Tick tack

Redo och väntar på tåget. Jag har kollat min väska minst tio gånger. Pennor, choklad, frukt, legitimation och studentkort är nerpackat! Snart är det dags..och ja, jag är lite nervös men nu kör jag så det ryker.


05.49


Jag är uppe!


Måndag

Ännu ett inköp... men visst är den fin?
Jag var i blomsteraffären igår och fyndade minipumpor och de fick ju en alldeles perfekt plats i kvadraten under locket. Det får vara pyntet just nu men när julen närmar sig så bytar jag nog ut det mot tomtar eller mossa.

Nu är jag på väg hem efter en lyckad redovisning och väl hemma ska jag tvätta och läsa genom sammanfattningarna och anteckningarna en sista gång inför tentan på tisdag. Klumpen i magen har börjat infinna sig men jag ska bara göra vad jag (...och lite därtill) sen får vi se va det räcker till, håll tummarna mellan 08.00-12.00 imorgon!
Ikväll släpper jag böckerna och går på BoIS sista hemma match, det kan passa bra att tänka på annat och heja fram dem till vinst!


Julmys i oktober

Ja varför inte?
Traditioner i all ära men vad gör det om man smygstartar en månad för tidigt. Sandra kom med ideen, och igår var jag, Sandra, Jessica och Johanna här hemma. Vi bakade lussebullar, saffranslängd med vit choklad och drack glögg , det satt där de skulle helt enkelt. Det bästa är såklart att där blev över så det räcker ett tag, tills det att vi bakar nästa gång i alla fall. Saffranslängden är Jonas absoluta favorit men om där är kvar till honom imorgon när han kommer från Varberg återstår att se...hehe. Nä om jag skulle ta tag i dagen. Plugg är överst på listan innan jag får bestämma något annat. Repetera inför tentan och skriva en redovisning till måndag.. Oh hej och hå!


Dagens to-do

 
godmorgon!

Jag är uppe och har en del att fixa så jag ska alldeles strax ta mig själv i kragen och sätta igång.
På listan står Spiggens, handling, biblioteket, lämna saker hos mamma och pappa, plocka undan och sist måste jag väl nämna en stunds plugg. Tentan närmar sig med stormsteg...De andra i gruppen ska träffas idag men jag valde faktiskt att stanna hemma. Veckan som varit har mycket tung med mycket i skolan och jag tyckte en sovmorgon och egen planerad dag passade bättre, så så fick det bli. 
Jonas åker till Varberg ikväll och är borta hela helgen så det blir tomt här hemma... fast ikväll kommer Sandra och Jessica. Vi ska baka lussebullar, saffranslängd och dricka glögg! Haha, älska! Sandra tycker att lussebullar och glögg får alldeles för lite uppmärksamhet under året så vi tänkte börja extra tidigt med att hylla dessa fantastiska skapelser :)


Snö?!?

Det snöar i Helsingborg!!!! Åh undrar om det kommer hit! Snö, snö, snö! Mer snö åt folket.


Blodet droppar...

Näää så drastiska ska vi inte vara. Jag har varit och lämnat blod idag men värre än så var det inte. Andra gången totalt som jag lämnar och det kändes lika bra som första gången. Känns bra att bidra och hjälpa till, så varför inte om jag kan? :)


Nytt till lägenheten

Vi var på Väla i lördags... Inte alldeles för ovanligt. Vi handlade lite blandade saker, så som träningskläder, skjorta och annat skoj, dessutom fick denna följa med hem! Fin?
Den inhandlades på Granit för en lagom peng och kommer användas flitigt nu under hösten. Det positiva är att den kommer blir snyggare och snyggare när stearinet börjar samlas och stelna när de rinner ner.


Morotskaka

Eftersom Jonas tjatade hela dagen igår efter morotskaka så har jag precis slängt ihop just en sådan. Den står och gottar till sig innan jag ska läggapå glasyren. Undrar om herrn i huset blir glad efter gårdens tjat... :) men det är vi värda, han har jouren och jag har avverkat dagens pluggtimmar.


Vad händer?

Telenor... Illa illa. Såhär har min telefon sett ut i princip hela dagen.


Hej tomtegubbar

Se så fina!
Jag har handlat nya tomtar (och ljusstakar och lyktor...) och jag är så nöjd. De får vänta ett tag till men sen ska jag hitta en hedersplats åt dem.


Ojojoj

Heja Sverige är allt jag har att säga! Jisses vilken match och vilken upphämtning. Haha Tyskland..

Det får avsluta en annars bra dag, har varit på studiebesök i Rosengård, på den förebyggande fritidsförvaltningen. Väldigt intressant, människorna där gör ett fantastiskt jobb och deras jobb bör faktiskt uppmärksammas mer.
Väl hemma blev det några timmars plugg och ikväll en kort dejt med Jessica och sen då alltså matchen. Matchen ja.. Så nöjd! Heja Sverige!

Sov gott!


Söndag

Jag bestämde mig för att hålla söndag utan plugg. Därför har jag varit iväg och tränat, ätit god lunch, städat och bäddat rent sängen. Nybäddad och kall säng är sååå härligt. Vid fem åker till vi till Thomas och Ingrid så maten är därmed också fixad, ah härliga söndag.


Vilopaus

Kockarnas kamp och en liten vilostund i sängen. Mhm, härligt


Höstpromenad

Underbara Landskrona!
Har precis kommit hem från en härlig promenad med Linus. Landskrona bjuder in till härliga höstpromenader när vädret är såhär. Åh. Friskt och härligt och det tål att upprepas, Landskrona är en fantastisk stad och jag älskar staden!


Seminarie

Ännu en redovisning och obligatoriskt seminarie.. Nåja 12.00 är jag klar och håller helg. Ska äntligen få träffa fina Farah idag så det är ändå en dag att se fram mot. Nu kommer tåget!
Godmorgon från en härlig höstdag på Landskrona Station


Tisdag

Biblioteket är underskattat, jag har nog sagt det innan men det tillåts att säga igen. 10.00-14.00 blev det idag, började med en smarrig frukost från Espresso House innan jag satte igång och jag är nöjd, fick mycket gjort!
Imorgon är det egentligen egenstudier men vi ska träffas 09.00 och förbereda vårt grupparbete som vi har redovisning på på torsdag.. Suck. Massa i skolan och sakerna hinner knappt avlösa (eller vissa går parallellt) varandra. Hur som helst, efter seminariet och redovisningen på torsdag så ska jag faktiskt unna mig en lugn och pluggfri fredag. Belöning är en bra uppfinning. Nu blir det hopp ner i loppelådan, lång dag väntar.


Mmhm

Hemmalagade köttbullar alltså.. Oslagbart


Mellan himmel och jord

Varför inte slå till med en massa blandade bilder? Regnet öser ner och sjätte sinnet visas på tvn i bakgrunden.. då passar det bra med en härlig tillbakablick. 

X-factor


HEJA MALCOLM B!!
Jag kan inte mycket om rap och hiphop men herregud, Malcolm i kvällens X-factor var så jäkla grym!!


Grupparbete och redovisning

Jag har hamnat i soffan igen, efter en lång dag. Slutade tolv men satt kvar med gruppen och vårt grupparbete till 15.30. Kakor, kaffe och arbete är en lyckad kombo. Nu är arbetet klart och imorgon är det dags för seminarie och redovisning, känner mig hyffsat nöjd och lugn efter förra seminariet så jag hoppas det imorgon är något liknade. Så håll tummarna mellan 09.15-12.00. Väl därefter får jag skynda mig till tåget och Landskrona, 13.40 har jag nämligen fått en "akuttid" hos tandläkaren eftersom jag tappade/bet av en bit av min framtand(!) i eftermiddags.. Förstår inte vad som hänt men det ser förjäkligt ut. Ser ut som en häxa..

Nåja, därefter håller jag långhelg! Shopping, vänner, Härslövs sista match samt avslutningsfest, träning och plugg får ge svar på vad som händer i helgen.


Tv tittande

Puh, plugget för kvällen får vara klart nu. Nu blir det en välförtjänst stund på soffan, massa fotboll på tv så man kan inte klaga. Malte kan också det här med att titta på tv, se så fint han sitter!


Måndag

Nya vecka och ännu mer stress i mitt huvud. Det här plugget och vad det kräver har inte riktigt gått in i mitt huvud. Jag känner mig till och med stressad över att gå på föreläsningarna, jag hade behövt sitta hemma hela dagarna och läsa, skriva stödord, sammanfattningar och allt annat som hör till. Sista veckan i oktober har vi en salstenta, två gruppseminarier samt en inlämning...det känns ju sådär. Äsch, jag brukar inte klaga och gnälla men ikväll behövdes det. Hur som helst...

Helgen har varit bra. Fotboll, vänner, fest, god mat och agerat flytthjälp kan väl summera helgen på ett rättvist sätt. Det blev fotboll idag också, BoIS vann hemmamatchen mot Ängelholm och när jag ändå skriver om fotboll så har ju faktiskt Härslöv tagit steget upp i division 6 och i lördags tog Borstahusen steget uppe i i division 3, heja heja!

Nu kallar sängen, ny dag imorgon. Sov gott!