Tisdag

Inställd lektion innebär Nyhetsmorgon och smarrig frukost och solen fortsätta att skina. Vid 10.00 tiden tar jag tåget mot Lund för att träffa upp Maria och Yasmine, då är det nämligen dags för B-uppsatskrivning. Vi hoppas det lossnar idag och att vi kommer en god bit på väg. 
Glasspaus i Malmö

Mm, Magnum fyller 25 år och det firade Seven Eleven och därför var vi snabba på att ta beslutet att det fick bli glass till efterrätt igår i skolan. Slurp. 

Det doftar fantastiskt

Kolla in mina fina blommor. Liljorna fick jag förra veckan och nu har alla utom en slagit ut och de sprider en underbart doft i hela lägenheten. Hortensian lever också och ser fin ut.

Kvällspromenad

Jag begav mig ut i det fina vädret och tog en härlig promenix. Skickade ett sms till Olle och frågade om jag fick komma in om och säga hej, och visst fick jag det. Så det blev en mysig och rolig stund tillsammans med lilla familjen (och en kopp kaffe, smask) nere på stranden också innan jag traskade hemåt igen. 
Härlig dag

Såhär har jag spenderat min dag, på stålhingsten och några timmars jobb. Vädret är fantastisk så jag tog mig friheten att cykla lite extra, härligt! Tror minsann det får bli en promenad ikväll istället för pass på Friskis. Ja så får det bli. 

Nytt och fint

Åh titta, visst blev det fint? 
Vi är jättenöjda med våra nya tavlor. Först köpte vi två ramar och två prints, men sen när vi hängde upp dem så såg det tomt ut...det saknades något. Så jag tog tag i saken och körde ännu en runda till Ikea och Helsingborg och nu, vips, så har vi tre stycken och det blev mycket bättre med tre än två. Så nu är det klart! 

Det blev lite annat nytt också, men jag sparar det än så länge. Något jag trånat efter länge...som nu är min ägo, woop woop. 

Fullt upp

Ohejåhå! 

Dagen har sprungit iväg trots att jag inte haft några större planer. Tog mig till Malmö i förmiddags, gick en sväng på Triangeln och svor över den satans fina mattan på Lagerhaus, men som alla andra gånger så gick jag tomhänt därifrån. Eller inte tomhänt men utan matta...åh. Sen blev det lägenhetsvisning för Emelie och Bens räkning, och sen blev jag upphämtad av Pappa som var i Malmö och jobbade. Så jag har hunnit åka glassbil också, och ätit årets första glass! Engelsholms Glass nyhet, en glass med smak av äppelkaka, den kan jag varmt rekommendera. Sen blev det veckohandling och loppis och NU är jag hemma och ligger och njuter på balkongen. Fantastiskt väder ju, underbart. 

Fotbollssäsongen är igång!
Mitt hjärta smälter
Vårfint hemma

Igår blev det ett stopp på Tullstorp tillsammans med Sandra. Efter en stund i blommornas värld så fick några penséer, plättar i luften och en hortensia följa med hem. Jag köpte även plommontomater och mynta som jag tänkte plantera och vårda på balkongen. Tomater till sallad och mynta till sommarens mojito :)
Helg

Härliga helg och ledighet, jag är placerad i soffan, med en kopp kaffe i handen och ännu ett avsnitt av The Walking Dead visas på tvn. Jonas har jouren och är iväg och jobbar, så då passar jag på. Men jag ska faktiskt ta tag i dagen snart och göra något vettigt, för om några timmar är det dags för seriepremiär för Härslöv och givetvis blir det en tripp till Helsingborg för att se matchen. Vi får hoppas att vädret håller i sig också, perfekt fotbollsväder. Håll tummarna!
Hej!

Vet ni...idag hade jag min sista muntliga redovisning för terminen. Det känns skönt och ännu en sak att bocka av på listan. Nu återstår ett kort seminarie på tisdag, sen är det dags för B-uppsatsen. Än så länge känner jag mig inte riktigt redo inför den, mest på grund av att jag inte har ett färdigt ämne än, så den nöten får jag försöka lösa inom den närmsta tiden. Har ni förslag på intressanta, spännande och roliga ämnen så hojta till. Allra bäst vore ett ämne som inkluderade alla de tre nämnda orden. Nåja.

Imorgon är jag ledig, och på måndag, maaaah så härligt! Sanningen är den att jag verkligen ÄR ledig, ingenting att läsa, inget att förbereda inför tisdag och inga uppgifter att göra. Hur firar jag detta då? Jo, med en sovmorgon följt av en härlig kompisdag tillsammans med Sandra, det blir en runda till väla, fika och annat skoj, woho!


Finaste lilla Ines

Alltså kolla..man blir ju kär! 
Idag var jag och hälsade på Ullis och hennes lilla familj. Vilken fantastisk liten flicka, helt underbar!