Kvällsmat i det gröna

Vi spenderade kvällen ute i Härslöv. Ingen av oss ville sitta inne när vädret är så bra så därför fick det bli mat ute i friska luften samtidigt som matchen mellan Härslöv B och Kågeröd B pågår, inte alls fel faktiskt :)Kolla så fint, åh härligt!

In love

😍
Kosläpp!

Minsann, det var faktiskt en rolig upplevelse. Jag tror kanske att kossorna hade varit ännu gladare att få komma ut om solen värmt och varit framme men de såg glada ut ändå. En del hopp och skutt leverade dem! :)Fredag!

Tjoho! Helgen är här 😃 den får en tumme upp. En kväll i solen

Eftermiddagen och kvällen har spenderats tillsammans med Sofie, Olle, Novalie och Nelia. Massa bus och lek, grillning och sol! Att kunna sitta utomhus och äta, njuta av solen ända fram till halv nio, en dag i april alltså..sjukt. 
Det har varit en fantastisk kväll!

Sovmorgon

Åh en halvtimme extra på morgonen är verkligen inte fel! 

Idag står det transkribering på dagschemat och det känns faktiskt helt ok, det lär (eller det måste) bli en promenad i solen också, det får bli när jag håller lunch :) 

Frukost nu, sen kör jag igång!

Fredag och solen skiner

Ohoj people!

Det är fredag, solen skiner och jag är på gott humör. Vår uppsats fortsätter i rätt riktning och vi börjar få kontroll över läget och våra tilltänkta intervjupersoner är kontaktade. So far so good alltså!

Annars? 
Ja det händer inte så mycket kul i vardagslivet för stt vara ärlig..skolan och uppsatsen tar upp stor tid och samtidigt skriver jag omtenta på förra kursen och när jag inte gör det så jobbar jag. Nåja. Omtentan är snart klar och då kan jag frigöra någon timme till annat skoj :) positivt tänkande kommer man långt på. 

Och så en premiär till..

...dock slutade den inte med vinst. BoIS alltså...det kan sluta hur som helst. 
Namngivning för Måns

Oh halleda, vilken härlig dag och kväll det var igår. Först två timmar i tunn jacka och med solen i ögonen under seriepremiären för Härslöv som dessutom slutade med vinst! 
Därefter var det snabba ryck för att åka hem, byta om och pudra näsan för att traska vidare till namngivningen för Måns. Det blev en rolig och lång kväll med god mat, lek, snack, drinkar, vänner och skratt och omkring 03.00 gick vi hem, hand i hand.  

Tack för en härlig kväll!Världens bästa kille


AW och middag i solen, perfekt fredag!

Nu-soffläge och godis :)Lunchpromenad

Kolla in alltså...kunde inte valt en bättre plats att ta lunchpromenaden på!

Nu kör vi

C-uppsatsen alltså.,.den är igång och det ordentligt. Nu är det full rulle och ingen vila. Vi hade vår första handledning idag och den kändes bra. Nu har vi en hel del att fixa och det gäller att skriva, skriva och skriva! 

Vi ska försöka hålla oss positiva hela vägen och ha en rolig tid nu under våren. Det kommer komma svackor men det här blir bra! Heja heja :)

Vädret alltså..!Uteservering invigd och årets första glas rosé utomhus avklarat. Vilket väder påskhelgen bjuder på! 

Idag blir det plugg, fotboll och ikväll blir det ännu en invigning i form av årets första grillning, åh det kan inte bli bättre. Tillsammans med fina vänner, god mat och dryck så är det inte mycket som kan gå fel :) 

Kaffe i solen med fina vänner

Se så härligt! Detta var en kort stund innan de mörka molnen tog över och blåsten ökade. Vi utnyttjade tiden i alla fall och det var verkligen härligt att sitta utomhus en stund :)