Ännu en sommarkväll

Alltså, kvällarna är fantastiska. Idag mötte jag upp finaste Ullis och lilla Ines för att sedan bege oss till Hamnkrogen för att avnjuta en god middag. Några härliga och mysiga timmar tillsammans med bästa Ullis är aldrig fel. 

Olle, Sofie och Novalie kom också förbi och sa hej. Vi tog givetvis några selfies också, haha. 







Sommar, sommar, sommar

Hej hopp!
Dagarna bara flyger förbi och det gäller att hänga med. Vi har blivit bättre på att ta tillvara dessa fantastiska sommarkvällar genom att äta middag på stranden, ta en promenad eller ett kvällsdopp och det är så härligt. Imorgon är det augusti men det känns inte alls som att sommaren är på väg att ta slut, jag tror den stannar ett tag till! 

Jobbet rullar också på, nu har jag snart jobbat fyra veckor efter semestern, men det känns som....en?! Aja, så är det när man har roligt :) hehe. 


Strandhäng






Jag älskar helger

Godmorgon!
Vilken helg jag har bakom mig. Vänner, fest, fotboll, glass, karuseller, ballonger, musik, dans, god mat, nattbad och massa annat. Helgen har varit grym och jag tackar alla inblandade för två jätteroliga dagar. 










Oboy vilket vackert väder

Ja,,,när jag jobbar utomhus i gassande sol hela dagen så tar jag mig faktiskt friheten att klaga på värmen men på kvällarna fullkomligt njuter jag. Då börjar vinden bli lite sval och man kan sitta ute i tunna kläder och svalka sig sådär lagom. Ikväll gjorde vi det, på landet ute hos Johanna i Vadensjö. Picknick på gräsmattan med hela Landskrona som utsikt och fina vänner sidan om. Härliga sommarkväll! 





Helt fantastiskt

Igårkväll packade vi väskan med kvällsmat och badkläder. Det är för varmt att vara i lägenheten så då bestämde vi oss för att flytta middagen, till stranden!
Åh vilken härlig ide. Solen värmde fortfarande varmt och skönt. Jag tog ett dopp medan Jonas satt kvar och lyssnade på musik. Alltså, vi konstaterade att man är bortskämd när man bor så nära havet som vi faktiskt gör. Att kunna gå eller cykla några minuter och ha det här inom räckhåll är ju helt jävla fantastiskt. Älskade Landskrona  







Babyshower

Ikväll var jag iväg på babyshower för Sofie. Det var en mysig och fint uppstyrd liten tillställning och Sofie blev väldigt överraskad, och det var meningen! :) grillar, efterrätt och gissningstävling på födelsedatum, vikt, längd samt om man tror det blir pojke eller flicka, spännande! 

Och så hann jag pussa och krama min favorit! 








Bröllopsfest

Nu är vi alldeles nyss hemkomna från bröllopsfesten. God mat, dricka, tal, dans, lekar och allt som hör till rymdes under kvällen. Det var en härlig men varm kväll, så det blev en del pauser ute i skuggan så man kunde fläkta och få lite luft, men man ska absolut inte klaga, vädret är fantastiskt. Tack vackra brudparet för en härlig kväll!

Såhär såg lilla Jojo ut när jag gick hemifrån och ja...ungefär så såg jag ut även när jag kom hem, haha :) 








Lördagmorgon

Här ligger jag och njuter, dricker kaffe och läser en bok. Jonas, ja..han är duktig och är ute och springer. Vi har helt olika prioriteringar såhär på morgonkvisten :) 


Snart blir det en runda ner till stan, lunch och nagellack inför bröllopsfesten ikväll står på listan. 

Bebismys på jobbet

Li och finaste Måns var och hälsade på nere på kontoret idag. Lille fina Måns! Måste dessutom påpeka att det är fredag och solen skiner, härligt! Några timmar jobb kvar, sen håller vi helg. 





En kväll på Sofiero











Ikväll smäller det

Jag har laddat upp hela dagen med Timbuktu låtar och nu börjar känslan smyga sig på. Det ska bli så kul! Pratar givetvis om konserten på Sofiero ikväll. Timbuktu & Damn samt Veronica Maggio, woop woop. Vi slår till med picknick och hela köret så håll tummarna för vädret :) så länge det blir uppehåll så är jag nöjd. Extrakläder är ju inte så farligt att ha med i väskan men paraply, regnjacka och allt det där lockar inte särskilt mycket. 

Daga för möhippa!

Helt ovetandes är det dags för lindas och henkes möhippa respektive svensexa!

Såhär fina är dem! :)




Grillkväll






Härlig dag

Vilken dag! 
Sol, bad, glass och världens bästa Emelie. Det kan inte bli bättre. :)








Åh perfekt sommardag. Nu blir det en dusch och matlagning. 19.45 kallar jobbet!

Gnäll, gnäll, gnäll

Alltså, det är så varmt! Som bekant så är jag ingen sommarmänniska. Det går bra när man är utomlands och ledig, och när man kan hoppa i vattnet så fort man är svettigt men det fungerar inte riktigt så här hemma, puh. Jag klagar inte, men jag gnäller...haha. Vi tog en promenad alldeles nyss, för att svalka oss tänkte vi, men nä, det gick inte så bra. Termometern visar på 26,5 grader och vi har lagom varmt i lägenheten.... 

Ta vara på varandra och livet


Livet är fullt med glädje, kärlek och värme men lika snabbt kan detta förändras. Livet är även hårt, orättvist, och balanserar ständigt på en skör tråd. Det fick vi alla uppleva igår. Igår fick jag nämligen två nya kusinbarn, Sixten och Franz, men mitt i glädjen hände det ofattbara och Franz blev till en fin ängel som vi alltid kommer ha i våra tankar. Jag tänker på er, välkomnar fina lilla Sixten till världen och skickar massa styrkekramar till er! 


Det är ingen vanlig dag

För det är världens bästa pojkväns födelsedag. Stort grattis älskling! 




Vilken dag

I födelsedagspresent fick jag en heldag på Liseberg av ett gäng vänner. Idag var det dags, och vilken dag! Karuseller, godis, spel, vinst, choklad, och inte minst, helgrymma vänner. Det blev en härlig avslutning på semestern, nu sitter vi i bilen på väg mot Skåne och Landskrona. Imorgon kallar jobbet och jag kommer nog vara lite mör och trött, men det är det värt! Tack för idag!!!









Härliga fredagkväll

Idag slog vi till med grillning hemma hos Olle och Sofie. En liten knyttillställning som resulterade i kyckling, olika korvar, nypotatis, sås, sallad och avslutningsvis glass med jordgubbar. Helt perfekt. 
Lillan var såklart också med!










Ales Stenar







Österlen

Vi har haft två härliga dagar på Österlen. Övernattning, spa, en god middag, frukostbuffé, Simrishamn, Ales stenar, Ystad och sen hemåt. Rummet vi fick var...fint, men inte alls vad vi tänkte oss, men vad ska man göra, vi har haft det mysigt ändå! :)







Invigning

Se så fina! Mina nya träningsbyxor som jag fick av Jonas i födelsedagspresent :)