Onsdag

Det är det här med att finna tid till att skriva några rader här inne men det glöms bort helt enkelt. Dagarna bara flyger iväg och imorgon är det torsdag, 1 augusti, hur sjukt?! Om nästan exakt en månad är det dags för skolan igen...jäklar.
Hur som helst, jag är hyfsat förbered inför skolan faktiskt, fixat en del böcker och även sålt en del. Även jobbet rullar på i rätt riktning men jag börjar känna av en viss trötthet. Inte jobbat många helger men inte heller varit ledig sedan jag slutade skolan men snart väntar fem dagars ledighet, woho!

Nu står en smarrig lastaren i ugnen, så alldeles strax blir det middag.

6/7 2013

En fantastisk kväll!
 
 
 

Sommar, sommar, sommar!

Vilket härligt väder vi har, hoppas det håller i sig till helgen också så kanske man kan få ta en dopp i havet, ååååhhhh härligt!

Annars rullar dagarna på, jobbet går bra och det är verkligen intressant. Några veckor kvar innan jag får vara ledig men den veckan kommer vara så efterlängtad då så den lär bli bra oavsett. Nu sitter jag och inväntar Jonas så vi kan äta middag innan vi blir hämtade för att spendera kvällen i Lund. Det är nämligen dags för Dumma Mej 2, woho!

Snart dags för fest

Dagarna bara flyger iväg! Vår gemensamma 25+25 års fest närmar sig med stormsteg men det känns som vi har koll på läget. Idag ska vi handla allting, imorgon förbereda det som går att förbereda och på fredag får vi nyckeln till lokalen, och sen fredagkväll kommer bestå av massa matlagning. Woho, det ska bli så skoj! :)