Hej från Mallorca!

Vi njuter och har det bra. Solen skiner, vi badar och äter god mat. Idag var vid massa klippor i Alcanada tillsammans med Liziz och Tiffany var också med, så hon fick också bada. Nu ligger jag i sängen, med choklad och coca cola och tänkte vila en stund innan vi ska köra iväg och hämta thaimat, mums. Ikväll blir en skön hemmakväll med film och mys.


Hej från Mallorca!

Vi njuter och har det bra. Solen skiner, vi badar och äter god mat. Idag var vid massa klippor i Alcanada tillsammans med Liziz och Tiffany var också med, så hon fick också bada. Nu ligger jag i sängen, med choklad och coca cola och tänkte vila en stund innan vi ska köra iväg och hämta thaimat, mums. Ikväll blir en skön hemmakväll med film och mys.


Oboy, vilket härligt väder!


Sol & bad

Åh härliga dag! Stranden, bad, sol, vin, vänner, middag på stranden, kaffe, glass. Det är ju helt fantastiskt. Dagarna blir härliga långa och man tar verkligen vara på dagarna. Imorgon blir det stranden igen innan jag och Linus kör en sväng till Lund. Kvällen vet jag inte riktigt vad det blir, vi borde packa... Om två dagar åker vi! Wie. Ännu mer sol och bad och avslappning! Riktig semester med god mat och dopp i Medelhavet. Fast det stora pluset är såklart att få träffa Liziz. Världens bästa syster, snart ses vi.


Onsdag

 
Idag blir det stranden. Vi har packat ner mackor, vatten och frukt, så nu är vi redo. Klockan två är det dags för möte med banken, ska bli intressant att se vad de har att erbjuda och vad vi kan göra av framtiden. Hur som helst, först stranden och förhoppningsvis ett dopp!

Tisdag

 
- Malmö
- 2 kronor
- Ikea
- Bauhaus
- Hälsat på mamma och pappa
- Rensat garderoben
- God middag
 

Söndag

Solen valde att titta fram igår och jag tror att de flesta var hyfsat nöjda med det. Det blev en god lunch i solen på Seglaren innan det var dags för förta matchen efter uppehållet och gissa vad? BoIS vann! Och jag fick en ytterst liten bränna i ansiktet och på armarna, tackar! Idag har vi inga direkta planer., jag ligger kvar i sängen och Jonas är där ute. Vi kanske skulle sätta upp den fina glödlampsslingan som jag fick i födelsedagspresent.. mm det tycker jag.


Sommar och sol (?)

Tydligen håller min lilla blogg också semester. Vi njuter av dagarna och tar dem som de kommer. Kivik, soffdag, Kungsbacka, Höganäs, fonduemiddag och vänner är det som präglat dagarna än så länge. Vi klagar inte. Förresten, nästa lördag drar vi till Mallorca! Woop!


Då kör vi igen

 
Igår var en riktig slappedag. Vi tränade visserligen tidigt på morgonen men därefter låg vi bara i soffan och tog lugnt. Hämtade hem mat från Basilika och Mamma Teresa för att fortsätta lata oss i soffan. Nåja, man klagar ju inte, men lite rastlös blir man allt, därför tar vi bilen idag igen och beger oss ut på nästa roadtrip. Var? Det återstår att se. Picknickväskan är packad, kaffet är på termos, humöret är med oss, nu kör vi. 

Dagen i bilder


Lördag hela veckan

Semestern är här! Första dagen idag och vi börjar med att ta det riktigt lugnt. Planerar lite småutflykter och annat, men kommer nog ändå ta dagarna som de kommer. Tittar dessutom efter billiga sista minuten resor till Mallorca men det ser rätt mörkt ut på den fronten. Hur som helst, för att fira semestern så funderar vi på att boka bord någonstans ikväll, mums!


Drop dead gorgeous


Helt otroligt

Jag kom in! Jag kom in! Jag kom in! Jag kom in! Shit alltså. Jag kom in på Socionomprogrammet i Malmö. Jag kan inte förstå det... Puh. Jag firade detta igår med vänner, karneval och Maskinen och om man säger så, så är jag rätt nöjd att jag är ledig idag. Huvudet är något tungt och sängen känns mer bekväm än vanligt.


Ja, äntligen!

    .
 
WOHO! Tre veckor med mys, god mat, sovmorgnar, resor, utflykt, fest, vänner och efterlängtad ledighet. Det är fan helt jävla underbart. Vi startar semestern med karneval!

Framtidsval

Okej... nervositeten närmar sig och jag vet egentligen inte vad jag ska tycka eller tänka. Är jag nöjd om jag kommer in på socionom, eller vill jag hellre psykiatrisk omvårdnad? Distansutbildningen i Växjö då? Låter jätte intressant men är även ekonomisk fråga eftersom jag behöver boende varje gång jag måste dit. Vad gör jag om jag INTE kommer på någon utbildning alls? Jag har sagt upp mig (detta är dock inget jag ångrar...). Jag har inget jobb, hur gör man för att söka nytt? Jag har aldrig varit arbetslös? Även om jag ser rätt enkelt på hela situationen så är där ändå en del som maler, mest för att jag vill ha koll på läget, trots att jag vet att allting löser sig. 
Nåja, om ca fyra timmar kommer beskedet från högskolan.Det lär inte fungera att vara inloggad direkt så man får snällt sitta och vänta tills man kommer in, med nervositeten som sin bästa vän. 

You'll have to fight

 
 

Bakstuga

Oj oj oj! Det blev en massa bak hos Kajsa igår. Cheescake x 2, cupcakes, marangtårta och sirap/kola kakor. Det gick förvånansvärt bra och vi är nöjda bägge två. De slutgiltiga omdömet kommer imorgon då släkt och vänner ska avnjuta dessa godsaker. I värsta fall får Kajsa och Mange servera frosting, där lär bli över!


Tittut!


Snart dags för karneval


Check

 
 
Jobbat - check
Tränat - check
Städat - check
Middag - check
Intagit soffan - check!

dagens planer

 
Måndag igen och jag är trött, som vanligt. Gäsparna avlöser varandra och imorse var jag mer död än levande. Klockan ringde, jag snoozade, klockan ringde, jag snoozade, suck. Nu är det slut för jobbet idag och nu väntar ett pass på gymmet följt av städning och en god hemmalagad middag. Känns som vi inte ätit hemma på flera veckor och jag längtar faktiskt efter min egna mat. Planer för veckan annars är fika, baka med kajsa, karnevalen, vänner, fest m.m. Det ser helt enkelt ut att bli en bra vecka.

Semestern knackar på dörren

 
Okej, söndag, och fyra arbetsdagar kvar. Nu är det nära. Ihhh efterlängtad semester. Nu är vi nyss hemkomna efter en stund på campingen med glass, grill och vänner. Sommarkänslorna sprudlar, men dessvärre ser ju vädret hyfsat dystert under kommande dagar men vad ska man göra? Nu blir det chips, läsk och några avsnitt av Boardwalk Empire tillsammans med födelsegrisen. 

Grattis älskling!

Stort grattis på din dag älskling, du är bäst!
 

Gårdagen


Pannkakor är underskattade

Igår var det pannkaksmiddag hos Farah, mums!
 

Efterlängtad

Det är mycket i huvudet just nu, både bra och dåliga saker men tar man dagarna som de kommer så rullar det på rätt bra. Torsdag idag och det känns att semestern närmar sig. När klockan ringde imorse var jag mer död än levande men nu börjar jag vakna till liv. Om en stund ska jag träffa bästaste bästa Olle över en lunch på Basilika, det kommer sitta helt perfekt. Efter jobbet har jag en massage inbokad och efter ska jag träffa Emelie, så dagen som helhet kan jag verkligen inte klaga på. Synd inte alla dagar kan vara så. Nåja, hur som helst. Torsdag idag, fredag imorgon, sen fyra dagar kvar.

När man får oväntat besök!

hej hej!

Addicition

Av Jonas i födelsedagspresent fick jag två grymt snygga klockor och förra veckan var jag och fixade dem eftersom remmen var för stor. Dock kontrollerade jag bara den ena av klockorna eftersom jag antog att de ställt in bägge på samma storlek men icke. Tydligen hade klockorna stannat hos personalen (hehe) så när jag kom hem och provade den orangea så var den givetvis för stor. Tråkigt men fram tills dess att jag har fixat den så använder jag i alla fall den svarta. Mhm, den är så fin!
 

NÖJD

Woho! Jag vann vår inbördestävling och gissa om jag är nöjd! Heja Guerreros och mig själv, hehe. Charmuta gick ju sådär... Tulle visade upp kämparglöd men nådde inte riiiiiktigt hela vägen, sorry. Gabby, hälsa Chrille att Italiens landslag inte räcker till, mohahahaa. Skadeglädje när den är som bäst.
 

hemmalagad pizza!

 
Middagen igår blev hemmagjord pizza med alldeles för mycket "topping" men gott var det!
 
 
 
 
 

Badrumsdrömmar


1 år igår

 
Fina, fina Farah & Micke. Tänk att det var ett år sedan igår som vi fick vara med på er stora dag.
Åh vilken dag och vilket bröllop, så fint. 

Nedräkning

 
Nu känns det okej att börja räkna ner. Åtta arbetsdagar kvar, sen går jag på tre veckors ledighet och det ska bli helt fantastiskt. Vad det blir av de tre veckor återstår fortfarande att se, Mallorca, Västkusten, Österlen, Östkusten... ingen aning men det blir bra oavsett.
Det är dessutom bara tio dagar kvar till antagningsbeskedet från högskolan kommer, har börjat känna av nervositeten mer och mer nu men jag kan inte direkt göra något åt det. Kommer jag in, kommer jag in, kommer jag inte in så blir det lite mer problematiskt men jag har valt att ta det som det kommer. Det löser sig på ett eller annat vis. Nu tänkte jag skruva ihop min nya trådback till garderoben, den har väntat länge nog nu och jag slipper backar som faller ner varje gång jag drar ut dem.
Ikväll blir det hemmalagad pizza, mums!

VIVA ESPANA

 
Kaffe, jordgubbar, chokladsås, fint sällskap, glass och vinst till Spanien, en perfekt kväll.
VIVA ESPANA!
 
 
 

Key Limepaj

Ni som varit på Stora Norregatan 22 och ätit har kanske testat deras key limepaj? 
Jag och Tulle delade kärleksfullt på en sådan när vi var där och vi blev frälsta. Sedan dess har jag lovat att jag ska försöka mig på denna och göra den minst lika god. Enligt det traditionella receptet ska det vara en viss limejuice från speciella limefrukter som finns på en halvö utanför Miami men det står även att det fungerar med vanliga limefrukter. Nu vet jag inte alls vad just Stora Norregatan 22 använder för juice men jag har faktiskt hittat den riktiga juicen, från USA, så minsann, snart bjuder jag in på Key Limepie!