Fikastopp


Tidig morgon

Jag och min nya, fina väska ska ut på äventyr. Klockan står på 06.43 och jag är redo!
Alldeles strax blir jag upphämtad av pappa, jag ska nämligen åka glassbil hela dagen, woho.


Flytta runt, flytta rätt

Jag är ju som bekant ledig denna veckan och det är skönt på sitt sätt men man har väldigt många timmar att fördriva. Därför har jag hunnit med väldigt mycket dessa tre dagar. Träning, ärenden, lägenhetsstädning, vänner, köpa tågkort m.m.
Idag blev det även lite inramning av foton som jag framkallat (ännu en sak jag hunnit!) samt omflyttning av saker här hemma. Huslyktan fick ersättas av en Poul Pava bild som vi köpt. Lite omväxling är väl inte fel :)


kräftskiva 25/8












To-do

 
Frukost med bästa Kajsa - check
Köpa skolsaker - check
Rensa badrumsskåpet - check
Fixa idkort - check
Framkalla bilder till Farmor - check
Betala räkningar - check
Gympass - på väg
Laga matlådor + middag - återstår

Bakissöndag

Jisses, denna söndag har verkligen spenderats i antingen sängen eller soffan. Både jag och Jonas har varit lagom möra efter gårdagens kräftskiva, men fan vad kul vi hade. God mat, god dricka, äcklig snaps, fina vänner, sång och dans. Mycket mer kan man ju inte begära. Nä kvällen var verkligen lyckad! Nu önskar vi Werner lycka till Hongkong och tackar än en gång för igår. Fler bilder kommer!

Om ca 6 minuter..

Sitter fastklistrad på Aftonbladet, följer livesändningen och liveuppdateringen från deras reportrar på plats. Domen för Anders Behring Breivik ska meddelas klockan tio. Totalt kommer domen ta mellan fem och sex timmar att läsa upp, sjukt!

Pssst, sex timmar kvar på jobbet...
 
UPDATE; Förvaring och fängelse! 21 år, därefter ytterligare fem år i taget.

Två dagar kvar

Efter idag så återstår alltså bara torsdag och fredag, det börjar kännas märkligt men innerst inne vet jag att det är rätt. Imorgon tänkte jag, tillsammans med Tulle, slå till med kakbak. Jag tänkte bjuda på något gott och smarrigt sista dagen på jobbet, så pass snäll är man ju. Det lutar åt fiffirutor (kärleksmums) men jag får se om jag hittar något annat som lockar mer. Vad annars? Jag ser fram mot helgen, fredag blir det lugnt och mysigt tillsammans med Jonas. Vi tänkte gå ut och "fira" efter min sista arbetsdag och innan jag blir fattig student, hehe.Blir en god middag följt av Snabba Cash II. På lördag är det frukost i Helsingborg som gäller, följt av fotboll och sist men inte minst, kräftskiva! Woho.

Maggy!

Senaste tillskottet i familjen är lilla Maggy. Hon tillhör givetvis Olsson familjen men bor såklart tillsammans med Elizabeth och Tiffany på Mallis, men jag hoppas vi får träffa lillpluttan snart. Kanske till jul? :)


Sommar och sol

Sandra, Johanna och jag tog raggarbilen till Sundvik igår. Vilket härligt väder det bjöds på, helt otroligt! Jag badade minsann två gånger. Sen somnade jag en stund, till Sandras glädje eftersom hon haft roligt med stenar, grus och tång på min rygg :)

Idag är det måndag och det innebär att jag är inne på min sista arbetsvecka.


Grillmys med fina vänner

Härslövs motståndare lämnade WO så det blev ingen fotboll, tråkigt. Jag var sugen på att sitta i solen och kolla fotboll men istället blev det en härlig grillkväll hemma hos Simon och Jessica. Kött, pastasallad, såser, fetaost, caprese och dricka, mums. Och det var minsann inte fel!
Idag däremot blir det fotboll tillsammans med pappa. Vi åker till Eket och klappar händerna för Borstahusen. Heja!


Mallorca 2012

 

Torsdag

Jäklar, en vecka sedan jag skrev detta. Dagarna springer verkligen förbi. Imorgon är det näst sista fredagen på jobbet, någonsin. Jag har bara en vecka kvar. Det känns både vemodigt och som att det är dags nu. Jisses, jag vågar ju knappt titta tillbaka men sanningen är den att jag jobbat sedan efter studenten. Oktober 2007 var min första månad... förstår ni att det är fem (!) år sedan. Herregud. Man börjar bli gammal, hehe. 
Nä, nog om det. Det är dags för förändring och den tredje september är det dags men innan dess har jag några veckor till att förbereda mig. En vecka med jobb och en vecka med massa förberedelser.
Nu återgår jag dock till vardagen och det faktum att det är torsdag och jag ska alldeles strax slänga ihop scones som jag tänkte ha framdukat när Jonas kommer från träningen. Gott och mysigt. Imorgon är det fredag och dags för fotboll igen, då klappar vi händerna för Härslöv!

Nervös

Gårdagens uppgift var att undersöka det mesta inför skolstarten (det var många år sedan man skrev det...) och jag börjar bli nervös. Hur ska man veta vad man ska fixa och inte fixa? Vilka böcker ska man köpa, kommer man behöva alla? 15 böcker bara till en kurs?! Är det verkligen så? Jisses, jag blir rädd. Hur vet jag vilka jag behöver inför starten eller kan man vänta att köpa? Ni få som läser här och som har pluggat eller fortfarande gör, hur går allting till? Det enda jag har 100% koll på är var jag befinna mig den tredje september, jag har kollat på kartan, dubbelkollat adressen och tiden är 10.15, så det känns hyfsat ok men allt runtomkring gör mig orolig. Jag antar att man kanske känner såhär (jag hoppas det i alla fall) i början innan man är i pluggtänket men jag är en person som vill ha koll och vara förbered. Är så det att jag kommer behöva alla de 15 böckerna inför första kursen så är jag egentligen den som vill springa och köpa dessa direkt, men det är ju samtidigt en kostnadfråga. Åh, hjälp en blivande student!

Vinst!

Jobb, gym och sen fotboll. En härlig dag för att vara måndag. Gympasset satt där det skulle och det känns ordentligt att det var längesen jag var där. Nu är jag på gång igen. Lagom till dess att träningsvärket ska börja med cirkelträning, TRX och crossfitpass, tjoho! Ska bli intressant att testa på, tror faktiskt det kan passa mig. Nåja, BoIS vann förresten! Perfekt ju, en bra avslutning på dagen och alldeles strax hoppar jag i bingen.


Söndag

Vi bestämde oss för att lyxa till det trots att det är söndag och Sverige förlorade guldmatchen. Kycklingfilé, krämig risotto, sallad och tomat-och mozzarella sallad, åh!


Fredag

Wiho, fredagen är här och jag har en härlig känsla i kroppen. Jag har lite småsaker att fixa idag, hänga med Dannis till frisören (Johanna, så två flugor i en smäll eftersom jag får träffa henne också) och ikväll blir det lugnt tillsammans med mina favoriter, Jonas och Jonas. Så dagens planer är inte många men vad gör det, jag gillar att ta dagarna som de kommer.

Igår blev jag inbjuden på en grillmiddag hos Thomas och Agnetha tillsammans med Tulle, Gabby, Malin, Carl och Novalee. Jag fick smaka Per Morbergs rödvin och jag är imponerad. Jag är inget fan av rödvin men detta var faktiskt gott. Efter bebisgos stack vi till Lucas och hans fina lägenhet. Vi hade en anledning att fira så det blev öl, choklad och OS. En härlig torsdag!


God morgon

Redan torsdag och det känns härligt. Imorgon är det fredag och fredagar är som vanligt efterlängtade. Vi funderade länge på om vi skulle köpa biljetter till Magnus Uggla som spelar på Citadellet men nu bestämde vi att vi hoppar den. Hade varit kul med tanke på att man ska visa och ta vara på roligheterna här i stan när det väl händer saker, men min snåla sida vann i slutändan.
Hur som helst, åt en supergod middag tillsammans med Farah igår och jag har saknat henne, fin fina Farah. Som dessutom är ny radiopratare på Din Gata 100,6, GRYMT! I september hör ni alltså henne mellan 15.00-17.00 varje vardag. Vi åt god förrätt med brie följt av himmelsk god tomatsoppa som jag absolut ska testa på att göra själv. En kväll helt i min smak.
Nu återgår vi till det faktum att det är torsdag och det är dags för dagens första kopp kaffe.


Jonas är hemma och tipsar direkt om musik!

 
annars kanske denna favoriten faller er i smaken?
 

Jonas är hemma och tipsar direkt om musik!

 
annars kanske denna favoriten faller er i smaken?
 

7 augusti 1982

KÄRLEK

Evighetsprojekt

Rensa garderoben... VARFÖR måste man utsätta sig för sånt? Suck. X antal timmar senare och jag är äntligen färdig.


Mys

Jag tror Malte saknat oss...


Home sweet home

Vi är hemma på svensk mark igen. Vi kom hem runt 5 tiden med varsin kebabrulle som vi avnjöt i soffan. Orkade verkligen inte laga mat idag så den satt där den skulle, slurp. Vi har inte orkat mycket.. Väskan står kvar i hallen och vi ligger och slötittar på OS. Två missade medaljer, synd. En centimeter.. Tänk så avgörande. Nåja. Snart blir det sängen och imorgon är det tillbaka till vardagen, tvätt står på schemat och på måndag börjar jobbet, men det känns ok. Tre veckor kvar sen lämnar jag kontoret för att bli heltidsstudent.


Mormor

Grattis på födelsedagen


Semester, semester, semester

Jo visst, vi lever. Däremot har vi inte telefonerna med oss hela tiden men kameran är mig trogen så det finns bilder. Vi har det super och passar verkligen på att njuta. Vad vi har förstått så är vädret hemma urkasst så vi åkte vid rätt tidpunkt. Nu blir det lite soffhäng innan sängen kallar, imorgon är det dags för en ny dag, fylld av sol och bad.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/130352/images/2012/pic_501850129606ee0ae1000014.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/130352/images/2012/pic_501850129606ee0ae1000014.jpg" class="image">