princip hela eftermiddagen, då här har varit väldigt lugnt på jobbet. Hemsidan hittar ni här ---> www.spokwebben.se. Nej, jag blir, imponerad är väl fel ord, men upprymd? Äh skit samma, jag gillar sånt här!

   


Fredag

image140


Japp, då var det fredag och denna arbetsveckan börjar lida mot slut.
Planerna för kvällen är dock redan planerade.

08.00 - 16.30 Jobb
17.00 Träffa upp Farah, Jonas, Olle, Sofie, Mandy och Dannis
17.30 - 19.00(19.30) JOHAN GLANS ! : )
20.00 - Middag på Tycho.

Så jag är ganska nöjd med hur dagen ser ut och jag tror bara att den kommer bli bättre! :) 




New look


Blev riktigt nöjd med mitt hår, verkligen!
Nu vet jag att mörkt är min färg, så det så!

    

Nu har morfar, farmor, och pappas gudföräldrar precis gått hem, och underbara Jonas erbjöd sig snällt att köra alla hem. Hur han orkar det förstår jag inte, två som hör dåligt, en som ser dåligt och en som pratar hela tiden. Låter som en oslagbar kombination? Så snäll är han i alla fall. Nu är jag trött, ska somna in till Seinfeld/CSI. Godnatt

Nötter är min passion?


Mandel är ju grymt gott ! Var och handlade innan för att ha lite mellanmål här på jobbet, eftersom jag inte hinner hem om och äta innan jag ska iväg till frisören. Så det hade betytt att jag inte fått mat förrän..20.00 ikväll, och det är
alldeles för många timmar för min ständigt hungriga och sugna mage.
Så jag inhandlade Solfrukt, en helt underbart god yoghurt från Skånemejerier, som för övrigt är Farahs favorit också, samt då en påse med mandel. Det är en timme sedan det var lunch och jag sitter redan och trycker i mig i princip hela påsens innehåll..hm, måste lära mig att säga nej till mina begär. Kanske inte alltid, men ibland.

image137

2008-03-06


Fikan igår var trevlig, lite jaa, äh skit samma : )  
Blev en baguette (igen) och en härlig kladdkaka efter. Dock var det hål i kakan! Det var hål rakt igenom kakan! Och det värsta var, att hålet var mitt i det goda, kladdiga och krämiga delen av kakan. Nu i efterhand skulle jag fotat det, så jag hade haft ett bevis, men Ullis och mitt ord ska väl egentligen räcka. Såhär såg den ut, typ.

 
(så dålig illustration, haha. Det viktigaste jag ville visa var att nästan ALLT det goda vad borta!)

Nu är det kaffe och sen är det snart lunch som ska spenderas med Jonas på RakThai! Mumsiiiiiigt.
Sen efter jobb är det dags för klippning och färgning, äntligen! Jag har inte riktigt varit nöjd med mitt hår på sista tiden, och nu är det alltså dags för ändring, ja!

Nu kommer det bilder! :)


Nu har jag äntligen tagit mig tid att lägga upp några bilder från förra helgen. Både från fredagen och lördagen, så nu är jag nöjd. Bättre sent än aldrig som man säger.

finns fler bilder på efterfesten.com...
         
 Malle & Emelie         Dannis & Hampe         Krille & Jonas

Fredagen, hemma hos Lars(Korven)

                  


                


och så vidare till Tycho, där jag hitta Ullis, Eddan, Emelie och co. Och sen vidare till Tages, en helt vanlig TT kväll :)

                  

          

Ganska roligt att den tjejen tror jag fotar henne. Hon i bakgrunden på bilden längst till vänster...


Tillbaka efter lunch

Vilket härligt väder!image117
Jag tog mig friheten att gå en promenad på lunchen och det var riktigt skönt. Sådär härligt iskallt med lite ljumma strålar från solen, mm. Handlade en baguette och satte mig på torget och åt, innan jag började promenera igen. Det är nog något jag ska göra fler gånger, japp.
Idag sitter jag i receptionen för lilla Mona är sjuk, så tiden går ganska fort då, om det ringer något. RING! :) haha.
Tre och en halv timme kvar på jobb, det går väl fort? Jo det gör det.
Nej, jag ska väl fortsätta. Ikväll är det fika som sagt och det ser jag fram mot,
så tiden får gärna gå liiite fortare trots allt.
image118Förresten, när jag handlade baguetten fick jag en negeboll (eller som man kanske måste säga, chokladboll eller delicatboll) på köpet! Slå det va, vilket fynd.


I'm home!


Ja, nu är jag hemma igen! Efter två och en halv timme plugg så är jag hemma i mitt vanliga skick igen, nämligen i tjocktröja och joggingbrallor. Mm, det är mysigt!
Nej, dagens lektion var faktiskt väldigt givande, det är roligt att få lite hum om allt det dära, det är verkligen en helt ny värld med saker och påstående. Dock satt lite kvar sedan förra kursen, så jag var inte helt bakom flötet.. och det är ju bra, eller hur?
Imorgon blir det en liten dejt(haha) med Ullis och troligtvis någon till om jag inte har helt fel för mig. Ska bli riktigt mysigt.
Men nu gott folk, tror jag att jag ska tappa upp en bad och dyka bomben ner i det. Sov gott.


image116
jag hoppas verkligen inte att mina aktier kommer se ut såhär...

Jackan och mössan är på


Nu sitter jag här och inväntar mina två studiekompisar, Christina och Carina. Detta är egentligen min mammas bästa kompisar, men mamma tog inte tillfället i akt, så jag tog hennes plats. Nu ska vi till Svalöv för att fortsätta vår kurs i aktier. Vi gjorde första delen av kursen för något år sedan, och nu är det dags igen.
Nu ska jag tjäna kosing ! :)

Haaaauuuudiiiihååååååå


Ja, då var man tillbaks på jobbet efter en veckas sjukskrivning. Lite typiskt att vädret skulle bli så fint just denna veckan. Det kunde varit förra veckan också, då jag bara låg och stirrade i taket. Då kunde jag legat på balkongen i ett duntäcke och bara njutit, men men. Det går bra att det är soligt idag också.
Jag har verkligen saknat jobbet, det är lagom att göra och jag har redan(faktiskt imponerad) hunnit röja undan allt jag missat föregående vecka, så jag är redan ifatt. Nej, snart är det en liten kaffe slurp som väntar, och sen är jag minsann sugen på glass. Hur fint hade inte den suttit?..Får gå in och rota i frysen i köket...


Förresten, vet inte hur allvarligt man ska tro på testet, men gör det gärna.
Själv ska jag leva tills jag blir 106 år gammal. Det låter ju som en utmaning...
--->
http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html


....


Att göra saker för folk är en naturlig sak. Att ringa det där samtalet för att få höra hur personen mår, att ställa upp i alla väder, oavsett vad. Att finnas där för personen som behöver stöd. Det är normala saker som människor behöver. Alla behöver det. För många människor är detta helt normalt, att alltid vara den som ställer upp och som kämpar för att få sin vilja igenom. Personen som vill vara alla till lags, som vill vara delaktig och som vill kunna umgås med alla. Tillslut handlar allting om att ge och ta. Men ska man verkligen behöva välja hur mycket man ska ge för att få något tillbaka?

Hur länge orkar man egentligen vara till lags för alla? Hur länge orkar man stå starkt utåt och inte visa sin svaghet? Hur länge orkar man ge bort men aldrig få något tillbaka?

Bilder

Hade jag ju tänkt att lägga upp här, men jag får inte den funktionen att fungera? Aja, antar att jag får vänta med det då. Har ju lovat födelsedagsgrisen Lina att lägga upp lite bilder från i fredags också, men du får vänta, sorry. :)

Prata väääldigt snabbt med tjejerna i Rom också och jag har redan varit inne på er resdagbok. Ska bli roligt att följa er lilla tripp där igenom, så jag hoppas verkligen att ni kommer uppdatera er ordenligt där nere ifrån.

Imorgon är det äntligen(!) jobb igen, jag har saknat det. Mitt älskade kontor med alla bilder och min blomma i fönstret...imorgon är sjukskrivningen över och jag är back to basic, yes.


JAAA! :)


Mitt öga har läkt ! TJOHO! Det visade sig att jag tagit med det yttersta skiktet av hornhinnan när jag tog av mig linserna förra helgen..usch. Dock är den tillbaka och allting ser ljust ut, och jag är glad :)

image115

Kanon helg


Ja, man kan inte säga något annat än att helgen har varit helt jävla kanon bra! Fredagen spenderades tillsammans med kajsa, lina, malin, anna och paulina hemma hos korven. Som det brukar sluta så hamnade alla på Tages tillslut, och det är nice!
Gårdagen var även den, grymt bra! Tack Emelie och Ellen för partajet. Roligt att så många kom, så emelie mage kunde lugna ner sig, haah. Nej men kvällen var rolig och vid fyra tiden hade äntligen fått en full Jonas.

Nu ligger jag i sängen och kommer troligtvis somna när som helst..men jag ska ställa klockan, för sen vill jag ha pizza!

Och nu, lite ärende


Måste fixa lite på stan, städa i hemmet och hämta ut min stoooorvinst på Lotto, 21 kronor! :) Måste Anna hjärtat också, och äta frukost..äh, bäst jag sätter igång nu.

Förlåt mamma....

....att jag är ute så sent, men jag fick följe hem den liiiiiiiiiiiiiiiiiilla biten hem :) hahah.
Nej, kvällen blev en succé,dock med några missöden, men jag tror och hoppas att allting löste sig. Annars vet vi allting, räkna med det!
Ja, kvällen spenderades med glasögonen i högsta hugg, men tillslut tog jag av mig dem, då hampe godkände att han gick bakom mig hela tiden, så någon visste var jag var, haha. Så det fungerade perfekt.
Nu är jag hemkommen. Dad ligger och snarkar i rummet sidan om och jag..jag sitter just nu och trycker i min marabou nonstop(VÄRLDENS GODASTE CHOKLAD) tillsammans med ett glas cola. Vad passar just bättre än detta efter en hot dog på pölsemannen, nej, jag säger å det., vilket fetto. Men för övrigt gillar vi TT !!