Fredagkväll med vänner ❤️

Efter en rörig vecka hoppade jag äntligen på tåget hem från Helsingborg och hade den där härliga och underbara vetskapen om att det är fredag. Och inte vilken fredag som helst, utan en fredag som har spenderats i Malmö med finfina vänner och middag.

FREDAG, I'm in love 
Konsten att slappna av


Den här boken fick jag i examenspresent av mamma och pappa. Lär dig att LEVA - mindre stress, mer närvaro. Jag började läsa i den här igår och vilket lugn som infann sig. Under de få sidor som jag läste så fick jag mig ett par aha-upplevelser trots att vissa saker borde vara självklara. Det där med att klappa sig själv på axeln och inse att man är duktig är något vi alla borde bli bättre på. 

Vi blåser bubblor i ösregn


FavoriterÅh titta! Dessa fantastiska armband som jag fick i present på min examensfest pryder min handled varje dag. Två armband som är helt perfekta "Jojoarmband". Enkla, diskreta men så fina och speciellt i kombination med varandra eller med andra armband. 

Vänskap ❤️Landskrona ❤️Det var en kall, men härlig promenad som avverkades häromdagen. Jag slutar aldrig häpnas över hur jag bor. Närheten till havet slår verkligen det mesta och det lugn som infinner sig, oslagbart. 
Alla ❤️ dag frukost
Långfrukost framför tv till en film och soffmys med den man tycker om. Underbart. 


Lampan har fått ny lampaÅterigen, Netto levererar! I måndags höll jag tummarna när jag traskade in på Netto på jakt efter en lampa and guess what... Jag lyckades. Nu har min älskade lampa fått en ny kompis med ett behagligare sken än tidigare. Jag trodde inte den kunde bli finare, men jag hade fel. 
Pinchos premiär


Jag har precis krupit ner i sängen efter en kväll i Malmö tillsammans med Ullis. Vi har druckit vin och ätit smårätter, eller ja typ tapas säger man väl, på Pinchos. Det var första gången vi åt där båda två men jag är positiv till konceptet. Visst, jag kan väl tycka att jag betalar för service och ett bra bemötande när jag vanligtvis är på restaurang och att jag försöker sträva efter att INTE ha mobilen framme men här är det ju totalt tvärtom, och det funkar. Maten får absolut godkänd och jag gillar idéen. Sen en kväll med Ullis kan liksom inte bli fel, det känns så bra i hennes sällskap och tiden springer alltid iväg alldeles för snabbt. 

Tema galaVilken kväll vi hade igår. Fina Li bjöd in till 30-årsfest med tema gala och vilken gala det blev! Långklänningar, kostymer, fantastisk mat och bubbel präglade kvällen. Tack för vi fick vara med och uppleva den här kvällen och dela den med alla härliga människor som var där. 

Färgbomb


Bananpannkakor, avokadomackor, juice, fruktsallad och fina vänner, där har ni ekvationen för en lyckad brunch såhär på söndagsförmiddagen. 


Tänkvärtlife is too short to worry about stupid things. Have fun. Fall in love. Regret nothing, and don't let people bring you down.