Luna är den tuffaste vovven


Godkväll

Innan jag beger mig vidare till mamma&pappa för att se matchen mellan Manchester United och Arsenal så tänkte jag slänga upp några bilder från eftermiddagens äventyr. Nu när det är fint väder får man ta vara på all tid man får.
Vad passade bättre än vänner, mat, havet och musik direkt efter jobbet?

   
 

En riktigt bamsekram


Tänk och ha en egen björn? Mm,
den här killen har en.
Fast jag kan inte släppa bilden. Den ser... inte äkta ut. Sitter björnen verkligen med under deras Thanksgiving middag?Utan att känna lukten från den stora kalkonen som är en pytteliten bit ifrån honom? Mannen som skär kalkonen ser för övrigt super lycklig ut "Nu ska jag skära kalkon, jippie".  Nja, jag vet inte.

G O D M O R G O N

Jag har ett problem. Eller, ett till problem kanske jag ska säga. Problemet med mina sms kvarstår. Nu ligger det elva sms i utkorgen som bara väntar på att komma till sin mottagare. Fast nu, tre, fyra dagar senare så är ju sms:en egentligen meningslösa eftersom det står i dem inte är aktuellt. Försökte fixa det igår, då vi var på Nova Lund och åt efter besöket på Ikea. Där var en Telenor shop men såklart så tog dem framför oss en j*vla tid, och tillslut räckte inte mitt tålamod så vi gick vidare.
Det jag vill komma till, är mitt andra problem.
Emelie, my precious Emelie har försvunnit från min msn. Varför? Hade jag vetat hade jag inte frågat. Bara sådär är hon spårlöst försvunnen från listan. Hon finns kvar på listan, men hon syns inte som online när hon är inne. Har provat att ta bort kontakten för att sen lägga till den igen, men icke. Var är du? Nu är jag istället inloggad på Jonas msn, för där fungerar det utmärkt. Åh, vilka i-landsproblem.


Det vi har, är speciellt, något underbart, ett otroligt starkt band, vi ger aldrig upp, och tillsammans är vi oskiljaktiga, nu & för alltid



Eftermiddag/kvälls utflykt

Vilken seg eftermiddag... minuterna går något helt otroligt långsamt. Man ska inte klaga, men det känns som eftermiddagen är typ tio timmar istället för "endast" tre och en halv. Hur som helst. Direkt efter jobbet är det jag och Jonas som beger oss vidare ut på äventyr. Blir nog Ikea för hela slanten, kanske något annat stopp också. Det vet man aldrig. Skönt att köra iväg och göra lite roliga saker på vardagarna. Roliga saker är då alltså för oss, ett besök på Ikea. Egentligen samma saker varje gång, men ändå är det roligt. Idag är vi ute efter en lampa till hallen, så vi håller tummarna för att den finns inne.


Illa, illa

När jag inte kan skicka sms blir jag irriterad. Jag är sms kung (enligt mig själv). Nu har min mobil vägrat att spotta iväg sms sedan söndags kväll och jag börjar bli ännu mer irriterad. Ska man ringa sin operatör eller man ska bara leva med det och hoppas att det släpper snart?
Jag vill skicka sms

Kajsa
gullet som satt på Knutpunkten igår, jag svarade faktiskt, sms:et ligger i skit utkorgen, Emelie, jag har skickat ett roligt sms till dig angående fotbollsmatchen igår.
Linus, jag skickade ett lycka till sms igår morse, även det ligger i utkorgen.
Åh. Jobbigt. Jag håller ju kontakten med omvärlden genom sms.

En hel dag på vift

Puh! Nyss hemkommen.Gick hemifrån 07.30 och klev innanför dörren för ca tio minuter sedan. Har varit på språng näst intill hela dagen. Direkt efter jobbet var det dags för utförsäljning och sen blev jag hämtat av världens bästa Olle som kom med varm och smarrig mat från Mamma Teresa. Den förtärde vi ute på Ulkavallen där b-laget spelade match. Dock ingen höjdar match så vi gick innan slutsignalen. Efter en kort cykeltur är jag nu alltså hemma. Precis bytat om till mjukis kläder, nu väntar lite glass till CSI, följt av Ballar av stål. Låter som en lagom avslutning på denna måndag.

Vill ägna några rader till underbara Ullis också. Fina Ullis. Hoppas du har det underbart och att allting går galant. Med dig som chef kan det bara bli bra!  Saknar dig något otroligt! Kärlek♥

En underbar helg, jag låter bilderna tala för sig själv

 
Lunch tillsammans med farmor, Linus, mamma och pappa i fredags, grillning i lördags, lite partaj, fotboll och lite annat.












Där sätter vi .

       
Nu väntar grillad kycklingfilé, pasta sallad och tre olika såser, efterätt har vi också inhandlat. Jonas har valt en mango sorbet och jag har valt en klassiker, vaniljglass med krossad choklad. För mig låter detta som en toppen kväll, och den börjar nu.
Trevlig helg gott folk


Jag har sällskap hela eftermiddagen


 
oboy, så gott

Cogito ergo sum

Om några timmar får jag äntligen hålla helg och det ska bli så skönt, närmare bestämt om ca åtta timmar. Har inget större planerat i helgen utan kommer ta dagarna som de kommer, vilket känns skönt. Idag annars vet jag inte riktigt, ska ringa fröken Fredrika och höra om en eventuell träff, läser du, ses efter jobbet? - hör av dig vetja!
Dags för dagens första kopp med kaffe, sen är jag redo att möta ännu en dag, trots en ganska ihållande trötthet.

Cuiusvis hominis est errare

Efter en skön promenad tillsammans med Jonas, och en middag senare sitter jag i soffan. Har precis tagit på mina favorit pyjamas byxor och ska alldeles strax koka mig en kopp te, för att höja mysfaktorn lite. En sån här kväll behövs verkligen. Nej, nu ska jag inte sitta här mer än vad jag behöver, när jag har världens bästa Jonas sidan om som jag kan krypa upp till. Vad hade jag gjort utan honom? Min snygging


Ab imo pectore

God morgon, eller god middag, vilket ni än föredrar.
Sitter på jobbet som vanligt och inväntar en kopp kaffe om ca en halvtimme, andra för dagen. Brukar bli runt tre, fyra koppar per dag. Ändå helt okej, läste minsann att tre koppar om dagen var bra... för något. Minns inte vad, men något bra var det, det är jag säker på. Här sitter jag och dillar om hur många kaffe koppar jag dricker per dag, jösses. Vet inte vad jag ville få fram av det, om något överhuvudtaget, men tankarna fladdrar och det är mycket som fladdrar runder i mitt lilla huvud.
Jaha, redan torsdag idag. Dagarna denna veckan har varit annorlunda, minst sagt. De går både långsamt och alldeles för fort. Det är svårt att förklara, och jag tänker inte ens försöka.
På lunchen idag tänkte jag locka ner Jonas och spendera den med honom, känner jag honom rätt så lär han dyka upp ganska fort om jag föreslår Rak Thai, det får alltså bli mitt lockbete.

Off we go

Vilken jäkla lång och seg dag. Nu äntligen, om några minuter får jag bege mig vidare. Välförtjänt. Har fått gjort lite saker idag och med en middag som bestod av Mamma Teresas grekiska sallad så mår jag hyffsat bra. Nu ska jag hoppa på min röda hoj och cykla så långt jag bara kan, eller ja, nästan. Nästa stopp blir Viktoria gatan och sen vidare till en inte alls lika rolig adress. Hej, hej.


 Errare humanum est, ignoscere divinum


Som att singla slant


Jag väntar inte med spänning på vad dagen kommer erbjuda...


Välkommen tisdag


Gårdagen var trevlig. Slängde ihop en enkel middag till mig själv, i form av tacos. Super smarrigt. När jag var färdig äten (finns nog inget ord som heter så...) ringde jag Olle som var på besök i Landskrona och bjöd in mig själv. Tog mig en cykeltur till underbara Borstahusen och knackade glatt på dörren, väl inne möts jag av ett släktkalas, nästan i alla fall. Blev kaffe och lite choklad bitar och massa snack om allt och inget, från jobb till gummiband i rumpan m.m, haha.
Vid nio tiden hoppade jag på cykeln som tog mig hem till lägenheten och en mysig Jonas. Tittade på  CSI, Ballar av Stål och låg och väntade på tv4:s nya program, Misstänkt, men tror ni jag hann dit? Nope, vet inte vad klockan var när jag somnade, men troligtvis innan 22,40 då programmet skulle börjat, haha. Jag skyller på att det var måndag, då får man vara lite extra trött.
Hur som helst. Nu är det tisdag och vad det bjuds på idag väntar jag med spänning på.

Jag vill inte

Efter ett tufft beslut har jag gått med på att slänga två par skor (Jonas säger egentligen tre, men jag låtsas inte höra ) i och med att jag köpte ett par nya förra veckan. Jag kan köpa den teorin att man kan byta ut gamla när man ändå köpt nya, men det tar mot. Jag brukar inte ha svårt att slänga saker, men skor, det är svårt. Visst, jag använder inte alla, just för tillfället, men tänk, en dag kanske jag vill ha just dem där skorna som slängdes för några veckor sedan. För visst är det typiskt... jag slänger ett par skor som inte blivit använda på si sådär ett år, sen veckan efter så tänker man "de skorna hade varit fina/sköna idag". Varenda gång, det slår inte fel. Jag får ta mig en ordenlig funderare och se om jag tar tag i saken i kväll, men jag vill inte.


Ny vecka


God middag säger jag direkt och sticker ut i det fina vädret. Dags för lunch.

FÖRRESTEN!

Om ni inte hört den tidigare, lyssna då nu. Vilken sommarhit! Promoe kan.

Resultatet av dagen i ord

Hej hopp, nyss hemkommen från mamma och pappa där kvällen har spenderat med familjen och god mat. Massa snack om allt och ingenting och efter en runda ut på Statoil för att släcka vår törst efter kall cola sitter vi nu hemma i vår nystädade lägenhet. Dagen till ära har bjudit på massor med sol, fotboll, middag, fotboll igen och lite annat smått och gott. Nu börjar ögonlocken bli tunga så snart hoppar jag i pyjamasen och kryper ner i sängen, det är en ny dag imorgon, den kommer troligtvis präglas av Center Syd och fotboll, älskar att fotbollssäsongen är igång, alltid roligt att titta på och frisk luft är aldrig fel! Sov gott, gott folk

Då drar jag vidare

Mätt och belåten lämnar jag mamma, pappa och tony på slottsgatan för att dra vidare på äventyr tillsammans med linus, dannis, pisha och phil. Var kvällen slutar har jag ingen aning, men det ryktas i alla fall om film och godis, och vem tackar nej till det?
Imorgon blir en händelserik dag då världens bästa syster och fina Luna kommer hem, åh så roligt, det ser jag verkligen fram mot. ♥


T G I F - Nu håller vi helg


Mumsigt

Dags för fredags lunch på stan med mamma & Tony :)

Criminal Minds


Nu är jag hemkommen från Helsingborg där svenskprov och myndighetssamtal väntade hos polisen. DIrekt när jag var färdig körde jag till Väla för att erbjuda fina Kajsa skjuts hem till Landskrona. Perfekt tajming då hon slutade bara minuter efter jag parkerat bilen. LIte snack i bilen innan jag släppte av henne hos mange mannen. Direkt hem, trodde jag. På vägen upptäckte jag dock en utryckning, och nyfiken som jag är, ställde jag bilen och gick dit för att titta, men då var allting över, så jag antar att det inte var något större. Dags för myskläder och slutet av Criminal Minds, som kan vara det bästa tv erbjuder för tillfället. Imorgon är äntligen fredag, det ser vi fram mot!

ett nervöst, ivrigt, förväntansfullt, pirrigt och viktigt beslut


Cancer eller julgran?


Vet inte riktigt vad jag ska tro gällande den
här nyheten. Cancer är verkligen något förskräckligt att lida av eller att få som diagnos, både för personen i fråga och alla nära och kära. Men när de upptäckte detta (om det är sant) måste de ändå visat ett litet leende på läpparna, för det är ganska komisk.

Oväntat besök...

... i form av en groda i ögat. Nu hoppar det upp och ner och det är väldigt irriterande. Hur som helst, onsdag idag, redan, det innebär ju lill lördag, vilket i vanliga fall brukar innebär något smaskigt och gott som jag unnar mig själv. Däremot har jag inget sug efter godsaker, helgen har tydligen satt sina spår. Jag är mätt på godis, just för tillfället i alla fall.
Till lunch däremot blir det en smarrig korv stroganoff, det kommer glida ner i magen utan några större problem. Direkt efter jobbet är det bank möte som gäller och sen veckohandling och sen ska jag försöka träffa Emelie, det ska jag väl hinna? Kanske träffa dannis också och titta över vår anmälan till högskolekurser/program i höst... hm, nu blev det lite stressigt. Äh det hinner jag, fast jag vill se Manchester United matchen också... äh
det löser sig!


Sista minuten


Det handlar inte om en resa (tyvärr) utan däremot om ett friskis pass. Hade egentligen bokat ett spinning pass redan 17.15, men motivationen fanns inte där, så det fick bli ett sista minuten avhopp. Nu någon timme senare, en wok portion senare är jag fit for fight. Ett basstyrka pass står på schemat 19.00. Har inte vågat mig på något mer avancerat än, men det kommer, tålamod är ordet. Nu är det dags att byta om, kvällen till ära ska spenderas med världens finaste Jonas, som just nu står och kockar i köket, undrar vad han blandar ihop för smaskigt.

I'm in love and they are mine


Random bilder från helgen





 
 


   
   

och Svante önskar Glad Påsk

Sista lediga dagen

Annandag påsk.
Det gör faktiskt inte så mycket att ledigheten är över snart, det har varit en toppen mini semester och man har hunnit med jätte mycket. Vädret har vi varit otroligt bortskämda med och dagarna har spenderats utomhus.
Nu väntar en ny arbetsvecka, men faktiskt bara en fyra dagars vecka och det känns som en mjukstart. På onsdag får vi internationellt besök och på lördag ännu ett besök, av världens bästa syster och lilla Luna. Så jag har mycket att se fram mot, och varför ska man då tänka negativt?
Avslutningsvis vill jag bara säga, ett jätte, jätte stort grattis till Elin och Robban som den 12:e april, 20.20 födde en liten son, grattis igen!


Filmerna avlöser varandra

Jag njuter till fullo av påskledigheten. Gårdagen var super trevlig, har massa bilder från hela helgen (dock inte från kameran eftersom jag är av någon idiotisk anledning glömt den på jobbet) från mobil kameran, men just nu orkar jag inte resa mig för att hämta sladden.
Dagen till ära har bestått av vernissage hos farmor tillsammans med världens bästa släkt, följt av ett besök hos Jonas föräldrar där det blev solning och fika innan vi begav oss hemåt igen. Nu har jag krupit ner i sängen en liten stund, Kalle Blomkvist går på barnkanalen och Ice Age står på kö. Visst, solen lyser härligt och skönt utanför fönstret men just nu struntar jag i det.
Jag ska vila, det ska man också göra när man är ledig.
Vid sju tiden ska jag och Jonas avnjuta en god middag i form av grillad fläskfilé, klyftpotatis, sallad och sås, en perfekt vår/sommar middag. Sen kanske det dyker upp något framåt kvällen, men det låter vi framtiden utvisa, jag är ledig imorgon också ju, så jag kan vara uppe länge, hehe :)


Påskafton

Vilken fullspäckad dag.
Vid halv elva imorse/förmiddags befann sig jag och Jonas nere i stan. Gick en kort runda, handlade lite smått och gott inne på Kicks, får ju passa på när det var 20% på allt man köpte. Provade ett par super fina skor, men köpte aldrig dem, men nu sitter jag här och funderar. Det blir nog att jag kör till Team Sportia på lunchen på tisdag och slösar lite pengar genom att köpa dem.
Klockan ett var det samling på västervång, där spelade vi lite basket, satt och snacka och bara umgicks. Hem en runda innan vi möttes upp igen, denna gången för grillning på stranden. Nu har jag precis kommit hem. En härlig dag med nära och kära och vädret har varit super fint, förutom lite, lite för mycket blåst.
Nu har jag ingen aning om vad som händer, men jag gillar läget. Sitter och dricker kaffe samtidigt som jag snaskar på naturgodis, det är inte heller helt fel.

Mitt heja, heja räckte inte till vinst

Nix, förlust i premiären, 2-1. Tråkigt såklart, men det var skönt att stå där ute och titta, frisk luft och kanske, kanske lite färg på näsan. I mitt fall är det sistnämnda ett väldigt stort projekt, då jag aldrig blir brun, hur som helst.
Nu har jag mellan landat hemma i soffan, ska alldeles strax hitta ny energi och hitta något utstyrsel inför kvällen. Ska iväg till mange tillsammans med tjejerna och respektive. Om jag får med min respektive återstår fortfarande oklart, men jag ska nog hitta något som övertalar honom, efterrätten, som jag för övrigt står för, kommer bli en höjdare. Glassbomb!
Nej, dags att hitta energin, kommer bli en super trevlig kväll.
Imorgon är det gangster/street basket på schema!

Underbart!

Att det känns som lördag, men sanningen är den att det bara är fredag, det är så in i helvete skönt. Jag njuter verkligen. Blev en tidigt morgon idag, mellan 08.00 - 14.00 har vi(Jonas) nämligen tvätten, men det gör inte så mycket, då tar man vara på dagen. Just nu pågår det en storslagen storstädning, både jag, Jonas och Svante är delaktiga, Svante är mest i vägen, men han ska såklart vara med överallt. Sovrummet har nog aldrig varit så dammfritt som det är nu och jag väntar med spänning på resultatet av städningen i köket. Vi har rensat undan massa saker, ställt ner i källaren, sorterat ut det som vi eventuellt ska sälja osv, är super nöjd. Nu kallar Jonas snällt på mig, så jag antar att jag får fortsätta, en timme till i alla fall, sen är det dags för utflykt med pappa, det nalkas seriepremiär i division 5! Ödåkra IF - Borstahusens Bollklubb, heja heja.

Snart säger vi hejdå till kontoret


Hejdå alla papper, hejdå skärmen med alla komihåg lappar, hejdå Landskrona muggen.
Nu är det mini semester, wiihooo. Glad Påsk






Det bara rinner av mig

Puhu, att mina eftersvettningar kommer ca två timmar efter ett pass kan inte vara normalt...passet idag blev ett spinningpass. Satan vad kul det är! Tiden bara rinner iväg, precis som svetten också rinner av mig. Tur att jag kom ihåg att ha med mig en handduk och torka svetten, jisses. Skönt är det. Nu är klockan är åtta och jag står i startposition för att bege mig vidare. Nu ska jag bege mig ut på äventyr med Emelie, äntligen ska jag träffa henne, det hurrar vi för. Hurra, hurra, hurra. Jonas stack precis till Helsingborg med sin trogna vän Jonas, tror det var snack om biljard om jag inte har fel för mig. Då sitter inte han ensam här hemma när jag är iväg. Lille plutten, haha
Får se vad vi hittar på dagen till ära, jag vill såklart (som vanligt) se Efterlyst, speciellt idag då det handlar om Landskrona och mordet som skedde på lille julafton 2008. Jag och Jonas var på platsen bara minuter efter det som hände och det var ingen vacker syn, så det hade varit intressant och se om något nytt dykt upp. Antaligen inte eftersom de tar hjälp av Efterlyst..hur som helst.
Nu hoppar jag på hojen, ha en trevlig kväll. 


hahaha, det gick!


men åh


Jag fick ett jätte roligt mail av mamma tidigare, nu vill jag kopiera bilden och texten för att klistra in här. Tror ni det går? Nej. Åh, jag ville ju dela med mig, det var verkligen, verkligen min torra humor. Störigt.

Tisdag 2009-04-07






Gammal, ny, gammal, ny


Rubriken återspeglar de två ord som jag repeterar ungefär 100 gånger per dag för tillfället. Sitter och går igenom det sista inför tryckningen av vår bok på jobbet. Vi har tryckt ut nya sidor som innehåller alla ändringar från den gamla utskriften. Därför sitter jag och säger högt för mig själv "gammal" och sorterar den i en hög och när jag säger "ny" sorterar jag den i den andra högen, låter givande va? Snart är ett halvårs jobb färdigt, och det känns härligt.
I mellan åt ringer dock min telefon och avbryter mig i mitt malande, det är nämligen mamma och pappa som befinner sig uppe på vinden och städar. "Vill ni ha ölglas?!" - nej tack. "Likör eller konjaksglas då?" - Ja det kan vi ta. Några minuter senare ringer telefonen igen. "Vill ni ha ett våffeljärn? Hugin, det är dubbelt" säger pappa - Nej tack.
Jag väntar med spänning på nästa samtal med ett nytt erbjudande...

Tisdag fast onsdag

G O D M O R G O N

Jag har egentligen inte så mycket att säga för tillfället mer än,
 jag lever, det är fint väder, jag jobbar, jag saknar Emelie som jag inte träffat på år(känns det som), jag längtar till helgen, jag har en blommig topp på mig, ser fram mot kvällen, jag håller tummarna för Jonas idag, jag önskar Oggiboggi och Nicklas en trevlig resa till New York, jag saknar Liziz och Luna, jag älskar grillat, jag vill bada, jag vill ha picknick, jag har en påbörjad huvudvärk på väg, jag dricker vatten, jag smygäter chokladägg från påskgodiset i receptionen, jag funderar angående kurser och högskola, ...jag njuter av livet


Bilder från helgen

 
fredag



lördag




Grönt citron te

Som vanligt på helgerna försöker jag strunta i datorn då jag alltid sitter vid den på jobbet och så har fallet blivit även denna helg. Nu gick jag mest in för att titta om det hänt något i omvärlden och för Jonas ockuperar tv:n, då han spelar tv spel, och då finns det inte så mycket annat att göra. Förutom vila, vilket jag också ska göra alldeles strax. Lägga mig och dricka lite te och läsa min bok, det är avkoppling. Vid fyra tiden beger vi oss hem till Thomas&Ingrid där vi ska byta vinterdäcken till sommardäck och där vi kommer avnjuta grillad fläskfilé med klyftpotatis, sallad och sås, åh så smarrigt.
Imorgon är det måndag och en ny vecka, men det som är så underbart, är att det bara är fyra dagars vecka, jeah! Äntligen lite ledighet, det tackar man inte nej till. Nu, te från min fina te kanna som jag fick i tidig-påsk-present av mamma och pappa som var på söndagsbesök innan.

Med det håller vi helg


Dagen idag har gått ruskigt fort. Inte haft ögonen så mycket på datorn idag, istället ner körda i korrekturläsning. Faktiskt ganska roligt nu när man ser resultatet av allt man gjort i ett halvår. Dock blir man trött i ögonen så en liten paus kommer lägligt, sen att pausen varar i ca två och en halv dag är underbart.
Vet inte om jag ska bege mig ut på stan och hoppas jag hittar någon trevlig filur där och sitta på en uteservering, vilket leder till att jag måste ringa Emelie och fråga om hon ska träna eller inte, annars har jag redan hittat min filur. Annars beger jag mig till päronen direkt och lägger mig och slappar på deras balkong i en timme eller så, innan Jonas också anländer dit, vi blev nämligen hembjudna till mamma&pappa på middag ikväll, vilket var perfekt eftersom varken jag eller Jonas kommit på vad vi skulle ha till middag. Tackar.  Nej, usch. Nu ska jag inte sitta här mer än nödvändigt, vad kvällen erbjuder sen får framtiden avgöra.




fina Lunisen som snart kommer på besök med världens bästa syster ♥

Fredag it is


Nu är det lunch och jag får äntligen springa ut i vårluften och andas in frisk luft. Som vanligt på fredagar ska jag möta upp mamma&pappa för en lunch, alltid trevligt.
Så nu hoppar jag på hojen och visslar mig fram till stan.

D-vitaminer, kom till mig

Nej, efter att ha suttit ner (och inomhus framför datorn) alldeles för länge kan jag inte bara sätta mig ner i soffan. Dagar som dessa vill man bara att chefen säger "vi köper laptops till alla och fortsätter arbete utomhus", men man får inte alltid som man vill. Ska laga middag senare också, men inte just nu. Orkar inte, och har för övrigt ingen aning om vad jag är sugen på. Istället tar jag min mp3 och beger mig ut på promenad, himla härligt med frisk luft och varmande sol i ansiktet.
Under promenaden lär jag säkert också komma på en passande middag. Off we(jag) go! :)

Stark, snabb attack


Dannis fick för sig att göra en hemmalagad dipp av det som fanns i kylskåpet. God? Väldigt smakrik i alla fall


Sedan blev det ett äventyr ute på Hemköp, Linus gömde sig och fick en skylt till huvud




3st för 18kr! Plopp.


Sen blev det Shrek och Kung Fu Panda


En härlig lill lördag

Vad jag känner mig flitig. Direkt efter jobbet bytade jag om till träningskläder och begav mig ut till friskis. 18.15 promenerade en glad och nöjd Johanna ut från hallen. Himla skönt att vara färdig så tidigt. Nu är jag mätt och belåten, nyduschad och har fint besök i form av Dannis. Limpan lär också dyka upp inom en snar framtid, då han är ute på promenad i borstahusen. Vad kvällen erbjuder, får vi se, men först är det kaffe som gäller. Känner jag Dannis och Linus rätt, lär det blir en underhållande kväll.

Ett till


Tycker det ska vara lite klurigt, och att man faktiskt ska tänka om det är sant eller inte, men
detta känns lite för genomskådat, men varför inte. Skämt som skämt.

April, april


Jag känner mig som en detektiv idag. 1:a april, skämtarnas (pappas) favorit dag på året. Upptäcker när jag sitter och läser nyheterna på aftonbladet att jag tänker hela tiden "är detta dagens skämt?" "Eller detta?". I det undermedvetna är det liksom redan bestämt att det ska finnas ett skämt, någonstans, jag måste bara hitta det.
Än så länge har jag hittat en artikel som måste, måste vara ett skämt. I City Landskrona. Torkild Strandberg blir ny julvärd på Svt, hahah don't think so. Den måste vara ett klockrent skämt, men när kommer resten? Jag väntar med spänning.