Dagen började bra och avslutas bra

Dagen började med brakfrukost/brunch hos Kajsa tillsammans med världens finaste vänner och smarrigt mat. Därefter har dagens präglats att läsning och plugg, välbehövligt men inte så kul..eller jo, det har faktiskt varit intressant läsning.
Nåja. Jonas är iväg och härjar med grabbarna så nu tänkte jag alldeles strax äta lite mat innan jag beger mig till min lilla extrafamilj och spenderar resten av kvällen där 😃 Så, en bra start på dagen, lite mindre "bra" under eftermiddag och så bra igen mot kvällen, perfekt. 

Ha en fin lördag!

Sista dagen på soc

Hejåhå!

Idag vart det sista dagen på socialtjänsten i Landskrona. På måndag sviker jag och går över till kommungränsen för att prova nya utmaningar i Helsingborg. Det känns spännande, kul och inte minst, utmanande😊 så på måndag kliver en nervös men förväntansfull tjej in på socialförvaltningen i Helsingborg, wish me luck! 😃 

...så var det det här med höst💛

Från dagens lunchpromenad 


Snart dags för tenta

Några timmars plugg...nu kör vi!
Krispigt och härligt

Efter städpasset fick det bli en promenad i det härliga vädret. Jag har sagt det så många gånger innan men det tål att upprepas. Jag älskar hösten, dess färger, friskhet, tända ljus och ja, allt. Jag menar, kolla in de här bilderna, bara sådär bjuder hösten på stunder som dessa. 


 

Babyshower

Puh! Nu kan jag äntligen prata normalt med Sandra utan risken att försäga mig. Det har varit klurigt men vi lyckades och tillställningen blev verkligen en överraskning! Kusinbrunch

10.30 bjöd bästa Tulle på brunch. Allt gott som behövs stod på bordet! Sen blev det givetvis dans, bus och lek, och mys med släktens nykomling, Jordan 😊
En grå dag

Jag är trött och känner mig lite grå faktiskt. Inte grå som i sjuk längre (hurra!) men ändå...utmattad och trött. Får bli en uppfriskande promenad efter jobbet helt enkelt

Halsont och trist


Jag ligger här och tycker synd om mig själv. Halsen ömmar, jag är trött och hängig. Jag har dock skrivit en del på min bokrecension, så jag är nöjd trots hälsotillståndet. 
Helgen!Fredagen spenderades hemma, i myskläder och med god mat tillsammans med Jonas. Veckan tog ut sin rätt och det blev en tidig kväll i säng följt av många härliga sovtimmar. Lördagsmorgonen präglades av träning, cirkelgym, och jag gillar det! Det var första gången jag testade det men det blir nog fler gånger 😊 sen blev det kaffe och fika tillsammans med Johanna  innan jag styrde röra faran mot idrottshallen där världens bästa Kajsa tävlade i crossfit. Så jäkla grym! Jag är mäkta imponerad av de tävlande och hur de presterar, fantastiskt. Mest imponerad av Kajsa såklart 😊
Sen blev det fest! Tjejerna var här innan och drack lite goda drinkar och hade samtal kring allt mellan himmel och jord, sen styrde vi mot Härslövs IK 70-årsfest. God mat, dricka, prisutdelning och en hel del dans, en härlig lördag helt enkelt som resulterar i en dag på soffan med gott samvete. 


Höst och myskväll med Ernst

Kolla in den här mysgubben! 
Igår var jag, Kajsa och Malin på föreläsning som Erik Olsson mäklarbyrå anordnade och vilken kväll. Den där Ernst alltså. Han skapar kanske ingen aha-upplevelse men han får verkligen mig att bli eftertänksam och värdera saker annorlunda efter igår. Han har en del vettiga uttryck och syn på saker. Får ni möjlighet så gå på en föreläsning, han är dessutom väldigt förtjust i att kramas, så det utlovas en del kramar 😊

Kämpa!
Jag sitter på Orkanen biblioteket, läser och läser men det känns som jag inte kommit någonstans. Engelsk text tar sin tid, speciellt med ovana uttryck och begrepp. Nåja. Jag är betydligt längre kommen än för tre timmar sen, så nu fortsätter jag en stund till innan jag unnar mig en kväll med finaste tjejerna och....föreläsning med Ernst, det ni! Så, cirka 45 minuter till, sen kommer Malin och Kajsa och vi beger oss mot Dockan.  

En stund av bus

Jonas stack iväg och spelade match. Jag satte mig på balkongen för att plugga, jag läste en artikel och sen kände jag att ögonlocken blev tunga..alltså kan man sova hur mycket som helst?! Nåja, jag stod mot tröttheten och bytte om och gav mig ut på promenad som tog mig till Borstahusen och Nedre gatan där det väntade en kopp kaffe och massa bus med mina favorittjejer. 


Minstingen som inte längre är så liten! 

Lördagkväll


Godkväll!

Ligger i soffan och kollar på Despicable Me 2, och alltså, jag får inte nog! Dessa filmer och gula figurer kan ju få vem som helst på gott humör. 

Jag är rätt utmattad efter jobb och sen flytt men allting gick bra och smidigt. Nu blir det en lugn kväll hemma och filmen som nämndes ovan blir perfekt innan vi slår igång några avsnitt av Narcos. 

Ha en fin lördag!
Gäääääsp


Sådär ja, nattpasset är avklarat och jag är gående på väg mot espresso house för att starta upp dagen med en stor kaffe. Det behövs! 
Alldeles strax blir jag upphämtad av jonas och sen ska vi hjälpa till genom att agera flytthjälp till Filip och Linnea!😊 tycker det är kul, när man hjälps åt, bär saker och umgås, fast det är under flyttomständigheter.

 Alla sätt att umgås är väl bra?😊 Blåsigt men skönt

Efter några timmars plugg så fick det bli en promenad i blåsten. Ena hållet var väldigt behagligt och skönt men när lilla jag vände och bytte riktning så blåste det en jäkla massa. Nåja, skönt när jag väl var hemma igen 😊

Tänk på det!
Rysningar

Åh Härslöv levererade och klarade uppgiften. Härslöv IK är i division fem inför nästa säsong och jag är så stolt över killarna. Allt slit och tid som Jonas lägger ner ger äntligen utdelning! 
Åh, jag gillar fotboll, jag gillar fotboll väldigt mycket om vi ska vara ärliga och jag fick rysningar idag och nästan tårar i ögonen. Jag vet hur mycket det här betyder och jag glädjs med killarna och de är så förtjänta av det här!

Härslöv till femman! 😃På dejt med den här killen❤️Spana in mystjejerna


Spenderade kvällen igår hos tjejerna och deras föräldrar igår. Mat, bus, skratt kaffe och fotboll.