Påskhelgen i bilder

De här dagarna har varit förträffligt bra. Familjehäng, kompisgäng, spahäng och cykeltur (mest springandes efter fröken här ovan). Åh lediga dagar, de är så härliga. Så härliga att jag faktiskt är ledig imorgon också, wiho! 

Sol och ledighet


Vi är hemkomna från en smarrig brunch och snart väntar nästa festlighet. Men innan dess så blir det soffhäng på balkongen. Denna sol förgyller dagarna och det är extra härligt när man kan öppna upp och njuta av frisk luft. 

Glad påsk!


Nya favoriterSöndag och sol


Premiär! 
Äntligen är solen framme och värmer ordentligt på balkongen. Nu väntar alldeles strax fotboll i solen, ut och njut gott folk!

Lördagshäng med finfina vänner


Skratt, vin, skönsång, prat, musik, chips, choklad och vänner. PizzakvällHemmagjord pizza, ett glas vin, film och världens finaste Jonas sidan om, där har ni min fredag ❤️

I'm backJag och min mage är kompisar igen och det känns fantastiskt. Det har varit ett par jobbiga veckor med velande fram och tillbaka. Egentligen har mina bekymmer (om jag ens kan kalla det så...) varit lyxproblem men det har ändå påverkat mig, mer än vad jag trodde det skulle göra. Att bli sliten åt två håll, varav magkänslan drar mer åt det ena hållet. 

Nu kan jag äntligen pusta ut och känna mig nöjd. Jag har tackat ja till en tjänst i Landskrona, avtal skrevs idag och jag är tillbaka på hemmaplan. Det känns så bra och det har blivit som en nytändning i jobbkarriären trots att jag är alldeles nyutbildad. 

Jag ser fram mot det här,  nu kan jag landa i detta och bygga vidare mitt arbetsliv utifrån den här tjänsten. 

Nu kör vi! 😃


Med solen i ögonen


Lördagen blev en härlig dag. Frukost på stan, shopping och två timmar fotboll vilket också betydde frisk luft och sol. Vädret var helt fantastiskt och det kändes verkligen som vår. 

Solen är efterlängtad och det gäller att ta vara på dagar som dessa 😊Flytt och Melodifestivalen

Den här lillkillen höll oss sällskap under flytten i lördags. Han satt och hade det bra på den öppna spisen, drack "päronläsk" och åt choklad. Efter en längre stund var han tyst...det var då jag hittade min telefon i en pöl av ovannämnda päronläsk men, peppar, peppar, min telefon lever fortfarande! 😊 
Efter flytten var det mellomys hos Filip och Linnea. Årets premiärgrillning är avklarad och det var precis lika gott som alltid. Söndagen har bestått av brunch, sortering, städ och tvätt, en söndag blandad med nytta och nöje helt enkelt! Wordsay how you feel, leave the job you hate, find your passion, love with every ounce of your bones. Stand up for things that matter, don't settle, don't apologize for who you are. 

BE FUCKING BRAVE

Morgontips

Ett tips såhär på morgonkvisten är låten Picky med Joey Montana. 

Höj volymen, följ rytmen och bli glad! Snart fredag!

Ohlala


Onsdag och det innebär lillördag. Dagen inleddes med en gemensam frukost på jobb följt av ett antal timmar på jobbet. 

Ikväll har jag onsdagslyx tillsammans med Tulle. Det är typ vår grej och det blir lika smarrigt och uppskattat varenda gång. 

Kvällens meny; bakad potatis med räkröra.