Midsommarpuss

 
jag älskar dig

Bildserie från Midsommar

♥ ♥ ♥ ♥
 
 
Visst är vi fina? 
Kolla Paulina på tredje bilden, hhahahah herregud! 
 
 

Midsommar och allt som hör till

Det har såklart hänt en massa skoj saker men jag tänker inte på datorn och skriva här när vädret är fint och det finns annat skoj att göra. Hur som helst, midsommar var jättebra och det finns en hel del bilder som kanske dyker upp här om tid finns. Vad annars? Säkert mycket men jag kommer inte på något just nu, jobbet tar upp en del tid också men det gör ingenting, jobba måste man ju! Börjar 15.15 idag så tog en sovmorgon idag och snart ska jag städa lite innan jag träffar mamsen i stan. Ikväll klappar vi händerna för BoIS också! kan inte gå ut där men klappar händerna på avstånd!

Hej!

Tjoho!
Där kom ett glatt besked på mailen idag. Godkänd på sista tentan som gjordes för några veckor sedan. Då kan man verkligen hålla sommarlov från allt som har med skolan att göra. FAN VAD GÖTT. Jag är faktiskt riktigt nöjd med min skolinsats första året, eller dessa två terminer. Hösten gick helt smärtfritt, efter jul hade jag en svacka men kom tillbaka med ny energi och satte VG på bägge mina omtentor och nu ett sista godkänt som spiken i kista. Jag förtjänar helt klart en klapp på axeln.

Det har hänt en del sedan sist också. Jobbar en hel del och hinner knappt med vardagen men jag kommer snart in i det. Jag har även hunnit fylla år, woho. Det känns faktiskt helt ok att vara 25, det känns inte större skillnad och jag har inte någon åldersnoja. Livet rullar på och jag är en nöjd passagerare.

Check!

Första dagen är avklarad. Det har varit minst sagt lärorikt och spännande med en massa nya intryck och det har resulterat i en slutkörd Johanna. Nu har jag smaskat lite god choklad, kopplat av i soffan, pratat med Jonas och kollat Elementary och alldeles strax blir det sängen. Imorgon är det jobb igen! Ny tid och ny plats!

Dagen är här!

Woho! Idag börjar jag jobba! :)
Jag är lite nervös men även förväntansfull så de ska bli skoj. Har haft en lugn morgon och alldeles strax ska jag fixa med en paj som får bli dagens lunch. Jobbar 13.00-20.00, och det känns helt ok, förutom att jag missar BoIS, hehe. Vi hoppas på vinst! håll tummarna för mig idag!


Filip 25

I fredags hade Linnea anordnat en överraskningsfest/kväll för Filip. Vi hade en superrolig kväll med lekar, god mat och skratt.

Söndag i all ära

Vilken härlig söndag vi haft. Sovmorgon, promenad i stan, lunch, loppisrunda och soffmys. Nu har vi ätit en god middag i form av kyckling och potatisgratäng och nu tänkte vi fortsätta kvällen med några avsnitt New Girl innan sängen kallar.
Imorgon är det skolan som gäller, två seminarier till, sen är det finito. Två terminer, check! Det har gått sjukt snabbt och fortsätter tempot såhär så har jag inga problem alls med att plugga 2 1/2 år till...säger jag nu i alla fall.
Om en vecka börjar sommarjobbet. Jag är nervös, ivrig men mest av allt, förväntansfull! Det ska bli riktigt roligt att jobba och imorgon är det endast en vecka kvar :)

Helgen har bestått av överraskningsfest för Filip i fredags och en utsökt middag hos Olle, Sofie och lilla Novalie igår. Åt musslor för första gången följt av en supergod laxpasta. Olle kan!
Bilder från helgen kommer! :)