Home sweet home

Sådär, nu är vi tillbaka på svensk mark. Vi landade igår efter lite förseningar både med flyg och tåg, men sen äntligen var vi hemma. Nu sitter jag här och väntar på att mitt ägg ska bli färdigt, sen blir det tradionell frukost med morgontidning, ägg, kaffe, juice och macka, underbart. Jonas den flitige är redan uppe och jobbar, ingen vila här inte, själv har jag semester fram till måndag så jag ska passa på att njuta. Vädret kunde inte varit med passande eftersom vi har tvätt tid idag och då kan det lika väl regna. Nu återgår jag till min smarriga frukost, bilder och sånt lär väl också dyka upp!

Buenos dias

Nu sitter vi här och väntar på Elizabeth och Tonys mat leverans som ska anlända mellan 09.00-11.00. Rätt lyxigt att de beställer mat, vatten, toalettpapper osv via nätet och sen kommer det hem, direkt till dörren, inte helt fel. På tv:n visas vädret och det ser mycket ljust ut, 27 grader på Mallorca idag och det säger vi hallelujah till! Har förstått att vädret är fint hemma också, typiskt för oss, men härligt för er som är hemma, hehe. Annars rullar dagarna på, vi väntar som sagt in leveransen sen beger vi oss ner till stranden. Klockan sex ska vi till Tonys ranch och rida, hahahah. Hur det kommer gå återstår att se, men kameran ska med!

Måndag

Åh hej, nu har vi precis smort in oss efter att ha ätit en förträffligt god frukost i form av kaffe, juice, bullar och lite vattenmelon. Nu väntar stranden, det blåser och är lite molnigt men det stoppar inte oss. Blir några timmar på stranden innan vi beger oss vidare för att handla mat till ikväll. Vi tänkte nämligen bjuda på middag ikväll, som lär ätas till Spanien matchen, heja Spanien! Vi hejar dessutom på BoIS idag, och Härslöv, heja heja!
Sist men inte minst, grattis till Farah och Micke!
Adíos!


MALLORCA

Underbara ö! Vi är på plats och allting är toppen. Solen skiner och värmen gör sig påmind hela tiden. Har nyss kommit från stranden, vi börjar med andra ord väldigt lugnt. Nu väntar en stunds vila innan vi, tillsammans med Tony, Liziz, Luna, mamma och pappa beger oss ner till hamnen för att fixa en rolig sak följt av en god middag. Det är mamma och pappas sista kväll idag så vi gör vad dem vill. Imorgon blir det i alla fall stranden igen, fantastiskt. Adíos!

Hej å hå

Vilken toppen dag! Vädret är fantastiskt bra och jag kan inte mer än gilla läget. Väckt med frukost på sängen följt av en god födelsedagslunch tillsammans med farmor. Sen har jag hunnit fixa en hel del ärende, så som byta min ring som jag fick av Linda, köpa cykelbyxor, bh och en ny svart kofta. Jag har även hunnit städa undan, lägga fram min packning, handlat på City Gross och alldeles nyss har jag slängt in en kaka i ugnen. Om ca en timme får vi fin främmande i form av Dannis, Amanda, Olle och Linus. Det blir lite födelsedagsfika i form av kaka, kaffe, läsk och lite annat, lagom sådär. Nu ska vi först iväg till Thomas och Ingrid och lämna extra nyckel och lite annat, sen snabbt hemåt igen. Det sista av packningen får jag fixa ikväll!

FÖDELSEDAG

Checka in klockan! Det ska också tilläggas att jag är ledig idag, men jag har blivit väckt av Jonas för en stund sedan med nyköpta bullar, wienerbröd och de första egenodlade jordgubbarna från balkongen och såklart paket. Då gör det ingenting, oavsett vad klockan visar. Min fina Jonas, han är världens bästa. Nu ligger här i sängen och tittar på Nyhetsmorgon och bara myser. Klockan 09.00 ska jag befinna mig på Maderma, så jag har gott om tid. Härliga födelsedag.


Okej?

haha, vad tusan händer med vädret? Hagel och åska på samma gång? haah, man kan inte mer än skratta och längta ännu mer till Mallorca! Två dagar kvar! ♥

Min lilla planering blev fel

Men typiskt. Här bjuder jag in till kaffe, kaffe och lite annat smått och gott samt för att titta på BoIS som ska visas på tv:n just på min födelsedag(imorgon, tihoo!). Perfekt tänkte jag, men tji fick jag. Matchen är flyttad till torsdag istället... aja, blir ändå bra, får slå igång VM istället då :) Annars då? Sista arbetsdagen idag och jag är superduper nöjd med det. Påminnelse till mig själv, skriv ut biljetterna! Dagen till ära ska spenderas hos morfar, träff med Emelie och avslutas med ännu en träff med Kajsa och... ja, vet inte vem mer, sen blir det hem och packa och imorgon är det sovmorgon, aahhh ZzzzzzzZzzzzZzz

Smile to the camera

Jag (vi) har blivit med ny digitalkamera!
Har länge funderat på att köpa en ny då min gamla visserligen fortfarande fungerar men jag tyckte det var tid för en ny. Har läst och klickat mig runder på olika internet sidor och alla har sagt/skrivit olika saker gällande om samma kamera vilket gör det näst intill omöjligt att bestämma sig. Var först inne på Canon men kände det var lite för mycket, så istället fick det bli en Samsung PL80. Jonas Arvidsson fixade hem den till mig då han ändå var iväg på Center Syd. Nu ligger vår nyaste familjemedlem på laddning och sen ska jag sätta mig ner med manualen och lära mig och testa mig fram. Nu blir det fina semesterbilder!
             

Det är visst nån som är tillbaka

Hejåhå, jag är på plats i min kära kontorsstol igen och det känns bra! Fortfarande väldigt förkyld och jag hostar upp en hel del skit men det ska väl bara ut antar jag. Har en hel del att ta i tu med efter tre dagar hemma, dessutom har jag bara idag och imorgon på mig, sen är det adiós till kontoret igen. Då är det nämligen dags för semester, wooohoo!

Kändisskap

Hahahahaha, kolla in detta! Bästa Olle.

Att inte orka något alls..

Jag är fortfarande sjuk och har återigen bäddat ner mig i soffan med mitt duntäcke och en mysig kissemisse sidan om. På tal om kissemisse, Svante hjärtat har minsann namnsdag idag, det firar han med få lite tonfisk :)



Världens bästa



Vad händer?!

Inte nog att jag är sjuk och näst intill beroende av tv:n eftersom man inte orkar gör något annat än titta på den, så ska tv:n börja leva ett eget liv. Den har stängt av sig och börjat visa myrorna krig ungefär fem gånger på en kort tid. Åh, typiskt.

Sjuk

Jaha..här ligger jag hemma i soffan och är sjuk. Svettas och fryser om vartannat och det är jobbigt och jag tycker synd om mig själv. Känns lite bättre än igår men långt ifrån bra. Halsen gör ont, huvudvärk och troligtvis feber, jippie. Sitter annars och väntar på Dad som ska komma hit med nyponsoppa och coca cola, annars händer här inte speciellt mycket, tänkte slå igång en film snart som jag kan somna till, men först ska jag titta färdigt på Våra Bästa År.

En rolig grej dock!
Igår bokade mamma och pappa en sista minuten resa till Mallorca! De åker på lördag morgon och jag är så glad för deras skull. De ville inget annat än unna sig en resa och igår blev det verklighet. De stannar en vecka vilket också betyder att vi är där nere samtidigt i tre dagar. Vi landar på torsdag förmiddag och sen ska vi fira min födelsedag, hela familjen! Wohoo!


"Hallå där, ditt köpta blåbär"



Usch, jag har legat i sängen från det jag kom hem tills nu och det ser ut som jag stannar här. Jonas har lagat lite god och stark mat till mig, jag har tagit en dos med Kan Jang, Strepsil och alvedon. Än så länge känns det ingen skillnad och det suger att vara sjuk... Tänkte underhålla mig med datorn en stund eftersom tv:n inte erbjuder något av större intresse. Samtidigt sitter jag och lyssnar på låten ovan och jag kan inte hjälpa att jag blir på något bättre humör, Sean Banan är skön!
Årets sommarhit/plåga?


Hamnkrogen


Sjuk?

Åååhhhh, vaknade med halsont och allmänt hängig i kroppen och det suger. Kände av halsen lite igår men idag är mycket, mycket värre. Det gör ont när jag hostar och kliar i halsen konstant. Jag sitter på jobbet och får känna hur det är under dagen, jag håller tummarna att det försvinner, har varken lust, ork eller tid att vara sjuk nu innan semester. Sticker till Apoteket och inhandlar Kan Jang och massa halstabletter på lunchen, jag ska vinna mot det här.


Måndagslyx

Har dratt (hur skånskt? hah) av mig mjukiskläderna efter en powernap nu i eftermiddags och strax blir jag upphämtad och sticker iväg. Hann inom City Gross och handlade hamburgare och bröd till Jonas eftersom han ska äta själv ikväll. Jag ska nämligen ut och äta med tjejerna och det ska bli himla trevligt. Efter många (!) om och men så fick det tillslut bli på Hamnkrogen och jag tror det blir toppen. Visserligen är inte vädret det bästa men det är desto bättre än att sitta och trängas med massa studenter som har lärarmiddag. Jag har inte ätit där så jag är ruskigt nyfiken och det lutar just nu åt rödspätta filé, yummie.
Kameran åker med!


Helgen som gått - i bilder


LÖRDAG

Okej, lite mer än en timme kvar tills vi ska iväg med Jonas jobb. Har fortfarande ingen aning om vad som väntar, men jag ser fram mot det i vilket fall som helst. Kanske något skoj som typ fångarna på fortet, paintball, eller andra aktiviteter, ingen aning, så jag slutar spekulera. Får bli jeansshorts och ett linne eftersom klädseln ska vara oömma kläder så vad annars ska man ha på sig i denna värmen?(klagar inte!) Vi har hunnit vara i stan också och fixat lite sommartröjor till Jonas som blir perfekta till Mallis och nu ska vi strax äta lite eftersom vi inte vet när vi får mat igen, haha. Får bli lite goda mackor på det underbart goda valnötsbrödet jag köpte på Danske Bager imorse, muuums! Trevlig lördag!

Sommar och sol


Follow your heart

Frukost på balkongen, check
Ost -skinkbaguetter, check
Kaffe på termos, check
Coca Cola till Linus, check

Jag tror jag är redo. Känner mig rätt lugn än så länge och jag kan som sagt bara vara mig själv, så nu kör vi.  Har skrivit upp lite egna frågor samt vägbeskrivning så det ska nog gå bra. Jag ska i alla fall unna mig svenska jordgubbar efter intervjun.

"Jag tycker du skall gå dit och vara dig själv för då kommer det gå bäst, sluta tvivla på om det är rätt eller inte. Gå in med inställningen att detta är något du kan tänka dig, sen när du kommer i en situation där du faktiskt måste fatta ett beslut, då kan du börja fundera på om det är detta du vill. Man ska ge allt en chans och inte fatta några beslut i onödan. Intervjun är steg ett, där du gör ditt bästa som du alltid gör, allt efter det tar vi sen!" ♥



Kundkväll

Vad hade jag gjort utan Kajsa? Underbara K. Hon är precis som mig och därför är det vi två som har spenderat ungefär 1½ timme inne på City Gross och deras kundkväll. Vi käkade tacos, drack kaffe och sprang runt mellan alla hyllor och slängde ner massa egentligen onödiga saker, men roligt var det. Nu är jag hemkommen igen och nu sitter vi och väntar på våra kycklingspett. Ska testa en ny marinad som jag hoppas blir god, annars... får vi ringa Rhodos pizzeria, haha. Sen blir det en lugn kväll, kanske film eller promenad, vi får se. Imorgon är jag i alla fall ledig, vilket såklart är skönt, men det är även dags för intervju i Östra Grevie. Börjar bli lite smått nervös men jag får sätta mig ner nu ikväll och gå igenom lite saker, men annars får det gå som det går. Jag är den jag är helt enkelt. Linus följer med som moraliskt stöd, så i vilket fall som helst så blir det en dag med en bästa vän.

UNDERBART


Födelsedagsgrisen ♥


Men?

... var tog solen vägen? Jag har ju filt med mig. Jag och Tulle ska ligga på den i Teaterparken hela lunchen. Kom tillbaka, genast!

Dags för roadtrip

Okej, det blir Eslöv. Eller ja, först Bjuv, haha. Så 18.04 tuffar tåget mot Bjuv, byte i Ramlösa och sen vidare till Bjuv där Jonas hämtar upp oss, haha. Vad gör man inte för världens bästa pojkvän och Härslöv, haha. Hur som helst, blir lite stressigt men jag tror jag ska hinna allt ändå. Först träffa Emelie(hoppas hon gillar presenten!!), sen till City Gross för att handla lite till vår picknick, hem, packa och sen bege mig till stationen. Det ska jag väl hinna på två timmar? Ja, såklart, tidsoptimist, javisst. Heja Härslöv!

2 juni 2010

Allting gick bra igår och det var så kul att träffa grabbarna igen, fina, bästa killar. Efter mycket snack, snickerskaka och BoIS på tv:n tackade jag för mig och begav mig hemåt. Nu är det onsdag och jag har precis placerat ändan på stolen. Ska alldeles strax hämta dagen första kopp kaffe och sen kickar vi igång dagen. Efter jag slutat (16.00! hurra!) ska jag möta upp Emelie en snabbis för att ge henne hennes födelsedagspresent, håller tummarna att hon blir nöjd. Sen kvällen till ära får vi se vad som händer, antingen blir det Bjuv/Eslöv med picknick eller så blir det chill i soffan... svårt val det. Får helt enkelt se vad kroppen och vädret och säger.

JAG DÖÖÖR, SÅ ROLIG

Nu sticker jag till 261 och träffar Kajsa som jobbar där kvällen till ära. Anna lär också dyka upp så det blir två vänner i en smäll, eller nått, haha. Sen runt fem hämtar Frida mig och sen brummar vi som sagt till Svågertorp!
Under tiden, kolla in videon;


Jag tror att jag lagt upp den här innan, men jag får inte nog.
Titta fram till minst 02.11, då han jagar upp geten igen, hahahah. Vilken kille!

WOOHOOO

En fantastisk tisdag väntar, om man bortser från regnet som öser ner och min värk i fingret. Om några timmar landar äntligen Linus och Dannis, visserligen på dansk mark, men sen när de går över till svensk mark då står jag och Frida och väntar. Jag blir upphämtad vid fem tiden och sen kör vi till Svågertorp där vi äntligen får träffa dem, helt fantastiskt underbart. Inte att glömma, 1 juni idag, vilket dessutom innebär att vi börjar jobba efter sommartid, vilket gör att vi slutar 16.00, hallelujah!