Mot stan

Väl där är det tänkt att möta upp Frida, Lina och Ullis för en mysig fika. Var någonstans har jag ingen aning, men det spelar ingen roll. Sitter här och funderar om jag ska ta något att äta samtidigt, med tanke på att jag och Jonas har bestämt att vi ska fixa mat på egen hand ikväll. Eftersom jag ska till stan, plugga kl 19 (blö, jag vill bara ha en liten, liten paus nu, men icke) och han ska träna klockan åtta, blir det att vi springer om varandra, då är det bäst att planera in sin mat själv, bra tips det där :) Äh, detta blir en bra kväll, men jag känner redan att jag kommer vara trött tidigt ikväll... efter CSI är det nog jag som stupar i säng. Gäääsp.


Hello Monday

God förmiddag gott folk.
Jisses, jag är fortfarande mätt sedan julbaket igår tillsammans med Liziz, Kajsa och Elin. Blir alltid samma sak, man måste ju provsmaka allting och det resulterar i en mätt mage. Men smarrigt är det. Det blev lussebullar, rispuffar, bananfudge (ingen kommentar, haha) samt mozartkulor. En härlig blandning, och kvällen var super mysig. Mer sånt åt folket tycker jag :)
Idag är det måndag, ny vecka och nya tag som man säger. Sitter här på min hederliga kontorsstol och skickar mail, fast en liten förändring är här faktiskt. I kontoret sidan om, där sitter nämligen, från och med idag, Hampe! Hur bra är inte det?

Beck - Vita nätter

Det mesta av julpyntet är uppe, men städningen är inte riktigt färdig, så det får vi fortsätta med imorgon. Har bara sovrummet kvar, så det går fort. Lördags kvällen går fortfarande i lugnets tecken och det lär fortsätta någon timme till, beroende på hur länge ögonen orkar hålla sig öppna. Imorgon är det nya tag och ännu en tidig morgon. 10.00 är det dags för plugg, sen vidare till stan för efterlängtad julskyltning och sen ännu en efterlängtad händelse, nämligen julbak tillsammans med Liziz, Kajsa och Elin. I mina öron låter detta som en perfekt söndag!

Nu tillbaks till filmen och världens bästa Jonas ♥


BÄSTA!


Ja, äntligen

Jag har letat och letat och nu äntligen har jag hittat sladden till mobilen så jag kan föra över lite bilder. Inte för att jag har några super roliga bilder, men ett inlägg blir alltid lite roligare med bilder också. Hur som helst. Lördag förmiddag, har varit uppe sen runt nio, eftersom jag inte kunde somna om efter Jonas gick hemifrån vid kvart över sju. Han och Jonas är nämligen i Lund, tror jag, och tittar på en tävling där Raimon är med och tävlar. När han sen kommer hem är det storstädning som står på schemat. En ordenlig julstädning. Vi ska vända upp och ner på det mesta här hemma samt tvätta fönsterna. Kan bli roligt om vi hjälps åt, när vi väl är färdiga traskar vi ner i källaren och plockar fram de underbara julsakerna, åh vilken härlig dag!

Här är vårt senaste köp, hehe Jag fick deala, jag gick med på en mindre gran i år, i utbyte mot att jag fick köpa en stor tomte att ha sidan om. Kompromissa kallas det ;)


Shine on

Jag var nyss uppe på stan för att be cykelaffären hjälpa mig med min cykellampa. Efter tappra försök med batteribyte och putsning fick jag inse att den behövde professionell hjälp. Som sagt, upp på stan och in på Cykelmekano och förklarar läget. Mannen i affären följde snällt med och tog en titt. Sen tittade han på mig och sa "oj, är det en sån där gammal, dem minns jag att jag pilla med när jag var liten". Jag log glatt och tänkte "ja, du gjorde det, inte jag, haha". Sen slänger han ur sig, "Ja, vi kör på, vi lägger in henne här inne". Hahah, underbart, han betecknar cykeln som en varelse. Jag körde in henne (!) och väl där inne tog han väl hand om henne, lite puts, slip och skruvning. Efter några minuter, tadaaa, lampan fungerar. Nu slipper jag böter och kan cykla hem tryggt. Mannen i affären fick ta hand om ännu en patientoch blev 20 kronor rikare, samtidigt som patienten blev glad.
Nu lyser hon igen!


FREDAG

... och jag fortsätter med mina mail. Idag skickar jag till Bangladesh, Brasilien, Guyana och Chile.


Hurra!

Idag är en bra dag, och jag hoppas det håller i sig, imorgon, övermorgon, söndag, måndag, tisdag, onsdag... och för alltid. Heja, heja!
Annars rullar dagen på, har skickat runt 250 mail, så jag ligger bra till fortfarande. Lite mindre än hälften kvar, och det ska jag försöka hinna innan jag traskar ut härifrån 16.30. Kvällen till ära lär spenderas vid köksbordet med huvudet ner i boken, det är nämligen dags för nästa inlämningsuppgift. Den 22:e december ska den vara inne och jag vägrar sitta med den under sista helgen innan jul, därför sätter jag eld i baken redan nu och försöker vara färdig i god tid. I och med mitt plugg ikväll, hoppas jag att Jonas står för matlagningen, håll tummarna för det!


Jag börjar nu

Nu har jag 484 st mail som ska skickas under dagen, dessa ska till b la Burma, Sri Lanka och Indien. Dags att sätta igång, godmorgon.

Ny favorit


Nej, nej, nej

Vadå "I teorin kan julen 2074 bli vit"? Ska jag behöva vänta 65 år på snö?
Don't think so, haha. Kom igen snön! Hitta hit också, här är vi! ;)
Jag vill ha en vit jul, varje jul!

Okej

Jaha, okej. Jag gav Twilight en ärlig chans och den får betyget "bra". Filmen är helt okej och klart sevärd, men sådär fängslande som många påstått att den är, den känslan har jag inte lyckats fånga. Som Lina också sa, så är det en typiskt high school film om kärlek, men en väldigt annorlunda kärlek då killen i fråga faktiskt är vampyr. Ullis som satt sidan om mig, var en av många tusen som blev fängslad, och när filmen hacka och stannade, var nog Ullis redan på väg ner till Hemmakväll för att hyra den istället, haha. Såklart fick vi igång den igen och kunde se vidare, tillsammans med russin, mandel och massa glögg. Sen han, Edward. Jag vet inte, men jag finner inget attraherande med honom. Jo, hans mystik, men utseendet? Nej, jag vet inte varför, men jag tycker mest han ser konstig ut, med ett otroligt platt ansikte. Hur som helst, jag brukar inte vara så ingående på varken själva filmen jag sett, eller hur huvudrollsinnehavarna ser ut, men eftersom det är lite speciella förhållande gällande denna filmen, så tog jag med allting. Nej, filmen är gullig, annorlunda och väldigt kärleksfull, helt klart sevärd och jag antar att frågan gällande Edward, där gäller uttrycket, smaken är som baken.

Här går det undan


Hejhopp galopp.
Nu har jag hunnit plugga en liten stund (alldeles för liten egentligen, men alltid något), lagat mat, samt hunnit äta maten och pussa lite på Jonas, nu sticker jag vidare till Lina, där kvällen ska spenderas med henne, Ullis och Frida, och såklart, den där filmen också. Mitt uppdrag för kvällen var att ta med russin och mandlar, så jag antar att det bjuds på glögg också, om inte, så har Lina något konstigt för sig, haha. Nej, upp och iväg. Återkommer imorgon med en s.k recension av filmen. Adíos? Adiós? Vilket är rätt? Äh, hejdå.

Psst

en månad till julafton.. 

          


RAW Comedy Club

God kväll och snart godnatt. Sitter och halv tittar lite på det ovannämnda programmet, fast nu tog det slut. Och där sattes tv spelet igång, så nu visas Call of Duty på tv:n istället. På min mage ligger en spinnande katt, himla mysigt. Fast snart lyfter jag mig från soffan och tar några steg in i sovrummet istället, det är nämligen snart dags för den obligatoriska skönhetssömnen. Imorgon är det tisdag och nya tag. Har en hel del plugg, fått ny inlämningsuppgift nämligen, som ska vara inlämnad 22 december, två dagar innan julafton, perfekt, eller inte. Därför tänkte jag sätta igång tidigt med uppgiften så jag slipper sitta med den de sista dagarna, då vill jag ha julefrid och ingen stress, hoppas gruppmedlemmarna tänker likadant. Annars imorgon är det dags, jag ska äntligen ta mig tid och ork att se Twilight, ja Twilight, inte New Moon. Jag har inte sett den än, men imorgon är det då dags. Detta sker tillsammans med Ullis och Frida(och Lina såklart) i Linas fina lägenhet, men det är i imorgon det, nu är det dags för skönhetssömn.


hm..


När ska det bli kallt?

23:e november.. och det känns som höst. Jag vet, november räknas också som höstmånad om jag har förstått det rätt, men jag vill ha kyla. Jag vill ha vinter, en ordentlig vinter! Tyvärr är det inte ofta vi har ordentlig vinter här nere i Skåne, men ändå. Några grader kallare, så man kan känna att julen närmar sig i alla fall. Utan kyla är det inte jul, det ska vara minus då. Jag vill använda min vinterjacka, mina vantar, och få rök ur munnen när jag andas. Jag vill att det ska komma massa med snö, så det blir sådär underbart tyst på morgonen, jag vill göra snögubbar och snöänglar, jag vill så mycket. Fast nu är det till att inse, det är 23:e november, här är ingen snö, jag cyklar i min tunna höstjacka, det blåser och det är tio grader varmt ute, och det är inte alls kul.. Ge mig kyla.
Godmorgon också förresten.

Älskade Gamla Kassan

Nyss hemkommen från årets första julmarknad nere vid kassakroken, i Gamla Kassan som det kallas. Det är helt underbart och riktigt mysigt. Jag, mamma, pappa, Liziz och Tony gick där och mös, handlade lite smått och gott och fick smaka på både det ena och det andra, glögg, pepparkakor, lussebullar och allt som hör julen till. Jag fullkomligt älskar julen, och nästa helg är det äntligen dags för julpynt. Då är det nämligen julskyltning och första advent, vilket innebär julpynt i vår lilla familj. Blir nog en hel del julgodis bak den dagen också, med Kajsa och Elin, om jag har förstått det rätt, mer perfekt kan inte en söndag bli, men det är nästa söndag, idag blir det istället innebandy som får prägla eftermiddagen. 16.16 är det dags och snart beger vi oss ut i Idrottshallen. Heja Falcons!


Perfekt

Night at the Roxbury, det kan inte bli mer än perfekt. Nu lär jag hålla mig vaken, förhoppningsvis.


Mitt i natten

Gäsp. Trots min lilla eftermiddags tupplur börjar ögonen gå lite smått i kors. Nästan precis kommit hem från Frida och Micke, där de satt och förfesta, för att sen fortsätta ner i stan och till Tages, väl där vankas det 60-tals afton, back to the 60's. För min del blev det däremot läsk och bilkörning istället. Vilket jag inte ångrar en enda sekund, då det är underbart att redan vara hemma och ombytt till pyjamas. Nu till frågan vad jag ska göra i 2-3 timmar till.. Jonas är nämligen också ute på vift tillsammans med Pontus, Jonas och co. Fick precis ett samtal från Jonas, inte min, utan andra Jonas där jag blev informerad om de är på stationen och ska till Helsingborg med en måttlig berusad Jonas, haha. Ingen kommentar. Hur som helst, som den underbara flickvän jag är, sa jag till Jonas innan ikväll att han inte behövde ta nycklar eftersom jag kan vara vaken tills han kom hem, men nu är jag lite tveksam eftersom jag gäspar med mindre och mindre mellanrum...Ingen läsk är här hemma heller, typiskt. Nej, jag sätter igång en film, eller kanske spelar lite tv-spel? Då brukar jag kunna hålla mig vaken.



Lördag eftermiddag

Tjabba, tjena, hallå!
Just nu sitter jag här och väntar på kaffet i köket ska puttra färdigt, sen tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen och börja läsa på en ny bok. Har varit ute på språng hela morgonen och förmiddagen, så det är jag faktiskt förtjänt av. Morgonen började med ett pass ute på Friskis, följt av en lång och härlig promenad på 1 ½ timme tillsammans med Liziz, Tony och mamma. Riktigt, riktigt skönt, vädret idag har ju varit helt fantastiskt och jag har minst sagt tagit vara på timmarna.
Kvällen sen ska jag nog spendera med Linus och kanske Frida, beroende lite på var kvällen slutar. Frida är sugen på 60-tals afton på Tages, medan jag själv är lite osäker. Film och godis känns mest lockande nu, men vi får se, jag är öppen för förslag.
Åh, nu börjar kaffet lukta sådär härligt, därmed lämnar jag dumburken.


Vad/vem är Twilight? New Moon?

Åhej, då var det äntligen dags att hålla helg. Dagen har gått riktigt fort minsann och det tackar jag glatt för. Ikväll skulle jag egentligen på bio (new moon) med tjejerna och en del av av deras respektive, eller med med systeryster och Tony men jag struntade i det. Jag har nämligen inte sett film nummer ett än. Jaja, tjata på, Twilight hit och dit, jag har helt enkelt inte sett den än, och då känns det ganska värdelöst att betala pengar för tvåan. Hur som helst, istället sticker jag och Jonas hem till Ingrid och äter middag, då Thomas är iväg med jobbet. Två flugor i en smäll, Ingrid slipper äta ensam, vi slipper laga mat, perfekt! Jaha, med de orden sagda lyfter jag på rumpan och ställer i ordning kontorsstolen, sen cyklar jag hem. Adíos amigos.


Jag vann vadet

Vem tror att Jonas gick upp ur sängen 06.30 imorse? Jag kan informera er som trodde det, att ni har fel, big time. Jag väckte honom två, tre gånger men utan resultat, så där satt jag ensam, med ett tänt ljus och tvingade i mig den här gröten. För att betygsätta den, det var ingen höjdare, och en portion är alldeles för mycket för mig, men jag åt halva och jag är stolt att jag provade, trots Jonas lovade att göra det samtidigt, men men. Han ska ju trots allt diska hela helgen, och jag tror jag använde två glas imorse istället för ett, mest för att bygga på diskhögen i slasken. Höhö.
Det blev en bra start på dagen ändå, det här blir en bra dag! Godmorgon!

Precis vad jag trodde


MMMmmMMmmmHhhhh så underbart. Här sitter jag, inne på min andra kopp glögg nu. Så himla, himla gott, nu kommer jag somna gott. Slurp. Sen lär det bli en intressant morgon imorgon bitti, då Jonas har lovat att gå upp med mig 06.30 och äta en god frukost ihop. Har lovat varandra att testa havregrynsgröt. Ja, jag har aldrig testat det, inte vad jag vet i alla fall, men imorgon är det dags. Med lite mjölk och mammas hemmagjorda äpplemos ska det nog kunna slinka ner i magen. Sen återstår det och se, om jag äter den själv eller om Jonas faktiskt går upp ur sängen (han måste diska hela helgen om han vägrar och ligger kvar, höhö). Tillbaks till Criminal Minds och glöggen, sov gott!

Här var det lite förändring

Suttit och pillat lite med designen här inne och det blev helt ok. Ganska fräscht om jag får säga det själv. Aja, nu sitter jag här och kuckilurar. Funderar starkt på om jag ska inviga glöggen ikväll, årets första glögg. Åh, det vattnas ärligt i munnen. Står en flaska hemgjord glögg i köket som vi fått Thomas och Ingrid. Äh, mycket snack, liten verkstad, nu värmer jag en liten kopp. Sen återgår jag till plugget och sen inväntar jag Criminal Minds.


Musik



Fråga mig inte varför, men den sitter där den sitter.
Tack vare vikarie-Johan på gymnasiet...


God kväll gott folk

Sådär ja, träningen är avklarad, jag är nyduschad och pyjamasen är på. Nu har jag krupit upp i soffan tillsammans med Jonas. Sitter och halv tittar på matchen mellan Italien-Sverige, där Sverige dessvärre ligger under, men egentligen kan jag inte bry mig mindre. De spelar inte för något, då hejar inte jag :)
Träningen gick över förväntan och jag märkte verkligen att jag saknat det. Det är riktigt skönt att träna, inte minst efteråt. Jag har aldrig varit ett fan av träning, men det har växt fram mer och mer, och jag hoppas det är här för att stanna. Nog pratat, eller skrivit, nu stänger jag ner dumburken för idag och ska alldeles strax hoppa i sängen för att vara pigg och alert, hm, när alarmet ringer 06.20 (+ två snoozningar). Snart helg!


Någon måste skoja?

Det smattrar mot fönstret, det pyser, visslar, tjuter och allt möjligt genom alla små hål, överallt. Jag är förvånad att flaggstängerna nere vid Ventrafiken fortfarande står raka.
Det låter som en duva sitter i ventilationen på toaletten, det hoar och tjuter, och känns som man sitter i en igloo och man är färdig fortare än fortast. Fy fan. Vad är det här för väder?
Ja, visst, vi skåningar ska alltid klaga och tycka synd om oss själva, som varje år när den s.k. snöstormen anländer. Hur som helst, detta är katastrof.
Menar vädergudarna, helt ärligt, att jag ska cykla hem i detta skitet? No way.

In english, please

Igår runt halv åtta stack jag iväg till Espresso House och väl där hittade jag Lina, sittandes ensam med sin bok. Sen droppade resten in, Malin, Kajsa och Anna, och tillslut var vi samlade. Det är verkligen så skönt att bara prata av sig, om allt mellan himmel och jord. Köpte en smarrig varm choklad av EH:s bästa barista, och kära kusin vitamin, Gabby också, mumsigt. Väl hemma, efter ett kort besök hos mamma och pappa, hoppade jag in i duschen, smorde in mig, och sen kröp jag faktiskt ner i sängen. Kanske lite tidigt, men vadådå? Tittade på America's Got Talent, följt av första halvan av Vänner, innan ögonen föll ihop, lagom i pausen till Vänner.

Idag är det onsdag, och idag står det faktiskt träning på schemat, 18.00 är det dags. Ser fram mot det riktigt mycket och nu ska ingenting stoppa mig. I och med det säger jag godmorgon.

Jag skänker en tanke till Kajsa som ska hålla föredrag nu! You go girl ♥


Själv går jag runt och sträcker lite på benen här på kontoret. Det sägs att man ska röra sig minst en gång i timmen, men ibland glömmer man bort det helt och sen när man väl reser sig, då knakar det i princip överallt i kroppen. Enda gånger man blir påmind om det, är när blåsan skriker efter toaletten, men annars, nope.
Äh, inget vettigt här inte, istället traskar jag ut i vinterträdgården och häller upp en varm och smarrig kopp kaffe. Sen om cirkus en och en halv timme cyklar jag hem, tanken idag var egentligen att träna, för första gången på väldigt länge, men jag skuffar över den planen till imorgon, då jag såg att jag tittat fel på schemat, så imorgon, då jäklar.
Då kör jag igång igen, men först kaffe.


Ibland undrar jag, varför?

Jag insåg just att det tar mig ca nio minuter att skala färdigt en clementin...

21.02

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta åt programmet Ullared. Herregud, jag kan inte förstå det, korv ätartävling? Bil bingo? Haha, jisses.
Nåväl, sitter här och diskuterar vår analysuppgift tillsammans med Malin i min grupp. Nu har vi äntligen fått ihop tre sidor och det känns faktiskt bra. Känns nästan lite för lätt, men det kan vara för att man hänger upp sig på ordet analys och tänker att det är så mycket svårare då, vilket det inte alltid är. Förhoppningsvis får vi godkänt på uppgiften och det räcker gott och väl för mig. Hur som helst, jag blir bara sittandes här några minuter till, sen är det dags att vända huvudet mot tv:n och titta på programmet "Mamma till en mördare" som har premiär ikväll (del 1 av 3). Ha en fin kväll gott folk.

1:a advent?


Jisses, det var först imorse när jag satt och skrev in saker i min kalender som det slog mig att första advent närmar sig med stormsteg. Vanligtvis brukar jag ha inhandlat en hel del julklappar vid denna tidpunkt, men i år, noll, zero, nada. Det är illa. Jag är ju planeraren själv och jag hatar att vara sent ute med sånt här. Typiskt. Dessutom, som tidigare nämnt, har jag blivit av med sms:et där allas önskelistor stod, och därmed är jag tillbaka på rutan ett igen. Jag ska i alla fall ha minst två julklappar fixade när första advent knackar på dörren, det är om 13 dagar, så det ska jag väl hinna. Det betyder också att det bara är ca 13 dagar tills man får börja julpynta? Visst? Fast, trots det är första advent, är det fortfarande november, och det känns fel. Jag blev plötsligt stressad.


Skräckis

Hej hopp galopp.

Någon som sett "Paranormal Activity"?
Vi funderar nämligen på att slå igång den nu, lagom till tolvslaget. Frågan är bara om vi lyckas få Jonas att vilja se den. Jag och Liziz vill gärna se den, men vi möter lite motstånd från Jonas och Tony. Jag tror vi vinner. Ja, det gjorde vi, nu är filmen igång!

En lördagmorgon?

Ja.. klockan är inte ens tio och jag är vaken, en lördagmorgon. Gäsp. Anledningen till varför, är att det nämligen är dags för ytterligare lite plugg. När man pluggar på distans får man helt enkelt vara flexibel och anpassa sig till tider då de andra gruppmedlemmar också kan sitta vid datorn. Idag blev det tyvärr 10.00.
Hur som helst, Jonas stack iväg och spela badminton 09.00 så jag klev upp redan då och nu sitter jag här med mitt nybryggda kaffe, lite tända ljus och en spinnande kissemiss sidan om, så det är inte fy skam ändå.



Detta säger inte sanningen, medan bilden nedanför gör...


Hurra?

Noll inspiration till lunch idag. Jag traskade bort till City Gross och tänkte handla det jag behöver till kvällens middag (endast parmaskinka) nu istället för att trängas och bli irriterad om jag gått dit efter jobb. Hur som helst, med tanke på att jag gick dit, tänkte jag också fixa en lyx lunch. City Gross har allt, så egentligen är det bara att välja och vraka, grillad kyckling, soppa, bullar, frukt, pålägg m.m. Vad tror ni jag gör? Jo, går till frysdisken, tar en färdig rätt och går och betalar. En tråkig jäkla färdigrätt, en pasta Alfredo. Jisses, var har inspirationen tagit vägen? Tur jag ska laga god mat ikväll, kyckling med feta ost, soltorkade tomater och örter och sen inlindad i parmaskinka, yummie! Nu återgår jag till dagens arbete, några timmar kvar, sen håller vi helg.

Hoho


Fredagen den 13:e...  *OooOooOoo* ;)


En lagom torsdag

Hej å hå.
Direkt efter jobbet placerade jag rumpan vid köksbordet och hade en liten träff med min gruppmedlem i kursen. Fick ganska mycket gjort faktiskt och det känns super. Analysuppgiften ska vara inlämnad 08.00 på fredag, den 20 november, och vi har ungefär två sidor kvar att skriva, så än så länge är jag lugn. Vi kör några timmar till på lördag förmiddag och måndag eftermiddag, och då får vi se hur mycket det återstår.
Nu har jag hoppat i myskläder och avnjutit Jonas fantastiskt goda korv stroganoff, så jag är mer än nöjd. Ikväll har jag även soffan helt för mig själv då Jonas är iväg med Jonas (mycket Jonas här nu, haha). Tror de skulle spela lite biljard, så han dyker upp väl senare. Det innebär att jag nu går och hämtar mitt varma duntäcke, tänder lite ljus, värmer varm choklad och kryper upp i soffan, tittandes på SOS Gute. Hoppas ni också har en trevlig torsdag.


Hahah, vilket knas

Panik över grönsaker? Haha så roligt. Stackars tjej egentligen. "Åh nej en morot, och nej, åh nej, en grodd". Hahah, jag kan ärligt talat inte mer än skratta åt det. Eller ha fobi mot knän, genufobi? Jisses, vilka knepiga saker det finns.

Nästan!

Som jag skrev igår, om min mobiltelefon och de sms jag har skickat under kvällen.
Jag kommer fortsätta med det idag, jag måste ha tag i sms:et. Idag kom det fram att Frida också fått sms, men inte det rätta. Fan. Nu tror jag ganska bestämt att jag har skickat alla de sms jag hade i utkast förutom det jag letar efter, attans. Nej, efter jobb fortsätter jag, så åter igen, om ni får ett konstigt sms, snälla, säg till mig, haha.
Jag ska klara detta! Jag vägrar ge mig.

Sms?

Okej vänner, nu är det såhär att jag försöker få över ett gammalt sms från min söndriga telefon till den jag använder nu. Skärmen på den gamla mobilen har nämligen bestämt sig för att inte fungera längre, och det betyder att allt jag ser är svart. Detta i sin tur betyder att jag inte ser vad jag trycker på för knappar. Nu har jag precis suttit och försökt knappa rätt genom att chansa, men det verkar inte gå så bra. Än så länge har Dannis, Linus, kusin Linus, Jonas och Liziz fått ett sms, men inte det sms:et jag letar efter. Så, om någon av ni kära vänner, har fått ett knasigt sms, snälla låt mig veta, ni kanske, kanske har fått det jag letar efter, haha. Let me know!

Jag vill också!


Imorgon flyger Lina och Ullis till Londin, till världens bästa Emelie. JAG VILL OCKSÅ!
Jag vill också ha ett kramkalas med henne. Skit. Jag önskar jag också kunde vara ledig nu och hängt med, men istället får jag sitta här, på den sketna kontorsstol jag har och uppdatera företag och svara telefon. Det brukar vara helt ok faktiskt, men det är inte ok när någon annan får åka dit, och inte jag, haha. Egoistiskt? ;)
Åh, jag antar att man har det bra här hemma också, men man vill alltid ha det man inte kan få, det är någon inbyggd funktion man har, och den funktionen suger.
Hur som helst, Ullis och Lina, ni får ha en fantastisk resa och krama Emelie något galet från mig också, lova?

Jag saknar dig babe♥


Godmorgon

Nybryggt kaffe, Mix Megapol är igång, mailen är öppnad och planeringen för dagen är skriven, därmed är det dags att sätta igång. Slänger också iväg lite avundsjuka till lilla K som faktiskt befinner sig i Göteborg och besöker den underbara Paulina.
Än en gång, godmorgon!


H1N1

Jaha, då var det gjort. Vaccinet är nu i min kropp och än så länge känns det ok. Egentligen har jag ganska delade meningar angående det hela, men det som väger tyngst är att faktiskt ta sprutan, av diverse anledningar. Jag kan hålla med er som bestämt sig för att inte ta den, då den är framtagen ganska impulsivt osv. Som mycket annat här i världen är smaken som baken, och det är därför upp till var och en själv att ta beslutet.
Nu får vi se vad som händer, biverkningar eller inte, hur som helst så är jag vaccinerad.
Dags att krypa upp i soffan, där jag tänkter avsluta kvällen med en Wallander film(prästen) tillsammans med världens bästa Jonas.

Jag och Frida på msn, som vanligt


Helsingborg, Väla och Ikea

Sedär ja. Nästan precis hemkommen, eller ja, för en timme sedan. Blev en super snabb runda inne i Helsingborg city, där vi sprang under paraplyet, från knutpunkten till Naturkompaniet för att äntligen köpa min vinterjacka. Jag älskar den! Snabbt tillbaka till bilen och sen brummade vi vidare mot Väla och Ikea, där det blev smarrig kvällsmat i form av wok, och där jag egentligen skulle lämna in min mobil på lagning, men ICKE. De vägrade hjälpa mig och sa att det var ett fall för försäkringsbolaget eftersom jag inte har någon garanti kvar, nähä? Fast jag har en mobilförsäkring hos er? Hur som helst.
In på Ikea och agera värmeljus handlare till både oss själva, liziz och Toni samt mamma och pappa. Sex, sju paket ljus senare (och lite glödlampor, en lack hylla och lite annat) var vi nöjda och styrde racer bilen hemåt i regnet. Nu är vi som sagt hemma och jag placerat ändan vid köksbordet där jag nog spenderar ytterligare någon timme eftersom vi har lite grupparbete på gång. Dags att sätta igång med den fyra sidor långa analysuppgiften om intrapersonal, interpersonal och environmental system, input och outpus, homeostasis, positiv och negativ feedback loops, escalation m.m. Visst låter det spännande? ;)

Bildregn
















Gäsp och godmorgon

Åter tillbaka i kontorsstolen, men med en härlig helg bakom mig. Fredagen spenderades som sagt först hos världens bästa farmor eftersom hon fyllde år. Smaskade i mig lite god mat innan jag begav mig hem till Lina där festen redan hade börjat. Lite homecoming party/födelsedags party för Ullan gullan. Hade en super trevlig kväll, och ja, bilder kommer. (Jag har ingen energi till det, haha).

Lördagen började med en härlig sovmorgon och min planering om att sitta och plugga några timmar var som bortblåsta, då jag faktiskt föredrar sömn framför plugg. Kvällen spenderades sen med tjejerna hemma hos Malin, och jag fick äntligen träffa
Paulina baby som var hemma en runda från Göteborg, galet att det var fem veckor sen sist. Runt halv 11 agerade jag taxi åt Linus, Fredde, Jeppe, Philip och Frida, och som sällskap hade jag lilla K med mig. Väl framme i stan klampade vi in på Inferno, som hade haft både modevisning och spelning under kvällen. Ovanvåningen var öppen för första gången, men där var ingen musik som tilltalade mig, så ner igen, och där satt vi sen och bara pratade och tog det lugnt, och såklart, njöt av ännu en kväll med house musik ;).

Söndag? Det var igår, det har jag redan berättat om... middagen blev toppen, alla var nöjda, utom jag och pappa, som var besvikna över förlusten igår. Vilket jävla skit mål, det är offside!
Nog om det, nu är det måndag och idag ska jag och Jonas till Helsingborg och äntligen, äntligen köpa mina fina, fina, varma jacka, jag längtar!


Här var det tomt

God middag gott folk.
Här har jag nu suttit placerad sen ungefär 50 minuter tillbaka. Jag sitter nämligen och råpluggar. Det är faktiskt riktigt intressant, men fan, engelsk psykologitext är inget att hurra för. Tacka vet jag, lexikon på internet!
Hur som haver (Lina, Ullis, Frida, Michelle! ;)).
Idag är det, som alla säkert vet, Fars dag och givetvis ska detta firas. I år blir det ingen present utan idag ställer jag och Liziz till med middag. Vid två tiden ska vi ses på Citygross för att inhandla allting som behövs, sen beger vi oss hem till mamma och pappa för att påbörja middagen. Klockan fyra ska den vara serverad, för att i god tid hinna äta innan det är dags för Manchester United att vinna över Chelsea.(Heja, heja!)
Detta är väl vad dagen kommer erbjuda och i mina öron låter det faktiskt helt perfekt. Dock anar jag att jag måste ta med mitt plugg dit, för att hinna läsa igenom allting innan vi ska "träffas" i gruppen ikväll. Äh, det löser sig, det gör alltid.
Och bilder från i fredags, då vi firade Ullis, lär också dyka upp, jag har bara inte orken att sätta mig och fixa det, men snart så. Den som väntar på något gott...

Det var ett tag sen


Imorse hände något som inte hänt på väldigt länge. Jag tog bilen imorse, kalla mig lat, det gör jag själv. Hur som helst. Jag är lite sent iväg som vanligt när jag vet att jag ska köra bil, eftersom jag tänker att jag har mer tid att göra annat, idag valde jag att ta hand om disken som stod och såg äcklig ut, men nu är vasken ren och fin och all disk är ställd i diskstället.
Ja, tillbaka till saken. Jag var alltså sen, går ut till bilen, startar den, skruvar upp radion och börjar köra. Sjunger lite i min ensamhet, kommer till posten rondellen och vips. Motorstopp. Mitt i rondellen. (
Emelie, precis som du! Minns du? ;)) Där stod jag. Jag är vanligtvis lugnet själv, men när sånt här händer blir jag stirrig. Startar om, motorstopp igen. Hahah. Fan alltså. Tredje gången gillt, äntligen! När jag väl kom iväg, med ungefär sex, sju bilar bakom mig, kunde jag inte mer än skratta och känna att detta kommer bli en bra dag. Godmorgon.

Mina ögon går i kors

I och med det konstaterandet, att mina ögon går i kors, stänger jag ihop böcker för kvällen. Har inte alls hunnit det jag ville, men så går det när man gör andra saker före, just för att slippa sätta sig ner med näsan i boken. Det jag skyllde på ikväll var ett underbart samtal med världens bästa Emelie, som befinner sig en timme bakåt, nämligen i London ♥
Hur som helst, hann gå igenom en sida och nu har jag fem kvar.. tills på söndag. Plus ett kapitel i boken, men boken är desto lättare, och på svenska, vilket inte de andra fem sidorna är. Äh, strunt i det. Skulle egentligen träffat tjejerna ikväll, men vad gör man. Vi ses ju på lördag, (ja då, ses vi på lördag, ja då ses vi på lördag, nåååååånstans). Nu ska jag unna mig lite varm choklad och kanske, kanske en hårfärgning, om jag orkar? MTV Music Awards bankar ju faktiskt också på tv dörren, så att slänga sig på soffan lockar också. Svårt val det där. Ha en fin kväll.


Lite sällskap är aldrig fel :)


Dags?



kusiner, klicka! :)


GRATTIS

Idag är det ingen vanlig dag, för det Ullis födelsedag, hurra, hurra, hurra!


!

DET SNÖAR! HALLELUJAH


Ullan gullan

Titta så fint! Ballonger och tårta, till Ullis ära.
Tårtan fick bli en tidig födelsedagstårta, då hon faktiskt fyller år imorgon.






Guess who's back?

Ullis! Nu är vi hemma hos Frida och slänger ihop lite käk. Ikväll blir det tacos tillsammans med Frida, Ullis och Micke, sen blir det kladdkaka till efterrätt. En underbart god kladdkaka, som är pimpad lite extra, hehe :)
Nej, dags att hacka grönsaker, för nu är Ullis på väg.


Nej?

Mix Megapol fungerar inte. Neeeeeeeeeeej. Mitt kaffe står här, svart och varmt, men det är inte samma sak utan Mix Megapol! Se till att fixa det nu, nu, nu!

Mästerkocken

Här springer jag runt i mina (eh, Jonas) varma fårskinns tofflor. Springer mellan stekpannan och datorn. Står nämligen och slänger ihop lite kvällsmat, idag blir det spätta, remoulade och stekt potatis, mums! Jonas är iväg och tränar, och som den snälla flickvän man är, står maten redo när han kommer innanför dörren. Klockan åtta är det ett väldigt intressant på svt2, som jag måste se. Det är exakt det min kurs handlar om, så de som är nyfikna vad jag läser kan ju få en liten inblick genom programmet, Vetenskapens Värld.
Nej, hur som helst, nu pyser och fräser det i köket, dags att springa vidare.


Förresten, imorgon kommer ULLIS! Kan ni förstå? Äntligen, äntligen.
En hemma, en kvar ;)

(snodd från fejjan)


Suck

Måndag. Blåst. Regn. Mörkt. Vad mer ska man säga? Detta är ett praktexempel på de dagar då man borde få vara ledig och ligga under sitt varma duntäcke, äta gott och bara titta på tv. Åh. Segt.

Crossing Over

Som många andra helger, har denna också varit toppen! Fredagen spenderades som tidigare nämnt i Malmö följt av Svedala. Tre par jeans och tre tröjor fick följa med hem, och jag är hel nöjd med mina inköp. Kvällen spenderades sen med god middag och sen träffade jag Kajsa och Malin för lite härligt tjejsnack.

Igår var det lugnt, sovmorgon följt av en kort promenad bort till nya netto och lite umgänge med Linus och Frida. Och vet ni? Frida kan gasa, hon kan gasa ordentligt, speciellt när man inte är beredd, hahah.
Kvällen sen var mysig. Jag och Jonas bokade bord på Basilika, vilket var tur eftersom sällskap efter sällskap fick gå igen pga att där var fullt, tur för oss, otur för dem. Sen hyrde vi film och köpte godis och körde en runda innan vi kröp upp i soffan och bara tog det lugnt.

Idag är det söndag och nu ska vi alldeles strax iväg till Thomas och Ingrid, sen till mamma och pappa för att se matchen mellan IFK Göteborg-AIK och sen avnjuta en god middag där.
I mina öron låter detta som en perfekt söndag.