Var tar tiden vägen?

Det är redan fredag och det innebär min sista semesterdag, var har tiden tagit vägen? Känns som jag inte hunnit med det jag ska men samtidigt så har jag fått mycket gjort. Städat, läkarbesök, besök på Memira i Helsingborg, middagar, Malmö, fotboll, träffat vänner är bara några av de saker jag hunnit, så jag ska inte klaga.

Hur som helst, idag är det fredag och det ser ut att bli en härlig fredag, 12.30 ska jag träffa Emelie för lunch och därefter hoppas jag hinna träffa Ullis (som flyttar i helgen, galet!). Ikväll blir det middag ute och sen bio. Tjoho, Snabba Cash - Livet Deluxe står på schemat. Trevlig helg!


Precis som en söndag ska vara

Idag har det inte blivit mycket gjort. Sovmorgon, soffhäng, pizza, godis och mys, en söndag helt i mitt tycke. Jo! Fick gjort lite förresten, har börjat sortera och klippa ut recept som ska in i en pärm istället för att bara ligga och samlas på hög, tack Kajsa! Det var du som fick mig att ta tag i det efter att jag sett hur fint och bra ditt blev, så nu är det igång i alla fall, dock inte klart men nästan.

Imorgon är det måndag och min officiella första semesterdag! Wiho. Jonas har också tagit semester måndag och tisdag så imorgon blir det frukost på stan innan vi tar tåget till Malmö för att shoppa, mysa, äta och gott och bara umgås varandra, åh så härligt. Hoppas på några fynd, jeans står högt upp på listan, likaså nya träningskor, så håll tummarna.


75-års kalas i Härslöv

En bra kväll med fina vänner!


Semester

Nu har jag och min hoj cyklat färdigt och nu har jag semester! Woop woop!


Sista dagen

Imorgon, fredag, är det min sista dag på sommarjobbet och det känns bra. Bra på alla sätt och vis. Jag är helnöjd med jobbet och med alla människor jag har träffat och lärt känna och tacksam för jag fick chansen att testa detta jobbet. Nu får vi se vad framtiden utvisar, kanske blir det fler år här eller kanske timmar nu till hösten, men tiden får utvisa det, jag är öppen för alla förslag!
Några timmar står på schemat imorgon sen håller jag som sagt helg och förbereder inför fem dagars ledighet.

Det ska faktiskt bli skönt att få avnjuta fem dagars ledighet, vad dessa dagar kommer resultera i har jag ingen aning men förhoppningsvis några sovmorgnar, goda middagar, shopping och vänner.


Hoppla pålle


Totalt utmattad

Vilken helg, en grym helg på många sätt och vis! Vad hände med sovmorgon på helgen, icke denna helgen i alla fall, haha. Middag i fredags, skogstur på islandshästar i lördags och ett tolv timmars pass ute på Vallåkraträffen idag. Vi har nästan precis kommit hem efter att ha hjälpt Härslöv med parkeringen och städningen ute i Vallåkra. En rolig dag med massa bilar men det roligaste är att titta och lyssna på folk, haha. Det finns en hel del märkliga och roliga människor, inte minst på såna här bilträffar.
Jag är helt slut som artist och det blir alldeles strax sängen. Mhm jag längtar! Sen imorgon är det måndag och nedräkningen börjar, fem dagar kvar att jobba, sen blir det en kort men ack så efterlängtad "semester".

https://cdn3.cdnme.se/130352/6-3/pic_521115619606ee57a8fd1986.jpg" class="image">


Herr och fru

Just det!
Jag hann med ett bröllop idag också, ett mysigt sådant. Bröllop är vackert, i alla dess former. Nu är Anne-lie och Niclas herr och fru, grattis!!!


Härliga fredag

Vilken härlig dag!
Det var en kort arbetsdag som stod på schemat idag, och därefter mötte jag upp Kajsa för en runda på stan innan vi slängde ihop lite smarriga scones lagom tills Lina kom med finaste Leonard. Det blev en härlig eftermiddag med kaffe, bebis, vänner, promenad och massa snack. Senare på kvällen anslöt Paulina, Jonas och Mange och tillsammans gjorde vi en smarrig middag! Nu har vi precis kommit hem, tänkte lägga fram och planera lite kläder till imorgon, då är det nämligen dags för oss att utnyttja vår fina födelsedagspresent, en ridtur på islandshästar, spännande!


Kläder efter väder

Jag köper uttrycket, kläder efter väder, men idag är det på gränsen till vad dessa kläder klarar. Cykel, vind och regn är ingen bra kombination men vad ska man göra! Nu blir det en kort lunch, klädbyte och sen ut igen.


Min favorit & jag


Ny vecka

Måndag - check!

Sådär ja, måndagen är över och den har gått bra, mycket att göra men det är bara skoj och tiden går så mycket fortare då. Nu har vi precis ätit en god lady och lufsen måltid i form av spagetti med köttbullar i tomatsås, slurp!
Nu klappar vi händerna för BoIS som i skrivande stund spelar mot Ängelholm, heja heja heja!


Ja! Äntligen!

Statoil blev vinnaren! Jag har letat efter en flaska med mitt namn på under en längre tid och igår så hände det! På Statoil (det blev en sen spontan tur dit eftersom både jag och Jonas var törstiga på läsk...) och tydligen var det meningen att jag skulle dit just då. Bredvid varandra i hyllan stod dessa till och med...gulligt, visst? :) ödet, ödet, ödet.


Förlust

Äh, första matchen för Härslöv efter uppehållet blev en förlust. Skitmatch. Men jag och Jessica fick i alla fall en mysig utflykt till hålan Billesholm där vi avnjöt fotboll, kaffe och choklad så något positivt tar vi med från dagens aktivitet.
Imorgon är det söndag och jag har lovat Jonas lyxfrukost med nybakta bullar som jag ska handla på vägen hem från jobb imorgon, mums.


Hemmafru

Efter en kort promenad och massage så hade jag x antal timmar att fördriva innan jag skulle iväg till jobbet. Vädret var opålitligt och därför bestämde jag mig för att baka (och dammsuga, bädda, plocka undan m.m) kanelbullar, och vilka bullar det blev, ett helt berg! En riktigt mysig aktivitet som passade mig perfekt idag. Nu är det dags för nattpasset, och sen är jag ledig fredag och fram till lördagkväll då jag tar ännu ett nattpass, woop woop.


Utmaning

Efter jobbet idag så befann jag mig närmre Coop än vanligt så jag tänkte "ska cykla och handla nu direkt?" tankarna gick fram och tillbaka, att det hade varit skönt att ha det avklarat, men samtidigt ett projekt att handla med cykel men jag orkade inte heller hämta bilen (inga problem egentligen men strunt samma) osv men hur som helst, jag lyckades! På cykel! Det var lite vingligt och sådär men det gick smidigare än jag trodde.


Veckorna flyger förbi

En fullspäckad dag börjar gå mot sitt slut och jag ska villigt erkänna att jag längtar tills jag skuttar ner i sängen och ska få en god natts sömn. Innan dess tänkte jag hinna med att fixa med mina blommor balkongen, äta dipp och med grönsaker samt att leta efter all kurslitteratur som jag behöver till hösttermin. Jösses vad många böcker, jag kommer bli ruinerad! Äh så drastiskt är det väl inte men jag hade gärna lagt den förmögenheten på något annat skoj, som jeans, skor eller annat materiella ting men, nåja. Man kan inte få allt.
Imorgon är det onsdag och det innebär att det snart är torsdag och då har jag en massage inbokad, åååhhhhhh härligt. 60 minuters njutning, hehe...