Förändrat utseende

Jag vet inte riktigt vad som hänt här inne...layouten och designen har förändrat men det är inte på uppdrag av mig. Nåja, jag får försöka fixa det en vacker dag, dock inte idag, fast det råkar vara en vacker dag just idag. 

Idag är det fredag och idag är det också fem månader tills vi flyger till Cypern, woopidoopido. Första charterresan tillsammans med Jonas, haha. På tiden kan tyckas, men vi har ju varit iväg under åren men inte just på en charterresa. 

Nu blir det frukost, sen en runda till stan innan jag tänkte ta mig till Borstahusen och agera byggare Jojo igen och hjälpa Olle :). Ha en fin fredag!!

Byggare Bob, eller Jojo?

Här har jag befunnit mig under kvällen tillsammans med Olle och Dannis. Platsen är Olle och Sofies kommande och fantastiska hus. Där är en del grejer kvar men jag tror slutresultatet blir helgrymt. Idag kunde jag hjälpa till med både slipning och målning! 
Tycker verkligen det är kul och learning by doing är ett motto jag gärna följer! :) Brunchsöndag

Ett ord räcker, mums!
Jag måste skryta...

...kolla in mina bröd (haha fick en annan bild framför mig!). Jag har lyckats från grunden med en surdeg och jag är riktigt stolt minsann. Matat degen i cirka en vecka och idag bakade jag alltså ut degen och vilket smaskigt bröd. Det blev till och med likt bilden i boken, hallelujah. Som belöning fick det bli goda mackor till kvällsmat, mums! 
Alla hjärtans dag

Visst är det ändå fint att kärleken har en alldeles egen dag? Jag är visserligen för att kärleken bör segra varenda eviga dag, men kan det förbättras ytterligare lite så tycker jag allt att man kan hylla kärlek på just den här dagen. Mer kärlek till folket helt enkelt!
Vi har varit iväg i Höganäs, besökt saluhallen, Iittala Outlet, ätit supergod mat på Garage och handlat med oss god ost och charkisar hem, så dagen har varit utmärkt :)
Fördel med sen föreläsning

Sovmorgon, långfrukost och möjlighet till plugg. 

Dessutom har jag mysigaste sällskapet i form av Nova som ligger här sidan om. Vi tar förmiddagen som den kommer helt enkelt, härligtTorsdag, härliga dag!

Vädret idag alltså, helt fantastiskt härligt! Solen och kylan i kombination är nästintill oslagbar och det fick mig på glatt humör. Jag slog till med att köpa två buntar tulpaner. Tulpan är min favoritblomma och jag kunde helt enkelt inte låta bli. 
Nu är vi hemkomna från Ikea/väla där vi inhandlade ljus, filtar och åt en god middag. Nu blir det tända ljus och film :) och en titt lite då och då på den fina buketten med tulpaner bredvid tvn. 

I väntans tider...

...men endast på tåg, inget annat! Hehehe..


Dags för plugg

Malte är något kritisk mot "välfärdsfabriken", men han är ett väldigt mysigt pluggsällskap😊 
Dessa alltså!

Fantastiska människor.