Söndag

Söndagen har varit lång...förmiddagen kändes som evighet och timmarna innan det var dags för brunch var nästan olidliga 😊 lyssnade på podd och hade det allmänt avslappnat innan vi som sagt mötte upp mamma och pappa för brunch på hotell Öresund, så gott! Därefter körde vi en runda med bilen innan vi kom hem igen, sen har kvällen präglats av soffan och en bra film.


Lördagsförmiddagen spenderas såhär

Handledarutbildning!
Snart får ni se upp i trafiken när jag och minsta kusinen ska bege oss ut. Woopwoop


Hänger med Olof

Svängde förbi Akademibokhandeln där Olof Lundh signerade sin bok 😊


Gick förbi den här...

I skyltfönstret häromdagen, se så fin! 😍 det fanns även en med en giraff, måste undersöka priset!


Dags för förändring

Skvallertidning, en kopp kaffe och färg i håret!


Måndagsbio

Måndagskvällen spenderades tillsammans med Anna och Kajsa, och Bridget Jones förstås. En extra lyxig måndag 😊


Barnvakter

Hemkomna efter att ha agerat barnvakt! Vi klarade det galant men jag skulle ljuga om jag säger att jag är pigg... 😃 därför blir det en stund i sängen med lite söndagsgodis och en ny bok. Det är dags för Inferno, filmen har ju haft premiär och jag kommer inte kunna se filmen förrän boken är utläst så det är bara till att sätta fart!


Barnkalas!

Igår firades både Novalie och Nelia med pompa och ståt 🎈


Lars Winnerbäck

Onsdagskvällen spenderades i Malmö tillsammans med Jonas. Efter jobbet tog vi tåget ner och inledde kvällen med en god middag och varsin öl. Därefter traskade vi vidare de få meter till konserthallen där sedan konsert med Lars Winnerbäck väntade. Vilken röst och vilka texter...det är något speciellt. Jag får en väldigt behaglig känsla i kroppen och känner att jag uppskattar livet och inser hur bra jag har det.

Det är lätt att glömma bort ibland, men livet är fan helt jäkla underbart.