Barnkalas

Igår var det kalas för finaste lille Carl och vilket väder! Perfekt för korvgrillning och glass i trädgården. Solen var härligt varm och det blev en härlig eftermiddag hemma hos Gabby och Carl. 


APPLÅDER

Boooomshakalakalakakabooom!

Jag klarade den första hemtentan, woopa! Vilken underbar onsdag det blev! En klar, en återstår, håll tummarna att det andra resultatet blir som det första!

På promenad...

...bland blommor och hästar 😊

Hemmafix

Projekt; hylla till balkongen!

Se så duktig han är, min lilla byggare Bob. Den är inte riktigt färdig men nästan. Lite färg, blommor och andra detaljer ska på plats men snart så. Uppdatering på kvällskvisten

Jag tar tillbaka det jag skrev i måndags...tentan är större än vad jag planerat att den skulle vara och den har gjort mig tokig ett flertal gånger under veckan. Mitt mål var att försöka vara klar tills imorgon, för att slå två flugor i en smäll genom att lämna in tentan innan morgondagens seminarie och därmed slippa åka till Malmö på måndag. Grovjobbet och grundtexten är klar, de erkänner jag, men jag är inte nöjd med mina svar överhuvudtaget. Frågan är om jag kommer bli mer nöjd genom att sitta med tentan i helgen och göra småförändringar eller om jag helt enkelt ska lämna in den som den är nu och ta det för vad det är...åh man vill ju inte behöva göra om den! Jag får helt enkelt sova på saken, gå upp i tid imorgon och läsa genom tentan och känna efter vad magkänslan säger. 

Natti! 

Måndag

God förmiddag! 

Sitter vid köksbordet och knappar på tangentbordet. Det är dags för hemtenta igen, men det känns helt ok. Frågorna är mer relevanta och texterna är enklare att förstå, så jag ska nog lyckas få ihop något. Det svåra är att komma loss och få igång flödet i texten... Så jag får stänga ner här och fortsätta, siktar på att fråga ett ska vara klar och fråga två påbörjad innan dagen är slut. 

Petter på operan

Petters senaste skiva "början på allt" var det alltså som skulle framföras, från början till slut, på Kungliga Operan i Stockholm. Vilken lokal alltså, jisses. 
Hur som helst, på den här skivan finns en hel del samarbete med andra grymma artister b la Daniels Adams Ray, Agnes, Veronica Maggio med flera och gissa vad? 
ALLA VAR DÄR! Hur sjukt?! Utöver de ovannämnda så var även Chords, Lilla Namo, Dj Sleepy och Eye N'I där. Åh alltså, det var så jäkla bra. Som pricken över i:et avslutades konserten med låten Såklart och hela operan viftade både på rumpan och händerna. 
Stockholm

Åh vi har haft det så bra. Ett härligt dygn i huvudstaden. Vädret har varit fantastiskt och vi har promenerat och myst på gatorna i Stockholm. Vi har lovat oss själva att göra såna här resor lite oftare. Det behöver inte kosta så mycket om man planerar och är ute i god tid. Vardagslyx helt enkelt. 

Vårkänslor

Första vårbuketten blev inhandlad på torget igår, en fin blandning av tulpaner och ranunkler. Nu pryder de vår hall och får mig på glatt humör varje gång jag går förbi. Termometern visade på nästan 43 grader och får man vara ärlig, så var det nästan för varmt... Men solen är efterlängtad! 
Snart dags för Stockholm

Om fem dagar befinner vi oss i Stockholm! Det ska bli så skönt! Om så bara för cirka ett dygn men det ska bli skönt att komma iväg, umgås, sova på hotell och såklart gå på konsert, mitt i veckan och allt, härligt.  

Såhär skrev Petter på sin instagram häromdagen, verkar minst sagt lovande. 
En förmiddag i Malmö ..

...kan se ut såhär! 

Solen skiner och gör mig glad! 

22.35

Jag har ju egentligen mycket stt skriva men orken och lusten infinner sig inte riktigt...helgen har varit bra, som den alltid är, nästan i alla fall. Ord som kan sammanfatta är helgen är:
Myskväll med god mat och godis, fotboll, middag ute på Speakers med finfina vänner, sovmorgon, loppis, och sist men absolut inte minst, babyshower för Ullan Gullan. Lina och Michelle hade gjort allting så himla bra och det blev en minst sagt lyckas dag. Jag har massor av bilder så det kommer men nu börjar mina ögonlock bli tunga och sängen ser oförskämt mjuk och varm ut. Sov gott!