Spontandag

Igår var det filips födelsedag och vi bestämde oss för att ha en spontandag. Detta resulterade i ett besök på tropikariet, glass på Råå, jakt efter en viss utsiktsplats (vi hittade den men gick aldrig dit), rundtur i Åstorp, Gunnarstorp och Bjuv innan bilen styrdes hem mot Landskrona igen. Kvällen avslutade med fina vänner och grillning hemma hos Filip och Linnea 

Lilllördag


Vardagslyx för pendlare

Egen fyra på tåget, tyst och lugnt, en god macka och solen värmer. 
Trött men nöjd

En tidig morgon i Lund, x antal timmar skrivande och korrigering av uppsats, sen en efterlängtad stund på sängen med en god kopp kaffe. Ikväll det fotboll, sen tänkte jag försöka laga falafel till kvällsmat..önska mig lycka till.  
Trött men glad! :)

Två bilder får summera
Uppsats (nästan klara!!!) och sen en glass i solen i väntan på tåget hem från Lund. 

Valdag

Vi hade några små planer inför dagen, rösta, lämna blommor till mamma och present till Ingrid. Vi körde hemifrån vid tolv tiden och det resulterade i att vi kom hem sex timmar senare. Att ta dagen som den kommer när det är som är bäst. Vi träffade upp mamma och pappa på stan, sen gick vi till speakers där det blev en god lunch, sen vidare till Thomas och Ingrid. Väl där blev det efterrätt i form av jordgubbar, rabarberpaj och kaffe. 
Vi har verkligen tagit vara på dagen och solen och nu är vi hemma och myskläderna är på med gott samvete. 

Nu tänkte jag dyka ner i uppsatsen en stund, metoddiskussion står på schemat! (Skituppsats-jag-vill-bara-vara-klar-NU!) 

LördagIgår umgicks jag med den här prinsessan, hennes pappa, Farah och Dannis.  Inte alla på samma gång men i olika omgångar :) vi var nere på Landskronadagen, letade ponnys, fikade, jagade folkpartister så vi kunde få en ballong och sen traskade vi ut på exan för att heja fram härslöv till vinst. Det blev dessvärre ingen vinst men vi njöt av bus, banan och sol i alla fall. 

Plugg kan vara mysig

Kolla in det här liksom, jordgubbar, sol, pannkakor och klasskamrater, perfekt!Besök av en liten prinsessa

Olle, Sofie och Novalie var här på middag igårkväll. Vi bjöd på tacos och som efterrätt kladdkaka med färska hallon, jordgubbar och grädde. Novalie höll full rulle och katterna var hennes offer för kvällen, haha. Nädå, hon var så snäll och likaså katterna, de stod ut med en del och tyckte det var kul att busa med lillan. Lyckades ta några fina bilder på henne (den lilla tid hon satt still,haha). 

 


Ljus i vårt husEfter lite fix och trix så är våra nya lampor på plats, helnöjd!


Torsdag

Åh hej! Det är redan torsdag och dagarna bara springer iväg. Uppsatsen tar den mesta av min vakna tid och energi och nu börjar stressen infinna sig. Vi hade delinlämning igår senast 00.00 och vi var stressade alla tre. Egentligen inte över hela uppsatsen men över avsnitten teori och tidigare forskning...vilka skitavsnitt, inte alls kul. Vi lyckades nog få ihop en text men den lär behöva omarbetas. 

Idag blir det några timmars jobb, sen tänkte jag handla jord och ta en paus och fixa lite på balkongen och kvällen till ära präglas av finbesök! Olle, Sofie och Novalie kommer hit på middag och det är precis vad jag behöver, bus med lillan och en god middag med fina vänner. 

Bröllop

Igår var jag på bröllop i Stoby, utanför Hässleholm. Det är kul att fixa till sig ordentligt, med högklackat, klänning och alltihop, inte så ofta jag gör det. 
 
Sara och hennes Patrik var brudparet och de var så vackra. Vigseln, middagen och ja, hela dagen var helt fantastisk. Det är något speciellt med bröllop, så mycket kärlek och känslor, härligt! Vid halv ett packade jag in mina saker i bilen och påbörjade bilresan hem, strax efter 02.00 så var jag äntligen hemma och fick hoppa ner i vår varma säng. 

Fredagkväll

Brrr. Kvällen har spenderats utomhus. På Aspavallen i härslöv där vi trotsade vädret och försökte heja fram Härslöv till vinst, men det slutade 2-2, så en poäng i alla fall. Med underställ, tjocktröja och regnkläder så klarade jag mig hyfsat bra i ösregnet men nu är jag lite frusen, så nu kryper jag ner i sängen och strötittar lite tv innan det blir dags för skönhetssömnen. 
Tom i knoppen

eller säger man "tom i bollen"? Nåja.
Jag är helt slut i huvudet (ännu ett uttryck) efter dagen i skolan. Vi hade opponering av våra uppsatser. Uppsatserna är långt från klara men tydligen ska vi ha opponering varje vecka på det material som är inlämnat och färdigt. Jag tycker det känns rätt onödigt, men min åsikt i fallet är nog inte värt mycket. Det blev med andra ord en lång dag, med mycket ändringar i vårt arbete och nya frågeställningar att besvara, nya personer att kontakta och så vidare men samtidigt känns det äntligen som vi är helt rätt på det. Lite konstruktiv kritik och nya ideer var det som behövdes och fast det var en påfrestande dag så blev det en nytändning i arbetet.
Jag kom hem för en stund sen, har hunnit äta två smarriga knäckemackor och alldeles strax sticker jag iväg på ett pass, för att rensa huvudet och sen vara redo för läsning och skrivande under kvällen. Och just det, BoIS spelar ikväll också... den kanske jag ska titta på också. Jag köpte en "gratismånad" för att kunna se deras första bortamatch och såklart har jag glömt säga upp abonnemanget så nu har jag betalt för en ny månad och då kan jag lika bra utnyttja det. Så det så.

Lugn söndag

Idag har vi verkligen haft en vilodag, som söndagar är tänkta från början helt enkelt. Jonas har varit iväg och jobbat lite och då passade jag på att renskriva text och läsa i böckerna vi har inför uppsatsskrivningen. Vi kör på eget arbete nu i några dagar sen kör vi en uppföljning och genomgång senare i veckan. Sån planering gillas, då hinner man med andra saker också! :) 

Nä, dagen har varit lugn men trots det så går ögonen i kors och nu kallar sängen och drömmarnas värld. Sov gott!

Valborg

Valborg firades med fina vänner hemma hos Jessica och Simon, och kvällen blev väldigt bra. Kombinationen av god mat, god dricka och fina vänner är oslagbar. Avslutar med några suddiga bilder, de sammanfattar kvällen på ett hyfsat bra sätt , haha