Live today, live tomorrow

Hej!

Nu har jag glömt bort det här igen...antar att det inte är så viktigt men det är ändå lite mysigt att logga in då och då för att skriva några rader. I helgen var det midsommar och allt vad det innebär. Midsommarkvällen var mysig och lagom, god mat, fina vänner och lagom av det goda. Annars har det varit rätt lugnt, vi har hyrt filmer och käkat godis i tron om att det hjälper mot den sega förkylningen som vi dragit på oss. Hur som helst, idag är det måndag och jag är på kontoret. Jag bjuder på några bilder för att pigga upp lite.


världens bästa


ZzZzzZzzz

Jag är trött! Jag är fruktansvärt trött. Helgen har varit fantastisk skoj och rolig och jag tror verkligen att Farah uppskattade allting vi hade planerat åt henne. Den arabiska möhippan som ägde rum i fredags var också minst sagt rolig. Jag har lärt mig arabisk folkdans, inte illa, eller hur?
Hur som helst, tröttheten från helgen är min ovän idag men alldeles strax får jag lämna kontoret och bege mig hemåt. Tänkte vila en stund innan BoIS och sen ikväll ska jag följa med och hämta Emelie på flygplatsen, hon kommer nämligen hem från Australien! Min älskade Emelie

Sovrum

Som utlovat, här kommer lite nya och fräscha bilder på vårt "nya" sovrum.

Här är byrån som vi fyndade på blocket. Efter lite slipning och färg är det en helt ny byrå.

Mina älskade Landskrona tavlor som jag fått av Mormor & Morfar


Det är ingen vanlig dag...

... för det är MIN födelsedag, hurra, hurra, hurra!



Dagen började på bästa möjliga sätt med en puss av min älskling följt av ett fint inslaget paket som innehöll en superduper fin spargris som jag velat ha jätte länge. Tjoho! Dagen fortsätter här på jobbet, tänkte bjuda på kaka med massa färska bär och sen direkt efter jobbet är det jag som äntligen ska färga och klippa mitt hår. Avslutningen på dagen är än så länge ett oskrivet blad men det lutar åt en middag, bara jag och Jonas

Före & Efter

Tanken är att jag ska visa före och efter bilder på lägenheten här, men där jag befinner mig just nu finns inga efter så ni får nöja er med två ynka bilder idag och så lägger jag upp resten efter hand som vi blir färdiga. Vår älskade säng kom idag också (dock med fel bäddmadrass men här tänker vi positivt!) så sovrummet blir nog nästintill färdigt ikväll. Jag ska köra iväg en snabb runda till Ikea också tillsammans med Farah. Ska fixa sängbord och tyger till mina planerade kuddar som snart ska få göra entré i sovrummet.

Nåja, här är två efter bilder, inte de bästa men håll tillgodo!


Kanske tur i oturen?


I fredags gav jag upp jakten på kilklackarna som jag letat febrilt efter. De var egentligen inga märkvärdiga skor men det var just det som tilltalade mig. Ett par enkla, beige, lagom höga skor som hade passat utmärkt till min klänning. Efter några veckor på jakt i alla tänkbara H&M affärer så gav jag upp. Istället började tankarna flyga iväg till färgen silver som också kan passa till min klänning och vips, mitt framför ögonen hittade jag mina skor. Dock blev det inga kilklackar utan platta skor men varför ska man göra sig till? Jag trivs i platta skor. Med andra ord, jag köpte skorna! I fredags när jag och tjejerna skulle köra ner till Malmö för att hälsa på Lina tänkte jag att det var en perfekt kväll för att provgå och gå in skorna, men det skulle jag aldrig gjort. När jag kom hem på kvällen/natten upptäckte jag att det ena av de flätade banden släppt. Mina fina skor hade gått sönder efter en användning(!).
Så idag är det jag som kör till Center Syd och förhoppningsvis bytar skorna till ett par likadana i samma storlek, om de finns kvar, annars får jag påbörja jakten igen. Kanske är det så att jag har tur i oturen och hittar ett par ännu bättre och ännu mer passande skor till bröllopet? Håll tummarna!

Imorgon är det dags

08.00 imorgon ska jag befinna mig på kontoret igen. Det är dags för jobb. Efter tio månader så är jag redo att inta min kontorsstol igen. Ett positiv besked är även att älskade Farah får vara kvar på jobbet några månader till, vilket betyder att vi kommer jobba ihopa en stor del av sommaren, tummen upp för det!

Annars då? Solen skiner, vi bor kvar hos mamma och pappa, renoveringen går framåt, och vi har njutit av vår lediga vecka tillsammans. Jonas är ledig ytterligare en vecka så han får äran att fixa hemma i lägenheten under tiden jag jobbar. På torsdag fyller jag år. 23 år. Det känns ändå ok, men något större firande blir det nog inte. Möjligtvis lite kaffe och kaka kalas men tiden räcker inte riktigt till, det är mycket som händer nu de kommande veckorna, dock bara roliga saker! 

Nåja, skulle bara uppdatera lite och jag antar att bilder hade förgyllt denna sida lite men som vanligt orkar jag inte fixa med sladden. Kan dock bjuda på en sommarbild av de bär som jag proppar i mig dagligen, jordgubbar!

Semester

Jag slutade ju skolan i onsdags, snart en vecka sedan alltså. Känns både sorgligt och konstigt men samtidigt även roligt och efterlängtat. Nästan ett år har gått och nu i efterhand har året bara rusat förbi. Vi satt och pratade om det i fredags när vi hade avslutningsfest/klassfest hur mycket vi faktiskt hunnit med. Övningar, narkotikaspan, figuranter, Växjö, simövningar, hundpatrull, vårt polisteam, cases, narkotikaföreläsning, juridik, orientering, m.m.
Nu är den tiden förbi och jag slutade skolan med ett glatt humör och ett förträffligt bra betyg i handen ;)

Nu njuter jag och Jonas av en gemensam veckas semester, bosatta hos mamma&pappa eftersom renovering i lägenheten är i full gång. Vi tar sovmorgon, äter gott, njuter av solen och bara tar dagarna som de kommer.

På måndag är det tillbaka till verkligheten då jag traskar ner till kontoret efter tio månaders tjänstledighet. Jag klagar inte, det ska bli skönt! Jag kan dessutom börja säga; pengar rullar in som de ska...

Tillbaks till matchen, VI ÄR ZLATAN (SVENSKA) FANS ALLIHOPA! Hattrick!

Röra

Jisses vilken röra vi har här hemma nu. Det har tom börjat eka i sovrummet så illa är det. Hur som helst så är vi en god bit på väg i alla fall, det är inte mycket kvar som ska packas och skruvas ner. Balkongen är full av saker, likaså köket så utrymme att vistas på blir mindre och mindre. Troligtvis flyttar vi hem till mamma och pappa på lördagförmiddag, sen bosätter vi oss där en vecka framöver. Det ska bli så skönt när allt är färdigt och man kan gå och pilla och ställa iordning allting, precis som man vill ha det. Tror det blir en jäkla skillnad här hemma...ljust om inte annat. Ljus är väl inte fel? Nåja, nu ska jag slänga in maten i ugnen.