Hemma!

Sådärja, vi är hemma igen. Helgen har varit super men ordspråket borta bra men hemma bäst stämmer. Det är alltid så skönt att komma hem, packa upp, och känna sig hemma på riktigt :) dagarna i London har varit grymma och matchen igår var helt klart höjdpunkten. Vi hade riktigt bra platser, nära planen, på långsidan. Matchen slutade 1-1 och det kanske var bäst...haha. Nä, det var en bra match och oavsett vad den hade slutat så är det en upplevelse i sig! En sak är säker i alla fall, Robin van Persie var inte omtyckt på Emirate Stadium :) imorgon är det valborg, som ska firas med vänner och fonduemiddag, men först en ordentlig sovmorgon! :)


Onsdag

Ohoj!

Sista dagen i skolan är avklarad. Nu väntas totalt sex dagars ledighet varav fyra ska spenderas i London. WOHO! Det ska verkligen bli superkul med London och jag längtar. Vi har en del småsaker kvar att fixa innan vi är helt klara men det sista fixar jag imorgon eftersom jag är ledig.
Vad annars? Jag väntar fortfarande på resultatet från min första omtenta, jag kände mig hyfsad nöjd när jag skrivit den men jag är ändå nervös...håll tummarna att resultatet är godkänt. Nästa omtenta är den 11:e maj, och tro det eller ej, men jag har faktiskt tagit tag i den redan, repetition, repetition, repetition . Nä, dags för stan, hejsvejs!

Sol, sol och sol

Vi har blivit bortskämda med sol de senaste dagarna och då får man passa på att vara utomhus. Så dagens grupparbete skedde utomhus, i solen och den värmde faktiskt riktigt mycket. Dessutom gick det snabbt, så det kanske var ett lyckad koncept!


Helg

Omtentan gick bra! Eller ja, jag vet inte än men magkänslan är lugn och jag är nöjd med mina svar. Kändes helt ok att skriva omtenta ändå, man är liksom mer redo och förberedd än vid första gången... Blir en bra repition om man kan säga så, sen är det självklart skönt och bäst klara det på första försöket, men det kändes ändå ok igår. Direkt där efter blev det äntligen dags för seriepremiär för Härslöv, fram stod som motståndare och efter några nervösa slutminuter stod Härslöv som vinner, 3-2, och Jonas gjorde mål, lille älskling :)

På kvällen firade vi vinsten och min omtenta med en god middag och vin på Speakers. Sen blev det soffhäng en stund innan vi somnade gott. Idag har vi varit iväg och kollat soffa, men istället för en soffa kom vi hem med tanken att vi INTE ska köpa en ny soffa, haha. Bra va? Så kan det gå, men vi känner oss begränsade i utrymme och vi vill kunna köpa soffan vi verkligen vill ha och det kan vi inte nu, så därför väntar vi! Nu väntar vi in Maria Wern, sen blir det sängen. Imorgon är det måndag och det innebär ny vecka och endast tio dagar kvar till London, tjoho!

Sådärja

Okej..klockan är alldeles strax 07.45 och jag ska köra iväg. Idag står det omtenta på schemat. Drygt en lördag men nu vill jag bara ha den gjort. Det känns bra och jag går in i salen med en positiv inställning. Håll tummarna! Direkt där efter är det dags för premiär i Härslöv, heja Härslöv!

Plugg, plugg och plugg.

Hallå!
Här har det ekat tomt. Dagarna bara flyger förbi och jag hinner inte riktigt med. Snart är det mitten av april och snart kommer sommaren (förhoppningsvis) knackande på dörren. I fredags var det för övrigt tre veckor tills vi åker till London! Wiho. Det ska bli så härligt och roligt att åka tillsammans med familjen Rudolfsson och matchen vi ska se är det inget fel på heller, Arsenal-Manchester United. Heja United!! Åh, tre veckor, nedräkningen har börjat. vad annars? Skolan rullar på, har min första omtenta någonsin på lördag så mycket av min lediga tid går till plugg... Jag vill inte misslyckas med detta ämnet igen , så jag repeterar och repeterar... Fick dessutom reda på mitt andra (herregud...) U häromdagen. Inget kul alls. April och Maj månad blir intensiva om man säger så, nåja. Hur som helst, gör om, gör rätt!

Nu blir det en god middag tillsammans med Jonas följt av en film innan jag hoppar i sängen för att få en god natts sömn inför morgondagens äventyr! Jag ska nämligen gå sidan om/provjobba på ett eventuellt sommarjobb, iihh, spännande! :) ha en fin söndag!


Fortsättning

När jag ändå hade rätt humör kvar från gårdagen så fortsatte jag min vårstädningen fast denna gången inne i garderoben. Blev en hel del utrensat och det känns bra. Katterna hjälpte (eller snarare stjälpte) givetvis till...

Därefter var det dags för kalas för lille ettåringen, Carl! Grattis igen på födelsedagen finaste Carl! God mat och bästa släkten var givetvis på plats.