Helg!


Fredagskvällen innebär tacos och film, vilket i mina öron är alldeles lagom eftersom jag vet vad helgen kommer innebära. 

Imorgon är det först flytt, därefter dop och allt som det innebär och på söndagförmiddag vankas det kalas hemma hos Jonas föräldrar. 

Woopidoopido för helg! :)

Allright

Imorgon är det nya tag som gäller, gymmet väntar och jag känner mig pepp! Tänker att de dagar jag har sen föreläsning så ska jag ta mig till gymmet på morgonen, sen när jag kommer hem så är allting färdigt, perfekt ju. Heja mig! 

Ut och gå för tusan!

Oboy vilket väder!

Exakt sån här känsla idag
Torsdagsbowling

Bowling alltså, det är kul!
I torsdags följde jag med mamma och pappa för en timmes bowling. Jag vann minsann en av serierna så med facit i hand så gick det bra! :) 
Barnvakt


Dagens dos av frisk luft!

Solen skiner! Lite blåsigt men det får man förbise och istället passa på att vara utomhus. Sagt och gjort, BoIS spelade sin första träningsmatch hemma mot Högaborg så det fick bli dagens aktivitet. Lite kallt men uppfriskande. Nu har vi nyss kommit hem, blir en lugn eftermiddag innan det är dags för oss att vara barnvakt till Novalie. Lillan ska minsann sova här också, spännande :) så vi har handlat lite godis och saft så vi kan ha lite lördagsmys tillsammans med henne. 


ZzzzzZz, skolan kallar

05.55 ringde klockan och jag kan inte direkt påstå att jag var pigg, men det var bara att kliva upp, sätta igång kaffet och sen hoppa in i duschen.
Med kaffet redo och mössan på så var jag redo en kort stund senare och nu är jag alltså på plats i skolan. Skolan...här har jag inte varit mycket under de senaste fem månaderna och det känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Redovisningen är i alla fall klar och det gick bra! Nu kan jag koppla av och lyssna på de andra som redovisar och det känns som en ok aktivitet för eftermiddagen :) 

Tre dagar kvar

Jisses, tiden springer iväg!
Vet ni, jag har bara tre (!) dagar kvar på min praktik. Det känns jättemärkligt. Den 3:e september stod jag nere i receptionen, väntade på att bli hämtad av mina handledare och sätta igång med praktikterminen. Idag är det fyra månader sedan...förstår ni? Jag förstår inte det. Fast när jag tänker tillbaka, vilken fantastisk och lärorik period. Jag kommer vara evigt tacksam för all kunskap och erfarenhet jag fått under tiden och nu är det ju faktiskt så att jag kommer få fortsätta utöva min kunskap och hålla den i trim, timanställning it is! :) 
 
Mina handledare överraskade mig med fika och fina ord innan jag traskade hem för dagen. Ska jag kanske nämna att jag gick hem med ett STORT leende på läpparna efter att ha hört deras ord.

Back to reality

Sådärja! Tillbaka till vardagen och det känns faktiskt helt ok. År 2015 är välkommet och jag känner mig redo. Ett års studier kvar, helt knäppt. Jag har alltså redan läst två och ett halvt år...var har den tiden tagit vägen? Känns som jag började igår. Våren lär bli spännande med kombination av jobb och c-uppsats och annat smått och gott. Allt blir helt enkelt vad man gör det till och jag känner för att njuta och ha kul, lära mig massa nytt, umgås med fina vänner,  hitta på spontana saker, förhoppningsvis resa och såklart "bara vara" dagar, åh livet alltså, det är bra härligt! 

11 år av lycka.

Den här killen alltså...
Det finns inga ord som kan förklara min kärlek till honom. Han får mig att le, han gör mig lycklig, han får mig att må bra, han skrattar med mig (och ibland åt mig), han älskar mig och han är min bästa vän och jag fullkomligt älskar honom. 


En bra lördag

Hejåhå!

Dagen började med en fika på Espresso House tillsammans med Li, Linnea, Hugo och Måns. Det blev en snabb men ack så god fika innan vi begav oss till museet och utställningen "trädgårdslandet". Jag tror vi vuxna hade minst lika kul som alla barnen som var där, verkligen en fin utställning. 
Väl därefter blev det inhandling av dagens middag, nämligen tacos. Kusinerna med respektive och barn var hembjudna på tacomys och som vanligt var det högljutt och härligt, precis som det ska vara. Släkten är helt klart bäst. GOTT NYTT ÅR

Jag vet inte var jag ska börja...gårdagen var perfekt. Badtunna, frukost, god mat, dricka, vänner, fantastisk inramning, dans, pussar och kramar. 
Jag är så nöjd med hela dagen och tackar värdparet för en helgrym fest!
Jag återkommer med bilder från kvällen men börjar med några från vår morgon i Vadensjö.