Måndag

Skönt häng med dessa grabbar. 


Följt av skönt häng med den här coola bruden. 







Tips

Digestivebotten, kolakräm, daimgrädde och färska jordgubbar! alltså så gott. 




Fight Lupus

Se så fint det är, mitt nya armband som mamma beställt till hela familjen. Nu visar vi stöttning i kampen mot Lupus!





Klassfest 9A

Vilken kväll! Vi hade klassfest med klassen från nian, det är alltså tio år sedan vi gick ut niondeklass på Västervångsskolan. Vilket gäng och vilken härlig kväll vi har haft.
 Tack, tack, tack!





Heldag på Skånes Djurpark

Vi har varit iväg på utflykt idag. Destinationen var Skånes Djurpark, vilken härlig lite park med massa djur. Vi har sett björnarna få mat, björnungar, vargar, örnar, lodjur, sälar och massa annat. Verkligen ett semestertips! 

Nu ska jag byta om och klä mig för fotboll. Tror jag behöver några tröjor och regnkläder, vädret ser inte alltför bra ut...men vad gör man inte för BoIS, heja!











du gör mig lycklig

 
 

Midsommarbilder

 

Midsommar

Vilken dag och kväll vi hade! Vi möttes upp vid 14.00, band kransar, umgicks, lekte lekar och bara njöt. Sen började vi fixa med maten och sen var det dags för middag, snaps och allt vad det innebär. Kvällen avslutades vid 04.00, då var totalt tolv personer nerbäddade i vardagsrummet, haha. Sen blev det en god bullfrukost, chill och tupplurer i det gröna innan bilen styrdes tillbaka till Landskrona vid 16.00 tiden. Vilket dygn alltså! Tack tack tack!

 Det kommer bilder, men energin finns inte i kroppen riktigt än.. 






Kvällen avslutas med fotboll x2

Det blev mycket fotboll ikväll, men det gör absolut ingenting. Det är självvalt och man måste passa på att vara utomhus så länge man kan. Började kvällen ute på Ulkavallen tillsammans med pappa och farmor, det blev dessvärre förlust och väl hemma visas Spanien - Chile på tvn. Nu kallar dock sängen, ögonen börjar gå i kors.. 





Onsdag

Nu håller vi tummar och tår för att vädret på midsommar blir bra. Det behöver inte vara strålande solsken (men helst!) utan det räcker med uppehåll och runt 20 grader. Ok? Då bestämmer vi det. 

Idag är vädret i alla fall grymt och riktigt härligt. Jag passade på att ringa de samtal jag skulle utomhus, i solen, och det var ett mycket bra beslut om jag får säga det själv. 


Förresten! Bara en dag kvar, sen ska den här damen ha några veckors semester och det ska bli så himla skönt. Jag känner att kroppen behöver det, så det kommer väldigt lägligt. 

Fantastisk dag

Min födelsedag var fantastisk och jag är så glad över alla fina människor som jag har omkring mig. Dagen igår var superbra och jag är verkligen helnöjd. Maten på hamnkrogen var smaskig och alla var mätta och belåtna när vi gick därifrån :) jag fick jättefina presenter, mer än jag kunde föreställa mig. Än en gång, tack alla för ni gjorde min dag helt fantastisk. 




Bra start på dagen

Väcktes av en puss, nybryggt kaffe, choklad och paket. Hur härligt?! :) underbara Jonas 




En bra kväll

Gårdagen präglades av ettårskalas följt av lite fest här hemma. Vi var runt 18 personer här hemma och det lyckas alltid, på ett eller annat vis, att alla får plats och har det bra, vilket gör mig glad! :) anledningen till tillställningen var min födelsedag som stundar snart och därför ville jag samla alla fina vänner och ha en härlig kväll tillsammans och det fick jag/vi! Tack allihopa!


Idag har dagen präglats av vila, bakning, promenad, vila igen och nu soffhäng. På tvn visas självklart VM, ikväll hejar vi på Frankrike. 

1-årskalas

Idag firade vi bästa Loui!










Ikväll är det dags

Sådär ja...ikväll kickar VM igång och det innebär att där är någon fotbollsmatch att titta på varenda dag. Jag tror på Brasilien (vem gör inte..), men även Frankrike och Belgien, vi får se vem som håller för trycket. Ikväll är det alltså premiärmatch, 22.00, Brasilien-Mexico, heja Brasilien! 

En underbar kväll vid havet






Åh härliga väder alltså...

Stålhingsten och jag kommer så bra överens i det här vädret. Det är nästan för varmt ...att jag ens vågar skriva det..

Man kanske får passa på att ge sig ut och äta ikväll, köpa en engångsgrill och avnjuta middagen utomhus ikväll. Hm, får ta upp frågan med herrn i lägenheten också. 





Måndag

Dag ett på jobbet flöt på bra. Man kan inte klaga på tjänstefordonet en dag som denna och det ska bli lika fint väder imorgon, åh härligt! 
Efter jobbet somnade jag visst en stund på soffan men sen satte jag igång med kvällens middag i form av spagetti och köttfärssås, mums. Nu har vi nyss kommit hem från en promenad och alldeles strax kallar sängen. Sov gott. 

Pssst! En vecka tills jag fyller år. 

Första dagen på sommarjobbet

Solen skiner, det är varmt och härligt. Nu blir det en stadig frukost den beger jag mig ut på äventyr med stålhingsten. 




En bättre morgon...

...med världens finaste




Grattis underbara vän

Denna fantastiska människa fyller 25 idag. Jag är så glad att jag har äran att få vara din vän. Du är grym och helt fantastisk! 
Grattis på födelsedagen Emelie ❤️








Lagom tisdag

Dagen började med några timmars jobb följt av en lunch tillsammans med Jonas och sen en snabb fika med Li och Hugo. Nu är jag hemma efter en blöt cykeltur och nu har myskläderna åkt på. Malte myser också, det är minst sagt något han kan! 






Fri

 Idag är en bra dag. Uppsatsen är inlämnad och man är fri som en fågel, nu återstår opponering på torsdag sen är det sommarlov. Två av totalt tre och ett halvt år är avklarade. 

Vad ska man göra idag då...jag kan välja precis vad jag vill. Det är nästan att jag längtar efter att städa och ta tid för lägenheten vilket jag inte haft de sista veckorna så en städning får det bli. Och ett besök på biblioteket, så jag kan slippa se högen av böcker som vi använt till uppsatsen, och ett besök på banken kanske jag hinna också? Jag tar dagen som den kommer helt enkelt :) 

Förresten, idag är det två veckor till min födelsedag, woopidoopido!


Måndag