GODMORGON!

Jag är uppe med tuppen och om trettio minuter kommer pappa och hämtar mig för att sen köra mig vidare till Milstolpen, därefter blir jag upphämtat av Erman och Emily innan vi tillslut hämtar Sara och Alex. Idag är det nämligen dags för LISEBERG! Jag längtar tokmycket och det ska bli fantastiskt kul. Jag hoppas på en stjärnvinst! Kameran åker med, så det dyker troligtvis upp bilder ikväll eller imorgon. AtmosFear här kommer jag!

Golvet

Se här, jag lovade ju bilder på golvet. Visst blev det snyggt? :)
(här är det dock lite smutsigt fortfarande...)

Torsdag

Godmorgon!

Jag är ledig idag och sitter just för stunden och avnjuter en god frukost. Dagens planer är lite blandade. Jag ska veckohandla, umgås med mamma (och kanske pappsen?) med en runda på stan. Har en del att spana in och fixa där som står på min behöva-köpa-lista så man kanske kan börja med det redan. Därefter ska jag träffa Hannan och titta på hennes lägenhet, hinna köra till tippen (om jag orkar bära allt skit) och sen är nog dagen nästan slut. Hinner jag så ska jag även ringa Farmor och fråga om vi ska spela minigolf! Det låter väl som en trevlig dag? Jag tycker!
Förresten, vårt golv är färdigt! Olle är super-duper-mega-grym! Vi är verkligen super nöjda och resultatet blev över förväntan. Jag slänger in en bild, sen. Nu hinner jag inte.

Börjar dagen med bästa låten för tillfället


Sommarkänslor


Favoriter just nu


Steg 1

Om man bortser från våra olika påslakan så är väl huvudgaveln fin?! Vi fyndade den på Hvilans Möbler förra veckan. Jag är riktigt nöjd! Nu är det bara den nya sängen som ska komma på plats men det gör den först efter vår mini-renovering. På lördag läggs i alla fall golvet, första etappen, tjoho!


Söndag

- Larssons Lager
- Hämta flyttkartonger
- Husvisning (tomtvisning)
- Tvätta
- Packa
- Grillning
- Ishockey final! HEJA SVERIGE

Avslappnad

Sista stora uppgiften i skolan är färdig och inlämnad. Mellan 11.00 - 14.00 satt vi nämligen och skrev en salstenta i konflikthantering och när den väl var inlämnad så lyftes en tyngd från mina axlar. Vi har inga större uppgifter kvar i skolan, förstår ni? Jag är snart klar med två terminer och det känns fantastiskt bra. Jag hade säkert kunna prestera bättre i vissa ämnen och vissa uppgifter men som helhet är jag ändå nöjd. Nu är det bara små saker kvar, dagstur till Liseberg, grillning, avslutningsfest och andra festligheter kvar sen säger jag adjö till Östra Grevie Folkhögskola. Otroligt.

För att återgå till dagen annars... jag ligger i soffan. Utmattad och avslappnad på ett märkligt sätt. Jag har hunnit plocka undan här hemma så gott det går men fan, här ser ut som en bombnedslag. Vi fick sålt vår byrå + sängbord i sovrummet vilket har resulterat i kläder överallt i lägenheten eftersom vi inte köpt någon ny. Värre lär det dessutom bli eftersom renoveringen påbörjas på lördag då Olle ska lägga golv, sen fortsätter det den 6:e juni med målning, spackling och allt vad det innebär. Man får vänja sig vid röran helt enkelt men sen, då jäklar ska det bli skinande rent och fint.

Helgen i allmänhet ser ut att bli lugn. Vi måste börja städa och sortera inför ovannämnda projekt så det kan passa bra denna helgen eftersom vi inte har några andra aktiviteter inplanerade. Ikväll blir det i alla fall fotboll mellan sju och nio och sen tror jag soffan kallar igen.

Just det, på söndag ska vi på visning! Vi ska inte (!) köpa hus men vi ska däremot titta på tomtområdet och de visningsvillor som finns där. Tips och inspiration är aldrig fel.

Härliga lördag

Har alldeles nyss kommit hem efter ett löppass som borde varit längre men jag är rätt nöjd ändå. Jag ska strax hoppa in i duschen sen tänkte jag bege mig ner i stan och njuta av vädret, handla, hälsa på mamma och pappa och sen njuta av picknick tillsammans med Farah, Micke, Oggi, Sandra och Jonas på obestämd plats. I mina öron låter det som en fantastisk lördag, tjingeling.

Snabb resume


Som vanligt har jag helt glömt bort det här, att skriva. Tankarna är överallt och oftast inte där de ska vara. Skolan är igång, nitton skoldagar kvar, vilket känns helt jäkla sjukt. Jag kan inte förstå att jag gått i skolan sedan den 16:e augusti 2010 och om några dagar är det över. Har redovisning på måndag, tenta på onsdag, seminarium och en salstenta kvar innan vi är färdiga, sen är det goodbye. Hur som helst, nu flög tankarna iväg igen. Valborg och bowlingen var super, vi blev totalt tjugoen st som bowla och alla verkade ha superkul, vilket var huvudsaken. Efter bowlingen stack vi till Farah och Micke följt av dans nere i stan. Jag har några bilder som jag kan slänga upp men jag tänkte inte på att ladda kameran så den dog ungefär halvvägs in i bowlingen. 
Nåja, nu ska jag äta dricka kaffe och titta på nyhetsmorgon innan jag ska köra iväg till skolan. So long.