Blubb blubb

Det är ju så härligt att bli bortskämd.
Nu har jag precis badat, avnjutit en god middag och nu sitter jag och väntar på kaffe och efterrätt, perfekt såhär en fredagkväll. Hoppas alla ni också har en så underbar och skön fredag. Nu ska jag joina pappa i soffan och titta på På Spåret och kanske bli lite mer allmänbildad, ikväll hejar jag på Filip&Fredrik. Emelie kanske också kommer hit och spenderar en stund här innan vi beger oss vidare på äventyr, ingen aning om var vi ska eller vad vi ska göra, men vad spelar det för roll? Vi är ett toppen team, så det kan bara bli lyckat och roligt :)

"Du är ju sjuk, hahaha"


Jag hade egentligen "planerat" ett super roligt inlägg (enligt mig själv) men efter att testat detta på Oskar, så bestämde jag mig att inte publicera det. Han tyckte inte alls det var roligt, tråkig humor!

Hur som helst, äntligen fredag. Sitter här mätt och belåten efter en smaskig tex mex tallrik som slank ner i magen på lunchen. Lunchen i övrigt spenderades mamma&pappa, som många andra fredagar, det börjar bli lite som en tradition, en mysig tradition, synd bara att inte världens bästa syster är hemma och kan dela det med oss.
Blir väldigt mycket mamma&pappa idag, jag ska nämligen dit ikväll också och äta kvällsmat. Jonas har nämlingen "bokat" lägenheten och som den snälla flickvän jag är, så håller jag mig undan, vilket resulterar i det ovanstående, middag hos föräldrarna. Tror jag ska passa på att bada lite bubbelbad när jag ändå är där. Ett badkar är något jag verkligen saknar i vår lägenhet, den känslan när man sjunker ner i ett varmt bad och känner hur hela kroppen mår bra... åh, nu är det bestämt, jag ska bada!
Sen får jag se var kvällen leder, troligtvis ska jag umgås med Emelie, och någon mer om jag inte har fått allt fel för mig, vi lär höras under eftermiddagen.
Nej, nu fortsätter jag med min undanröjning och njuter av nrj:s eftermiddags musik.
Infinity, no stress, blade m.m. Det om något höjer humöret ytterligare!

En effektiv torsdag

Hej alla glada!

Här sitter, mätt och belåten. Har precis ätit upp min galet goda wok som jag slängde ihop efter träningen. Lite kyckling, morötter, lök, broccoli, paprika och nudlar, hur gott låter det inte? Mumsfilibabba. Gällande träningen idag fick det bli ett Core pass tillsammans med Emelie, ett alldeles lagom pass som är super skönt. Känner mig som en superkvinna efteråt. Nu sitter Emelie och lockar mig med choklad cashew nötter, så nu är det bäst jag lämnar plåtburken, förresten, missa inte Sveriges sämta bilförare på tv4, det kan vara världens roligaste program, och jag undrar hur dålig man egentligen kan vara.
Själv är jag en rallykalle.
Trevlig kväll!

the winner takes it all


Se där ja, jag har precis vunnit en kaka tills imorgon. Michelle och jag slog vad för en liten stund sedan.  Vi slog vad om att den som förlorade ska stå för kakan imorgon. Vadet i sig handlade om att jag skulle sortera in ett x antal papper under en bestämd tid. Michelle fick bestämma tiden. (hon underskattade min förmåga att sortera papper, och nu har hon lärt sig en läxa) Sagt och gjort, jag vann vadet, och det innebär att jag ska få en kaka imorgon! Fredagskaka!

det tutar upptaget, hela tiden!


bank män/kvinnor är otroligt svåra att få tag på, bara så ni vet...



Msn är perfekt kommunikation, man får kontakt med Frankrike på några få sekunder.

- johanna säger:

oggiboggi

- johanna säger:

vad betyder detta,

- johanna säger:

Veuillez trouver ci-dessous

OG säger:

har satt thomas på det

- johanna säger:

vem är det?

OG säger:

fransmannen som bodde hemma hos mig

- johanna säger:

hahha okejdå

- johanna säger:

du kanske ska ha helheten då?

OG säger:

haha nej det gick bra

OG säger:

det betydetr typ "se nedan"

OG säger:

...och den här modellen är bra för at blabal... se figuren nedan

- johanna säger:

ja men det kan stämma

OG säger:

gött

- johanna säger:

tacka honom jätte mycket!


Mumma!


Lunch hos farmor ! ♥
Lika snygg då som nu.



(sorry gabbsan, var bara tvungen att sno den från dig)


Jäklar vad det är snurrigt


Puh! Första gången jag andas ut ordentligt idag, förutom på lunchen.
Det går undan idag alltså. Jag har tidigare nämnt att det är nu vi har som mest att göra, och det stämmer verkligen, men idag är det helt galet. Har hunnit med tusen saker, men ändå är mitt bord överfullt av papper, vilket resulterar i att det inte känns som man gör någonting. Det försvinner liksom ingenting. Hur som helst. nu är det äntligen paus och den är verkligen välbehövlig. Ska ta mig en kopp kaffe och en frukt i hopp om att samla lite ny energi för den resterande en och en halva timmen.
Nu ringer Jonas och piggar upp mig ytterligare. ♥

helt otroligt



Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka om
det här... Det är verkligen blandade meningar. Allt som har hänt är otroligt sorgligt. Det första jag tänkte på var, vilken idiot, men samtidigt visar det vad pengar kan göra med människor. Pengar har alldeles för mycket makt i världen.

Avskedspartaj

























Så var det måndag igen, vardagsrutinerna är tillbaka


Ohoj!
Måndagen den 26:e januari, jisses vad det går fort.
Igår åkte som tidigare nämnt Dannis, Philip, Per och Jesper till Thailand (Laos, Kambodja, m.m) Känns redan tomt. Jag brukar skicka mail med dannis varje dag när vi sitter på våra respektive kontor, men idag har det inte kommit något, så det känns annorlunda. Tiden kommer ju gå supersnabbt, som alltid, men det känns ändå tomt.
Önskar dem en toppen och underbar resa, och gissa om man är avundsjuk? Japp.

Snart är det lunch och då ska Olle hämta upp mig för att sen köra och äta kina mat, troligtvis. Det lutar åt det i alla fall. Har aldrig testat deras buffé, men någon gång ska väl vara den första, jag är inte den som är den. Nu jag ska jobba undan lite, så tycker jag att jag förtjänar buffén ännu mer.
Hej!

Härliga söndag


Klockan är bara tre, och det är super härligt.
Har inte gjort mycket till ansträngning idag, men jag har inte dåligt samvete över det. Visserligen har jag tagit en kort, kort cykeltur, nämligen till Jge, för att inhandla lite ingredienser till kvällens middag. Det är så en söndag ska vara.
Har precis tittat färdigt på Let's Dance reprisen och innan dess har jag suttit och tittat på skidor. Tv tablån erbjuder inte så mycket annat idag.
Svante håller mig sällskap här i soffan, och för mig ser det ut som han trivs.






Ha en underbar resa !!!

Vilken super trevlig kväll det blev igår!

Klockan 20.00 hämtade Olle upp mig, dannis och hampe, för att sedan åka vidare mot Borstahusen och Henke. Där skulle kvällen tillbringas tillsammans med mat och bästa tänkbara sällskap och huvudanledningen till detta spektakel var att Dannis, Per, Philip och Jesper lämnar Sverige för att spendera två, två och en halv månad i Thailand (och Malaysia, Kambodja, Laos och Vietnam). Ett litet avskedspartaj så att säga. Efter diverse spel där jag blev hårt utsatt eftersom jag var den enda tjejen för kvällen så tog vi oss vidare ner i stan för att avsluta kvällen på Tages.
En, enligt mig, toppen kväll!

Idag har varit en super skön dag, och den är fortfarande super skön. Har bara suttit i soffan i princip hela dagen, förutom ett undantag då jag körde hem till mamma och pappa för att titta på handbollen. Handbollen var ju ingen höjdare att titta på, men det är alltid trevligt att träffa föräldrarna. Jonas är hos Mattias och nu är jag hemma igen och sitter och myser med Svante plutten. Han ligger i knäet och faller djupare och djupare ner i sömnen. Man ser hans lilla huvud trilla bakåt mer och mer, innan han rycker till och lyfter det igen, om och om igen, det känner man själv igen. Nu tänkte jag sätta igång en film, eller möjligtvis städa lite (film lockar nog mer). Koka upp lite te och avnjuta lite choklad kommer jag nog också göra. Det låter som en bra idé.


Detta ska rädda min eftermiddag



hm

Visst, att bo vid havet är verkligen underbart, speciellt på sommaren, men nackdelen med kusten så att säga, är detta lilla fenomen som kallas vind. Det blåser fruktansvärt mycket och även idag. Nu ska jag ge mig ut och försöka cykla i orkan (nästan, det är "bara" kuling) i jakt på något smaskigt jag kan äta till lunch.

Klockan är bara 08.29...


... och jag har redan en dagens.

Svante som sover ute i vardagsrummet blir helt lyrisk när jag vaknar och kommer ut till honom på morgonen. Detta innebär också att han är väldigt kelen och ska vara överallt där jag är, så jag näst intill snubblar var jag än går. Så var fallet även imorse. Jag stod och gjorde mig i ordning i badrummet, precis som vanligt, och  vanligtvis har vi locket nere på toaletten, och där brukar Svante sitta och iaktta minsta lilla rörelse från mig. Det ville han idag också, men dessvärre var där inget lock, PLUMS!  Han dök rakt ner i toaletten och blev panikslagen, haha. Det var såklart synd om honom, och jag skyndade mig att dra upp honom och tog honom i en handduk, men jag kan egentligen inte mer än skratta. Blir jag på dåligt humör idag, så vet jag vad jag ska tänka på, detta kommer göra min dag.

Godmorgon!


Jisses, vilken morgon


Idag har det rullat på ordentligt, och lär väl göra det hela eftermiddagen också.
Har fått gjort relativt mycket, men inte tillräckligt. Har stött på lite problem som har dragit ut på tiden, men nu ser det ljusare ut. Inget allvarligt eller något i den stilen, jag pratar bara om jobbet :) Ett annat företag här i huset håller på att flytta ut (eller en person ska troligtvis sluta) vilket innebär att dem håller på att lasta ut och in här nere. Vi är på första våningen, vilket innebär entréplanet, där ytterdörren är. Nu har dessa herrar plötsligt insett att det är lättare att sätta upp dörren och låta den vara öppen medan de springer upp och ner från tredje våningen. Det de inte inser är att vi här nere, smart fryser ändan av oss. Igloo eller frysbox hade till och med kännts en aning varmare...Satan vad kallt det är, stäng dörren!


20090121

God kväll gott folk,

Här sitter jag och fördriver tiden. Jonas är iväg och tränar och jag sitter här och tittar på ingenting egentligen. Inget roligt alls på tv, om man inte gillar Top Model, men det gör jag inte, så utbudet är inte det största. Hade egentligen planerat att ta en promenad till morfar, men när jag tittar ut så undrar jag om jag ens kommer hitta dit? Satans vad dimmigt det är ute, så nu har jag bestämt mig för att stanna hemma tillsammans med Svante. Ska plocka undan lite här hemma och sen ska jag hoppa in i en varm och skön dusch, klä på mig pyjamas och bara krypa upp i soffan i hopp om att hitta något skoj att titta på, eller så sätter jag igång xboxet, det är faktiskt roligt. Ska ge mig in på maffia spåret och börja spela GTA.
Pang, pang.

Det är aldrig fel med lite uppfräschning av sina körkunskaper, hjärnan måste hålla igång



Det skulle nog inte skada och göra några sådana här test lite då och då.
Fast fyra fel måste väl ändå vara godkänt?

,,

Jag har körkort, dannis har inte, men Mr D lyckades ändå kamma hem fler poäng än mig.
Jag; 11
Dannis: 12
Visserligen bara ett poäng mer, men jag känner mig slagen...


När en flicka talar skånska


Mamma&pappa och var som sagt här tidigare och hälsade på Svante. Det blev full fart på honom eftersom mamma tog på sig rollen som lekledare.
Nu har vi nästan precis ätit färdigt mina hemmalagade pannbiffar, som satt där de skulle! Riktigt gott. Jonas har begett sig till våra kära "grannar" snett över gatan, nämligen Jonas och Nicklas, där de troligtvis sitter och spelar xbox om jag känner dem rätt.  Får se när han dyker upp igen. Förlorar han många matcher kommer han väl snart, men vinner han däremot, lär han stanna där ett tag och höja sitt självförtroende :) Själv sitter jag här och tittar på "Såld på hus" som visas på tv4+. Ett ganska roligt program där fastighetsmäklare ska sätta ett pris på en lägenhet som redan har blivit såld. Roligt och se vad mäklarna tittar på och vad dem tycker att de respektive lägenheterna är värda. Idag är där med två mäklare från Svalöv, (av alla ställen) och det är aldrig fel att höra skånska på tv. Svante är såklart också här, men han är helt utmattad efter mammas lekar tidigare, så han ligger här på bröstet och är helt utmattad.  22.40 hade jag i alla fall tänkt mig att ge Victoria Silvstedts program, My Perfect Life en chans, det börjar på tv4.

En lunch, träningstopp och några timmar senare...


...sitter jag fortfarande på jobbet, inte många timmar kvar nu.
Vädret utanför fönstret är minsann försvånansvärt fint, solen skiner och det är härlig luft.
En härlig promenad hade inte suttit fel, men det får det bli efter jobbet då jag ska hem till mamma&pappa och ha följe med dem vidare hem till oss. De ska nämligen hälsa på Svante (och oss, men Svante är nog höjdpunkten ;) )

Nej, nu behöver jag koffein, kaffemaskinen är nästa hållplats.

090120


08.15, dagen är igång.
Nu kör vi.




rubriken påminner om gamla, hederliga bevvan, 90210

God eftermiddag


Nu är det bara en timme tills jag får gå hem, skönt! Måndagar är som vanligt, lite segare, lite längre och bara allmänt tråkiga. Det är på tisdagen man börjar vakna till liv och på onsdagen så tänker jag alltid "lill-lördag" och då är det helt plötsligt bara torsdag och fredag kvar, så egentligen ska man inte klaga, bara ha rätt inställning. Denna veckan har jag något att se fram mot också, så jag blickar mot helgen.
Direkt efter jobbet ska jag på jakt efter en träningstopp/bh, man får ju införskaffa sig lite nya stuff om man ska fortsätta med detta (som jag säger, än en gång, ska verkligen försöka).
Vid sex tiden är det jag som kör och hämtar upp Emelie och sen är vi på hugget!
fem, sex, sju, ått

19:e januari


Nu har jag gått från 21 obesvarade mail till sex stycken, det är ändå bra. Visst, det har tagit mig nästan tre timmar, men det är mycket som ska göras och kontrolleras innan jag kan markera mailet som " slutfört ".  Hur som helst, måndag. En helt vanlig måndag på många sätt, förutom att den har börjat präglas av träning nu också.
För en vecka sedan var det jag och Emelie som stod som nybörjare (det är vi väl fortfarande men ändå) på Friskis, men nu känner vi att det är där vi hör hemma, nästan i alla fall. Som sagt, det är dags för träning ikväll också, tror ganska bestämt att vi kör vidare på det här med Step Up, det gick ju galant förra veckan.

Annars är det inte mycket som händer, sitter på jobbet och arbetar med ovanstående, nämligen helgens mail som kommit in. Har vanligtvis inte mycket att göra, men från årskiftet och fram till maj, det är då vi har som mest att göra här på jobbet, men jag klagar inte, hellre det än det otroliga dödtid som väntar oss på sommaren. Visserligen är det skönt att springa ut en gång i timmen för att få lite sol och värme, men att bara stirra in i en datorskärm i sju timmar är ingen höjdare.

Fredagslåt



trevlig helg !

Snart får jag gå hem


Jag hittade ett par jeans!
Trodde aldrig att jag skulle göra det, men man ska aldrig ge upp. Det känns som evigheter sedan jag inhandlade ett par jeans, men nu kan jag med glädje hänga in dessa nya i garderoben. Mamma var mitt smakråd på lunchen och det gjorde hon bra. Brukar inte vara så exalterad över kläder, men dessa är jag riktig nöjd med, och det gjorde min fredag ännu bättre. Förutom jeansen blev det även en jeanskjol samt strumpor.  Nu är det fan dags att röja undan i underklädes lådan. Omaka strump par är historia. Nu ska lådan bli enkel och snygg och alltid innehålla minst ett par rena och hela strumpor. 
 

Härliga fredag


Godmorgon gott folk,

Här sitter jag som vanligt på jobbet, men min ständiga smärta i den vänstra axeln. Så fort jag sätter mig ner, börjar det bränna i axeln och sen fortsätter det hela dagen, inte alls roligt. På måndag är det jag som ringer en naprapat, för jag behöver hjälp med det här att sitta och jobba rätt framför en dator.

Anyway, fredag idag.
Dagen präglas av jobb, middag och bio får avsluta kvällen. Det låter som en bra fredag, avkopplande och mysig, precis som det vara. Nej, jag massor att göra idag , men först är det kaffe paus, och på lunchen ska jag ut i klädesdjungeln i hopp om att hitta ett par jeans. Jag brukar inte vara shoppingsugen, det är inte min grej, men idag vill jag verkligen hitta ett par jeans. Fast förväntningarna är inte höga, brukar vara så när man väl vill ha något, så hittar man inget... nej, positiva tankar! Wish me luck

Jobb, träning, mat och Jonas


Nu ska det gå undan.
Cykla hem i rasande fart, hitta något som är okej att träna i (inte hunnit tvätta de jag använde i måndags, attans), springa ner till bilen, köra och hämta Emelie och sen ut till Friskis & Svettis för att testa på ett core pass. Japp, idag är det dags igen. Jag känner fortfarande suget så än har jag inte gett upp. Är lite nervös över vad jag har gett mig in på. Har aldrig testat core tidigare, men det ska visst vara ett styrkepass för rygg och mage.
Kan alltid vara bra att få bättre hållning och stärka kroppen, men styrka i en timme? Kommer jag orka det? Fast det kanske inte är den sorts styrka som jag tänker på?
Äh, det spelar ingen roll. Jag är på hugget.
Efter träningen ska jag hem till världens finaste Jonas som väntar hemma, sen ska vi avnjuta en god middag i form av smaskiga enchiladas, och sen bara slänga oss i soffan och bara vara tillsammans. Första gången denna veckan, ska bli såå skönt.

Linus är världens bästa basist


Grattis till Mary Jane och speciellt till Linus! :)

Ja, igår var det då dags för Popkorn. Frida kom till mig vid kvart över sex och sen begav vi oss i riktning mot Helsingborg. Inga som helst problem inne i stan, men sen, ja då jävlar kom dimman. Det var otroligt dimmigt och jag låg i ca 60 på motorvägen. Fokuserad som få kör jag mot Helsingborg, tittar åt höger och upptäcker att jag precis missat avfarten. Jävla skit. För att vara ärlig här, så vet jag inte hur jag hittar in i Helsingborg Centrum förutom genom den avfarten vi missade. Upp med telefonen för att ringa Olle som jag tänkte kunde hjälpa mig. Han sa kör av mot Väla så hittar du sen.
Visst, det gjorde vi, trodde vi.  Jag ser avfarten och kör av, men tycker allting ser väldigt mystiskt ut... när dimmar lättar för några sekunder ser vi ordet "kontrollplats". Jag har alltså kört av på kontrollplatsen istället för avfarten vid väla, haha. Så kan det gå alltså. När vi väl komma till Väla vägrade jag köra längre utan ringde Olle som fick komma och möta oss vid OnOff och sen lekte vi följa John, där Olle fick leda oss in i Helsingborg, haha. Ingen dålig biltur det Frida? Hann gjorde vi i alla fall och tur var det!
Det var super trevligt, men efter att sista bandet spelat sin första låt, en tysk heavy metal låt, där det lät som de skrek "bratwurst" genom hela låten, då gick jag.




(bild från hd.se)

Vilken vecka, det går i 190



Om ca tio minuter hoppar jag på min hoj och beger mig hemåt för att äta en god och mysig middag tillsammans med Jonas. Sen vid halv sju hoppar jag in i mitt nästa färdmedel, nämligen bilen. Bilen ska ta mig till Helsingborg ikväll är det tänkt. Än så länge har jag inget sällskap i bilen, men i Helsingborg ska jag möta upp Olle för att vi sen ska bege oss vidare till Tivoli där kvällens spektakel äger rum, Popkorn, som är en musiktävling. Linus är med och tävlar tillsammans med Mary Jane och såklart ska vi dit och titta och givetvis heja. Sist jag var där, var det också Linus som spelade och då slutade sagan väldigt bra. Linus och co vann första pris,
så jag kanske bringar tur? Det tror jag.


Thaimat, Fifa och vänner


Jodå, julklappsbytet igår gick bra. I år blev det inget djur (även om idéen om en råtta fortfarande finns) utan däremot en hel påse med katt saker. Jo, så julklappen blev tillägnad Svante och gissa om han blev glad?  Påsen innehöll kattgodis, vattenskål i form av en råtta, halsband med bjällra, koppel ( i rave färger enligt dannis, haha), en låtsas mus och två st bollar, båda två med varsin bjällra i, så nu lär det inte bli någon lugn stund hemma. Blev såklart glad över julklappen, det är sånt man inte tänker på att köpa själv. Av mig fick de varsitt presentkort på Speakers Corner samt en ring som man ska använda som kapsylöppnare, partytrick?






Nu sticker jag hem



Ikväll är det hämtmat, sällskap bestående av Dannis & Olle, samt julklappsbytning. Ja, vi är sent ute, men idag är faktiskt sista dagen innan julen dansar ut. "Tjugonda Knut dansar julen ut" eller något i den stilen. Undrar vad jag kommer få i år av dem? Deras presenter/julklappar är oftast något att vara orolig över...de senaste åren har jag fått fiskar och en hamster. Hamstern blev jag faktiskt stormförtjust i, awwh, lilla Rufus. Så det kan sluta hur som helst... det sista jag hörde var att jag skulle få en råtta/mus, men sen köpte vi Svante och då gick deras idé inte att fullfölja, och tur var väl det. Nej, detta blir intressant. Ha en trevlig kväll.

Idag blev man gift på köpet

"Dear Mrs Johanna" skrev just en kund till mig. hm.

Puh ja, snart är tisdagens arbetsdag också över.
När man tänker efter går dagarna ruskigt fort. Att jag sitter ner i sju och en halv timme är helt otroligt. Att jag inte känner mig rastlös? (det händer visserligen på somrarna, när här är stendött).  Att sitta ner så länge kan ju inte vara hälsosamt egentligen, men vad ska man göra? Jobbet måste utföras på en dator och datorn har en stol framför sig, såklart sätter man sig ner. Visserligen har vi faktiskt lyxen att ha justerbara bord. Det innebär alltså att jag egentligen kan stå upp, men det orkar man inte heller i sju timmar... vilket dilemma. Ska nog börja försöka stå någon timme per dag, bara för att sträcka på kroppen lite, och utföra lite gympa, men då får jag bespara mina kollegor denna syn, genom att stänga dörren. Jag tror jag börjar nu. Hejåhå!


Step Up!

Jag lever!
Så roligt det var, verkligen stört kul. Jag och Emelie var lika nervösa båda två och när vi  kom till plats visade det sig att vi hade tänkt exakt likadant gällande kläderna. Vi hade alltså likadana kläder på oss, kvällen till ära. Enda skillnaden var att jag hade vit tröja medan Emelie bar en svar, sen var vi identiska. Passet var ganska invecklat och ibland var det ordentligt svårt att hänga med, för min del. Som tur var så var det första passet på vårterminen, så passet var helt nytt, vilket innebar att ingen kunde det. Så det var tur, annars hade det sett roligt ut med 20-25 proffs, som har varit på vartenda pass sedan tre, fyra veckor tillbaka, och lilla jag, men igår var det rättvist!
Man ska inte ropa hej än, men jag har än så länge ingen träningsvärk, men känner jag mig kropp rätt så lär det dyka upp under dagen eller morgondagen. Nästa träningspass blir nog på torsdag, också tillsammans med Emelie. Paulina, Kajsa och Anna, ni som också tränar där, vi kan hooka upp? Vi lär ju höras innan det såklart.
Nej, nu ska jag sätta igång tisdagens arbete och börja skicka lite mail till Mikronesia, vet ni var det ligger? Knappt jag heller,
men titta här. Där ligger det.

Slumpen avgjorde


Av en ren slump skickade jag ett sms till Emelie och frågade vad planerna inför kvällen var.
Hon svarar, "jag ska träna på friskis" Som ni kan se, bara två inlägg ner, är detta just mitt mål, att komma in i rutinen att börja träna igen. Gott folk, ikväll händer det. Jag tar tag i mig själv och beger mig ut på friskis&svettis tillsammans med Emelie för att träna Step Up. Jag kan ingenting om step, men har faktiskt provat det några gånger tidigare, så lite erfarenhet och talang kanske sitter kvar (chansen är petite) men nu ska man tänka positivt.  Ordentliga träningskläder har jag inte heller, men det får bli som det blir. Jag är sjukt peppad och ser verkligen fram mot detta.

Vem vet, till sommaren kanske ni ser mig och Emelie i karnevalståget, representera Friskis&Svettis Landskrona?



Såhär roligt har vi :)

 



Måndag


Solen skiner, måndag, ny vecka, nya tag, som alltid förr.
För mig är det verkligen nya tag som gäller. Har sagt det tusen gånger förr, men jag ska verkligen börja röra på mig. Jag vill inte kalla det nyårslöfte, för man kan bli otroligt besviken på sig själv om man inte följer löftet till punkt och pricka. Därför kallar jag det något helt annat, som jag inte ens kommit på namnet på. Hur som helst, det är i alla fall tänkt att jag ska införskaffa ett träningskort på Friskit&Svettis. Anna, Paulina och Kajsa (som är flitigast och går på nyårsgympa!!!) tränar också där, och då blir allting mycket roligare. "Bara" man kommer in i rutinen, sen tror jag det rullar på. Det är just det, att komma in i rutinen som är det svåra. Men med deras hjälp hoppas jag att jag lyckas med träningen denna gången.

WOOO



3 - 0 ! !


Tjena tjenixen


God eftermiddag gott folk,

Nu befinner vi oss hemma hos mamma&pappa och har avnjutit en god och trevlig middag.
De närmsta timmarna ska spenderas här, snyltades på deras dator eftersom vi har lämnat in vår dator, man är ganska handikappad utan den när man väl tänker efter. Får passa på att betala lite räkningar när vi väl är här.
Samtidigt som jag nördar mig vid datorn tittar jag även på matchen mellan Manchester United - Chelsea. HEJA UNITED!

Helgen i övrigt har varit helt okej. Fredagen spenderades som tidigare nämnt tillsammans med Emelie&Ullis hemma i Ullis rum, hur trevligt som helst! Ska visa ett(eller två) videoklipp från i fredags, där vi visar hur roligt man kan ha, tre tjejer (plus en robban) i ett litet rum, haha.
Igår var jag och Jonas på Nova Lund och shoppade lite, blev underkläder, en tröja, sjal och lite annat smått och gott, faktiskt nöjd med mina inköp. Kvällen avslutades sen med god mat och World Trade Center som visades på kanal 5.
Nej, nu ska jag återgå till matchen och skrika "heeeeeeeeeeeeeeey" när Ronaldo blir fälld.

Trevlig kväll allesammans.


at Ullis place



Här sitter jag och umgås med Ullis och Emelie. Har precis, som säkert många andra, tittat på Let's Dance. Jag har utan tvekan hittat mina favoriter; Morgan, Laila och Magnus Samuelsson.  
Vad kvällen erbjuder härefter är fortfarande oklart för min del, men för de andra blir det nog partaj i en spelpjäs som används vid schack ; ) Nu var jag allt fiffig.
Aja, nog från mig. Nu ska jag återgå till att vara social.

fredag


P-vakter, kom fram...



Den lilla, lilla "utsikt" som jag har från mitt rum är värdefull. Det är inte mycket ljus den skänker, men det är det lilla som räknas. Idag har jag däremot inte haft något utsikt överhuvudtaget. Ni ser resultatet nedanför. En vit och stor skåpbil har stått utanför mitt fönster i princip hela dagen och skymt den lilla kontakt jag har med omvärlden här inifrån.

Ser ni? Det är ändå ganska stor skillnad, huset är finare att stirra på...

    

Hejåhå


Godmiddag!

Gårdagen var som vanligt super trevlig, lilla K saknades givetvis, men hon är på äventyr uppe i landet. Det bjöds på te och min morotskaka som faktiskt blev över förväntan!  Med glasyren på blev den inte alls torr och den rekommenderar jag mig själv att göra igen. Satt och pratade om allt och ingenting och det är sånt som verkligen behövs, det uppskattas alltid och jag tror inte man kan få för mycket av det. Vid halv elva tiden lämnade dem my place och jag satte mig framför tv:n för att invänta Jonas som var iväg (jag sparkade ut honom! Nej, så taskig är jag inte, han gick självmant) och spelade poker med sina amigos. När klockan närmade sig kvart över elva fick det dock vara nog, nu var det svårt att hålla ögonlocken uppe, så jag dök ner i sängen och vaknade när alarmet ringde 06.15 imorse och Jonas låg sidan om mig. Har inte hört när han kommit hem eller något, men huvudsaken är att han hittade hem till mig :)

Så ja, här sitter jag på jobbet med ett toppenhumör!
Det är fredag, jag mår bättre än igår och jag känner mig ganska utvilad (hade såklart kunnat sova lite till imorse med tanke på att Jonas ligger kvar i sängen när jag går, men...) och allting känns bara bra. En härlig känsla minsann.
Vår mail på jobbet fungerar inte, som vanligt, så jag sitter mest och röjer undan allting som går att göra utan mail, vilket egentligen inte är mycket, men något måste man göra.
Vet inte riktigt vad kvällen erbjuder, men jag är sugen på en riktigt god middag tillsammans med Jonas i alla fall, och det är ju lätt att fixa, vi är två mästerkockar!
Jag tar dagen som den kommer, nu ska jag sortera in papper.

16.30, jag lämnar


tjejträff it is


Vem försöker jag lura?


Jag är, när jag är på kontoret, omringad av fem kära kollegor, varav en är chefen.
Just nu däremot är inte alla kära kollegor... det är nämligen så att tre av dessa fem ligger inne med en ganska ordenlig förkylning samt tecken på feber.
Jag känner hur bacillerna smått börja hoppa på mig, jag brukar vara ganska immun mot sånt här, men nu är dem faktiskt tre mot en, och det är inte rättvist.
Jag vet inte om det är jag som inbillar, eller om fallet verkligen är så att jag börjar känna mig tung i huvudet och täppt i näsan?
Nej, här krävs starka åtgärder.
Mitt nästa vapen är te och en alvedon.
Önska mig lycka till


Kan Kesella spela så stor roll?


 

Den där kakan alltså... Jo visst har jag bakat den, men jag har inte vågat smaka på den än...
Den känns liksom, ja, jag vet inte. Kanske är den otroligt god, kanske inte, jag lär märka det när jag ska provsmaka den. Dessvärre kommer jag inte hinna göra en ny, så i värsta fall får ni nöja er med te och något annat som kanske dyker upp från skafferiet.
Om inte... att jag springer ner till Danskens och köper något. Det är också ett alternativ.


Första dagen avklarad


Sådär, nu var första riktiga arbetsdagen efter ledigheten över.
Har väl gått relativt fort med tanke på att jag har haft att göra nästan hela dagen.
Nu ska jag bara inom om Kalles på vägen hem och inhandla diverse ingredienser till den kaka som jag tänkt baka tills imorgon då jag får besök av ingen mindre än Anna, Paulina, Malin och Lina, fin fint.  Dock lovar jag ingenting, ibland händer det nämligen att min lathet tar övertaget och då är det kört och soffan har redan börjat äta upp mig, men hur som helst. Jag ska försöka göra den ikväll :) Annars blir det som sagt bara hem, slänga ihop lite kvällsmat, och pussa på Jonas och Svante, sen avslutas nog kvällen med Grammisgalan, om inte att jag kör och hälsar på Emelie (kanske Ullis?) som har hittat hem till Sverige igen! tjoho! so long.

Det kan ju trots allt nämnas


Igår firade jag & Jonas hela fem år tillsammans. När man tänker tillbaka så är det otroligt vad tiden går fort. Jag minns det som det var igår (typiskt kommentar) men så är det verkligen.
Mina fina Jonas ♥



(här är vi på vår första semester tillsammans, så unga och söta, visst? :) haha)



2008 har erbjudit en hel del

Som så många andra har även lilla jag skrivit en årsresumé...

De stora händelserna började i början av februari då jag bestämde mig för att börja titta efter något eget, nämligen lägenhet. Pappa och jag var på min första lägenhetsvisning nere på Kungsgatan den 1:e februari.
En stor och fin tvåa, som vi vet nu att det inte blev något med.
I slutet av februari blev jag sjukskriven pga "avriven hornhinna".
Gick alltså runt med piratlapp för ögat i ca tolv dagar och blev här kallad Kapten Krok.

Den 2:a mars lämnade Kajsa, Lina & Malin Sverige för att besöka Rom i tre långa månader.
(här ser vi dem på Tages, kvällen innan avfärd)


Den 9:e mars lämnade även Ullis Sverige för jobb på Mallorca i ca sju månader
Den 26:e mars hade vi (här hade det blivit vi, jag&jonas hade bestämt oss för att flytta ihop) lägenhetsvisning av vår nuvarande lägenhet på Suellsgatan och vi lade ett bud.
Den 31:e mars fick vi beskedet att lägenheten var vår, lycka!

Hela april bestod i princip endast av renovering av lägenheten, som idag är precis som vi vill ha den, stormtrivs!

  före      


efter         


21:e maj åker jag till Mallorca i en vecka, för att umgås med Liziz och för att överraska Ullis som inte har en aning om jag ska dyka upp :)

       
Bara tre dagar efter jag kommit hem från Mallorca går den stora flytten till lägenheten och vi sover där för första gången den 31:e maj.

1:e juni, Kajsa, Lina & Malin återvänder till Sverige, hurra!  :)
7:e juni, Emelie lämnar Sverige för jobb på Mallorca.
16:e juni, jag fyller 20! Sverige spelar mot Spanien, därav klädseln :)
  

19:e augusti, Jag och Jonas åker till Stockholm för att flyga luftballong, en av de bästa upplevelserna!
     


24:e oktober, Emelie och Ullis kommer tillbaka från Mallorca och har med sig Luna :)


20:e december, vi hämtar hem en tidig julklapp, nämligen Svante :)


30:e december, Ullis och Emelie lämnar återigen Sverige för att fira det nya året i London och återresan sker? Den som vet, den som vet :)

Sen följer ju såklart en hel del andra saker också, så som julafton, nyår och allt annat underbart som händer under 2008. Det har varit ett bra år, ett riktigt bra år.
För att inte glömma, såklart har 2008 erbjudit en del fester, eftersom detta var 88:ornas år att fylla 20 år.

Det finns en hel del att skriva om


Ja, återigen har bloggen tagit en paus pga min egna ledighet som pågått under ett antal dagar.
Måndag idag och det innebär som vanligt ny vecka och nya tag. Inte bara ny vecka utan även nytt år. Julafton och nyår är över och såklart finns det bilder som minne av detta, dem kommer väl visas under dagarna som kommer, men inte just nu.
Imorgon är man ledig igen och som vanligt tackar man för detta.
Sen onsdag är allting back on track igen, bara ytterligare tre dagars jobb innan helgen knackar på dörren igen och sen på måndag, då är verkligen allting som vanligt, och nästa ledighet (påsken i april?) skymtar långt, långt långt borta, men nu ska man inte vara negativ utan positiv.
2009 blir ett bra år!