Solen tittade fram!

Det blev en härlig eftermiddag dagen till ära och solen valde att titta fram 😊 

Världens finaste Ullis kom med en överraskning i form av en låda jordgubbar, egenplockade till och med! Mums. 
Favorit i repris
Den här lilltjejen alltså. 
Finaste lilla Novalie. 
Hon äger en stor del av mitt hjärta ❤️

Säg hej till Bob
Det här är Bob! Han är min födelsedagspresent från herr Arvidsson och han hänger med vår lilla familj sedan igår. Visst är han fin? 😊. 

Välkomstkommittéen

Såhär blir man välkomnad när man kommer hem från jobbet!

Det är mysigt med födelsedag

Jag tycker det är speciellt att fylla år. Att få ha en egen dag där man är blir uppvaktad av nära och kära. Uppvaktningen behöver inte handla om presenter men att få umgås och bara vara, och få bestämma restaurang och mat är såklart smarrigt 😊 

Jag hade en väldigt bra dag igår. Frukost på sängen, några timmars jobb och sen avslutade jag kvällen med en middag på Erikstorp tillsammans med Jonas. Helt perfekt. Jag tackar för alla grattishälsningar och är tacksam för de fina vänner som jag har i min omgivning 💕

Färska kryddor!

Förra veckan blev det ett besök till Tomatens hus tillsammans med Sofie och Nelia. På önskelistan stod basilika och mynta, och lyckligtvis fanns det, hurra. Två krukor fick också följa med hem och pryder nu köket. 
Se så fint! :)

Vackert


Nyklippt och jag älskar det

Håret är nyklippt och nu är all gammal färg,slingor och slitet hår borta, och kvarstår gör endast min helt egna färg. Jag är så nöjd och tackar världens bästa frisör Johanna! :)

*trumvirvel*VI ÄR GODKÄNDA! 

Idag kom mailet vi ihärdigt väntat på. Vi är godkända på examensarbetet och det känns helt jävla fantastiskt. Nu har jag sommarlov på riktigt och kan koppla av, jobba och ha en underbar sommar. 

Fantastiskt! 

En dag i solen

Jag är ledig och har spenderat största delen av dagen utomhus, hur kan man inte?! 

En bok, lite frukt och musik, så härligt. Möhippa

Oj oj oj vilken heldag det blev. Sofie blev ordentligt överraskad och dagen blev verkligen lyckad. Champagnefrukost, femkamp på stranden, lunch på stranden, spa besök och en god middag innan vi gick ut och svängde de lurviga. 

Åh härligt, jätteglad jag fick dela den här dagen med Sofie och alla andra tjejer :) Veckoslut

Jag ignorerar det som hände igår och tar nya tag under helgen. Kort och gott, vi blev inte godkända och ska komplettera vår uppsats. Det suger, jag är något bitter och kan inte riktigt släppa tanken på att jag verkligen tror vi hade blivit godkända med en annan examinator men hur som helst, nåja nya tag som sagt. 

Det är fredag, jag har jobbat, spenderat lunchen tillsammans med Kajsa och har i princip varit utomhus hela dagen och det har varit fantastiskt. På vägen hem cyklade jag jämte alla studenter och vilken känsla, så mycket glädje och vilken fantastisk dag studentdagen är, på alla sätt och vis. Åtta år har gått sedan jag tog studenten och det känns okej, ingen noja, ingen ångest. Jag njuter av livet till fullo och dessa åren efter studenten har varit lärorika och fyllda med massa kul (och mindre kul) saker och jag lever i nuet och njuter hela tiden. Livet är bra fantastiskt. Nu blev det djupt och filosofiskt men svårare än så är det inte egentligen, ta vara på dagarna och det gör det bästa 😊 

Imorgon väntar opponering

Sådär ja..sista dagen för terminen närmar sig. Jag och Yasmine har kollat genom vår opponering och det känns bra. Vi har bra koll på vår uppsats och är redo att försvara den :). Så läget känns ok, nu hoppas vi bara på att vi åker hem med ett godkänt i bagaget, så håll tummarna!

Fast..en tråkig sak med att terminen är slut är det faktum att man inte träffar klasskamraterna lika mycket under sommaren. Vi har lovat varandra att träffas en del och jag tror vi kommer hålla det löftet :) 


Se så fina, åh!