Där kom det!

VG på omtentan!! Så jävla skönt. Det var en lättnad och jag är så nöjd!!
VG på bägge omtentorna och därmed de två svåraste och tråkigaste kurserna (enligt mig). Vilken underbar torsdagskväll!


Planering

Sådär ja..eftersom jag har några dagar ledigt så har jag börjat ta tag i vår fest. Det är en del som ska fixas och tiden bara springer iväg. Mat, musik, underhållning, bordsplacering, logistiken osv men det är bara skoj! Än så länge är det hyfsat gott om tid men det är lika bra att börja, dagarna börjar fyllas med annat skoj och jag tänker inte sitta med detta sista dagarna innan festen, då vill jag kunna ta det lugnt och invänta festen :)

Fria dagar

Samtalsterapi i skolan imorse, 09.00-12.00 och nu är jag hemma igen. Inget alls (!!) i skolan förrän på måndag, det innebär tre hela dagar utan några krav och gissa om jag längtat efter det. Äntligen kan jag få läsa ut Keplers sista bok, Sandmannen, utan att få dåligt samvete över att jag borde läsa kurslitteratur istället. Åh så härligt!

Nu blir det kaffe och läsning på balkongen och ikväll blir det zumba, woho!

Okej....

Två sidor kvar, sen är tentan klar!
den känns hyfsat bra men jag hoppas de är snälla i rättningen, haha. Väntar fortfarande på resultatet från omtentan också...märkligt dryga är lärarna på att rätta. Skulle gärna vilja veta om jag kan släppa tanken på den, speciellt med tanke på att omtentan är den 18:e juni...två dagar efter min 25-årsdag och två dagar innan midsommar... Låter sådär lockande att behöva åka till skolan då. 
Nåja, jag får snällt vänta eftersom jag inte kan göra så mycket annat.
 
har annat, mycket roligare saker att tänka på, som vår fest! WOHO. Vi kom äntligen loss och bestämde oss för att hålla en gemensam 50-årsfest. Det ska blreliktet skoj och jag vill börja planera i god tid, så nästa vecka, efter hemtentan och mitt seminarie så sätter jag igång.
 
nu ska jag dock återgå till mitt kaffe, min macka och de två sista sidorna på tentan! :)

Hemtenta

Snart är det dags, hemtentan ligger framför mig och stirrar, men än så länge är det gott om tid. Känner mig lugn och den ska nog gå bra.
Har fortfarande inte fått reda på omtenta nummer två, men den kommer nog i veckan som kommer... hoppas jag. Sen kan jag förhoppningsvis släppa den också, heja mig!
Vad annars? Helgen har varit mysig och lugn, solen har tittat fram men idag öser det ner.. om en stund blir det en fika med Kajsa, innan vi styr bilen mot Sturup och lämnar av Olle, Sofie och lilla Novalie, de ska nämligen avnjuta en härlig vecka på Rhodos. Sen ikväll blir det hockeyfinal, HEJA SVERIGE!

Imorgon, imorgon, imorgon

imorgon är INGEN vanlig dag och vet ni varför? EMELIE KOMMER HEM! Woop woop. Det är lika underbart varje gång hon tar sitt förnuft till fånga och kommer hem, tycker jag! Åh, Emelie, imorgon ses vi!

London

 
 
 
 
Jisses, tiden bara försvinner...för tre veckor sedan var vi i London, här är vi inne på Emirate Stadium :)
 
 
 
 

Söndag

Omtentan igår kändes faktiskt bra. Magkänslan lutar åt ett positivt resultat men vi får se om några dagar/veckor vad resultatet blir, men det hade varit underbart att klara den och slippa ännu en omtenta... Nu går jag in på slutspurten i skolan, några få veckor kvar men en del uppgifter och en hemtenta kvar. Hemtentan delas ut på fredag och sen ska det skrivas så fingrarna glöder och därefter är det fyra seminarier kvar innan vi slutar. Det ska jag klara! :) 
Vad annars? Jonas tog tåget till Malmö efter min tenta och sen gick vi i solen, åt, shoppade och hade det mysigt. Jonas hittade sina efterlängtade skor och jag hittade ett silverfat som jag varit på jakt efter hur länge som helst. Har hittat ett antal men inte känt att de var det just det jag ville ha, men igår så, glad! Provade skor också, men inget köp... måste fundera men det lutar åt ett par klassiska svarta pumps, något alla borde ha i garderoben, även jag, haha. Nåja, nu blir det film och söndagsmys. 

Snart dags

...plugget går framåt, och på lördag är det dags. Jag hoppas att magkänslan inför kommande omtenta är lika bra som förra. Gäller att repetera, repetera och åter repetera!
Idag är det Kristi himmelfärdsdag och Jonas är ledig. Dagen bjuder inte på så mycket, men det är rätt skönt att ta dagen som den kommer. Jag har några timmars plugg kvar och Jonas ska iväg och fixa däcken på bilen, sen blir de nog veckohandling, mums! Älskar att fylla kylskåpet.. Och till kvällen får det bli en god middag. Dags att återgå till plugget, men snart får jag känna mig lite ledig innan det är dags för nästa tenta, en hemtenta. Sen, sommarlov!

WOHO

Idag kom resultatet för min första omtenta...*trumvirvel* ... jag fick VG! Helt sjukt, men jag är så nöjd. Om man ska vara kritisk så är det onödigt att det ska behövas en omtenta men hursomhelst. Jag var nöjd efter att jag skrivit den men trodde inte på VG men tack för det! Bra start på veckan, mer optimism och självförtroende inför omtenta två som äger rum på lördag. Visst håller ni tummarna?