.


Vinnaren & förloraren


På Bakken

Från Paris till Bakken. Nästan samma sak? Vår semestervecka har i alla fall varit toppen och det känns okej att vara tillbaka på jobbet på måndag. Paris har levererat och jag kan verkligen rekommendera resmålet, vilken fantastisk stad. Det enda negativa och som tog bort charmen lite var alla poliser och all säkerhet.. Visserligen är det förståeligt men det var lite obehagligt att strosa på gatorna och plötsligt se ett automatgevär sidan om sig. Nåja, vi är jättenöjda och njuter fortfarande av resan. Sedan vi kom hem i torsdags har vi hunnit se BoIS vinna över MFF (woopwoop) och gårdagen spenderades på Bakken med familjen😊


Kräftskiva

Ohoj landkrabba!

I lördags spenderades kvällen tillsammans med störtsköna vänner och god mat i form av kräftor. Lite paj, räkor, bröd och sallad intogs också. Vädret var helt på vår sida och vi satt ute tills sent på natten.


Semester

Tjoho! Här har ni en glad tjej som skriver ett par rader. Idag var det sista dagen på jobb, nu väntar en veckas semester och det är helt fantastiskt. Jag hann röja undan allt jag ville på jobb, hann slutföra utredningarna jag ville och nu befinner jag mig hemma i lägenheten och ligger på soffan.

Om en stund blir det fotboll ute i Härslöv. Senare ikväll (inatt...) spelar damerna OS final och det lockar det också, får se om jag lyckas hålla mig vaken.

Glad tjej som har efterlängtad semester!😊


På äventyr

Vi fick order om att vara klädda i oömma kläder, vara hungriga och redo kl 08.30 igår morse. Vi lydde order och mycket riktigt blev vi upphämtade 08.30. Därefter styrdes bilarna mot Helsingborg och frukost på Marina Plaza innan vi körde vidare till Kungsbyggets Äventyrspark. Så sjukt kul!

Vi hade som sagt inte en aning om vad som väntade men vi fick en underbar dag tillsammans med fantastiska vänner.

Tusen tack för en härlig och rolig dag❤️


Konsert på stranden

I form av Panetoz


En stund på balkongen

Det börjar kännas lite vemodigt att lämna den här balkongen... Den är ju faktiskt helgrym. Det gäller därför att passa på att utnyttja den så mycket det går 😊


Flyttstatus

Källarens tur att få sig en omgång! Hepphepp


Vi möts igen

Det var några år sedan men i torsdags var det dags igen, Timbuktu & Damn!

Spelningen visade sig vara lika bra som alltid och den lille mannen fortsätter leverera. Dessutom fick vi en kväll i goda vänners sällskap och det är aldrig fel.

Nu håller vi tummarna för nytt album inom kort 😊


Det börjar kännas...

Snart är jag inne på min sjätte arbetsvecka efter semestern, det börjar märkas. Känner mig något trött men det är kul på jobbet och jag lär mig fortfarande otroligt mycket. Dagarna går fort och vi har kul, så jag klagar inte...men det ska bli riktigt skönt med en veckas semester till. Snart börjar nedräkningen och snart har vi några dagar i Paris som väntar, åh så härligt!

En kväll på balkongen iklädd myskläder är aldrig fel. Att bara få vara.