Vårstädning

Vi fick en del gjort här hemma idag, städning, tvättning, putsat fönster och planerat nya blommor på balkongen. Idag har det varit ett fantastiskt väder så det kändes som vi planerat in vårstädningen på rätt dag. Sandra och Oskar kom hit en stund, Sandra hjälpte mig plantera blommor medan killarna kollade fotboll, och sen blir det en enkel (men ack SÅ god) middag i form av korv med bröd.. Mmmhhmm. Riktigt mycket vårkänslor idag!

 


Påskhelg

Sådär.. Tentan är skriven och hetsen är över, nu kan jag inte göra mer än hålla tummarna. Som vanligt tycker jag att det som jag kan bäst inte kommer som fråga... Vad hände med Rehn-Meidner modellen? Svenska modellen? Arbetslinjen? Keynes teori om hur man håller priserna uppe i lågkonjunktur? Eller privatiseringen av sjukvård och äldreomsorgen? Nä jag ska inte vara bitter(jo lite..vill inte få ännu en underkänd). Hur som helst, nu håller vi påsk. Vi håller på att laga god mat och sen blir det en mysig hemmakväll i soffan. Imorgon är det dags för den traditionella påskfrukost/lunchen hos bästa Farmor, mums!


Slutspurt


Fredag!

Mina vänner, det är fredag!
En fredag som kommer präglas av plugg, kaffe på balkongen, shopping och ikväll ska jag ner till Malmö för att träffa tjejerna över en middag hos Malin. Åh vilken härlig dag! Paulina är hemma från Göteborg och Kajsa från Odense , så det betyder att alla är samlade, vilket inte var igår. Woho.

Imorgon är det 1-års kalas för lilla Novalee, och därefter åker vi hem, bytar om och beger oss vidare på en stor 50 årsfest, 25x2 vill säga, i Kävlinge. En helt ok helg med andra ord. Trevlig fredag!

Eh..

Det blåser ute. Har ni märkt det?
Vädret hade väl kunnat vara bättre, men där är inte så mycket att göra. Jag sitter inne och pluggar så för mig spelar det ingen större roll och jag inte heller några tåg att passa förrän på torsdag. Nu väntar vi bara in snön också. Jag gillar ju snö, det vet de flesta, men för att vara ärlig.. I den här kombinationen med orkan/storm så är det ingen höjdare. Vi får se, det kanske inte ens kommer hit?
Nåja, jag ska ta en kort men välbehövlig promenad alldeles strax. Behöver komma ut en stund. Jag har suttit vid datorn några timmar nu, snart dags för tenta igen och jag känner för en gång skull att jag är ute i god tid, men det återstår att se! Har en omtenta att göra också.. b-u-h-u. Jag har nämligen fått mitt första U och det känns skit. Nåja, gör om, gör rätt!

Fredag!

Redan fredag!
Jag har visserligen haft det rätt skönt de sista dagarna men det är ändå lite speciellt med fredag och helg. Tänkte ändå ta tag i plugget idag, jag är uppe i tid så jag ska försöka ägna några timmar åt plugg, men först äggröra och kaffe, mhm!
Igår var Olle, Sofie och lilla Novalie här på middag. jag bjöd på hemmagjord gulasch med gräddfil, och bröd med ost och smör sidan om. Jag hade aldrig gjort gulasch men jag lyckades! den fick helt klart godkänt av alla, så jag är nöjd, jag får tacka svärmor för receptet! :) Det var lättare än vad jag trodde det skulle vara men det är ju bara ett plus, enkelt och så gott!!
 
Helgen i övrigt blir lugn, vi ska på bio ikväll, sista Johan Falk - kodnamn Lisa, står på schemat, hoppas den är bra!! Har läst några recensioner och den verkar minst sagt lovande. 
Nu ska jag återgå till min frukost! Trevlig fredag!

Bättre sent än aldrig

Lite bilder från Oggi och Johannas födelsedagsparty, enjoy!
 

Måndag

 
Sådärja, måndag igen. Helgen som gått har bara svischat förbi... har hjälpt Liziz med en mässa i Malmö och det var kul. Lärorikt också, men det känns i huvud och ben idag att jag är lite mör, men det är ok. Nu har jag precis kommit hem från Malmö, så det blir lugnt en timme nu sen sticker vi iväg på en försenad födelsedagsmiddag. Pappa fyllde år i fredags, men vi firar honom idag. Grattis världens bästa pappa! ♥
 Fina Nova


"Robbed" and "cheated"

Ja, så lyder rubrikerna i tidningarna i England och jag kan inte mer än hålla med. Matchen igår, eller domaren igår, var katastrof! Som Lucas sa innan matchen "bara inte en utvisning förstör matchen". Suck. Nåja det är bara att släppa det, men fan vad irriterande!

Nu är det dags för god frukost, det är det som är positivt med eftermiddagsföreläsningar(13-15-16.00), jag har tid att ta det lugnt och få lite småsaker gjorda. söka jobb tex! nej, nu blir det mango, kaffe och bulle, nom nom.

Utflykt

Igår var jag och Sandra ute på en liten utflykt. Plantagen, butik Linnea och Ikea. Alltid mysigt att köra runt och bara titta och handla :) jag hittade småblommor/växter som jag har planerat i min skål här hemma och det blev jättefint! Är rätt imponerad av mig själv :) Sandra hittade också en blomma och en fin kruka.

Nu chillar vi hemma, kollar matchen mellan Real Madrid och Barcelona, och sen blir det hämtmat och melodifestivalen med Oggi, Sandra, Filip och Linnea. Trevlig lördag!