Hela Sverige skramlar

Vilket fantastiskt initiativ!

Ligger i sängen och kollar på livesändningen av konserten och jäklar vilken uppslutning. Hela Sveriges artistelit och kändiselit är på plats, med ett mål, att skramla in pengar till människor på flykt. Jag blir alldeles rörd och är stolt över Sverige och det engagemang som drivs, inte bara just ikväll, utan alltid. Hörde dessutom på Nyhetsmorgon imorse att initiativtagaren till den här konserten "Hela Sverige skramlar" togs för enbart två veckor sedan...galet. Och alldeles nyss informerade Filip och Fredrik att swish har kraschat på grund av alla överföringar, hallelujah! 

Har ni inte skramlat pengar än så gör det nu! Jag hurrar för empati, engagemang och medkänsla! 
Tacokväll på landet

Spana in, vi blev bjudna på spontanmiddag i form av tacos igår, hur kan man säga nej till det?😍 

loppis, loppis, loppis

Klockan ringde 06.45, på en lördag. Jag var måttlig sugen på att kravla mig ur sängen men så fick det bli. Koka kaffe, en snabb dusch och packning av bilen sen for jag iväg mot loppisen som jag anmält mig till. Bästaste Li ställde upp och hjälpte mig och vi var ett härligt team! Loppisen var kul och gick bra, men det kunde varit lite mer folk, nåja. Fick sålt en hel del och resten körde vi och skänkte direkt efter, så nu känns det extra bra i hjärtat!


Se så fin och glad min säljarkollega är, hur kan man inte köpa saker här liksom 😊


Tack för hjälpen!!😃 

På väg mot middag och vin
Den här dagen alltså


Så mycket kärlek och glädje!

Vilken underbar dag

Nu är vi nyss hemkomna från en heldag på Hven tillsammans med Jonas kollegor. Vilket väder och vilken dag. Vi tog båten in 11.30 och tog sista båten hem. Dagen har präglats av fotbollsgolf, traktoråkning, grillbuffe, skratt och härligt folk. 


Och äntligen har jag fått Jonas att inse hur vackert där är på Hven så nu hoppas jag att vi kan åka dit fler gånger under vår och sommar 😊

Vilken dag, all in!

Dagen har verkligen bjudit på olika aktiviteter, en del mer spännande än andra men det tar vi senare. Annars har jag pluggat, träffat Ullis och lilla Ines och varit en sväng hos Olle och Sofie för en pratstund, vilket alltid är lika uppskattat 😊Heja Malmö FF

Ikväll klappar vi händerna för Malmö FF! 

hoppa om ni älskar Malmö FF!

Imorgon är det onsdag och det innebär några timmars plugg på förmiddagen innan jag möter upp Kajsa och äter en efterlängtad lunch på Basilika. Morgondagens kvällsplaner innefattar innebandy, ja, det är dags igen. Hösten är här och det innebär en del innebandy i Helsingborg där hejar fram FC Helsingborg och Nicklas. 

Men först, heja MFF! 

Dripp dropp

Där kom regnet, som utlovat. Frågan är...ska jag ta mig ut eller inte...friskt luft skadar ju aldrig men vädret är sådär lockande.

Fast, det finns inga dåliga väder...

Effektiv dag

Dagen har spenderats på biblioteket tillsammans med Li. Vilket perfekt pluggpar vi är, man sitter där, sköter sitt eget, pausar med lite snack, hjälper varandra med begrepp (tack synonymer.se), äter lunch tillsammans och sen ännu mer plugg. Perfekt dag som verkligen behövdes, nu är jag nääääästan i fas med läsningen. Bådar gott att ha Li som pluggkompis (ja vi är kompisar även om plugg inte är inkluderat) under hösten, allt blir så mycket roligare om man är två 😊 

(Våra väskor är också kompisar!😃) 
Pluggeliplugg

Vilken härlig dag jag har haft. Matlagning, promenad och sen plugg till största delen. Har spenderat de flesta timmarna ute på balkongen, vädret är ju helt fantastiskt. Svalt men soligt, precis som jag gillar det. 


Och lilla Nova höll mig sällskap 😊 

Morgonpromenad


Vilket härligt väder!
Det firar vi med morgonpromenad innan en heldag med plugg och lite matlagning och förberedelse av matlådor, perfekt. 

Vilket program!Om ni inte ser kvällens första program så in på TV4 play och leta upp "Heja Sverige". Vilket underbart och helt fantastiskt program. Diagnoser, hinder och olikheter spelar ingen som helst roll, man får se så mycket vänskap, glädje och inte minst, medaljer!
Heja Sverige!
Förluster

Äh, det var ingen bra dag sett ur en Härslöv- och BoIS supporters ögon. Viktiga matcher men tyvärr förluster i bägge. Jag fick i alla fall en heldag tillsammans med pappa i blåsten 😊 

Vill ju inte vara sämre

Mina fina och kära vän, Li, hade lagt upp ett inlägg såhär på lördagskvällen..med informationen att hon pluggar! 

Jaha...en lördag alltså. 

Nåja. Jag vill inte vara sämre. Så innan det var dags att sticka iväg till nattpasset så packade jag ner två utskriva pdf som ingår i kurslitteraturen. Så nu tänker jag vara minst lika duktig. Jag pluggar också på en lördagskväll. Och äter choklad! Någon belöning får man ju ha. 
Fredagkväll som byggare Bob


Sådärja, då var det fredag och skolans första vecka är avklarad. Det känns bra och jag är, om möjligt, mer pepp än vad jag var tidigare så detta bådar gott. 

Fredagskvällen har spenderats tillsammans med tulle. Det blev ett snabbt besök på Ikea, och därefter en smarrig plocktallrik från Smakfullt som avnjöts med ett glas rött vin. Därefter satte vi igång, vi agerade byggare Bob, borrade upp tavla, flyttade byråer, bar in blommor och vi lyckades med allting! Eloge till oss. Sen fick det bli ännu ett glas vin som belöning. 

Nu är jag hemma och sängen väntar, behöver några extra timmars sömn eftersom jag tror att natten på jobb imorgon kommer innebära dålig sömn så jag förbereder mig så gott jag kan. Sov gott!


Så pepp!

Alright, kursen är igång och likaså jag!
Böckerna är lånade och pennorna är redo. Lärarna verkar superbra och engagerade och förmiddagen spenderas på balkongen, med frukost, kaffe och kurslitteratur. Nu kör vi!
Höst även på balkongen

Det fick minsann bli lite nya blommor i veckan. Balkongen kändes så tom och tråkig efter jag plockat bort alla tomatplantor så därför fick det bli nya härliga i fina höstfärger. 


Hösten är på ingång

Idag är det min sista lediga dag innan höstterminen drar igång och det är min sista(!) termin som påbörjas. Jisses. Jag har tre års studier i bagaget och nu kvarstår det alltså endast ett halvår, galet. Jag är taggad och laddad så jag ser väldigt mycket fram mot vad hösten har att erbjuda. Idag är jag ledig och dagen kommer präglas av matlagning, lite städning, fixa tågkort, inhandla lite nya blommor till balkongen och till sist ett pass på Friskis ikväll. Det låter som en bra dag och som en bra uppladdning inför morgondagen. Välkommen hösten, nu kör vi!