I'll cross my fingers


Idag ser ut att bli en toppen dag. Som vanligt befinner jag mig på jobbet och ska göra det några timmar till framöver. På lunchen ska jag och Mona traska iväg till systemet för att inhandla lite dryck som vi båda ska ha till helgen. Till helgen är det ju dags att fira Lina!
Så varför inte planera i god tid och handla redan idag tänkte jag.

18.00 är det dags för bio! Var ett tag sen jag var på bio faktiskt... tror den sista filmen jag såg var Ice Age 3, hehe. Ikväll är det "Flickan som lekte med elden" (flickan som fes i pumpen, Linus?, haha) som gäller tillsammans med Emelie.

Tisdagkväll

Jag och mina pyjamas byxor, vi trivs tillsammans. Som vanligt vid denna tiden har jag hoppat i de och det är lika skönt varje gång. Med Ullis på msn och Jonas sidan om blir tisdagskvällen ännu lite bättre. Inte varje dag jag lyckas vara inne på msn samtidigt som Ullan gullan, eftersom hon slutar sent och då brukar jag oftast ligga och snuffa i sängen. Vad har mer hänt denna afton? Jag har lagat korv stroganoff, mumma! Det är verkligen en favorit här hemma i vår lilla familj, sen har kvällen varit lugnt. Har precis placerat mig i soffan efter att ha suttit i köket och finslipat ytterligare på Dannis tavla. Den börjar verkligen ta sig Dannis. Snart så! Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!
Nu tänker jag fortsätta denna tisdag kväll med att måla naglarna, heja på Arsenal bara för husfridens skull sen väntar sängen om en stund.

Sälja kläder?


Jag pratade med Frida om det igår, om rubriken alltså. Hur fungerar det? Jag förstår att man säljer och någon troligtvis köper det som säljs, men är det ett bra sätt? Jag sitter och tittar runt på tradera och blocket och upptäcker att en hel del säljer skit kläder rent ut sagt. Som säkert alla tycker, jag också såklart, tycker man att sina kläder är fina, eftersom man faktiskt köpt de en gång. Hur som helst, där är ett väldigt stort urval av diverse saker vilket får mig att fundera. Är det värt att chansa? Kanske tjäna in någon slant på ett gammalt plagg man har liggandes i garderoben. Sen finns det visserligen Myrorna, UFF och allt det där, vilket också är en fin gest, men, ja, jag hade inte tackat nej till lite extra klirr i kassan.
Hm. Jag får ta mig ännu en funderare.

En rolig konversation med Frida



"Jag säger, no need to rush medan Frida svarar, ja okej, vi hörs" HAHA

Söndagmorgon

hej detta är jonas, jag tyckte om äpplepajen.

Ja, som Jonas säger här ovanför så var äpplepajen super god, även idag. Vi ligger fortfarande kvar i sängen där vi också precis ätit upp pajen. Tror inte dagen bjuder på några avancerade aktiviteter utan vi väntar in middagen hos farmor som äger rum halv fem. Vet inte vad hon bjuder på, men det spelar ingen större roll då farmors mat alltid är utsökt.
Nej, jag återgår till pyjamasen och kryper ner under täcket igen.

Härliga lördag

Tjenixen tjena!
Vilken perfekt lördag jag har haft. Vår morgon började med frukost i stan samt lite shopping i form av massa nya strumpbyxor, som kommer behövas här inför hösten. Sen har Kajsa och Malin varit här. Vi slängde ihop en super smarrig äppelpaj som vi också hunnit smaka av. Nu har jag krupit upp i soffan och kollar runt lite på internet och om några minuter tänkte jag börja med kvällsmaten. Slår till med grillad kyckling, sallad, klyftpotatis och bearnaiesås, en favorit här i vår lilla familj :)
Kvällen fortsätter troligtvis med Call of Duty. Förresten, Linus? Lever du idag?

Dags för middag

Sedär ja. Jag blev klippt idag! Har inte sett hur resultatet blev eftersom hon satte in en inpackning i håret eftersom det var så slitet, hoppsan. Nu befinner jag mig i Lund hos Dannis tillsammans med Linus. Nu hoppar jag i skorna och vi beger ut på stan för lite god middag.
A-amigo, a- amigo...

Förresten..

...tror ni jag blev klippt igår? NOPP! Fem minuter innan avtalad tid får jag ett sms från frisören att hon mår dåligt och tyvärr inte kan klippa mig som bestämt. Fan alltså. När jag väl tog mig tid, bokade en tid och satt på cykeln på väg dit får jag det skit sms:et. Blev faktiskt irriterad, speciellt med tanke på att tiden blev flyttat tills idag. Visst, jag hade kunnat tacka nej, men då blir det aldrig av. Nu måste jag skynda mig dit efter jobbet, skynda mig hem för att sen köra vidare till Lund där Dannis och Linus väntar. Jag hatar att stressa på en fredag!


Snipp snapp


Varför utsätter man sig själv för fara tänkte jag skriva, men det blir helt fel innebörd, smärta är det rätta ordet. Varför gör man det? Har ni testat spikmatta? Jag har.. eller halvt. Det kan knappast räknas. Tänkte att detta klarar jag, lägger mig ner med ryggen i mattan i ca 5 sek innan jag skriker till mamma att jag inte klarar det. Den typiska mamma kommentaren kommer; "Jo då, det är inte så farligt". Nej, jag gav upp och tog på mig ett linne, samt la mig i sängen för att mjuka upp denna hemska process. Visst, det blev varmt och skönt och jag antar att det var bra för ryggen/nacken, men jag har aldrig gjort om det. Jag har svårt för att utsätta kroppen för smärta när jag vet att jag ska ta få smärta att försvinna, alltså genom att så enkelt, bara resa mig upp och strunta i den där spikmattan.
Det jag egentligen ville komma till, som inte alls framgår i texten är att jag biter på nagelbanden. Tillslut, när "bandet" är av, och man blöder lite och fingret har blivit lite svullet då känner man sig nöjd. Fast bara för några sekunder, tills det att man inser att hela fingret bultar, ömmar och gör riktigt ont. Varför gör man så?!


Nu, äntligen sticker jag iväg och får håret klippt!


Ingen vanlig dag

Idag är fina Linas födelsedag, hurra hurra hurra. Stort grattis babe! ♥


Titta var vi har varit Ullis!








Jiiiihaaaaahhhh

"Plocka äpple, plocka bollar"

Nu sitter vi här hemma hos Emelie och gör inget vettigt, fast det ska vi ändra på alldeles strax. Vi ska gå och hämta min cykel, sen plocka äpple(till min äpplekaka som jag funderar på att baka imorgon), sen vidare hem till mig där jag ska byta om till lite mer lediga kläder, sen ska vi faktiskt gå ut på stallet och rida. NEJ! Jag bara skoja. Men vi ska faktiskt ut på stallet, och titta på Lina den fina när hon sitter där på hästryggen. Hoppla pållen!


Vad ska man säga?

Toooooooodelooooooo alla glada!
Känns som en bra dag idag, jobbet rullar på och eftermiddagen/kvällen ska spenderas med Emelie. Jag skulle behöva klippa mig (ja, fortfarande, jag har inte gått dit än) så ett besök hos en drop in frisör kanske  skulle vara på sin plats?
Nej, dags för ännu en kopp kaffe sen dyker jag ner i "Luftslottet som sprängdes" eftersom jag sitter i receptionen idag igen. Faktiskt ganska härligt. Varvar svenska med engelska beroende på vem som ringer, tittar ut mot havet, svarar i telefon, kokar kaffe och allmänt sitter. Usch det där lät verkligen inte kul, fast det är bättre än vad det låter.

Ungefär 48 minuter tog det...

...innan jag blev rastlös. Fast jag hann med en del på tavlan, mycket av det svarta är färglagt och det ser bra ut, än så länge. Jonas sitter i vardagsrummet och tittar på fotboll, vad ska jag då göra? Jag tror jag hoppar in i duschen, smörjer in mig och krypa ner under duntäcket och under det nya mjuka och lena påslakanet.
Ja, klockan är bara 21.20, vadådå?! ;) Sov gott

   


Inget Idol för mig

Nä, istället sitter jag i köket och finslipar min tavla, eller rättare sagt, tavlan som jag gör, men som Dannis sen ska få. Den har tagit väldigt långt tid och än är den inte riktigt färdig. Egentligen hade man kunnat sitta ner en hel kväll och fixat och donat, men jag vill göra den ordenligt och det blir bara bra, enligt mig, när man har ro i kroppen. Nu sitter jag här, med en kopp choklad te sidan om mig, i Jonas stora hood tröja, tavlan framför mig och sex, sju olika färger som jag ska använda mig av, för ikväll känner jag ro. Lets go.

Facebook beroende


Den här killen har tappat det helt..


När man trodde det var över


Det var väldigt, då menar jag väääldigt, längesen jag stukade/trampade snett med någon av mina fötter(oftast är det vänster som är olycklig). Inte för att jag går och tänker på när det var sist, men det var faktiskt längesen. Som de flesta av mina vänner vet har jag lite problem med mina fötter då de inte alltid vill som jag, vilket sen resulterar i att jag antingen ligger på marken eller snubblar kraftigt och säger att det inte alls gjorde ont. Hur som helst, för att komma till saken. Imorse hände det igen. Jag går på plan mark, på väg till jobbet, när något plötsligt händer. Jag snubblar till, är på väg att falla mot vänster när jag plötsligt inser vad som händer och kopplar ihop tankar med handling, jo visst, där trampade jag snett igen. På öppen gata, med några nyfikna personer både bakom och framför mig. Sen kommer klassikern, man tittar sig omkring och fortsätter som ingenting, samtidigt som man känner att det faktiskt ömmar i vänster foten(där var den igen, jäkla vänster). Där var bara att traska vidare, men väl framme på jobbet, alltså i real tid, sitter jag här, fortfarande med en ömmande fot. Fast här kan jag sitta och tycka synd om mig själv utan att någon glor. Bra start på dagen...

Nu har vi vårt eget hotellrum

Det blev nya kuddar på Jysk. Och nya påslakan, och nya överdrag till sängstommen, så vi var något fattigare när vi gick ut genom dörrarna, men det får det vara värt. Det ser otroligt mysigt ut och jag vill egentligen slänga mig ner i sängen redan nu, fast det är lite för tidigt, till och med för mig. Nu klockan åtta ska jag se Tinas cook-a-long där Gynning är gäst, följt av Hollywood fruar. Sen, då ska jag krypa ner under våra nya satin påslakan, mys!

 

Slut med nackont


Hoppsan, då var det bara 20 minuter kvar och sen sitter jag i RF (röda faran såklart) tillsammans med Jonas. Vi ska nämligen ut på Jysk och shoppa loss. Förhoppningvis. Är på jakt efter nya kuddar, eftersom de vi har är helt värdelösa. Min kan dras sönder och sen tryckas ihop igen medans Jonas endast består av luft. Så illa är det, nästan i alla fall. Därför hämtar Jonas upp mig och vi håller tummarna att vi hittar de perfekta kuddarna, annars går jakten vidare. Blir nog ett stopp på ÖB (inte ÖoB som de jäklarna envisas om på reklamen!!) också, ska se om de fått in sina fina fotoalbum igen, då blir det ett litet inköp där också.

Välkommen måndag (grattis LINA! ;) )

Goddag, eller god förmiddag.
Här sitter jag, i receptionen idag eftersom Mona är sjuk den stackare. Händer inte värst mycket men det ringer lite då och då, samt att jag har ansvaret för kaffet. Annars är det inte mycket mer. Helgen har varit toppen och varit lugn och skön. För att slippa skriva så mycket tänkte jag bjuda på bilder istället, det är faktiskt lite roligare, och jag kan återgå till "Luftslottet som sprängdes" några minuter tidigare. Så, enjoy!











Europas snyggaste mål, gjort på Ulkavallen / Jonas

Lördag i all sin ära.
Efter en härlig sovmorgon tog vi en promenad ner i vår underbara stad för att äta frukost/lunch på Gyllene Koppen. Mätta och belåtna begav vi oss hemåt igen och sen körde vi iväg för att hämta pappa och sen var det dags för fotboll ute på Ulkavallen. Där blev det en klar hemma vinst med 7-1 och grattis till Pontus som blev målgörare! :)
Nu sitter vi hemma hos svärföräldrarna, dricker kaffe och äter morotskaka och bara njuter av tillvaron. Sen blir det middag här följt en spel träff hos Liziz tillsammans med kusinerna vid åtta tiden. Vilken jäkla härliga lördag!


Dags för film

Efter en god tacopaj följt av godis, som för övrigt fortfarande trycks in i munnen har vi nu satt igång filmen. Ikväll blir det en, vad jag har hört, väldigt bra och rörande film. The boy in the striped pyjamas. Har sett ungefär tio minuter av den hemma hos Hampus, och blev förälskad direkt, och nu äntligen ska jag få se början och slutet.

"Set during World War II, a story seen through the innocent eyes of Bruno, the eight-year-old son of the commandant at a concentration camp, whose forbidden friendship with a Jewish boy on the other side of the camp fence has startling and unexpected consequences"

Fredagslåtar




Oh yes

Godmorgon fredag!
Sedär ja, då var det minsann fredag och veckan har bara svischat förbi. Dagen börjar som vanligt med morgon kaffet, som var väldigt starkt idag, men då vaknar man till. Koppen är redan slut, så jag funderar på att gå och hämta lite påfyllning.

Kalla mig gärna katt nörd eftersom jag ofta skriver om vår lille kissemiss, men han är för rolig. Igår stod jag och duscha blommorna (de är stora så det är lika bra att vattna de i duschen, hur som helst) när Svante plötsligt går in i duschen. Jag tänkte att han får skylla sig själv när han är så nyfiken. Visst, han gick runt där inne, blev lite blöt och tänkte traska ut igen, men icke sa nicke. Jag tog tag i honom och tänkte "när han ändå är blöt kan vi duscha honom" and so I did. Efter lite motstånd gick det bra, och han var nog överlycklig när jag väl stängde av duschen. Virade in honom i en varm handduk där jag torkade honom lite, sen tittade han surt på mig och hålla ur för att skaka loss pälsen och börja tvätta sig själv. Hehe, jag vann den ronden.


   


 

Shoe trouble

Jag är vanligtvis inte den som får ett måste-ha-begär, men just nu tror jag faktiskt att jag har ett sådant. På lunchen gick jag på stan (och den där klippningen, den var visst inte så viktig med tanke på att jag glömde den) och traskade in på Håkansson's. Vilka underbara skor jag hittade där inne! Ljusbruna/gula kängor, åh jag vill verkligen ha dem. Sen är det som vanligt, att man kanske vill titta runt i andra affärer först innan man bara köper ett par. Fast med min otur, lär de vara slut när jag tittat färdigt hos andra... åh.
Ska jag bara slå till och haffa dem? Vad jobbigt, såna här problem brukar inte jag ha, haha.

Gäsp


Här sitter jag och näst intill slukar allt som är i min väg. Jag gäspar konstant. Brukar inte vara såhär trött på en torsdag? Torsdag innebär nästan, nästan fredag och då ska man vara pigg! Det brukar dock bli bättre efter lunch, och så blir troligtvis fallet även idag. Har köpt mig en skvaller tidning som ska få underhålla mig lite i eftermiddag också, då kanske tiden går lite fortare. På lunchen ska jag förövrigt boka tid för klippning, vilket verkligen är på tiden. Har galet slitna toppar, så jag antar att det är dags. Tänkte prova någon ny frisör.. någon i stan, men jag vet inte vilken. Förslag?
Nu pep telefonen, sms. "Ring mig", från Liziz. Då är det bäst att ringa! Ciao

Dannis och hans Jeep

Godkväll.
Här sitter jag, precis bytat om till mjukisbyxor och tittar på Efterlyst.
Kom hem från Lund vid nio tiden där kvällen har spenderats med Olle, Dannis och Amanda. Det var minsann ett tag sen alla vi fyra träffades. På bilderna nedanför ser ni
b la Dannis senaste inköp, nämligen hans Jeep, och nej, det är ingen bil, utan hans hingst, med andra ord, hans cykel. En cykel utan dess like.
Med stötdämpare och massa andra funktioner, det är ingen dålig hoj!






(olles torra, gamla lunchmacka, som luktade skit(!) i bilen)


Ocensurerat


Jaha, där var den överraskningen. Som tidigare nämnt blir det Lund i eftermiddag/kväll, men jag har inte sagt något till Amanda eftersom jag tänkte vi kunde överraska henne. Tänkte att Olle inte heller skulle komma att nämna det, men icke sa nicke. Nyss plingade det till i mobilen, avsändare; Amanda. "Det ryktas om att det blir fint besök i eftermiddag?" ÅH TYPISKT. Tyst med dig Olle, haha.

Sitter här, tänker på Malin som sitter på andra sidan stan och bara väntar på att jag ska uppdatera henne med lite ointressant och egentligen helt meninglös text, men vad gör man inte för sina vänner ♥ Well, here you go!








Godmorgon


Kvällen igår avslutades med en kvällsfika tillsammans med Malin, Lina, Anna och Kajsa på Espresso House. Som vanligt lika trevligt, samt jag fick en ny smakupplevelse i form av kaffe med smak av hasselnöt och choklad, syrup? Var det kaffe förresten? Vilket fall som helst, det var super smarrigt, lite, lite för sött.
Nu sitter jag här, och funderar kring dagen i allmänhet. Tänkte sticka upp på stan på lunchen för att besöka apoteket, samt Gina Tricot. Behöver nya krämer och nya leggings, då jag tänkte fixa det på lunchen för direkt efter jobbet kommer Olle och hämtar upp mig för att sen styra ratten till Lund.


godmorgon sunshine


Svante & jag har det mysigt på morgnarna

Såhär ser det ut när vi delar på yoghurten.
Jag äter upp det mesta och Svante tar det sista, här går inget till spillo!



Kajsa Anka, nej förlåt Anna Anka


Tror aldrig, aldrig i hela mitt liv jag sett/hört en sådan hemsk och tråkig människa. Hur kan man ens prata som hon gör? HERREGUD. Programmet var lite komiskt i sig, men alltså, denna Anna Anka. Äh, jag tänker inte ens försöka förklara, hon är bara för mycket.

Måndag kväll

Sådär ja, tonfisklådan står och smaskar till sig i ugnen och alldeles snart ringer klockan, då är det dags för middag. Väl efter middagen blir det en tur till mamma och pappa. De ska hjälpa mig med lite försäkringspapper som jag inte riktigt förstår mig på, är inte riktigt vuxen på det området än. Sen fortsätter jag vidare mot Liziz lägenhet där vi sen ska krypa upp i soffan och sitta bänkade framför det första avsnittet av Hollywood fruar på tv3.


Soulmate



Gårdagens uppdatering bara försvann. Jag struntade i det helt enkelt. En slöare och mer härlig söndag får man leta djupt efter. Dagen var perfekt.

Åter till nuet, hej måndag!
Sitter här och är mätt och belåten. Dricker söt lakrits te, som smakar som godis och smaken sitter kvar länge, länge i munnen, smarrigt värre. När arbetsdagen går mot sitt slut vet jag inte vad som sker. Om Jonas inte redan gjort det, blir det i alla fall veckohandling. Om han redan gjort det? Då vet jag inte alls, hem, laga mat och slänga på mig mjukis byxor?
Ja, det låter som en plan.


Nu kallar sängen

Efter en mysig kvällskaffe tillsammans med Emelie har nu mjukiskläderna åkt på, fast snart åker de av igen för att ersättas av pyjamasen. Känner att ögonen börjar gå i kors, så varför ska man plåga sig själv när sängen står där, ser underbart mjuk ut och när en mysig pojkvän också är nerkrupen, nej, hopp i säng!

Fredag, yes indeed


Sedär ja, nu var det bara ca 20 minuter kvar, sen lämnar man kontoret för denna veckan. Vad sker i kväll då? Bra fråga. Först och främst ska både jag och Jonas till Liziz och testa med henne internet i lägenheten, därefter blir det hem och laga lite god fredags mat, men sen? Emelie, skulle vi styra upp något? :)

Tiden går otroligt fort


Som säkert tusen andra (minst) också kommer skriva om idag är tragedin som skedde den 11 september 2001 (9/11). Det är helt jäkla galet att det har gått åtta år sedan det hände. Minns när man såg det på nyheterna och man inte riktigt förstod vad som hände. Sen är det fortfarande spekuleras i att det var planerat och att myndigheter och annat i USA faktiskt visste om det, gör det hela otroligt spännande, för mig. Jag tycker också hela händelsen var fruktansvärt, men det tål faktiskt att tänka på, speciellt när man läser vissa hemsidor samt ser diverse filmer som ploppat upp under tidens gång.


(google)


Bilden är fin Oskar!


Torsdag, då innebär det att det är fredag imorgon, och det i sin tur innebär att första arbetsveckan efter semestern är avklarad. Känns faktiskt helt ok, men det är ruggigt vad fort man kommer in i jobb rutinen igen. Redan efter några timmar kändes det som man varit här hela sommaren, galet. Nu blir det däremot lite jobbigare här på jobbet framöver, Bea som jobbar här tillsammans med mig har blivit sjukskriven, vilket innebär att det blir dubbelt med jobb för oss andra två. På ett sätt är det roligt, med mer att göra, men inte lika kul när det kommer till delarna som Bea ansvarar för och typ är den enda som kan... Hm.

Kvällen till ära ska spenderas med Kajsa, Lina och Malin och kanske Anna? (hoppas!).
Vi ska bara träffas och umgås, sådär som man behöver med jämna mellanrum. Sen har jag och Kajsa vårt lilla projekt med fotoalbum. Troligtvis är det bara vi som har framkallat foton som vi ska pyssla med, sax, fästkuddar, stjärnor, pennor m.m. Fast det blir nästan lika roligt att sitta sidan om, titta på alla foton och prata om kvällen som fotot är taget osv, så det blir nog en kalas kväll.


Så är det



The key is to remember that there is always a lot more going
on in a person than what appears on the surface


Radio rubrik, titel: My love

Snart lunch, snart lunch!
Som vanligt sitter jag här med en mullrande mage som skriker efter mat. Skriker är väl att ta i, men hungrig är jag, och det är som tur är, bara 25 minuter kvar. På menyn står en smarrig varm macka med kyckling, sallad, ost, caesardressing och grönsaker, hemmalagad!
Jaha, vad annars? Det händer inte särskilt mycket för tillfället. Jobbet rullar på och vardagen likaså, men jag gillar det. Jag gillar läget helt enkelt.
Nej, nu ska jag återgå, men först ska jag försöka få tag på Emelie, ska försöka fjäska till mig hennes hjälp eftersom jag måste färga om håret, det blev inte riktigt som jag ville, så nu får vi göra om det. Emelie, call me! ;)

En lugn och skön kväll

Efter jobbet stack jag inom Liziz och tittade runt i hennes crib och hälsade på henne och Tony, och lilla Luna såklart. Därefter tog jag mig en promenad ut till gullstrandsskolan där ännu en korpen match har spelats. Jonas var minsann också med, det var riktigt roligt att se honom spela fotboll igen. Som säkert många andra har jag precis tittat på säsongspremiären av Idol, och herregud. Hur kan vissa människor ställa upp? Hur mycket pengar ligger i potten för att man ska skämma ut sig totalt? Roligt för tittarna är det däremot. Nu väntar duschen och sen ska jag dyka ner i sängen och påbörja den sista boken i Stieg Larsson triologin, Luftslottet som sprängdes.


Jag behöver stärka mitt immunförsvar


Sitter och håller tummarna att inte bli smittad av jobb kollegan som befinner sig i rummet sidan om. Har känt mig lite täppt i näsan under veckan som varit men inget mer, nu kom hon tillbaka efter att ha varit sjuk igår, med en dunderförkylning. Jag orkar verkligen inte bli sjuk. Nu behöver jag c-vitamin. Som min kloka gudfar sagt till Kajsa, ska man helst, i dessa tider, ta en c-vitamin på morgonen och en på kvällen. Jag tror på detta. Därför ska jag be Jonas handla hem det, i multivitamin smak, för den är bäst! Jag ska vinna kampen mot förkylningen!

Äntligen har jag framkallat bilder


Efter tips från lilla K, så jag har äntligen fixat och trixat med mina underbara bilder. Har lagt 100 bilder på beställning och nu väntar jag ivrigt på att paketet ska dimpa ner i brevlådan, sen har jag ungefär 150 st till som jag funderar på att framkalla. Bara från 2009... det är ju galet egentligen. Lär säkert bli fler framkallning till ett diverse album också, man vill ju ha saker att visa barnen och framtida barnbarn, hoho.
Tillsammans med Yo Yo - Joey Moe så rullar eftermiddagen på ganska bra faktiskt. Har ca 50 minuter kvar och det är ingenting, går snabbt. Sen blir det hem till mamma och pappa på hojen och sen därefter till älskade Morfar som fyller år idag ♥
Kvällen till ära ska spenderas ute på Landskrona IP tillsammans med pappsen. Låter som en lagom eftermiddag/kväll.


Hallå regn!

Jäklar i havet vad det regnar! Mitt i allt sitter Jonas och grillar på balkongen, haha. Perfekt med inglasad balkong då man faktiskt kan grilla vare sig det regnar, halgar, snöar eller om solen skiner, love it! På grillen ligger kyckling/paprika spett och i ugnen ligger klyftpotatis. Väl efter vår utsökta middag ska jag hoppa i hela regn klädseln och bege mig till Emelie där jag ska spendera kvällen. Vi ska bara titta på fotboll, HEJA SVERIGE, äta grönsaker och dippa och sen får vi se vad som händer. Däremot är det inte mycket som lockar i detta vädret, jo en sak. Mjukisbyxor, filt och bara slöa i soffan!

Frukostbullar


Sådär. Nu har jag hämtat pappa, kört honom till golfbanan (i detta vädret, stackare) samt handlat frukostbullar som vi för en stund sedan tryckt i oss. Nybryggt kaffe och nybakta bullar slår aldrig fel. Nu sitter jag här och tar det lugnt, men alldeles snart ska jag iväg igen. Ska först byta bil, så jag äntligen får min lilla röding igen och sen ska jag bege mig ner till Lund för att träffa födelsedagsgrisen! STORT GRATTIS MIN FAVORIT DANNIS! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag ska hämta upp honom, och sen stod i alla fall Nova Lund på schemat, så jag antar att vi ska dit. Blir säkert hur bra som helst.
Hoppas inte där är lång kö på motorvägen...nej inte vid denna tiden väl?



Det här går inte så bra

Den där listan... jag har inte riktigt lyckats med vad som var planerat, men strunt samma. Jag har semester och tar dagen som den kommer. Däremot imorgon eller på lördag måste jag göra paj. Jag tänkte göra tre, fyra mindre paj mindre som jag kan stoppa i frysen och som blir perfekta till lunch nu när det snart är dags för jobb igen. Äh, det löser sig, jag har hela helgen på mig. Nu ska jag smaska i mig nylagad korv stroganoff som fina Jonas just stått och lagat, mums!

På torsdagens schema finns b la

- Titta färdigt på Våra Bästa År

- Baka paj

- Rita på mitt projekt

- Hämta en viss spanjor

- Veckohandla

- Laga mat

- Någon trevlig kvällsaktivitet

Dags för förändring

Nu har jag packat ner lite passerade tomater och pesto, som får bli mina och Liziz ingredienser till middagen ikväll. Pasta och en enkel tomatsås, det sitter aldrig fel. Så kvällen spenderas nog där, för här hemma har jag inte mycket att göra då Jonas ockuperar tv:n i princip hela tiden ;) Varje gång han handlat ett nytt tv spel är han ganska osocial, men det gör ingenting, jag tycker om honom ändå. Hos Liziz ska jag äntligen få färgat håret också... har köpt en ljusbrun färg som jag hoppas blir bra. Är lite nervös faktiskt, men annars får jag bara boka en tid och punga ut (alldeles för mycket) pengar så en frisör kan fixa till det. Äh, nu ska jag inte vara sån, positivt tänkande.


Just ja, Prag!

   

    


    

   
Oj, oj, det blev en massa. Finns en hel del kvar... men underbart var det!