Paradis
Cypern

Åh halleda. Ni anar inte hur bra vi har det. Solen skiner, vi äter gott och dricker gott. Sover, läser, badar, spelar strandtennis och så om igen. Det är så härligt och den här semestern var såå efterlängtad. 

Vilken dag och kväll!

Fantastiska människor, fantastiska vänner. Fantastisk kärlek ❤️Bröllopsdags igen

Åh jisses. Imorgon är det dags för ännu ett bröllop nämligen världens bästa väns, Olles 😃 åh det pirrar i kroppen och det ska bli helt fantastiskt. Vilken dag det kommer bli. Så mycket kärlek och vänskap på en och samma gång. Det tål att upprepas, men länge leve kärleken ❤️ 


Världens finaste vän. Idag är det din dag

Tips tips tips!

Spana in Royal Ruckus nya musikvideo! Den är grym, och förresten, på lördag, 25:e juli spelar de live på Landskronakarnevalen, rådhustorget 22.00! 😃 

http://youtu.be/wAtj2nf9J2A

Vart ska jag börja?

Igår var det dags, Anna och Andrés bröllopsdag hade äntligen anlänt och vilken dag och kväll det bjöds på. En fantastiskt fin vigsel, underbart god mat och en hejdundrande fest och idag avslutade vi firandet med en god brunch  på Erikstorp. 

Hurra för kärleken och hurra för Anna och André och tack för jag dela dagen med er ❤️Ta vara på solen

Det blev middag på Seglarpaviljongen! Det gäller att ta vara på solstrålarna och det gjorde vi, med en filt om benen så klarade vi oss alldeles utmärkt. Därefter blev det en tur hem till svärföräldrarna innan lilla Jojo studsade i säng. Jag är inne i en period nu,,,som präglas av ständig trötthet, men idag är det fredag och imorgon blir det äntligen sovmorgon följt av bröllop.

Åhh underbart, Anna en underbar vän och barndomskompis, imorgon är det hennes dag och det är en ära att få dela den här dagen 💕 men det är imorgon, idag är det fredag och nu kickar vi igång dagen! 


Det tål att upprepas

Onsdagslyx alltså. Det är helt fantastiskt och jag måste ge oss själva en eloge för att vi faktiskt är rätt grymma på att få till de här kvällarna. Lite god, nej jag ljuger, MYCKET god mat, lite vin, snack och underbara vänner, det behövs liksom inte mer, sen är det helt enkelt en lyckad kväll. Tack, tack tack för att ni är ni 💕

Hm...kan det bli bra?

Funderar på att testa såna här..det är ju väldigt fint men frågan är hur fint det blir när jag gör det själv. Nåja. Det är värt ett försök, håll tummarna!
Uppvärmningsfest

Så igår var det dags för uppvärmningsfest hos Olle och Sofie. En kväll för att lära känna en hel del inför bröllopet och vilken kväll! Vi var hemma omkring 03.00, en av oss något lulligare än den andra men vi har haft en grymt roligt kväll. Lekar, god mat, dricka och jäkla massa skratt och inte minst, akrobatik. Tack för en helgrym kväll!Hipp hipp hurra!Det är minsann ingen vanlig dag för det är Jonas födelsedag! 

Jag är så lycklig lottad. Den här killen gör mig till världens lyckligaste. Han får mig att må bra, att le, att skratta och han är min, min, min. 

Grattis på födelsedagen älskling ❤️

Jag har ett mål

Den här räknaren alltså, jag cyklar förbi den ett antal gånger per dag och varje morgon har jag ett mål, att bli nummer 100. Antalet cyklister som cyklar förbi varierar beroende på väder så det är klurigt. Häromdagen blev jag nummer 99, attans! 

Imorse var jag enbart nummer 67...många latmaskar när vädret är halvkasst. Nåja. Jag har några veckor kvar!
Paus i det grönaVarmt och gott

Är det inte varmt redan innan så hjälper Malte till på vägen. Lilla mysplutt som alltid vill ligga nära. Såhär såg det ut när jag vaknade imorse. Något hårigt, varmt och mysigt..(hahah!) och det är inte Jonas 😉 

Jisses, vilken dag!

Gårdagen blev succé. Vilken dag och kväll vi hade. Helt fantastiskt. Anna var nöjd och alla vi andra lika så. Vädret var på topp, humöret på topp och alla aktiviteter var på topp. En perfekt möhippedag alltså 😊
Idag är det dags!

När inlägget publiceras är jag på väg till Malmö för att möta upp resten av tjejerna och en stund senare kommer Anna. 

Idag är det äntligen dags för hennes möhippa och jag är helt säker på att vi kommer få en helgrym dag, och vädergudarna ser ut att vara på vår sida 😊 åh, detta kommer bli fantastiskt, möhippa för en av mina bästa vänner, då kör vi! 

En stund med SelmaNo words needed
Så fantastiskt underbart. 


Minions

Ikväll är det dags! Det är biopremiär för filmen "Minions" och givetvis har vi biljetter. Därför kommer bilden på Bob väl till användning, hans dagsform är...hm, lite tom på luft om man säger så men han hänger fortfarande med 😊 
EM-GULD


Åh det blev en sen kväll men det är det värt. Sveriges U21 tog EM-guld och vilken prestation! 


VI ÄR SVENSKA FANS ALLIHOPA 
💙💛