Första pendlingsdagen

Den kunde ju börjat bättre om man säger så. Jag är i tid till bussen, jag hade till och med räknat med att hinna med den tidigare, vilket jag hade gjort om jag sprungit över vägen (och riskerat att bli påkörd) men jag tog det lugnt och väntade in nästa buss. Så där står jag, med glatt humör, väntandes på bussen. Det dröjde och dröjde lite tid men sen kom, i tid. Än så länge inga problem MEN vid Selma Lagerlöfskolan tog elen slut. Ja, ni läste rätt, elen tog slut och bussen fick stanna. Det innebar att det bara var till att börja traska. Jag och Hannan hade ett högt tempo men förgäves. Vi missade tåget. Haha, det är otroligt. Vad är oddsen? Nåja, vi hoppade på nästa tåg och var framme i Malmö runt åtta tiden. Väl därefter fick vi ta buss till Jägerso och sen bli hämtade av Terese där. Hon offrade sig tappert och det slutade med att vi kom tjugofem minuter för sent. Så kan det gå. Nu är jag i alla fall hemma och har packat upp träningskläder, förberett lunchen inför imorgon och alldeles strax tänkte jag inta soffläge.

28 januari - Grattis Oggi!

Åh, jag är proppmätt!
Vi har ätit tacos och tittat på handboll, dessvärre förlorade Sverige men vi får hålla tummarna att de vinner bronsmatchen istället. Vi var nere på Hemmakväll innan och köpte både coca cola och chips så det har vi också ätit, vilken ätar-fredag, mums. Nu börjar ögonlocken bli tunga så jag tror minsann sängen kallar alldeles snart. Det lär bli en tidig morgon imorgon, massa ärende på schemat. Vad kan jag dessvärre inte säga, än.

Bowlingen i bilder


Bowling och Basilika

Gårdagen spenderades tillsammans med Jonas, Jonas, Simon, Sandra, Oskar och Raimon. Vi spelade först bowling innan vi stack ner och käka en god middag på Basilika. Bowlingen gick bra, jag tror minsann jag kan ha en dold talang...hm. Nåja, jag ledde totalen efter första rundan men halkade ner till tredje (kanske fjärde..?) plats innan vi var färdiga. Bowling är underskattat! Himla kul är det. Bilder dyker upp senare också!
Nu har jag precis avverkat en förmiddagspromenad i det härliga vädret och innan jag gick hem gick jag inom "Danske Bager" och handlade nybakt valnötsbröd, MUMS! Så, kaffet har runnit ner, äpplet skivat, mackorna färdiga och jag har placerat rumpan i soffan för att avverka ännu ett Prison Break avsnitt innan Jonas kommer hem från träningen. Senare i eftermiddag blir det innebandy och handboll givetvis, heja Falcons och heja Sverige!

Måndag

God morgon!
Här sitter jag med mitt rykande färska morgonkaffe samt en god macka och en banan. Vår lilla familj är uppe och igång redan, Jonas har redan stuckit till gymmet, jag sitter som sagt här och Stina sitter i fönstret och håller koll på alla fåglar. Det är något speciellt med morgonen tycker jag. Allting är lugnt och tyst. Jag har tänt lite ljus, tittar på Nyhetsmorgon och bara njuter en stund innan det är dags att sätta fart och starta dagen. Dessutom sitter jag och funderar på när jag ska bli lika duktig som Jonas med min träning, han har bra disciplin, något jag saknar för tillfället... vi börjar med ett fyspass i skolan idag i alla fall. Trevlig måndag!

IDIOTER!

Flera personrån under helgen... läs här.
Låt äldre människor vara i fred och känna sig trygga, ge er på någon i er egen ålder, om ni vågar vill säga.
Ge speciellt fan i min farmor! 

2010

Tänkte slänga in lite blandade bilder från året som gått. Vet inte om de hamnar i ordning men man ser ungefär på bilderna när de är tagna. Sommaren, vintern osv. Jag hoppas verkligen ni orkar ta er tid till att titta på bilderna, det tog en stund minsann! När när jag äntligen är färdig här så blir det Prison Break!
Utflyttningsfest hos Hanna

Valborg hos Anna&André

Femkamp-Jonas födelsedag

Karnevalen

Picknick vid Citadellet

Kubb och grillning i Härslöv

Kajsa tjejmiddag

Tjejkväll hos Lina

Fridas födelsedag

Farah tog fina sommarbilder

Tradition-Cykeltur på Hven

Mallorca

Julbak hos Sandra

Nyår


8:e januari

Idag har jag en "tänkardag". Huvudet är proppfyllt med tankar mellan himmel och jord. Det är både positiva och negativa saker som dyker upp, så har jag har en del att tänka på och fundera genom. Det är som sagt nytt år och det medför, för mig och så många andra, nya mål. Jag har en del mål som jag vill uppnå, vilka det är, är dock något jag tänker hålla för mig själv. Jag känner att det är dags och det känns rätt just nu.
Jonas är iväg på partaj med grabbarna och jag sitter här i soffan med Stina till höger och en stor godispåse till vänster. Jag klagar absolut inte. Sitter i valet och kvalet om att se en film på tv eller sätta igång min älskade Prison Break box och njuta av den istället...det lutar åt det sistnämnda. Jag tänkte även börja sortera lite bilder från kameran och den externa hårddisken. Ska skapa en mapp med bilder som jag vill framkalla också, det har blivit lite av en tradition, att i början av året gå igenom och hitta årets bilder som passar att framkallas. Det kanske blir så att en del dyker upp på facebook också. Ha en trevlig kväll!

2011

Jaha...2011. Nytt år och nya möjligheter, det är väl alltid bra. Dagen har varit super lugn och skön, jag har slumrat till och från i soffan, vi har ätit gott och bara tagit det lugnt. Vi skulle sett Patrik 1,5 nu ikväll men Jonas har gått på jouren och fått en hämtning så nu är det bara jag och Stina här hemma. Jag valde att börja titta på Mamma Mia istället, roligt när man kan tralla med i sångerna. Gårdagen var supertrevlig. Oskar och Sandra bjöd på en fantastisk god middag bestående av lax, nypotatis, romsås, foccacia och sallad samt en marängbakelse till efterrätt. Efter tolvslaget och den traditionella nyårspussen begav vi oss hem till Sandra igen och avnjöt champagne och fem sorters snittar, perfekt nattamat. Nej, året har varit bra men jag ser fram mot ett nytt och härligt år, ett år jag har stora förväntningar på. Nu återgår jag till ving.se, fritidsresor.se och apollo.se, jag kollar nämligen resor, vart har jag ingen aning men det är spännande, drömma får man ju göra!