Tjoho!

Gissa vad?!
Jag har äntligen fått tummen ur r*ven och bokat min efterlängtade resa. Med lite bidrag från både Liziz och Jonas kommer jag äntligen iväg till älskade Mallorca och systeryster. 17:e december lyfter planet och den 22:e landar jag i Köpenhamn igen, lagom till allt fantastiskt julmys. Det ska bli så himla mysigt och underbart att få åka iväg och träffa Liziz, Tony, vovvarna och att få se deras hus. Dessutom är väl Liziz extra glad eftersom jag ska agera jultomte då jag kan packa ner några julklappar i resväskan. Åh, det ska bli så härligt!

Bilder?!

godkväll!
Här sitter jag i min ensamhet efter Jonas är iväg på träning. Jag kikar runt på massa olika sidor och brottas med mitt samvete gällande min resa till Mallorca. Suck. Att pengar alltid ska vara den avgörande faktorn alltså..himla drygt. Nåja, annars är allt precis som det ska vara. Kvällsmaten är uppäten, myskläderna är på, ljusen är tända och jag har krupit upp i soffan lagom till 112 - på liv och död.
Blir väl någon timme här innan jag dyker ner i sängen, det är nämligen en väääääldigt tidig morgon som väntar imorgon. 04.45 ringer klockan och en timme senare är vi på motorvägen. Det är dags för ännu en hemlig övning tillsammans med skolan och klassen och det enda vi vet är att vi ska befinna oss på skolan 07.00 sen blir vi körda dit övningen ska äga rum. Vi har luskat lite och fått reda på att "blod" och bilolyckor kommer ingå i övningen men det återstår att se. Spännande! Nu ska jag titta färdigt på programmet sen packa väskan till imorgon, kameran åker med så jag hoppas vi får fota. Adíos.

Gäääääsp!

Jisses, jag är trött. Det kan bero på att jag faktiskt är uppe väldigt tidigt för att vara jag och söndag, men det kan också bero på FREDRIKA OLSSON. Vad är grejen att ringa mig mitt i natten, fredag och lördag natt?! Igår visade klockan 03.10 och inatt/imorse 04.43, vad händer?! haha. Din lilla jäkel.
Hur som helst, anledning till den annars tidiga uppstigningen är minsann frukost. Jag, Lina, Kajsa och Vincent ska ta oss ner i stan och till Hamnhotellet Kronan för att äta frukost. Hotellfrukost, hur bra är inte det? Tjoho. Jag är uppe och snart färdig men det är med nöd och näppe, en söndag ska man ligga i sängen till minst 11.00 så frukosten better be good!

19 november 2010

Andra fredagen i rad som jag sitter ensam i lägenheten, detta jäkla tv spel alltså... haha. Nejdå, det är inte så illa som det låter. God mat, godis och julmust håller mig sällskap samtidigt som årets första snö faller utanför fönstret, hur mysigt?! Jag fullkomligt älskar snö, men det kunde varit några grader kallare så den lagt sig ordentligt och man sluppit slasket men man får vara glad för det lilla. Nåja, ännu en skolvecka är avklarad och tiden bara rusar iväg. Har hunnit fixa två julklappar varav den ena är något tveksam av diverse anledningar så julklappsjakten sätter igång ordentligt nästa vecka. Hur som helst, några rader såhär på fredagkvällen, det får räcka för stunden. Det lär bli bilder under helgen eftersom jag tänkte tömma kameran, så hittar någon bilder som ni vill ha, bara ta för er!

Ny medlem i Olsson familjen ♥

Hur fantastiskt söt är hon inte?!


Uppskattad bekräftelse

Farah, jag blev väldigt imponerad av ditt/ert svar ang. spelkvällen och jag skrattar fortfarande åt det, haha.
Hur trevligt är det inte att få ett rim som "ja,tack vi kommer" svar;
"Tack så mycket kära vänner, låter riktigt skoj vi erkänner! Glögg, pepparkakor och spel, det fattas  nog inte en enda del. Vi längtar redan nu, Jonas kommer få en bra fru". Underbart!

Favoriter


Vad gör ni andra?!

Okej... det är fredag, klockan är 20.39 och jag sitter med en blyertspenna i handen, Idol i bakgrunden och skolböckerna här sidan om tangentbordet. Med andra ord, jag sitter och pluggar, ja ni hörde rätt, en fredagkväll. Fast jag klagar inte, jag har energi från min dundermiddag bestående av korv och makaroner så det var lika bra att utnyttja den. Jonas är iväg hos Jonas och spelar tv spel hela kvällen så jag har lägenheten för mig själv, eller ja, Svante är såklart också här, men han sover hela tiden. Nej det blir plugg en stund till sen ska jag fixa lite med julklappar, planera vad jag ska köpa och när jag ska köpa det. Dessvärre måste jag tänka på ekonomin... vi fick byta två däck på bilen igår också, lagom kostnad sådär några veckor innan jul.
ÄH! Trevlig fredagkväll!

Vilken skillnad!

Kolla, ett av mina uppdrag är slutförda. Nämligen uppdraget att köpa målarfärg samt att måla dörrkarmen i köket. Nu är det äntligen färdigt och det firar jag med att köra till Halmstad, eller nja, typ. Först ska jag packa, köra till farmor som fyller år, grattis världens bästa Farmor♥, sen ska jag byta bil och sen hämtar jag upp Hampe följt av Olle sen äntligen styr vi rallybilen mot Halmstad. Det ska bli så kul! Jonas har precis stuckit iväg för att spela Gåsaboll med Härslöv, håller tummarna att här ligger en gås/anka/kyckling när jag kommer hem på söndag. Nej, dags att ta tag i packningen!

Före:


Efter:

"Hoppas på bättre dagar"