En regnig söndag

Vaknade till ljudet av regn på sovrumsfönstret och tänkte direkt, det blir en mysig söndag hemma och alldeles riktigt. Tända ljus, fotboll, filtar och varm äppelpaj är vad som präglar vår söndag för tillfället. 



Jag ska strax ta tag i kvällens middag, det blir hemmagjord pizza, åh så gott. Chorizo, mozzarella, skinka, lök med mera,,,perfekt söndagsmiddag enligt mig. Och...det är en perfekt uppladdning inför morgondagen, då är det nämligen dags för skolan. Redan?! Vart tog sommarlovet vägen?! Börjar med en mjukstart, 13.15-16.00, lagom. :)



Matchdax

Ännu några timmar har spenderats på Aspavallen, men som tur är så blev det vinst, då är det värt det! 
Kaffe, regnkläder och vänner löser ofta det mesta, dessutom, glad sambo, glad Jojo :)




Besök i Örkelljunga

Min första lediga dag har varit alldeles lagom. Sovmorgon, god frukost, handling och sen hämtade jag upp Yasmine på stationen för att sedan styra röda faran mot Örkelljunga och Maria. Det blev en riktigt härlig dag, vi åt lunch, tog en promenad och fikade på nybakta kanelbullar i trädgården. 



Alltså, Maria och hennes man har precis flyttat från Lund till Örkelljunga på grund av nytt jobb, och vilket hus! Gammalt, stor, knarrigt golv och en grym trädgård.  Helt fantastiskt. Maria kan verkligen det här med loppis och fynd och har minst sagt känslan för det där lilla extra. 




Färdig!

Jaha, onsdag och idag var det sista dagen på jobbet. Sommaren har susat iväg men jag är så nöjd med allt som sommaren har erbjudit. Jag trivs med alla kolleger, jobbet, arbetstiderna och med vardagen helt enkelt, så det kommer kännas lite tomt att inte cykla dit varje morgon, men som tur är så lär vi ses i svängarna eftersom jag kommer vara i närheten under min praktik, perfekt! 

Nu är det som sagt dags för nya utmaningar och jag ser väldigt mycket fram mot vad hösten och praktiken har att erbjuda. Jag är redo! Men först, två lediga dagar, åh så härligt!  


MysMalte




Åh det är så varmt och gosigt när man kelar med Malte. Hårigt men mysigt, hehe. 
Söndagshäng deluxe

Barnvakt


Idag var vi på exan för att titta på nya cirkusdjur, tyvärr var där inga zebror eller elefanter men Novalie var lika nöjd ändå. Därefter var tanken att promenera till Karlslund för att mata djuren där, men vädret ville annat. Vi hamnade mitt i en ordentlig skur innan vi var hemma. Väl hemma jagade vi katterna, tittade på både Pingu och Bamse, åt päron och russin, mös i soffan och busade såklart! 





Fredagkväll i Kävlinge

Vädret igår... Det regnade en hel del om man säger så. På väg till Kävlinge så tänkte vi "vi kör ifrån regnet", men icke. Några minuter senare så öppnade himlen sig. Jag var förberedd med regnkläder men hade inte tänkt på valet av skor, så tygskor var inget bra val. 
Hur som helst, härslöv vann med 2-1 så det var värt att spendera kvällen i ösregn, haha. Tanken var styra bilen ner till Malmö för att gå på festivalen men vädret gjorde att planerna ändrades. Istället blev det pizza, ljus och serier hemma i soffan under varsin filt. 




Häng på EH

Goooooodmorgon fredag! 

Dagarna går ruggigt fort och nu är det alltså fredag igen, fantastisk. Dagen bjuder på jobb, handling, fotboll och tillslut ett besök på Malmöfestivalen. I mina öron låter detta grymt och jag ser fram mot dagen. Nu blir det morgonens andra kopp kaffe sen kickar vi igång dagen!  


Igår träffade jag Ullis och gulle Ines över en fika på Espresso House. Ines en glad liten skit och så gosig att mysa med. Och Ullis likaså givetvis, haha. Men detkommer  bli tomt...om två veckor går deras flyttlass, snyft. Därför får vi passa att ses så mycket som möjligt. 





Det är något speciellt....

....när man får den nya Ikeakatalogen! Tack Jonas för leveransen :)




HEJA LEIF

Alltså, jag måste slå ett slag för Leif Mannerström. Vilken man och vilket program han gjort. Hans initiativ att ge människor som har gjort snedsteg i livet en ny och ärlig chans är ju helt fantastiskt. Lätt ett nytt favoritprogram! 

Höstrusk

Mörkret är inte riktigt här än, men vädret bjuder in till tända ljus och genast höjs mysfaktorn. Regnet smattrar mot fönstret, myskläderna är på och Idol visas på tvn. Härliga måndagskväll!





Kräftskiva

Åh halleda. 
Igårkväll vankades det kräftskiva hos Oskar och Sandra ute i Häljarp och vilken kväll det blev. Vi var hemma runt halv fyra och man är lagom mör idag. Jonas den stackare (och majoriteten av killarna på kräftskivan igår) står som parkeringsvakter/dirigenter ute på Vallåkraträffen. Känner jag dem allihopa rätt så hade de gärna varit hemma, under en varm filt och vilat hela dagen men vad gör de inte för sitt lag :) starkt jobbat! 

Nä kvällen igår var grym! God mat och dryck, musik, lekar och helt fantastiska vänner. Lyckligt lottad. 






Netto alltså

Jag älskar netto och är så nöjd över mina nya fina tavlor. 




Fredag

Sådär ja, då var det fredag igen, Woopdididoooo. Helgen knackar på dörren och jag är redo för veckans sista arbetsdag. Jag och stålhingsten. 



Cykelturen gick till...

...Örja! Att jag aldrig cyklat dit tidigare är ett mysterium. Det gick alldeles utmärkt och cykelturen var bekväm, lagom och det blev en härlig och busig kväll tillsammans med Li, Hugo och Måns. Vi har sprungit zickzack, spelat fotboll, klippt gräset och nickat bollen i borgen. Tack för ikväll!







Jag och min cykel




Kattsällskap

Igår fick jag en ny kompis. Jag satt och väntade på ett besök och då dök den här lilla lurviga saken upp och la sig sidan om mina fötter. Himla mysig och tillgiven. Så det blev en trevlig stund med en fin katt som sällskap. 






Plask

Jaha...i sista sekund bestämde jag och pappa oss för att ge BoIS en chans, det skulle vi aldrig gjort. Ösregn och förlust. Plus att mina skor är plaskblöta




Cirkusdjur

Igårkväll var vi på exan för att hälsa på alla cirkusdjur som befann sig där. Där fanns jättestora elefanter, kameler, zebror och åsnor och Novalie var helnöjd, ja jag också :) sen blev det middag på balkongen och jag tackar för en härlig kväll. 










Krama om varandra

Idag tänker jag extra mycket på alla mina nära och kära, och hur glad jag är för alla fina människor som finns omkring mig. 
Livet är inte rättvist. Ta hand om varandra och visa dem i din omgivning som du tycker om lite extra kärlek idag, imorgon och för all framtid.
 Livet är värdefullt, så ta vara på varje dag som det vore den sista


Eftermiddagspaus

Trots regn i förmiddags så var vädret alldeles lagom under eftermiddagen så jag passade på sitta ute en stund. Härligt!





Jaha...då kör vi

Eftersom jag gnällde på solen och att det var för varmt under några dagar förra veckan, så tar jag tillfället i akt och klagar ännu en gång. Idag klagar jag på luftfuktigheten och regnet, haha. Egentligen är jag ingen gnällig person, men om jag har börjat så kan jag likväl fortsätta.... Jag har regnkläder och är förberedd men detta skyfallet har börjat tränga in i kläderna och det resulterar i en fuktig och lång arbetsdag. 




Bjuder trots allt på ett leende! :)

Dags för överraskning

Snart är Emelie och Ben här och överraskningen är ett faktum. 





Strandhäng