Här är jag!


En uppdatering vore möjligtvis på sin plats? 😊

De senaste dagarna och veckorna har sprungit förbi och jag har inte riktigt hunnit med. 
Jag har börjat i Landskrona och det känns bra! Jag har kommit in i en aktiv och händelserik period men jag ska nog lösa det också. Just nu vill jag hoppa lite in i framtiden och sen tillbaka till nutiden igen. Jag vet VAD jag ska göra men jag vet inte alltid HUR jag gör vissa arbetsuppgifter och det gör mig frusterad. På så sätt hopas sakerna snabbare på hög och jag blir lite stressad. Oavsett, jag trivs jättebra och jag ångrar inte alls mitt val 😊

Så de senaste veckorna har bestått av jobb, klurigheter, frustation, glädje, fotboll, vänner, träning och allt annat som hör livet till. Och imorgon är det Valborg, detta firas dagen till ära i Malmö med fin, fina vänner.

En helg på hotellHelgen i bilder

Möhippa som innehöll det mesta. Sport, dricka, karuseller, skratt, god middag, klackar, musik, utmaningar, dans och vänner. Det blev en lyckad dag!

Söndagen har bjudit på dop för världens finaste Vilmer. Ett fint och mysigt dop med en trevlig eftersittning med mat och kaffe. Nu har jag äntligen placerat rumpan i soffan och tänkte pusta ut en stund innan jag tar tag i matlådorna inför kommande vecka. 

Vilken helg alltså, härligt!
Landskrona ❤️

Häng i solen


Fotbollen är igång! Det innebär frisk luft och småutflykter, häng i solen och hejaramsor. Jag gillar när fotbollssäsongen är igång, om det visar sig bli förlust så har jag i alla fall varit ute och inte slappat hemma hela dagen, det finns stor risk för det annars... 😊 

 Dagens premiär innebar dessutom vinst till Härslöv med 0-4, heja! Och solen var på vår sida också, härliga vår. 

Landskrona har fått en SkånekompisTavla nummer två är uppe! Denna gången fick det bli Skåne och jag är nöjd. Väggen känns mer komplett. 

Hejdå Helsingborg och hej LandskronaSista dagen i Helsingborg är avklarad. Det känns...märkligt och väldigt spännande på samma gång. Märkligt att inte träffa kollegorna mer, men jag är så taggad och verkligen fram mot tjänsten och jobbet i Landskrona så det här blir super. En korg fylld med godsaker och en skumpa, de har i alla fall lärt känna mig väldigt bra 😊 
Nu är det dags för nya utmaningar och äventyr, nu kör vi! 

Lördag

Halloj!
Det har ekat tomt här några dagar. Vi har en del saker för oss så tiden finns inte riktigt till annat. Det är också de sista dagarna för mig i Helsingborg och det blir långa jobbdagar så jag kan lämna över på ett snyggt sätt. Det är jobbigare än vad jag trodde att säga hejdå till mina klienter, senast i torsdags fick jag en hjärtlig kram och ett "jag kommer sakna dig, tack för du hjälpt mig". Det är vid såna tillfällen som jag känner att jag valt rätt. Att finnas där för människor, oavsett situation och omständigheter och i torsdags fick jag se vad allt slit kan resultera i. Underbart. 


Idag inledde jag dagen med långfrukost innan jag begav mig ner på stan för att möta upp mamma, sedan blev det fix hemma och förberedelser inför morgondagens brunch och sen en kväll i fina vänners sällskap. Där har ni min lördag och det är en lördag helt i min smak.